10699
  • KaszaN
    De kurva jól néz ki. Simán elnézném Thief 4 grafikájának. De ez az előrenyújtott kezes rohanás eszméletlen bénán néz ki. És manapság már nem tudnak női karaktereket modellezni?:D
  • masterthief
    http://www.moddb.com/mods/thievious
  • masterthief
    A közeljövőben talán erre is lesz lehetőség. Vess 1 pillantást pl a Thievious coop mod-ra. Id tech motor. Youtube-n vannak videók róla.
  • RMarvin
    ...bár elfelejtettem az előbb megemlíteni, de természetesen bárki becsatlakozhat!
  • RMarvin
    Egyéb használható multis Thief híján este 8 magasságában (na nem minden este! - feleségem ki is nyírna) szoktam szervert indítani a 2.15-ös verzióval. Tegnap a bankos pályát vittük egy darabig egy német sráccal. Szédület jó móka ez a coop! Nagy kár, hogy ha a Thief ezen hiányosságát a Dark mod sem orvosolta.
  • KaszaN
    Hát én szoktam írni sztorikat, írok egyet és ha valaki megcsinálja a játék részét akkor megoldhatjuk. :D
  • RMarvin
    Istentelenül jól sikerült ez a mod, viszont központi történet nélkül teljesen szétesik az egész. Hiányzik nagyon az egységes koncepció
  • masterthief
    Ezek elég szép képek lettek! A darkmod-ban azt kellene még elérni hogy pl az ablaküvegeknek komolyabb vizuális hatást kapnának mint a való életben.(ha kint a sötétben nézed a kivilágított szobát az ablakon keresztül, akkor látnád odabent a berendezést, embereket stb.Téged nem lehetne bentről látni, csak ha a szobában sötét van és van a közelben fényforrás vagy derült az égbolt.Ha te vagy kivilágított szobában akkor te sem látsz ki és volna egy sötétebb árnyalatú visszatükröződés. Ha színes vastagabb üveg akkor értelemszerüen csak az alakzatokat lehetne látni pl ha valaki az ablak előtt áll. Ez volna a komoly dolog :)
  • masterthief
    Különböző objekteket készíthetsz ízlés, élképzelés szerint. A mapper editor az a térképezés. Csomó dolog van benne amit én sem nagyon értek.
  • KaszaN
    Fú ez marha bonyolult. :D És textúrákat találtam benne de objecteket nem.
  • KaszaN
    Most van itt ilyen Mapper editor meg sima editor. Mi a különbség?
  • RMarvin
    Tavsszal én is játszadoztam a DarkRadiant-tal, de idő hiányában felfüggesztettem. Nekiálltam az Alone in the dark 1. részében található ház felépítésének....
  • KaszaN
    Hát, Unreal Enginel már szórakozgattam.
    kép1
    kép2
    kép3
    Ha megy a darkradiant akkor asszem begyakorlom én is. :D
  • masterthief
    Elég bonyolult(legalábbis nekem, mert nem tudok nagyon angolul. Majd Hykao-t vagy valamelyik mappert megkérem hogy fordítsa le ha akad ideje)Plusz ha akarsz új tárgyakat, modelleket létrehozni, nem árt 3D grafikus szerkesztők ismerete. Töltsd le és próbáld ki.
  • KaszaN
    És bonyolult a szerkesztő? Eléggé kell az angol tudás vagy megszokás kérdése?
  • masterthief
    A Darkmod szerkesztőjére gondolsz? Az a Darkradiant. Az oldalukról le lehet tölteni, és nekifogni saját Fm készítésének. Én is elkezdtem, de fel kellett függesztenem idő hiányában. No azért hazánk fiai nem tétlenkednek. Pl: Melan-Return to the city. Winkler Oszkár Sly Project (készülőben van, 5 misszióból fog állni, egyéni cutscenek, animációk stb.) Atti, Ishtvan, tehát dolgoznak serényen.
  • masterthief
    Örülök neki hogy tudtan segíteni! Nincs más hátra ENJOY!
  • KaszaN
    Még az érdekelne, hogy az eddigieket figyelembe véve van hozzá valami editor. A sima doom 3 editor vagy csináltak hozzá külön egyet?
  • KaszaN
    Amit te használsz.
  • masterthief
    Na végre! HÁLAAMAGASSÁGOSJÓISTENNEK! Melyik volt a jó?
  • masterthief
    GCSCHSSGCC3WDHJ2 2F
  • KaszaN
    Működik! :D
  • masterthief
    7PPGTBR3DWD3HLGJ-32 TTCLLC22ATRL2HJ2C6.
  • masterthief
    Nem kell!
  • KaszaN
    Itt a "_" szintén nem kell?
  • masterthief
    Ezeket is próbáld ki:5G64-46N5-L342-6WFC-77 SX7C-6ANT-9NJX-F4S2-93
  • masterthief
    Akkor próbáld meg ezt:PSBC_TASC_33WB_PH7L_C0 (én ezt használom) Ismét javaslom előtte netet húzd ki.
  • KaszaN
    Nemjó a kód...:S
  • masterthief
    A kötőjelek nem kellenek:) csak egybe és kisbetűvel pötyögd be. Jó lesz az! Már fáradok azért írok magamnak biztos XD
  • masterthief
    A kötőjelek nem kellenek:) csak egybe és kisbetűvel pötyögd be. Jó lesz az!
  • KaszaN
    A kód nem fér ki a mezőbe. :/ "T7LB-BD27-TWLC-S" idáig fér ki.
  • masterthief
    Próbáld meg megint beírni a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts\ ot szöveg szerkesztővel és a legvégére másold ezt:

127.0.0.1 d3master.idsoftware.com
    127.0.0.1 idnet.ua-corp.com
    Utána mikor ha kéri a CD-key-t írd be ezt:T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6 majd Ok-étd le. Próbáld úgy is hogy előtte kihúzod a netet. Csak kell hogy működjön a dolog.
  • KaszaN
    Kitörlöm de amikor megnézem meg megin ottvan a doomkey jájl. Visszaterem....
  • KaszaN
    Az sem működik. :S
  • masterthief
    Na már vissza is írtak. egyik az amit mondtam, hogy húzd ki a netet, a másik pedig hogy a Doom3\base mappában töröld ki a doomkey fájlt.
  • masterthief
    Esetleg írj még Hykao-nak, hátha tudna segíteni.
  • masterthief
    Szívesen! Már érdeklődtem, csak várok a válaszokra.
  • KaszaN
    Kösz, marha rendes vagy. :)
  • masterthief
    Hé emberek! Valaki segítsen már KaszaN-nak. Ilyen nincs hogy nem lehet megoldani ezt a problémát. Azért még a darkmod fórumán megkérdezem, lehet-e még valamit kezdeni ezzel a dologgal.
  • KaszaN
    Semmi. :S Próbáltam már minden módszert amit mondtál de semeik sem jó. De meik idióta teszi bele, hogy kulcsot kérjen amikor nincs is kulcs.....