10699
-
#10379 De kurva jól néz ki. Simán elnézném Thief 4 grafikájának. De ez az előrenyújtott kezes rohanás eszméletlen bénán néz ki. És manapság már nem tudnak női karaktereket modellezni?:D -
#10378 http://www.moddb.com/mods/thievious -
#10377 A közeljövőben talán erre is lesz lehetőség. Vess 1 pillantást pl a Thievious coop mod-ra. Id tech motor. Youtube-n vannak videók róla. -
RMarvin #10376 ...bár elfelejtettem az előbb megemlíteni, de természetesen bárki becsatlakozhat! -
RMarvin #10375 Egyéb használható multis Thief híján este 8 magasságában (na nem minden este! - feleségem ki is nyírna) szoktam szervert indítani a 2.15-ös verzióval. Tegnap a bankos pályát vittük egy darabig egy német sráccal. Szédület jó móka ez a coop! Nagy kár, hogy ha a Thief ezen hiányosságát a Dark mod sem orvosolta. -
#10374 Hát én szoktam írni sztorikat, írok egyet és ha valaki megcsinálja a játék részét akkor megoldhatjuk. :D -
RMarvin #10373 Istentelenül jól sikerült ez a mod, viszont központi történet nélkül teljesen szétesik az egész. Hiányzik nagyon az egységes koncepció -
#10372 Ezek elég szép képek lettek! A darkmod-ban azt kellene még elérni hogy pl az ablaküvegeknek komolyabb vizuális hatást kapnának mint a való életben.(ha kint a sötétben nézed a kivilágított szobát az ablakon keresztül, akkor látnád odabent a berendezést, embereket stb.Téged nem lehetne bentről látni, csak ha a szobában sötét van és van a közelben fényforrás vagy derült az égbolt.Ha te vagy kivilágított szobában akkor te sem látsz ki és volna egy sötétebb árnyalatú visszatükröződés. Ha színes vastagabb üveg akkor értelemszerüen csak az alakzatokat lehetne látni pl ha valaki az ablak előtt áll. Ez volna a komoly dolog :) -
#10371 Különböző objekteket készíthetsz ízlés, élképzelés szerint. A mapper editor az a térképezés. Csomó dolog van benne amit én sem nagyon értek. -
#10370 Fú ez marha bonyolult. :D És textúrákat találtam benne de objecteket nem. -
#10369 Most van itt ilyen Mapper editor meg sima editor. Mi a különbség? -
RMarvin #10368 Tavsszal én is játszadoztam a DarkRadiant-tal, de idő hiányában felfüggesztettem. Nekiálltam az Alone in the dark 1. részében található ház felépítésének.... -
#10367 Hát, Unreal Enginel már szórakozgattam.
kép1
kép2
kép3
Ha megy a darkradiant akkor asszem begyakorlom én is. :D -
#10366 Elég bonyolult(legalábbis nekem, mert nem tudok nagyon angolul. Majd Hykao-t vagy valamelyik mappert megkérem hogy fordítsa le ha akad ideje)Plusz ha akarsz új tárgyakat, modelleket létrehozni, nem árt 3D grafikus szerkesztők ismerete. Töltsd le és próbáld ki. -
#10365 És bonyolult a szerkesztő? Eléggé kell az angol tudás vagy megszokás kérdése? -
#10364 A Darkmod szerkesztőjére gondolsz? Az a Darkradiant. Az oldalukról le lehet tölteni, és nekifogni saját Fm készítésének. Én is elkezdtem, de fel kellett függesztenem idő hiányában. No azért hazánk fiai nem tétlenkednek. Pl: Melan-Return to the city. Winkler Oszkár Sly Project (készülőben van, 5 misszióból fog állni, egyéni cutscenek, animációk stb.) Atti, Ishtvan, tehát dolgoznak serényen. -
#10363 Örülök neki hogy tudtan segíteni! Nincs más hátra ENJOY! -
#10362 Még az érdekelne, hogy az eddigieket figyelembe véve van hozzá valami editor. A sima doom 3 editor vagy csináltak hozzá külön egyet? -
#10361 Amit te használsz. -
#10360 Na végre! HÁLAAMAGASSÁGOSJÓISTENNEK! Melyik volt a jó? -
#10359 GCSCHSSGCC3WDHJ2 2F -
#10358 Működik! :D -
#10357 7PPGTBR3DWD3HLGJ-32 TTCLLC22ATRL2HJ2C6.
-
#10356 Nem kell!
-
#10355 Itt a "_" szintén nem kell? -
#10354 Ezeket is próbáld ki:5G64-46N5-L342-6WFC-77 SX7C-6ANT-9NJX-F4S2-93 -
#10353 Akkor próbáld meg ezt:PSBC_TASC_33WB_PH7L_C0 (én ezt használom) Ismét javaslom előtte netet húzd ki. -
#10352 Nemjó a kód...:S -
#10351 A kötőjelek nem kellenek:) csak egybe és kisbetűvel pötyögd be. Jó lesz az! Már fáradok azért írok magamnak biztos XD -
#10350 A kötőjelek nem kellenek:) csak egybe és kisbetűvel pötyögd be. Jó lesz az! -
#10349 A kód nem fér ki a mezőbe. :/ "T7LB-BD27-TWLC-S" idáig fér ki. -
#10348 Próbáld meg megint beírni a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts\ ot szöveg szerkesztővel és a legvégére másold ezt:
127.0.0.1 d3master.idsoftware.com
127.0.0.1 idnet.ua-corp.com
Utána mikor ha kéri a CD-key-t írd be ezt:T7LB-BD27-TWLC-SDGD-F6 majd Ok-étd le. Próbáld úgy is hogy előtte kihúzod a netet. Csak kell hogy működjön a dolog.
-
#10347 Kitörlöm de amikor megnézem meg megin ottvan a doomkey jájl. Visszaterem.... -
#10346 Az sem működik. :S -
#10345 Na már vissza is írtak. egyik az amit mondtam, hogy húzd ki a netet, a másik pedig hogy a Doom3\base mappában töröld ki a doomkey fájlt. -
#10344 Esetleg írj még Hykao-nak, hátha tudna segíteni. -
#10343 Szívesen! Már érdeklődtem, csak várok a válaszokra. -
#10342 Kösz, marha rendes vagy. :) -
#10341 Hé emberek! Valaki segítsen már KaszaN-nak. Ilyen nincs hogy nem lehet megoldani ezt a problémát. Azért még a darkmod fórumán megkérdezem, lehet-e még valamit kezdeni ezzel a dologgal. -
#10340 Semmi. :S Próbáltam már minden módszert amit mondtál de semeik sem jó. De meik idióta teszi bele, hogy kulcsot kérjen amikor nincs is kulcs.....