Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz!

Az Fm-eket én is megnézem!

a Gold verzióban van plusz 4 pálya, egyenként beszúrva az eredeti Dark Project küldetései közé, + a meglévõ pályákon is vannak némi-nemû átalakítások, de itt nem kell túl nagy dolgokra gondolni. Magyarul, érdemesebb a Gold-ot használni.

Köszi Masterthief, megnézegetjük õket. Most leszedtem még 2-3 érdekesnek tûnõt is, melyek történelmi vonatkozásúak: King's Story, Dracula Reloaded, Bathory Elizabeth (remélem hasonlít a film atmoszférájára) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy néz ki majd coopban 😊

A thief 1 a Thief Gold között mi a külömbség?
Most szereztem meg a gold-ot és youtube-on néztem videókat, de majdnem ugyanazokat találta mindkettõre....

masterthief
Calendra's Legacy, Vagabond, Night Falcon. Soroljam még? 😊

Köszi, de már megoldódott. Mindössze annyi volt, hogy Police Station (rozsdás színû, nagyfejû szegecsekkel borított burkolatát) fémburkolatnak néztem, ezért is nem lõttem bele kötélnyílvesszõt.

Mivel az FM-eket is lehet coopban nyomni kérnék néhány javaslatot ezekre olyanoktól, akik ismernek kitûnõ minõségû egyedi küldetéseket. Köszi!

masterthief
Már egyszer játszottam vele, de az már régen volt. Mi a gond? Hátha eszembe jut valami.

Játszott már valaki a "7 Sisters" c. T2-es FM-mel? Ritka jó küldetéscsomag, de sajnos kissé elakadtam.

Kössz!<#vigyor3>

...és miután elindítod a Thief2-t, Alt+Tab-bal válts át a multis ablakra (név, modell megadás az optionsben), 5198-as port kivétele a tûzfalból és mehet a szerver-keresés...

...amibõl jó esetben 1 vagy 2-t fogsz csak látni. Megkezdett játékba nem tudsz becsatlakozni (ilyenkor Closed felirat van a státusz-oszlopban), de ha van idõd, akkor este 8-tól játszhatunk. A szerver neve az lesz, hogy "T2 orig - start at 20.00 GMT+1)" kb este 7 körül már el szoktam indítani.

Kell hozzá a multi peccs, amit innen tudsz letölteni: link

Telepítésnél ellenõrizd le az útvonalat, mert mindig hozzácsapja a Thief2 könyvtárat az útvonal végéhez, ezért azt jóváhagyás elõtt ki kell törölni onnan. Bármi kérdés van, csak szólj!

És a Thief 2 ben hogyan kell coop-ban játszani?

Helló!A thief 3 editor nem megy...Valaki tud segíteni?<#fejvakaras>

KGY: Hogyan kell telepíteni a "Thief Gold texture Pack"-et? Nincs hozzá leírás az oldalon, ahonnan leszedtem.

Tud esetleg valaki magyar nyelvû tutorialról a Dromedhez? Annyira bejött most ez a coop játék, hogy az eddig átrakott Thief1-es pályák után megpróbálnék én is átportolni. A Prison pálya az egyik fõ kedvencem.

Ez a beszéd, tolvaj-kolléga! Amikor úgy jön ki az este, 8 elõtt indítok egy szervert. Még a szerver címe is az, hogy 8-kor start, azaz addig lehet csatlakozni. Sajnos menet közben már nem lehet beszállni, se spectatorként, se másként.

masterthief
Nos, ha lesz idõm kipróbálom már hogy milyen. Régen játszottam már Thief-el egyébként is, de coop-ba még sosem.

Még sohasem találkoztam olyan játékkal, ahol coopban is el lehet menteni a játékállást. Nos, a Thief2 coopban lazán megoldották.

élmény: Az elsõ pályát egy német sráccal vittük végig. A kertben a nyilas járõr meghallotta a lépteimet, elkezdett keresni, azaz lassan felém jönni. Sarokba voltam rendesen szorítva, s amikor már majdnem hozzámért, a társam hátulról fejbe kólintotta. Igazi filmszerû élmény volt!

Néhány Thief1-es pályát sikerült lelkes mappereknek átkonvertálniuk, úgyhogy azok is sorra kerülnek.

masterthief
Úgy tudom, hogy a Nightblade fejlesztése leállt, nem is tudom milyen okból. TDM fórumon volt róla beszélgetés, csak lesz valami belõle. Bár arra is ráférme egy kis javítás mindenféle téren.(texturázás, modellezés, dinamikus fények, árnyékok vetülete stb)Esetleg az Unreal 4 motorjával továbbfejleszteni. A Thievery nekem nem tetszik úgy ahogy van.

masterthief
Ez még alpha fázisban van azt hiszem. Ha találnak vagy jelentkezik egy jó modellezõ, biztosan szebben fog kinézni. Ha a TDM csapata beszállna 8még nincs biztos hír róla)nagyon jó lenne, jobban nézne ki. Ami a Thief 4-et illeti, jobban el tudnám képzelni pl: a Hellion Mystery of the Inqusition képi-video anyagát tekintve. Alig várom hogy kiadják ezt a gamet. Valami eszméletlen jól néz ki. http://www.hellion-game.com/

...a Thievery-t pedig szánkra ne vegyük...
😊

Szemmel tartom, de nekem valahogy még nem jött át az érzés az eddigi anyagokból. Volt egy korábbi próbálkozás, amely az Unreal 3-as motorra készült volna, de egy ideje nincs mozgás arrafelé. Itt a link

KaszaN
De kurva jól néz ki. Simán elnézném Thief 4 grafikájának. De ez az elõrenyújtott kezes rohanás eszméletlen bénán néz ki. És manapság már nem tudnak nõi karaktereket modellezni?😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

masterthief
http://www.moddb.com/mods/thievious

masterthief
A közeljövõben talán erre is lesz lehetõség. Vess 1 pillantást pl a Thievious coop mod-ra. Id tech motor. Youtube-n vannak videók róla.

...bár elfelejtettem az elõbb megemlíteni, de természetesen bárki becsatlakozhat!

Egyéb használható multis Thief híján este 8 magasságában (na nem minden este! - feleségem ki is nyírna) szoktam szervert indítani a 2.15-ös verzióval. Tegnap a bankos pályát vittük egy darabig egy német sráccal. Szédület jó móka ez a coop! Nagy kár, hogy ha a Thief ezen hiányosságát a Dark mod sem orvosolta.

KaszaN
Hát én szoktam írni sztorikat, írok egyet és ha valaki megcsinálja a játék részét akkor megoldhatjuk. 😄

Istentelenül jól sikerült ez a mod, viszont központi történet nélkül teljesen szétesik az egész. Hiányzik nagyon az egységes koncepció

masterthief
Ezek elég szép képek lettek! A darkmod-ban azt kellene még elérni hogy pl az ablaküvegeknek komolyabb vizuális hatást kapnának mint a való életben.(ha kint a sötétben nézed a kivilágított szobát az ablakon keresztül, akkor látnád odabent a berendezést, embereket stb.Téged nem lehetne bentrõl látni, csak ha a szobában sötét van és van a közelben fényforrás vagy derült az égbolt.Ha te vagy kivilágított szobában akkor te sem látsz ki és volna egy sötétebb árnyalatú visszatükrözõdés. Ha színes vastagabb üveg akkor értelemszerüen csak az alakzatokat lehetne látni pl ha valaki az ablak elõtt áll. Ez volna a komoly dolog 😊

masterthief
Különbözõ objekteket készíthetsz ízlés, élképzelés szerint. A mapper editor az a térképezés. Csomó dolog van benne amit én sem nagyon értek.

KaszaN
Fú ez marha bonyolult. 😄 És textúrákat találtam benne de objecteket nem.

KaszaN
Most van itt ilyen Mapper editor meg sima editor. Mi a különbség?

Tavsszal én is játszadoztam a DarkRadiant-tal, de idõ hiányában felfüggesztettem. Nekiálltam az Alone in the dark 1. részében található ház felépítésének....

KaszaN
Hát, Unreal Enginel már szórakozgattam.
kép1
kép2
kép3
Ha megy a darkradiant akkor asszem begyakorlom én is. 😄

masterthief
Elég bonyolult(legalábbis nekem, mert nem tudok nagyon angolul. Majd Hykao-t vagy valamelyik mappert megkérem hogy fordítsa le ha akad ideje)Plusz ha akarsz új tárgyakat, modelleket létrehozni, nem árt 3D grafikus szerkesztõk ismerete. Töltsd le és próbáld ki.

KaszaN
És bonyolult a szerkesztõ? Eléggé kell az angol tudás vagy megszokás kérdése?

masterthief
A Darkmod szerkesztõjére gondolsz? Az a Darkradiant. Az oldalukról le lehet tölteni, és nekifogni saját Fm készítésének. Én is elkezdtem, de fel kellett függesztenem idõ hiányában. No azért hazánk fiai nem tétlenkednek. Pl: Melan-Return to the city. Winkler Oszkár Sly Project (készülõben van, 5 misszióból fog állni, egyéni cutscenek, animációk stb.) Atti, Ishtvan, tehát dolgoznak serényen.

masterthief
Örülök neki hogy tudtan segíteni! Nincs más hátra ENJOY!

KaszaN
Még az érdekelne, hogy az eddigieket figyelembe véve van hozzá valami editor. A sima doom 3 editor vagy csináltak hozzá külön egyet?

KaszaN
Amit te használsz.

masterthief
Na végre! HÁLAAMAGASSÁGOSJÓISTENNEK! Melyik volt a jó?

masterthief
GCSCHSSGCC3WDHJ2 2F

KaszaN
Mûködik! 😄

masterthief
7PPGTBR3DWD3HLGJ-32 TTCLLC22ATRL2HJ2C6.

masterthief
Nem kell!

KaszaN
Itt a "_" szintén nem kell?

masterthief
Ezeket is próbáld ki:5G64-46N5-L342-6WFC-77 SX7C-6ANT-9NJX-F4S2-93

masterthief
Akkor próbáld meg ezt😛SBC_TASC_33WB_PH7L_C0 (én ezt használom) Ismét javaslom elõtte netet húzd ki.

KaszaN
Nemjó a kód...:S

masterthief
A kötõjelek nem kellenek😊 csak egybe és kisbetûvel pötyögd be. Jó lesz az! Már fáradok azért írok magamnak biztos XD

masterthief
A kötõjelek nem kellenek😊 csak egybe és kisbetûvel pötyögd be. Jó lesz az!