10699
-
Roll #7135 Tényleg ilyen nagy ennek a játéknak a gépigénye ahogy írtátok a topik elején? -
mike369 #7134 remélem hamar, csak sajnos a hátralévő angol szövegek mennyiségével egyenes arányban csökken a ráérő időm.
bár ma is dolgoztam rajta... -
#7133 Qurva jó 5let volt a Thief I intrózenét beletenni a magyarírtás telepítőbe:)
Egyébként a fordítás is super:)))) -
#7132 Mikor lesz már kész a teljes magyar? Már alig várom, hogy újra az "itt akadtam el, miért nem indul a játék,..." kérdések lepjék el eme topicot. -
thief3 #7131 Deadly surprise. -
#7130 Easter egg? -
#7129 mondom én!!! :)) -
mike369 #7128 a köv. mondat amúgy:
kick his ass and get your keys -
#7127 na akkor mégis van secret pálya a thief3-ban??? amiben postal dude I-es golfját kell ellopnunk? :))) -
mike369 #7126 például...
vagy mondjuk: Hey, dude, where's my car? -
#7125 Postal? -
mike369 #7124 LOL!
Ez a mondat volt a T3 szövegében:
Dude, where's your car?
Nem ismerős? -
thief3 #7123 Lezártam, 8-as nyert. Apellátának helye nincs! -
Prince007 #7122 A 4-es vezet.Vajon hogy? -
thief3 #7121 Szándékos szabotázsért kizárjuk a 4-es bannert.
A 8-as nyert ez egyértelmű.
Felesleges tovább várni. -
mike369 #7120 8. -
mike369 #7119 te kis ravasz! -
#7118 Kipróbáltam.
Sazvaztam kb. 15x a 4.-re... :))) -
thief3 #7117 Próbáld ki ;)
De lassan le is kéne zárni a szavazást nem?
Aki még nem szavazott az tegye meg. -
#7116 Júj valami nagyon rémlik.. kösz amúgy. -
KGy #7115 A Thief Gold titkos pályája nem kapcsolódik a történetbe, és "szabályosan" nem is indítható (csak a user.cfg megbabrálásával). A pálya egy "bakiparádé", és arról számol be, milyen nehézségeket kellett leküzdenie a fejlesztőknek a játék elkíszítése alatt. -
#7114 Monnyon le a fórummotor! -
#7113 Ejha! :-D -
#7112 Nekem elvileg van minden pálya elején egy mentésem. Küldeni csak otthonról tudom, úgy 18 óra körül, ha addig valaki nem lesz gyorsabb. -
#7111 Nekem elvileg van minden pálya elején egy mentésem. Küldeni csak otthonról tudom, úgy 18 óra körül, ha addig valaki nem lesz gyorsabb. -
#7110 Nekem elvileg van minden pálya elején egy mentésem. Küldeni csak otthonról tudom, úgy 18 óra körül, ha addig valaki nem lesz gyorsabb. -
#7109 Nekem elvileg van minden pálya elején egy mentésem. Küldeni csak otthonról tudom, úgy 18 óra körül, ha addig valaki nem lesz gyorsabb. -
Zsoldos #7108 Heeelp! A craddle-t csinaltam meg epp, mikor kozbejott egy win reinstall es elfelejtettem archivalni.. Tudna valaki kuldeni egy mentest? Msg please, akinek van!
(Nem akarom ujra elkezdeni, majd csak egy uj vga-val szeretnem ujrajatszani a progit.) -
#7107 Honlapodon olvastam, hogy van egy titkos pálya a Thief GOLD-hoz.
Mit kell ott csinálni? Kapcsolódik a sztoriba ?
(...mert csak este tudom megnézni... ) -
#7106 3-as!
Sajna nem tudok még kártyát cserélni, nincs erre 30-40 rongyom. Majd talán aug, vagy szept környékén. Viszont ráapplikáltuk az új hütöt a geforcra öcsémmel, szóval most pörög mint Julcsa a vigadóban. Kicsit köszörülni kellett a venti hütöbordáiból, hogy beférjen, és az AGP port se tolja ki a kártyát -
#7105 Széjóregg mindenkinek. Rögtön belevetem magam a forditásba, csak ugye hirek, mailek, stb.
Addigis egy érdekes indexes cikk, amibe némi thief keveredik
"...harcias zsebesek várják, hogy a béna külföldi letérjen a főutcáról, be a Boca baljós árnyai közé..." -
Gmiki #7104 Vigyori: www.evm.hu
Amúgy a multik polcain is keresheted (MM, Te**o, stb) -
#7103 na de most ezzel egy madár bárhányszor szavazhat, nem? -
#7102 ezer hála és köszönet! -
KGy #7101 A Thief 1/Gold elvileg nem telepíthető NT alá (az XP is az NT sorozat tagja). Ez persze nem lehet akadály, ha valami intéző/sajátgép alatt nyitod meg telepítő cd-t, és a setup-ra nyomsz egy jobbklikket, majd a kompatibilitási beállításoknál elhiteted szegény telepítővel, hogy ő pl. Win98-on fut. A Thief Gold-hoz találsz magyarítót a honlapomon. -
#7100 Látom már hogy 8-as lesz a vége. -
#7099 Valaki felvilágosítana,hogy a Thief Gold telepítő miért ír ki ilyen hibaüzenetet a legelején,hogy "This product cannot be installed on windows NT due to a microsoft directx limitation." A directx 9b nemjó neki? Szeretnék egy kicsit nosztalgiázni. Előreis köszi Ja és XP-m van. -
thief3 #7098 Na csináltam gyorsan egy kis szavazási lehetőséget:
Katt ide hogy szavazhass!!!
Remélem nyugszik, nem volt időm tesztelni...
Én már szavaztam, tegye meg más is!
Most rohanok, ha gond van azt már csak holnap tudom orvosolni! -
Prince007 #7097 Szerintem a 8 -
#7096 Remélem Andie hétfőn már az új 9800XT-jével érkezik... :)