Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nálam az a helyzet, hogy az élsimítás szóba se jöhet nagyon, mert úgy már nagyon lelassul a játék úgyhogy ez a Bloom végig be van kapcsolva.
\"Hard to see, the dark side is.\"
Hát ez már baromi OFF, és van erre való topik (AUTÓmánia topik), de sorrendben: Mercedes, Audi, BMW (de nem szeretet alapján, hanem inkább úgy mondanám, hogy tetszés + tapasztalatok alapján) ...és még a Jaguar XK8 , vagy XKR (de jelenleg nem lenne célszerû egy ilyet beszereznem)
Ó Andie, nem mondod, hogy te ilyen neonbetyár vagy?! Meg ilyen trükkösfényszórós, pirosrafestettféknyerges?! 😊)
No mindegy, ha neked ez tetszik...
No mindegy, ha neked ez tetszik...
Azért egy Hammer-t elfogadnék, meg passzol is a játékhoz(kalapácsosok)
Viszont milyen autót szeretsz te?
Viszont milyen autót szeretsz te?
Így se jó akkor írd be ezt a böngészõbe:
http://free.x3.hu/andiemondeo/dscn1749.jpg
http://free.x3.hu/andiemondeo/dscn1749.jpg
nálam csupán 403-as jelenik meg, semmi más...
ízlés kérdése, de nekem akkor sem tetszenek a csili-vili baromságok...és már az amerikai autók sem.
korábban volt jópár amerikai verdám...de már kiszerettem belõlük 😊 ...mert semmilyen észérv nem szólhat egy amerikai kocsi mellett...csak a szerelem...de az ugye mint tudjuk, múlandó... 😊
ízlés kérdése, de nekem akkor sem tetszenek a csili-vili baromságok...és már az amerikai autók sem.
korábban volt jópár amerikai verdám...de már kiszerettem belõlük 😊 ...mert semmilyen észérv nem szólhat egy amerikai kocsi mellett...csak a szerelem...de az ugye mint tudjuk, múlandó... 😊
Üdv itthon!
Haladgatunk...
Haladgatunk...
Ez a te autód?
Aloha Andie! Üdv itthon.
A magyarítás a gyakorló pályán+az elsõn(random szövegeket leszámítva) teljesen kész.
Viszont tesztelheted te is.
A magyarítás a gyakorló pályán+az elsõn(random szövegeket leszámítva) teljesen kész.
Viszont tesztelheted te is.
Na, ittvagyok, megjöttem, élek virulok, rögtön nekikezdek visszaolvasni, asszem lesz mit 😊 Addig is röviden valaki számoljon már be, hogy mizujs, úgy játék mint magyaritás terén 😊
Hykao : ejnye, pedig jól is tud ám az kinézni
No persze nem cincogó 9000et pörgö kamikáze fünyirókkal, hanem mondjuk egy erösebb amcsi vassal 
Majd eccer (t3hun partin?) megmutatom élöben, és meglátod
Hykao : ejnye, pedig jól is tud ám az kinézni
No persze nem cincogó 9000et pörgö kamikáze fünyirókkal, hanem mondjuk egy erösebb amcsi vassal 
Majd eccer (t3hun partin?) megmutatom élöben, és meglátod

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Sziasztok, -érdekes fordulatokat vesz a történet. Most találkozott Garret a temetõben az örzõkkel. Nagyon úgy néz ki, inkább "felnõtt" mese ez a csavarok alapján. :-) Fordítás nélkül feleannyit érne számomra, lehet nem is érteném. Ehhez nem elég a PC-és nyelvtudás meg a szótár.... biz'a.....
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Az a gondom vele, hogy nem csípem a Fast and Furious féle szarságokat...flitter, neon, cincogó motorú japán, meg egyéb "csodák" stb. ezen kívül a fizika komoly visszalépésen esett át...de végsõ kegyelemdöfésként -> nincs belsõnézet.
Én olyan autós játékkal nem játszom, amiben nincs belsõnézet.
de elég az OFF-ból...
Én olyan autós játékkal nem játszom, amiben nincs belsõnézet.
de elég az OFF-ból...
kapcsold be, és meglátod.
nálam alapból kiesik a mókából, mert ezt bekapcsolva automatikusan kiiktatja az élsimítást...
másrészt szerintem ehhez a játékhoz (meg a hangulatához) nemigazán illik.
amúgy egyfajta tündöklõ homályosság (BLOOM effekt...bloom-szépség), mint a Prince of Persia 4.-ben, vagy a Hitman 3-ban, ill. a Deus Ex 2-ben.
nálam alapból kiesik a mókából, mert ezt bekapcsolva automatikusan kiiktatja az élsimítást...
másrészt szerintem ehhez a játékhoz (meg a hangulatához) nemigazán illik.
amúgy egyfajta tündöklõ homályosság (BLOOM effekt...bloom-szépség), mint a Prince of Persia 4.-ben, vagy a Hitman 3-ban, ill. a Deus Ex 2-ben.
Köszi szépen!
Szedem le aztán alszok
Szedem le aztán alszok

omegadrivers
srac a sima atis catalysteket szokta tovabb optimalizalni es egyeb hasznos funkciokkal ellatni, pl overclock lehetoseg...
srac a sima atis catalysteket szokta tovabb optimalizalni es egyeb hasznos funkciokkal ellatni, pl overclock lehetoseg...
mi az a omegaverzió? felsötétítenél?
Ezt a kira dolgot azért érdemli meg, mert kihasználja a technikai lehetõségeket, megkérdezi a rajongók véleményét és beleépítia játékba, és az üzleti stratégiájuk se rossz.
Mellesleg ez már azt se tudom hányadik NFS 😊
Bár jobb szeretem a hagyományost amiben L.Diablo van meg Mclaren, nem ilyen tuning mûzlisautók.
(bár elfogadnám õket, de méginkább az árukat 😊
szal remény sincs már 4.4-re
Mellesleg ez már azt se tudom hányadik NFS 😊
Bár jobb szeretem a hagyományost amiben L.Diablo van meg Mclaren, nem ilyen tuning mûzlisautók.
(bár elfogadnám õket, de méginkább az árukat 😊
szal remény sincs már 4.4-re
Pedig sztem is jó az NFSU, nem tom mi a gondod vele. Viszont a PU-t is szerettem :-)
Mit jelent a játékan a Ragyogás effekt?
A párbeszédeket milyen rendszer szerint fordítjátok? (én ugyan csak most kezdtem el játszani, de pl. az elsõ küldetésben is voltak még angol szövegek, az õrök részérõl)
Nah, de azt is látom, folyamatosan dolgoztok, ez mindenképpen dícséretet érdemel.
A párbeszédeket milyen rendszer szerint fordítjátok? (én ugyan csak most kezdtem el játszani, de pl. az elsõ küldetésben is voltak még angol szövegek, az õrök részérõl)
Nah, de azt is látom, folyamatosan dolgoztok, ez mindenképpen dícséretet érdemel.
te tudod, én mindenesetre kerülöm az ilyen NFSU-kat...az NFS széria számomra meghalt a PU-val. a PU utániak az NFS széria szégyenei... 😞
Igen az.
És igazad van.
Erre kéne rájönie sok programozónak meg kiadónak.
NFS a király az autósok terén...
És igazad van.
Erre kéne rájönie sok programozónak meg kiadónak.
NFS a király az autósok terén...
Motion Blur, az a homályosodás az NFSU-ban gyorsításkor?
Amúgy sztem 25 fps-el már bõven élvezhetõ a játék.
Amúgy sztem 25 fps-el már bõven élvezhetõ a játék.
Vazz, és honnan szedhetõ le?
Õ, az a néhol árnyék néhol nem eléggé zavaró. 4.4-nél nincs ilyen?
Ez a jövõ zenéje, de nekem bejön a NFSU elmosódás.
Nagyon jól érzékelteti a sebességet.
Szerintem STABIL és ez a kulcsszó STABIL 30Fps elég, de kell persze a motiun blur is.
Na nem mindenhol, pl CS esetén fura lenen távcsõben hogy csak egy rész éles, a többi meg homályos 😊
Nagyon jól érzékelteti a sebességet.
Szerintem STABIL és ez a kulcsszó STABIL 30Fps elég, de kell persze a motiun blur is.
Na nem mindenhol, pl CS esetén fura lenen távcsõben hogy csak egy rész éles, a többi meg homályos 😊
Nem szabad olvasnom ilyen okosakat, mert rájövök mennyire átb@sszák az embert.
Pl. már rég van hardver az élsimításhoz, mégse használja ki a legtöbb game.
A pixel shader 3.0 esetén meg majd úgy járunk mint a prociknál, "minek optimalizálni, megy az 3Ghz-en úgy is".
Szerintem a Thief-nél is így gondolkodtak 😞
Normális Ati patchet akarok, ami nem smafu...
Pl. már rég van hardver az élsimításhoz, mégse használja ki a legtöbb game.
A pixel shader 3.0 esetén meg majd úgy járunk mint a prociknál, "minek optimalizálni, megy az 3Ghz-en úgy is".
Szerintem a Thief-nél is így gondolkodtak 😞
Normális Ati patchet akarok, ami nem smafu...
A 24 bizony épp, hogy elég egy film esetén is. TV esetében 25 (pal), és 30 (NTSC).
Egy játéknál azonban nem csak nézel, hanem irányítasz is, és bizony a 24 nem elég. A motion blur effekt alkalmazására már volt több példa is a játékok esetében. Szerintem meglehetõsen zavaró dolog egy játéknál.
Szal a 60 nem felesleges luxus egy játék esetében, több szempontból sem.
A 100 és e fölötti viszont tényleg felesleges dolog, mert egyszerûen a szem nem képes érzékelni a különbséget (nem összetévesztendõ a monitorok képfrissítésével...), a hardcore FPS-ezõk minden önámítása ellenére sem!
Egy játéknál azonban nem csak nézel, hanem irányítasz is, és bizony a 24 nem elég. A motion blur effekt alkalmazására már volt több példa is a játékok esetében. Szerintem meglehetõsen zavaró dolog egy játéknál.
Szal a 60 nem felesleges luxus egy játék esetében, több szempontból sem.
A 100 és e fölötti viszont tényleg felesleges dolog, mert egyszerûen a szem nem képes érzékelni a különbséget (nem összetévesztendõ a monitorok képfrissítésével...), a hardcore FPS-ezõk minden önámítása ellenére sem!
jah, ha nem akar sokat rákölteni, akkor 1-2 ezres különbséggel vehet egy 8500-at. amin már minden el fog indulni, és fényévekkel gyorsabb bármelyik MX-nél...
nehezen hihetõ, hogy 1-2 ezres gondot okozhat...
nehezen hihetõ, hogy 1-2 ezres gondot okozhat...
Csekkolom, érdekes dolgokat írnak
pl: minek a 60-100fps ha filmnél 24 is elég...
Inkább Motion Blur kell szerintem is. Az valódibbnak hat.
pl: minek a 60-100fps ha filmnél 24 is elég...
Inkább Motion Blur kell szerintem is. Az valódibbnak hat.
...habár egy brutál erõmûvön, X800XT-vel megspékelve 4x, 6x élsimítás mellett talán 50-60 fps fölé megy...talán...(minden full beállítás mellett természetesen...)
gef4 mx440? mert az a nvidia atbaszasa...szal meg a geforce 3 ti nel is gyengebb...a lenyeg hogy nem tamogatja directx8at ezaltal a pixelshading 1.1 et sem igy mivel a thief3 alapkovetelmenye a pixels1.1 nem fog rajta elindulni. megoldas masik videokartya vetele, ami legalabb directx8 kompatibilis.
Igen, de nem ennél a játéknál.
A TAA csak 50-60 fps felett él, alatta automatikusan kikapcsolja a driver.
Bõvebben, kukk ide: TAA kapcsoló
A TAA csak 50-60 fps felett él, alatta automatikusan kikapcsolja a driver.
Bõvebben, kukk ide: TAA kapcsoló
Szerinted ez jó valamire:
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7382
http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=7382
tudna valaki abban segiteni hogy MX chipset-kártyám van és nem nagyon tetszik a játéknak (annyira hogy else indul)ehez nemtudtok valmi tippet,trökköt,cracket,patch-et vagy valamit(de ne azt hogy vegyek másik kártyát)
Kösz
Kösz
Köszesz!
Ha felrakom a magyarítást, akkor utána simán lehet frissíteni az újabb verzióval, ugye?
Mmmmph! 

Ggrrr, jó ötlet.

...o-ohhh...I can't....argh...
Azokat a csodás hangutánzó szavakat, mint: grrahh, phow, whaooh, swoosh,... szerintem ki fogom törölni.
Gondolom, úgyis hallja mindenki...
Gondolom, úgyis hallja mindenki...
fent van!
Ezt örömmel hallom!
Mindjárt szedem is le.
Mindjárt szedem is le.