Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami a gond, hogy 30 fps-el meg csak ugralos lesz a kep a gyors mozgasokra, nem kenodott. Motion blur amit mondtal, ezen segitene, pl ps-ek eloszeretettel hasznaljak.
Fps limit is van nehany jatekban, persze ezeknel az embernek elso dolga ezt kikapcsolni (pl counterstrike-ban default 72), minek lassitana be sajat magat es rontsa az eselyeket+ fajditsa szemet.
Ez valami olyasmi, mintha vennel egy vadiuj ferrarit, amit software-bol lebutitanak 70 loerosre, hogy ne legyen jobb, mint egy fiat uno, persze mindez az eselyegyenloseg erdekeben az utakon.
Na off vege. Amugy nem vagyok miller ense, es kb 20-30 fps-el nyomom a thief3-t, csak nem gyozkodom magam arrol, hogy ez jo 😉
A másik flame-edre a kommentem:
szerintem akkor lenne értelme a nem 100frame-nek, ha a program leszabályozná+szintentartaná 30-on.
Így mindkét fél fps-e megegyezik és a valósághoz jobban hasonlít. Ha körbeforogsz a real világban, szintén elmosódva látsz mindent, gondolj egy paint-ball csatára.
De itt még nem tart a technika, vagyis a gamek.
Addig marad a up 100fps.
A tobbi viszont mar csak matek. Gondolj bele, pl itt egy eset a szemleltetes kedveert. Tegyuk fel, hogy 30 fps-el jatszol, es radlonek hatulrol. Tehat pl 180 fokot kell forognod. A forgas mondjuk 1 masodpercet vesz igenybe. (ennel persze rovidebb ideig tart) Ezalatt latsz 30 kepkockat, ami azt jelenti, hogy 6 fokonkent latsz egy kepet. Ezek nagyon nagy ugrasok, emiatt mar nem latszik folyamatosnak a kep. De ettol tekintsunk el. Tehat, egy mutyurnyi celpontra kell celoznod, ami 6 foknyi latomezonek a toredeket foglalja el (pl ennek a tizedet). Tehat szinte lehetetlen, hogy rogton ra tudj pozicionalni ilyen kepfrissites miatt. Vagy elobb hagyod abba a forgast, vagy kesobb, es aztan johet a korrekcio. Kicsi a celpont ezert a kis fps miatt , tovabbra is nehez helyzetben vagy es mondjuk tovabbi fel masodpercet meg ra kell szannod a pontos celzasra. Ez a bonusz ido akkor is befigyel, ha szemtol szembe talalkoztok. Ezalatt haromszor is meghalsz(tized, szazadmasodperceken is mulhat). Kozelharcban meg sokkal durvabb a helyzet.
Tehat osszegezve: 2 hasonlo kategoriaju player jatszik egymassal szemben, eselye sincs annak, akinek ilyen keves fps-e van.
Egy cimborám ki már végigjátszotta, mondta, hogy nemsokára jön az inner craddle, úgyhogy köthetem fel a gatyát.
Más... Szentendrén voltam családommal egy b@szottnagy házban 1 hétre. Vittem ugye gépet. Éjjel Thief 3-aztam. Holdvilág besüt... Zombis pálya... a hajó... Ó mondom csak ezt éljem túl...
A kinti szél csapdosta a redõnyt, és épp amikor egy loot miatt centirõl centire araszolok egy földön alvó-hörgõ zombi felé...
ZOMBI FÖLPATTAN és nekem ront ! Az hagyján, de épp ebben a pillanatban dõlt fel egy nagy virág a nappaliban, rá a többire.
Na hát nekem körülbelül halálfélelmem volt, és dupla infarktusom.
A sötét szobában nem mertem odamenni felállítani a virágot !
(29 éves vagyok).
+++ nem mertem kimenni a nap-záró cigimre a teraszra !
Szépen esc....fõmenü... kilépés.... gép lezár... alvás...

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Ehhez meg elég, ha van min. 25-öd. De ha valóban ekkora a különbség a Q3-ban a 30 és a 125 között, akkor az a 30 nem 30.
Mike : volt már ami nem ment? 😊
Csak otthon van az a "régi" cucc, és nem akarnák most 0-ról felépiteni egy újat. (tudod, a programozónál lustább ember nincs - lásd ctrl-c ctrl-v 😊
Rögtön lépek haza, addig ird le, hogyan alakitsam át azt, hogy neked minnél jobban a kezed alá dolgozzon! (ide privibe, vagy a mondeos cimre)
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Andie! Menni fog a con-os dolog? Mert akkor ezt így nem erõltetem, mivel ki@#!+@&Ðbaszott lassú...
Az emberi szem 25 fps (25 képkocka mp-enként)-ig képes érzékelni a különbséget. Ez alatt szaggatottá válik a felvétel, e fölött gyak nem látod a különbséget. A TV képe, és a videók nagy része is ezért van 25-30 közé van belöve. Ezért nem értem, hogy mi értelme 150 fps-nek egy játék esetén, és miért ad valaki 2x annyi pénzt egy ilyen erömüért. No persze nem azt mondom, hogy elég az a kártya, ami 25 fps-t visz, hisz egy bonyolultabb pályán ez leeshet, és akkor beszaggat. De ami pl 3Dmark optimális (játékhoz hasonló) beállitásain 40 fps körül teljesit, az már nyugodtan elmegy játékban is. Ezért is nem cserélem le a jó kis gef3ti200-amat.
Apropó : halódik rajta a ventillátor, amit javasoltatok, tisztitás és olajozás csak 2-3 napig hatékony, utánna megint lassul és berreg. Hol lehet ilyet venni?
Ezt szakújságban szerintem nem olvasom vissza.
Meg mi az, félsz Hykao-tól? Ajánlom is! 😊

A szemed mellesleg a masodperc 1/2000-ed reszeig tarto villanast kepes erzekelni, szoval 2000 fps folott van az amikor mar keptelenseg kulonbseget tenni.
A hardcore fps-ezok meg nem onamitanak, hanem jatszanak, es tudjak mitol jatszanak jobban. 60 fps-el eselyuk nem lenne egy versenyen. (vagy akinek csak annyi van az egyertelmu hatranyban van) Aki barmilyen multi fps-et jatszott mar min. kozepes szinten, az tudja.
Persze gondolom jolesett nagyot mondani, meg ha kozod sincs hozza, csak gondoltam hatha vkit a valosag is erdekel.

Mivel nem volt aktuális t3 téma, ezért szöttem tovább a dolgot. Mihelyst on téma lesz, nyilván az lesz prioritásban az elsö. Ámbár amennyit a szabadidömböl (pl az autóm helyett) már az ON magyaritásra szántam, tán ennyi megillet forditva is.
De részemröl off téma lezárva, Hykao 4.2-esét meg kipróbálom, ha megengedi 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
De nyugadtan mond az élményeid. Meghallgatjuk azt is(brumm, brumm 😊
Szerettem volna leírni a játékélményemet, mivel idõszûke miatt csak most jutottam el a játék kb 60 %-ához, de szerintem lófaszt nem érdekelne.
Beszéljek a motortuning terveimrõl inkább ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Amúgy azért nehogy azt hidd, hogy én ilyen cicogi autókat szeretek. Pl. ilyeneket nyúztam már: CE 3.4 AMG, S6 4.2Q, A8 4.2Q
Szóval hiába a magas fordulat, ha nincs alatta erö. Utcai viszonylatokban lehet, hogy jobban szerepelnek a kis japó gépek, föleg mivel olcsóbbak, mint a nagyvas, de egy viper vagy egy mustang boss ellen semmi esély. (legalábbis eddig nem láttam olyat)
A disztárcsa tippet köszi, már láttam a szörnyüséget, és erröl beszéltem mikor az igénytelenség felé hajló tuningot emlegettem 😊 A másik kedvencem a világitós szelepsapka.
Thief3 : Vállalom 😊 Ha már a Ford Mondeo Fan Club elnöke vagyok
Legalább ne egy szimpla gyári géppel képviseljem a társaságot, ugyebár 😊
Van még néhány okosság azért bent, de ha már azzal is elöjönnék itt, végleg lehurrognának 😊. Persze magánban vagy személyesen örömmel állok rendelkezésre.
Hát te tényleg FANatikus vagy 😊
Azért a rendszám már szinte túlzás nem 😊 olyan Jimmy-1 szerû

Amúgy meg sajna sok cincogó japó fog otthagyni, bármilyen amerikai vasad légyen is...ha másként nem, akkor kanyarban... 😊))
Na hagyjuk, mert ez tényleg nem az a topik.
(de a legtöbb lopott autó ezekbõl kerül ki => van kapcsolat a játék és autók között 😊
Hykao : márpedig ilyen vagyok, azt vallom, hogy tegyük a verdát személyessé, ne legyen olyan, mint ami tömegesen futkos az utcákon. Persze az igényesség keretein belül, tehát én sem dijazom az ilyen sufnituningos dolgokat, mint a redözött motorháztetejü suziki, vagy összevissza matricázott (momo, brembo, stb) ezeréves lepukkant cucc. És ellentétben veled nagy amcsi vas rajongó vagyok, mint ahogy már itt tárgyaltuk is, ezt a Mondy-t egy mustangra fogom elcserélni rövidesen, V8, 5 liter, charger, meg ami kell. És jöhetnek cincogni mellém a japó fünyirók

A VW annyit nyújt mint egy Ford, csak jóval borsosabb áron.
...és most ne jöjjön nekem senki azza a Phaeton-nal vagy mi a szösz a neve...
aztán, hogy neked, vagy másnak ez jön be, az a ti dolgotok.
én sem akarlak meggyõzni.
Ráfogjuk Andie-ra
Egyébként elég lett volna azt mondanod hogy német autók.
(meg Jaguar, az se rossz, látom azért van izlésed 😊
Fura, én mióta az eszemet tudom imádom a német autókat.
Sajnos még nem kerestem hozzá elég lóvét, de ami késik...
\"Hard to see, the dark side is.\"