Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Csak azért kérdem mert már én is nagyon kipróbálnám jó ping mellett nagyobb tömeggel.
Tényleg megy. Semmi gond vele. Isten vagy, vagy valami hasonló! Elvileg még Gálvölgyi és a Bajor az "Isten", de te is felzárkóztál.
Tök állat a soldier customization ....
A medve nem játék.
Tegnap egész nap ezzel játszottunk, és még mindíg van olyan amit nem tudtunk kipróbálni 😊.
Nagyon jó multi lesz.
Egy kicsit csiszolják még, 1-2 pach és aszem sok háborús játékot magamögé fog utasítani...
És mind ezt 460mb-ban, és nem 3-4cd-ben.
Furcsa ezt tõlem hallani mert én megnéztem a videót. szenvedtem sokat a demóval és azt mondtam, hogy ez a játék halálra van itélve, és egyáltalán nem tetszik...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na én is kiprobaltam.
Telepites, nem tudom mi a gond de nalam siman kibontottam
a rarokat, daemon tools-al mount, telepit, majd indit es
fut. Grafikailag nem egy asz, de legalabb fut rendesen, nem
sirnak a userek hogy O csak 5 fps.
Valamiert az OFP re emlekeztet.
Igaz, csak az elso training palyan mentem, de ez jo nagy
palya, autoztam majd szetlottem az autot.
Kellemes, remelem a multi jo lesz benne.
1 kérdésem lenne ezt a sok hozzászólást elolvasva.
ha letöltöm ezt a verziót ami nketek van akkor többször ugye már nem kell leszednem. Ez valami trial verzió? Vagy jön még valami rendes is vagy nem?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De a rombolhatóság nagyon ott van pl., mind a terepet mind az épületeket lehet. Még van külön anti-bunker bazooka is 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Jimi Hendrix
Jól jönne egy crack vagy más verzió mondjuk Deviance.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örömmel hallom hogy sokkal jobb mint a demo, mert az sztem egy nagy rakás fos.
War. War never changes.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Mert simán mountoltam feltettem de nem akar elindulni mert nem tom mi van.