Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogynincs!

Csak nem ott ahol kéne, hanem a KNOWN ISSUES-nál:

Inconsistent lighting and shadow flicker is noticed when playing the game Thief 3 under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition or the RADEON X800 PRO. Further information on this issue can be found at: www.ati.com/support/infobase/4557.html

Mas-Thief
Agyam elszáll... Megjelent a 4.7-es Catalyst.
Nem teszteltem, de a Thief3-ról az infojában ebben sincs semmi. Ezt nem értem. Miért nem foglalkoznak vele?

_Atti_
az milyen amugy?😄 pár dolgot elhinthetnél mert sajnos fénykorukban nem volt szerencsém ezekhez a nagyszerû looking-glassos játékokhoz😞

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
azon a pályán olyanokat mûveltem😄DD
a folyón járõrözõ õrt uigy nyirtam ki hogy kioltottam egy fáklyát és pont a sötétben a szõnyeg fõle lõttem a rope arrowt.. na azon szépen bevártam hogy jöjjön az õr aztán amikor megfordult ráhuppantam a szõnyegre és Kopp!;D
amugy most csak noramlon jáccom de végig fogom tolni experten is;D ha sikerül😄DD
amugy én a constantine manorjába befele menet sikerült nem eltévednem meg nem találkoztam semmi parással..aztán visszafele meg eltévedtem vmi labirintusszerûségben..végén már erõsen elfogott az érzés hogy 'AJajjjj hol a kijárat'
most amugy a haunted cathedralnál járok.. ott vagyok a katedrális elõtt már..

_Atti_
Én végigtoltam a 3-at és most én is az 1 et csinálom..és nem azért de be kell vallani ezerszer jobb a 3nál..esküszöm az õrök is normálisabban viselkednek..leagláb nem pofázzák el állandóan hogy épp mire készülnek😄Dcsa néha;D

Bandew
Ja és ha valaki még vágyik efféle pillanatokra, akkor nagyon tudom ajánlani a System Shock 2-t!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nekem is voltak hasonlo pillanataim elhiheted. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bandew
Mármint a 3-ban.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ja engem is idegesít ahogy suhintgat a fegyverekkel. :-(

Bandew
JA tök furi, hogy most fent van a 3, de az meghozta a kedvem az 1-hez és most addig hagyom a 3-at. :-D

Bandew
Amúgy nagyon durva érzést tud adni az 1. Most toltam végig a Visszatérés a kísértetkatedrálisba pályát. Hát nem tudom, hogy volt-e már nektek olyan álmotok, hogy üldöznek és elfog titeket egy bizonyos szorongó érzés, hogy nem tudsz sehova se menekülni, de ebben a játékban teljesen ezt éreztem, pedig még az álmomon kívül nem volt ilyen.
Ahogy üldöztek a halottak és nem tudtam elmenekülni sehova, mert zsákutcába érkeztem és akkor kinyírnak, majd azzal a vérfagyasztó odítással elsötétül a képergyõ...
Hát elég alaposan kivert a víz, pedig már harmadjára tolom. :-D

Nemcsak picit! 😄
Az nagyon idegesit, h idonkent elkezd lopakodni, es akko ilyen lassan megy, azt nemtudok ujra futasnak eredni, csak ha ujratoltom a gamet! :>

Jah, ezis tokeletesen igaz. A t3ban is nagyon hianyolom a kardot, es ezt a 'felhuzas' reszt. Fogtam 2-3x felhuztam a kardot es ugy meg egy dinot is kiteritettem. 😊 Foleg miutan megszereztuk Constantin kardjat, az volt az igazi moka. Huu de paraztam abba a kastelyba, egy almom tejlesult miko beleptem. 😉
Na vegigviszem a t3at rogton felteszem a t1et. Nagyon ramjott most ez a feeling. :>

Bandew
Sajna a 3-ban ezt nem lehet, mert itt az irányítást picit elkúrták.

Sztem kicsit bonyolultabb dolog az h mien vidkarit veszel, dehat te tudod. En mindig utannajarok a dolgoknak tovirol hegyire.

Bandew
Amúgy az is zsír a játékban, hogy egy idõ után kitapasztalja a játékos, hogy hogyan lehet a legkönnyebben elintézni a különbözõ ellenfeleket.
Pl a félelmetes hangú halott õröket mindig úgy nyírtam ki, mintha leütném õket, csak ott nem bunkót használtam hanem kardot és teljes erõbõl csaptam. Egybõl kiterülnek. Ezzel a módszerrel egy csomót el lehetett intézni.
Szal a játék végére már annyira profin irányítja a játékos Garrettet, hogy tényleg olyan mintha RPG lenne. :-D
Csak itt nem Garrett gyûjt XP-t hanem mi. :-D

Teljesen egyetertek. Tudom magamrol kicsit tulzottan zombi meg elohalott szellem hasonlo parti vagyok eze elnezest kerek ha tulzottan felkapom a vizet. De teny az teny h a thiefnek pontosan ezek a "visszataszito" kreaturak adjak meg az igazi feelingjet.

Abszolut no comment a dolog amit mondassz, de megis kommentelek ra vmit. 😊

Nezz vissza a forumba vagy nemtom micsinalj, de majdnem mindenkinek a thief1 hangulata tetszett. 😛 Ismeros az a nev h Constantin ? Nah m1.. En egy ido utan mar nem is lodoztem a zombikra mer nagyon baratsagosak, tok felesleges kinyirni oket, errol is ennyit. A tobbi kreaturarol meg (dino, tuz elemental, patkanyember, majomember, meg istentudja mik) annyit h ezek talan megjobban felemeltek a jatek HANGULATAT mint a zombik.
Ha ezek nem lettek volna benne egy egyszeru sprinter cell fele baromsagot kaptunk volna.

Nemtom a 2nek a tortenete mivel zsenialisabb mint az 1é. szvsz az 1 sztorija sokkal jobb volt mint a 2é. Még az alvilagba is eljuthattunk. Nem ugy jatszottam oh megin egy szabvanyos kastely/haz ahol allandoan osonva menni nehogy eszrevegyen vki mer akko restart level, hanem oo mi lesz a kovetkezo palya, hogy alakul a tortenet, ki eza constantin ? Es joval parasabb volt a 2nel.

Asszed meg nemjottem ra hogy lehet megolni a zombit ? 😊
A maszokesztyut az elobb enis a pokolba kuldtem. 😊

Nemtom mi a banatert hianyolod az uszast, mer az 1be csak olyan palyakon kellett hasznalni amik hangulatosak voltak, es neked nem tetszenek a kreaturak, zombik miatt!

Mi? 😊
A halál, az a biztos.

hykao
biztos? 😊
vigyori14
ok akkor olyat fogok venni és végre tudok a Thief-el játszani lössz a tippet

Bandew
Az tökéletes!

vigyori14
Abit gffx5600 256mb agp dvi 8xagp, ezen a karin menne full grafikán 27E-ért láttam

A fordítasz egy "sz"... hihi

Bandew
Én is ilyenre gondoltam neki. Gondolom nem a legjobb kártyát akarja megvenni a piacon. :-)

hykao
mit fordítassz? szaros alsógatyákat kifele? 😊)
Nem, fel kellett avatnom a tüzest is 😄

Bandew
Kérdezõsködj ITT.
Sajna mostanában nem követem figyelemmel a kártyákat.

hykao
...és 30 ezer alatt legyen?
lehetetlent kívánsz!

amúgy vegyél egy 8500-at, kb. 15-20e-ért, és azon minden mostani el fog futni...persze nem fullon, élsimítással.
Most nem unom magam halálra, megszereztem a Train Sim-et és töltök le hozzá jóöreg magyar diesel mozdonyt(a csörgõt). 😄

Elleszek amíg fordítgattok 😉

Bandew
Nekem nem ált szándékomban vitát nyitni.
Ki hogy fogja fel. :-)

vigyori14
akkor cssak mond meg milyen kártyát vegyek amin menne a Thief3

hykao
ühüm, a gyökérszertartásra gondolsz?
mé' sima mezei nyílvesszõ nem volt, amibõl mindenfelé hever?
Itt ne nyissunk kari vitát!
Köpike.

hykao
nem, kellett valamit mondanod, miellõt halálra unod magad... 😊
Bandew
Mivelhogy a Doom 3 még nem jelent meg, ezért nem is tudok nevet mondani. De egy újabb Geforce vagy ATI simán megteszi. Én személy szerint a Geforcet ajánlom, bár sokan az ATI mellett esküsznek. De a játékok java Geforce támogatású.

vigyori14
és mi a neve amine a doom3 is menjen meg az ijen ujjabb játékok

Bandew
Már 20E-ért tudsz venni olyan karit.

A jópofánál 😊
Amúgy a pogány fánál, mert kellett vér, és én így csaltam ki pár cseppet a hullából 😄 ehe ehe ehe

😊
csak szólok, az etikett nem egyenlõ hej😊esírás
😛

Ijesztõ, de nem tudtam elbujni a kritikád elõl.
Viszont kellett valamit mondanom amihez te is hozzá tudsz szólni 😊))

vigyori14
akor milyen kártya kéne amin jól futna esetleg full garfikán 30E ft alatti kártyára gondoltam?????

hykao
milyen fánál?
Ja akkor bocs, de én 1 szem tûznyilat használtam annál a fánál...

hykao
kicsit túl sok helyen használsz ly-t j helyett... 😊)
(pl: megilyedek, bulykálás)

...úgy tûnik ott, ahol nagy erõkkel az etikettet tanították, a helyesírás háttérbe szorult... 😊))))))
hykao
háromféleképpen lehet élõholtakat ölni: tûznyíl, szenteltvíz, fénybomba (ezekbõl, ha max. van nálunk, nemigen van olyan hely, ahol ne lenne elég az összes kifingatásához)
A pixel shader hardweres, nem szoftveres cucc, nincs esélyed.

Mondasz valamit, de nekem akkor is túlzás volt(és még sokaknak) az a rengeteg z.
Nem is mertem elsõre megcsinálni, és csak ez meg az AVP amiben féltem(és a mai napig megilyedek néha 😊

vigyori14
és ha felteszek egy uj drivert?

Bandew
Mert a videokártyád MX és az nem támogatja a Pixel Shadert.

vigyori14
Gf4 MX440 64-mg kártyán mért nem akar elindulni a játék
768mgrammal 2.2Celeron proci mellett????