Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mít hagytam ki,vagy mít kell csinálni?
Mondom mi a frasz? mar mindent bejartam sehol semmi info. Nagyon idegesitett a dolog, aztan felvilagositottak h mi az abra. :>
azért néha gyere fel levegõért!
mellesleg erre szokták azt mondani, hogy: náná! ennyi hal nem tévedhet...

Logatom a labam Korfu tengerpartjan, es szurcsolom a koktelt, ahogyan igertem!!! Sokat gondolok ratok, 2 nap henyeles utan kicsit hianyzott mar nemi thiefeles. Node ha hazamentem!!
Hogy allunk a magyaritassal? 😊 Nem kell valaszolni, mire legkozelebb olvasom, mar 9000nel leszunk 😊
Sajna a sok burzsuj turista jol elrejtette a lootjait, mert ejszakai portyaimon csak kagylokat meg ures sorosuvegeket talalok a teraszokon. Majd esetleg megprobalom feljebb, a hegyi villakban, Bafford manornal, vagy ilyes helyeken 😊
Az ido tok szuper, kisse meleg, csak viz alatt lehet kibirni. Ott azonban sok sok ertekes dolgot talaltam, amiert ugyan Black Bertha nem adna sok zset, de nekem nagyon teccenek 😊 (gyerekfej nagysagu kagylo, tengeri csillag, sunok, stb)
Na lepek is, var a beach, vasarnap irok otthonrol, es vissza is olvaslak titeket!
Legyetek jok, enis igyexem

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

mi ez az új dizájn?
Milyen lusták, még ezt is leröv' 😊))
nem rossz!
Ez a legmacsosabb szöveg:
"I see you there! And you're gonna be in big trouble when I get back with some help!"-milyen bátor egyedül is 😊)))
Mi az a Found ya, vagyis a "ya"?
/A "taffer"-t nem kérdezem meg...
/
Hmm, again?
See anything yet? Or do I gotta remind you to keep your eyes open, case we see it again?
You there. Stop that. Or else.
I see you there…or…at least I think I see you there…hello?
You there! In the alley!
I see you there! And you're gonna be in big trouble when I get back with some help!
I see you there! Just take what you want!
You there! I saw that! Hello?
Ain't nowhere to go, you know!
…ain't nowhere…
Found ya! Thought you'd get away with murder, eh?!
Found ya! You're in a world of hurt, taffer!
Found ya! Now die, you murderer!
Found ya! ! I'll make a corpse of ya!
I found ya! Get ready to die, you!
Found ya! Where you there this whole time?
Found ya! You've had it, thief!
Found ya! Now you're gonna die!
How's that feel?!

Na én ekkora hibát nem követtem el, végigvittem és volt sok pálya ami tetszett. 😊
Például a kard ellopása nagyon bejött 😄
Akinek bejött a System Shock 2, annak a Thief 2 is (gondolom).
Sokkal összetetteb mint az elsõ rész története, van szövetségesed, átgondoltabbak a pályák, az ellenfeleket itt már kihallgathatod(mert mondanak is valamit, nem csak azt hogy öööööö/krrrrr), néha össze is vesznek...
Meg nem tudod a Thief2-ben megcsinálni a pályát úgy hogy végigszaladsz rajta, mert a zombi úgy is lassú, itt tényleg lopakodni kell, és ez lopakodós játék nem futóverseny.
Nekem jobban bejön a "kastélyszerû" pálya, az összevissza mezõs helyett. A Katedrális, Lost City(ami van a 2. részben is), Lord Bafford's Manor mind-mind épületes pálya, és ezek a legjobbak.
Nesze neked marháskodás mikor a dínók fészkében kell hülyülni. Azt hittem feladom mert mindenbe beleakadtam és semmi szépsége sem volt annak a résznek, tiszta szürke volt minden(minden értelemben).
Viszont voltak lények amiktõl paráztam, pl. a vízes lény aki az ollószerû csápjaival rohangált, brrr. 😊
Én annyira paráztam rajt, hogy szabályosan féltem elindítani.
Leírhatatlan az az atmoszféra, mely belengi a játékot. Folyamatosan esélytelennek érzed magad. Kilátástalanság, esélytelenség, halálfélelem.

vagyis menne..de ugy iszonyat gyors..ne lehet vhogy lefékezni??
az az érdekes hogy tesóm gépén megy rendesen és az a gép se rosszabb.. ugyhogy általában ott jáccogatok estefele amikor nem kell neki a gép;D
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem tudom mi lehet a gondod, nekem simán megy, bár tudni kell, hogy csak régibbi Nvidia driverrel (45.23) megy hardweresen.
Márha Geforceod van.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Thief enginejével készült, szal rá is lehet ismerni a mozgásokra. Iszonyat parás! Hihetetlen amit ez a Looking Glass mûvel, de ez olyan fokon parás mint a Thief, csak még párosul hozzá egyfajta szorongás, nyomasztó érzés (jobban mint a Thiefben), mert tök egyedül vagyünk egy kihalt ûrhajón. A hangokhoz nincs hozzáfûznivalóm, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia! Nem is tudom, ez egyfajta iszonyat, amit elõidéznek az emberben, mint ahogy a legtöbb ember görcsberándul egy nagy pók láttán, itt is ez megy, csak itt a hagokkal csinálják.
ITT van egy cik is róla az SG-n.
Szal hangulat a köbön! Kalandjátékokon kívül nincsenek olyan hangulatos játékok, mint amilyeneket a Looking Glass csinál.
Szal annál a pályánál játssz majd közepes fokon.