10699
-
#7175 mit próbáljak ki? a vége felé (pl. Bagolyvölgyben az aranyműves boltja) már nem csak "8 irányú" zárak vannak. -
ShaiHulud #7174 nem veletlenul lehet billentyuzettel is nyomni...es ott csak 8 iranyt hasznalhatsz -
ShaiHulud #7173 hat probald ki:) -
#7172 Nemcsak 8 irány létezik. -
ShaiHulud #7171 mondom nem kell varni...ha rezeg a bizbasz akkor nyomjal atack gombot (default: left klikk) es a WASD dal sokkla konnyebb amugy mert osszesem 8 fele irany letezik ahol jo a piszkalas. Fel,Jobbra fel,Jobbra,Jobbra le,...stb..szal billel konnyebb ,de enis egerrel szoktam:) -
#7170 Énis az egeret használtam.
A legbonyolultabb zárhoz is elég kb 30 mp.
1. Kirántom a tüskét a leghosszabbra (túlnyúljon a karikákon)
2. Körbevezetem , mint az óramutatót.
3. Ahol kattan, ott megállok. Ez az esetek 90%-ában az óra számlapját használva : 3, 6, 9 vagy 12 óránál van. Ráigazitom a pontos irányra, és várok 2 mp-et. Kész.
4. ->2. pont.
Elnézést, hogy kicsit lemaradtam a forditásügyben, de rögtön visszajön a fönököm a szabiról, és a 2 hétre kiadott munkára még van 3 napom :) -
#7169 van értelme vacakolni az egérrel...illetve muszáj... -
_Vegeta_ #7168 En inkabb a mozgobillentyuket (wasd) hasznalom, nincs ertemle vacakolni az egerrel, bar igaz h sokkal hangulatosabb ugy. :> -
_Vegeta_ #7167 Fuu benned aztan van akaratero! Jo munkat! ;> -
#7166 Aham, majd rájössz... -
#7165 Így van. Én az egeret nem is használom a zárfeltöréshez. Folyamatosan nyomva kell tartani azt a nyilat, melyre elkezdi bizergálni. Ennyi. -
ShaiHulud #7164 akkor jo ha a jobb oldali kezed "kiakad" felfele:) ott kell varni..amugy ha megtalaltad a "sweetpointot" vagyis ahol elkezd jo erosen rezegni es kiakad a kezed..ott ha nyomsz egy balklikket(tamadasgomb) akkor rogotn kinyitja az adott reszt...ugyebar eszrevetted vagy meg nem de a lenyeg hogy van tobb fele nehezsegu zar...ezek abban nehezednek hogy tobb "zarnyelv" vagy mi a rak van...szal tobb a korkoros "ize" amit ki kell nyitni:) -
Prince007 #7163 A kurzornyilakat próbálgasd és ha a külső kör elkezd mozogni várjal egy kicsit vagy bal klikk az egérrel. -
#7162 OÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
BASSZUSKULLLCS.
Segítsen valaki!!!
Mondták hogy milyen jó a Thief sorozat meg ...
És sajna én a Demoban az első pályán le kellet hogy cseszzem a földre.
Fiúk?
HOGY KELL FELTÖRNI AZT A HÜLYE AJTÓZÁRAT???
A Splinter Cellben könnyebb volt gondoltam az lessz itt is.
-
thief3 #7161 "összesen 30082 (!!!) bejegyzés van"
Tehát nem hál'Isten. -
Davidsned #7160 30082 van még hátra? -
mike369 #7159 még szerencse... -
thief3 #7158 Hú, az jó sok.
Nem baj, jó munkához idő kell. Nem kerget a tatár. -
mike369 #7157 azér' ma is fordítottam egy jó adagot...
már tudok pontos adatot is: összesen 30082 (!!!) bejegyzés van. -
thief3 #7156 -
mike369 #7155 -
thief3 #7154 Ne má, azt se akarom hogy rossz kedved legyen. -
mike369 #7153 ->->->->->->-> -
thief3 #7152 Köszi, de jó napom volt, csak kiemeltem a szar részeket.
(jóindulatból vigasztaltalak)
Audi-val mentünk(A6), jót ettem, csajjal voltam etc.
Csak hogy letöröljem a vigyort a képedről -
mike369 #7151 ja! mindig erről álmodtam, hogy neked szar legyen a napod... -
thief3 #7150 Horgászni voltam de:
-utálom a halat
-megettek a szúnyogok.
Remélem most már jobban érzed magad :) -
mike369 #7149 Hiába, no! Kegyetlen a munkásemberek sorsa... -
#7148 Már nem :) -
Prince007 #7147 Sajnos nem -
mike369 #7146 Mi ez a nagy pangás?
Rajtam kívül mindenki strandol? -
#7145 Ez az kilátóban, csak pongyolán írtam a részleteket de a Profi igy is tud!!! KÖSZI! -
Prince007 #7144 Ja a kilátóban vagy:Akkor asztal.Bocsi -
Prince007 #7143 Dolgozó Szoba,Fáklya a falon -
#7142 Egyébként köszi a gyors reagálást -
#7141 Esetleg valami utalás-alatt,mögött,felett kb. Sorry ha tényleg ilyen ilyen egyértelmű -
#7140 Esküszöm Neked minden pixelt tüzetesen átmolyoltam de semmi. -
#7139 A dolgozo szobában van a kapcsoló. Gondolkodj!!! Hova szoktak elhelyezni ajtónyitó gombokat? -
#7138 Üdv minden "tolvajtársamnak"! Fáradságos játszadozás után sikerült végzetesen elakadnom a játékban / pedig magyarul nyomom /. A helyzet a következő: Találni kéne egy titkos kapcsolót a dolgozó szobában, ami kinyitna egy titkos ajtót pontosan a hálószoba alatt namost az ajtót megleltem de a kapcsolót azt nem :( az egész kastélyt tüzetesen átvizsgáltam de kapcsoló sehol ha valaki lenne olyan jóságos és segíttene, köszönöm előre is! -
#7137 Sziasztok,
nahh befejeztem. Húztam amennyire tudtam, igyekeztem mindent és mximálisan megoldani. De eccer csak vége lett.
jó kis gém volt, most kis szünet oszt majd meglátjuk.
Ezer köszönet a magyarítók teljes társaságának, ahogy mondani szokták, nélkülök nem álltam volna neki. Túlon túl sok a szöveg, és ennyit nem volt kedvem szótárazni.
Az elején szokni kellett a kissé nyomasztó világát, de aztán belejöttem. Ami durva volt, az az árvaház. Ami nagyon teccett, az a gyíkváros és a múzeum. Az utóbbi a hitelessége miatt. Ami nekem eccerűnek tűnt az a végjáték volt...de azér ne vegy el a kedvét senkinek.
Végezetül, aki komolyan veszi a "játékot", annak ez kötelező darab.
Hát... mindenkinek további jó játékot, azér jövök, mer kitűnő a társaság. Amit meg ki nem hagynék, az a végső fordítás.
Lehet hogy már most???? elvonási tüneteim vannak??? -mindenesetre egyelőre nem szedem le, az biztos.... -
thief3 #7136 Hát ha élvezhetően akarod játszani...
Amúgy a Pixel Shader 1.1 alap.
De nálad megy ahogy nézem.