Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
A hungs.hu hoz ...😊

A medve nem játék.

a.carkey
Rájöttem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Apropó, amikor a passwordot kéri, mit kell beírni a server connectkor a username alatt?

A medve nem játék.

Lacc
Egész nap játszottatok? Melyik serveren? Mert a hungs-on én csak 2 embert láttam, vagy csak késõbb jöttek a többiek? Vagy pedig valami privát server? 😊
Csak azért kérdem mert már én is nagyon kipróbálnám jó ping mellett nagyobb tömeggel.
a.carkey
Köszi Sephi!

Tényleg megy. Semmi gond vele. Isten vagy, vagy valami hasonló! Elvileg még Gálvölgyi és a Bajor az "Isten", de te is felzárkóztál.

Tök állat a soldier customization ....

A medve nem játék.

Egyetértek veled, de még sokmindent nem láttál 😊.
Tegnap egész nap ezzel játszottunk, és még mindíg van olyan amit nem tudtunk kipróbálni 😊.
Nagyon jó multi lesz.
Egy kicsit csiszolják még, 1-2 pach és aszem sok háborús játékot magamögé fog utasítani...
És mind ezt 460mb-ban, és nem 3-4cd-ben.
Furcsa ezt tõlem hallani mert én megnéztem a videót. szenvedtem sokat a demóval és azt mondtam, hogy ez a játék halálra van itélve, és egyáltalán nem tetszik...
Sephi
Nekem eddig minden ment mert az uj DTools van fent! Nem volt gondol veluk halistennek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Emulationnel kapcsoljátok be a securomot akkor menni fog😄DD MOst probáltam meg és 1000 kísérlet után és variáció után ez bejött😄DD

Hi

Na én is kiprobaltam.
Telepites, nem tudom mi a gond de nalam siman kibontottam
a rarokat, daemon tools-al mount, telepit, majd indit es
fut. Grafikailag nem egy asz, de legalabb fut rendesen, nem
sirnak a userek hogy O csak 5 fps.
Valamiert az OFP re emlekeztet.
Igaz, csak az elso training palyan mentem, de ez jo nagy
palya, autoztam majd szetlottem az autot.
Kellemes, remelem a multi jo lesz benne.

Úristen. Kijött a gém.
1 kérdésem lenne ezt a sok hozzászólást elolvasva.
ha letöltöm ezt a verziót ami nketek van akkor többször ugye már nem kell leszednem. Ez valami trial verzió? Vagy jön még valami rendes is vagy nem?

I.C.ram
Nekem is megy simán a dolog DaemonT-vel.
nah most nyálaztam át dtools forumot blacklist ügyben, minden féle 5letekel televan ezer fajta script meg midnen de nem igazán megy, gyk nincs semmi megodlás még blacklistelésre... 😞 ha továbra is csak ez a czx iso fogja kiadni a dolgokat akkor szvsz lassan eladom a gépet 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Jah fõleg a tank... De ettõl még lehet jó, ki kéne próbáln nagyobb tömeggel. A heli pl. jól mozog, meg még a kocsik is elmennek.
De a rombolhatóság nagyon ott van pl., mind a terepet mind az épületeket lehet. Még van külön anti-bunker bazooka is 😄
zoli80
a jarmuvek nagyon idiotan mozognak,kár érte.

Hmuda
Kipróbáltam és egész fjának néz ki, csak hát este van és félhulla fejjel inkább nem állok neki, mert csak uninstall lesz a vége. Az intró ütõs.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Instict
nemtom😊

ugyse ment az elöbb, szvsz nektek valami behalt valamitõl a védelmbe nekem emg nem 😛 ezt hivják máknak gondolom 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Instict
tehát emulation menübe sehol nincs pipa

Instict
Automount,Autostart---> ez az optionsba van, daemonba, nekem csak ez a kettõ van kipipálva, és sehol semmi más, és ment.

Instict

kiprobáltam ugyanaz az üzi... 😊 szokásos mákom az iylesmivel 😛

ja hoyg all, na ezt még megprobálom de nemhiszem hogy sike rlenne :/

a wco warezen leirjak hogy kell felinstalalni,de mivel angol annyira nem vagom ha valaki rajon az irja le.koszonom

Jimi Hendrix

ai??

zoli80
al optiont onra raktam,enélkul nekem sem ment.

nincs is más amugyse..., midnenesetre én feladtam..., akármit csinálok nem megy, ha nem lesz crack akkor ez msot kimarad az életembõl nemtok micsinálni 😊

zoli80
szerintem minden mas virtualis meghajtot kapcsoljatok ki,csak a daemon fusson.

hát ez röhej..., engem 3.46al kapásbol az emulation software detected üzivel fogad..., kezd idegesiteni ez a game 😛

zoli80
10-15mp kb.

zoli80
nekem tök jól fut mountolva is.

Instict
nincs mit😊 neked is gyorsan betölt a játék?

zoli80
koszi,igy mar ok!

grebber
Nekem is feltette a 3.46-ios daemon toolsal de a probláma az amit a #976 -osban leirtam.
Jól jönne egy crack vagy más verzió mondjuk Deviance.

Next PC upgrade: 2022

Instict
nekem is elindult, csak a memoria nem bírja

Shep
Botok ellen marháskodás, vagy rendes története van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hmm, érdekes, csak azt nem értem hogy a francba indult el neked 3.46os daemonal 😛

Instict
Z36R33CSS2ESWKWR3BEE

zoli80
még az optionsbe sem enged be a geny😞

?? érdkees engem rögtön elküld anyámba hogy disck emu software detected :/

zoli80
ja és fut valami soldner portal nevu akarmi

zoli80
de mi ez a hulye cdkey?

zoli80
3.46

Hú látom nem megy simán a játék kiírása 😊 van raja vmi védelem?
Örömmel hallom hogy sokkal jobb mint a demo, mert az sztem egy nagy rakás fos.

War. War never changes.

hányas daemon?

zoli80
nekem elindult gond nélkul daemonnal csak cd kulcsot kér,hol találok?

Robogo
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a BlindWrite 4.5.7.92-es verzioját? Elõre is kösz.

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

grebber
Na most elinditottam a cd-n lévõ exe fájlt sima mountolással.Bejön az nvidia logo meg a napos rész amikor helikopterek vannak félkörben (nagyba örül a fejem) erre kék ablak szöveg nélkül és resetelt a gépem.

grebber
Bárcsak jönne valami crack hogy sima mountolás install crack és jó is.
Mert simán mountoltam feltettem de nem akar elindulni mert nem tom mi van.

Egy kicsit érdemes visszaolvasni