Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A robotok is szörnyen jól el vannak találva szvsz és nekem õk is nagyon félelmetesek voltak. Én nem is szeretek úgy gondolni a Thiefre, mint egy lopakodós játékra, mert nem az. Úgy nem is lenne jó. Ez egy kaland-szerepjáték keverék. Tetszik ahogy mi magunk éljük át az egészet, mint pl a Mafiában. Ha folyamatosan csak bújkálnunk kéne és semmi extrém pálya nem lenne, úgy elég uncsivá válna egy idõ után.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A félelem jó volt, meg a szellemek is, csak a szenteltvizes nyíllal zombit lõdözni nem élmény, meg az elsõ részben ahogy haladtál a történetben, egyre jobban háttérbe került a bulykálás, a leggagyibb szereplõrõl, a dinóról nem is beszélve.
A 2. rész meg nem hozott nagy újítást, kivéve no zombitömeg 😄
Nekem ennyi elég is volt akkor 😄
Na de a története a 2-nak is zseniális...
3. részben a legnagyobb hiba a hihetelenül pocsék támogatás, nincsen pályaszerkesztõ amivel millió meg egy szuper kiegészítõ pályát készíthetnének a rajongók.
Márpedig õk aztán beleadnának apit-anyait...
Amúgy zombit 2 módon ölhetsz:
-vagy szenteltvizes tócsába csalod
-vagy 2 villanóbombával porrá változtatod 😄
Viszont nekem nem ez a változás volt a csalódás, hanem az hogy "elfelejtett" Garrett úszni+eltûnt a köteles nyíl és lett helyette falmászó kesztyû amivel sok a bug...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
az undorito horgos nyogos maszkalo halottak kozott osonkodni. Es a normal mapping miatt szepen lathato ahogy rothadnak szet, az arnyekolas is jol all nekik. Szenteltvizes nyil minek, epp az a jo, hogy nincs eleg eszkozod, hogy kiirtsd oket 😊
Grafikat nem tudom minek szidjak olyan sokan, a modellek a hajukat leszamitva profik, a terepen minden szepen bump/specular mappelt, es mindenen ott a stencil arnyek. A doom3 megjeleneseig egyik masik jatek sem fogja mindezt felmutatni. A hangzas is nagyon jo, persze nem art vmi hifi, nomeg eax2-t tamogato hangkartya, nem vmi integralt hulyeseggel kene hallgatni felwattos aktiv squeekerrel.
- jó sztori
- (szerintem) viszonylag jó grafika és hangok
- nem lehet 5 perc alatt végigvinni
- bughalmok (még)
és ez (a bugokat kivéve) máris magasan kiemeli a mai játékok (valljuk be) kicsit egyhangú áradatából.
hja, kérem, nem lehet minden játék korszakalkotó és kultikusan zseniális mestermû...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A jatek elso benyomasra fantasztikus. Grafika eleg gagyi, de ez igy tokeletes. Az elso velemenyekkel ellentetben en aztmondom a hangok egy eros kozepes, nemtobb. A Tréning palya förtelem, nemertem mi a france kell ilyen szajbaragosra csinalni, nah m1. Elso palya hangulata nagyon ottvan, mintha a thief1-et kezdenem ujra. A varosba maszkalas nem olyan zavaro mint gondoltam.
A maszokesztyu egyszeruen undorito. Amin nagyon felhaborodtam az a zombik. Hat miez ? Semmi hangulata nincs, meglat azt elkezd futkosni felem mintha vmi olimpiai futo bajnok lenne. Nincs szenteltvizes nyil! Ilyen szar szenteltvizes flaskát dobaljak a zombira, aki erre osszeesik, aztan eltunik mint vmi vampir. Hat miez kerem vmi amcsi vampirfilm vagy mi ? Meglovom szerencsetlen zombit tuznyillal erre osszeesik, semmi robbanas vagy vmi...
Ami pozizivum az egesz jatekba az a hammeritak megjelenese, az tenyleg olyan amiennek lennie kell.
Na megyek jatszom tovabb hatha megiscsak jo jatek lesz belole. Egyenlore csak egy sima mai jo jatek, mint a st: elit force vagy jedi2.
Nagy csalodas!

2. Ez a fele viszont kemény dió tényleg. Részvétem.
2. a szövegek másik fele (pl. five picked man,...) indexen kívül vannak, vagyis nem lehet csak úgy fordítani, hanem külön-külön rájuk kell keresni tartalom szerint
Ok hogy nem textfájl hanem típusos(vagy típus nélküli), de angolul csak szerepel?
(vagy te is random fordítasz??? 😊
ez már nem textfájl, soronként szerkeszthetõ.
es hova teszed be a forditott szoveget? ugy ertem ott megvan az eredeti angol szoveg is, nem?
Nincs tippetek, hogy lehet a falmászásnál az oldalt lévõ erkélyre felmenni, ha felettem szegély van???
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
elképesztõ mennyiségû random szöveg van.
belépek, tutorial elsõ õre körül ugrálok, leírom, amiket mond és azt lefordítom...
és bizony elég sokfélétt mond...
amugymeg 2000-ert majd megveszem az egesz trilogiat nehany ev mulva 😊
Különben is honnan tudod mikor melyik videó jön? Meg kilépsz és elindítod manuálisan, hát ez minden csak nem élvezhetõ.
200Mb? Nekem az egyik rajongói pálya magában ennyi.
2 cd a teljes ami EVM-ben nem gyõzöm hangsúlyozni 2000Ft.
Ha utánaszámolsz darabja 1000. Ráadásul eredeti, videókkal, XP patch-el stb...
Viszont ha ragaszkodsz a warezhoz akkor kösd fel, mert már nem mai darab, elég ritka hogy ilyet felraknak...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ma már így is kivagyok idegileg. :-D
Abban is egy szellem kér meg hogy segíts neki, csakúgy mint a 3-ban a kislány szelleme... cool
Viszont nem kellene tökéletesen megegyeznie a szereplõknek, csak a legfontosabb jellemzõknek, amivel nem sértenek jogot.
Egy mondat a forgatókönyvbõl:
G-Te vagy a híres zöldszemû?
S-Te meg a félszemû? (gúnyos mosoly)
G-Van bennünk közös ám, mindketten baromi hülyén nézünk ki szembõl... 😄
Lost City, már a neve fantasztikus...
pl: a nyíl bullet-time módra belassulva, garrett és szemfiser találkozása stb.
Viszont nem is értettem hogy ide minek kód? Az mire jó a NEM TESZTELÕ játékosnak?(bár a tesztelõk tuti így nyomták, ha nem vették észre a patch által javított bugot 😊