Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De sajnállak... 😄

Hétfõ óta jáccok ezen a pályán,de nekem dolgznom is kell,igy nincs idõ ujra jáccani,majd ha lessz idõm.

Jatszd ujra a palyat es kiderul. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Sztem kevesebben vannak akiknek nem teccett a 3.palya, mint akiknek igen. Viszont a 2.palya nem zombis, csak az elejen van keveske, amit nem is kell kinyirni mer pihizik a folodon 😊 de az a palya hihetetlenul jo foleg experten, mikor ugy kell kivinni azt a basso figurat h ne olj meg senkit. Az de joooo volt!

Az árvaházba vagyok hálóing elégetve,megvan az uj küldi,a cellákból összeszetem 8 tárgyat csorba kés,teleszkóp,kalitka,hamvak,gyertya,gramofon,szerszámosláda, túzszerszám,de 9 beteg van és 9 cella de az 1 elkülönitõ cellába nem találtam semmit,van ott egy lift de fõnn sincs semmi.
Mít hagytam ki,vagy mít kell csinálni?

Jajjajj, az de nagy volt. En hetekig szenvedtem vele. 😄
Mondom mi a frasz? mar mindent bejartam sehol semmi info. Nagyon idegesitett a dolog, aztan felvilagositottak h mi az abra. :>

"...csak viz alatt lehet kibirni..."
azért néha gyere fel levegõért!
mellesleg erre szokták azt mondani, hogy: náná! ennyi hal nem tévedhet...

En arrol beszeltem amikor !!!Vigyazat Spoiler!! 😊 vissza kellett menni a fõúr kuriajaba, aztan ott volt minden eloleny, amitol fraszt kapok. Na az a masodik kedvenc palyam. 😊

hykao
Jó sünbe lépkedést! 😊))
Andie
Udv lopakodok!

Logatom a labam Korfu tengerpartjan, es szurcsolom a koktelt, ahogyan igertem!!! Sokat gondolok ratok, 2 nap henyeles utan kicsit hianyzott mar nemi thiefeles. Node ha hazamentem!!
Hogy allunk a magyaritassal? 😊 Nem kell valaszolni, mire legkozelebb olvasom, mar 9000nel leszunk 😊
Sajna a sok burzsuj turista jol elrejtette a lootjait, mert ejszakai portyaimon csak kagylokat meg ures sorosuvegeket talalok a teraszokon. Majd esetleg megprobalom feljebb, a hegyi villakban, Bafford manornal, vagy ilyes helyeken 😊
Az ido tok szuper, kisse meleg, csak viz alatt lehet kibirni. Ott azonban sok sok ertekes dolgot talaltam, amiert ugyan Black Bertha nem adna sok zset, de nekem nagyon teccenek 😊 (gyerekfej nagysagu kagylo, tengeri csillag, sunok, stb)

Na lepek is, var a beach, vasarnap irok otthonrol, es vissza is olvaslak titeket!
Legyetek jok, enis igyexem

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
jó ötlet!
nyeremény egy önköltséges egyiptomi vakáció, amirõl kötelezõ ajándékot hozni neked.

ja

hykao
a megoldásokat priviben kérem 😊)
hykao
ezek szerint akkor smafu...
én kipróbáltam 9600xt és bizony még mindig elég érdekes dolgokat csinál...

na azért!

hykao
ez tök jó, de vajon miért csak az X800-on javítja?
többi radeon már smafu?
hykao
amúgy értelmes szöveg.

hykao
nem tetszenek a gliféim? 😊)
köszi! átírogatom!
mi ez az új dizájn?

Jaaa, ok. Gondoltam.
Milyen lusták, még ezt is leröv' 😊))

hykao
Ebben az esetben: You
nem rossz!
Ez a legmacsosabb szöveg:
"I see you there! And you're gonna be in big trouble when I get back with some help!"-milyen bátor egyedül is 😊)))

Mi az a Found ya, vagyis a "ya"?
/A "taffer"-t nem kérdezem meg.../

hykao
Again? You'd think I would have found you by now…
Hmm, again?

See anything yet? Or do I gotta remind you to keep your eyes open, case we see it again?

You there. Stop that. Or else.

I see you there…or…at least I think I see you there…hello?
You there! In the alley!

I see you there! And you're gonna be in big trouble when I get back with some help!

I see you there! Just take what you want!
You there! I saw that! Hello?

Ain't nowhere to go, you know!

…ain't nowhere… to go…

Found ya! Thought you'd get away with murder, eh?!

Found ya! You're in a world of hurt, taffer!

Found ya! Now die, you murderer!

Found ya! ! I'll make a corpse of ya!

I found ya! Get ready to die, you!

Found ya! Where you there this whole time?

Found ya! You've had it, thief!

Found ya! Now you're gonna die!

How's that feel?!
hykao
Bloody hell! - Kénköves pokol!
rorr
IGEN IGEN IGEN SZERINTEM IS A LEGJOBBAK KÖZÖTT VAN MOST ÉRTEM SOKADJÁRA A VÉGÉ(?)RE!SYSTEM SHOCK2

hykao
töltöm, és kukkolom
kiraktam a legfrissebbet!

ok!

hykao
Belekukkantok, nézek még angol õrdumákat, és belököm.

Jó pihenést!

hykao
hehe, akkor nem ártana 😊))
Mivel elõbb az "I'll be the Victor!"-t majdnem úgy fordítottam, hogy "Én leszek a Viktor!" azt hiszem, itt az ideje egy kis pihenésnek...

Mindenki magán ügye hogy neki mi tetszik, nekem a sok zombi nem és nagyon sok embernek szintén nem jött be, csak azért nem hallod az õ véleményüket, mert abba is hagyták a játék végigvitelét a 2. pálya környékén. 😞

Na én ekkora hibát nem követtem el, végigvittem és volt sok pálya ami tetszett. 😊
Például a kard ellopása nagyon bejött 😄

Akinek bejött a System Shock 2, annak a Thief 2 is (gondolom).
Sokkal összetetteb mint az elsõ rész története, van szövetségesed, átgondoltabbak a pályák, az ellenfeleket itt már kihallgathatod(mert mondanak is valamit, nem csak azt hogy öööööö/krrrrr), néha össze is vesznek...
Meg nem tudod a Thief2-ben megcsinálni a pályát úgy hogy végigszaladsz rajta, mert a zombi úgy is lassú, itt tényleg lopakodni kell, és ez lopakodós játék nem futóverseny.
Nekem jobban bejön a "kastélyszerû" pálya, az összevissza mezõs helyett. A Katedrális, Lost City(ami van a 2. részben is), Lord Bafford's Manor mind-mind épületes pálya, és ezek a legjobbak.
Nesze neked marháskodás mikor a dínók fészkében kell hülyülni. Azt hittem feladom mert mindenbe beleakadtam és semmi szépsége sem volt annak a résznek, tiszta szürke volt minden(minden értelemben).
Viszont voltak lények amiktõl paráztam, pl. a vízes lény aki az ollószerû csápjaival rohangált, brrr. 😊

mikeleroi
Huh. A System Shock 2 nagyon nagyon sok fórum, illetve újság szerint az egyik legjobb eddig megjelent játék, rpg.

Én annyira paráztam rajt, hogy szabályosan féltem elindítani.

Leírhatatlan az az atmoszféra, mely belengi a játékot. Folyamatosan esélytelennek érzed magad. Kilátástalanság, esélytelenség, halálfélelem.

_Atti_
nekem az 1 nm megy hardveres gyorsítással😄
vagyis menne..de ugy iszonyat gyors..ne lehet vhogy lefékezni??
az az érdekes hogy tesóm gépén megy rendesen és az a gép se rosszabb.. ugyhogy általában ott jáccogatok estefele amikor nem kell neki a gép;D

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Bandew
Telepítésnél nem is jön elõ a videokari, azt csak arra értettem, mikor már fenn van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mas-Thief
Elõzõ ment Mike-nak.

Mas-Thief
Aha, jól van. Atiék a "Fixed in this driver" alatt is kiírhatták volna azért.

Giovanni Gatto
Szerintem nem a videokártya a hibás, mert már a setup.exe indítása után hibát jelez, tehát el sem kezdõdik a telepítés. Azt írja ki, hogy "A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz."

Giovanni Gatto
Szerintem nem a videokártya a hibás, mert már a setup.exe indítása után hibát jelez, tehát el sem kezdõdik a telepítés. Azt írja ki, hogy "A rendszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz."

Bandew
Nem gáz, mert már jó ideje arról beszélünk. :-D
Nem tudom mi lehet a gondod, nekem simán megy, bár tudni kell, hogy csak régibbi Nvidia driverrel (45.23) megy hardweresen.
Márha Geforceod van.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Giovanni Gatto
Sziasztok! Bocs, hogy a Thief 1-rõl kérdezek, hogyan lehet xp-re installálni? Állandóan leáll hibaüzenettel. A neten található tanácsot (-lgntforce csatoló a setup.exe-hez) már próbáltam, de ugyanazt a hibát adja. Ja, 1.14-es verzióm van, amit anno a Guru Gamerhez adtak. Help plíííz!

Bandew
Tudom, világában eléggé eltér a Thieftõl, de ha az tetszett, akkor ez is be fog jönni. Persze ne 10 perc után ítéljetek.

Bandew
Hát eleinte nem nagyon jött be, mert nem nagyon szeretem ezt a sci-fi környezetet (kivéve Star Wars :-D), de ez eszméletlen!!!
A Thief enginejével készült, szal rá is lehet ismerni a mozgásokra. Iszonyat parás! Hihetetlen amit ez a Looking Glass mûvel, de ez olyan fokon parás mint a Thief, csak még párosul hozzá egyfajta szorongás, nyomasztó érzés (jobban mint a Thiefben), mert tök egyedül vagyünk egy kihalt ûrhajón. A hangokhoz nincs hozzáfûznivalóm, ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia! Nem is tudom, ez egyfajta iszonyat, amit elõidéznek az emberben, mint ahogy a legtöbb ember görcsberándul egy nagy pók láttán, itt is ez megy, csak itt a hagokkal csinálják.
ITT van egy cik is róla az SG-n.
Szal hangulat a köbön! Kalandjátékokon kívül nincsenek olyan hangulatos játékok, mint amilyeneket a Looking Glass csinál.

Bandew
Én is a legnehezebb fokozaton játszok mindig, viszont a kardos pályát nem lehet úgy megcsinálni. Ugyanis van egy olyan feladat ott experten, hogy szerezzek némi informáviót Constantinerõl. Na ezzel kb 5 napig szenvedtem, de nem sikerült. EGy haveromnak is ez volt a problémája, aki utánanézett a neten és kiderült, hogy ez egy csúnya bug, amit állítólag orvosol a patch, de mivel nekem a játék alapból 1.14-es verziójú, nem tudtam patchelni. :-(
Szal annál a pályánál játssz majd közepes fokon.

Bandew
A 2-t se hagyd ki! :-)