10699
-
Prince007 #7975 Szivesen. -
luc72 #7974 Nekem azt irja, hogy helyezzem be a lemezt, ami bent van, tipikus crack kérő üzi. És egy exe fájlt esetleg? -
Dimitri #7973 kösz
megnézem -
Prince007 #7972 100 Megát? -
Prince007 #7971 Küldtem egy mentést.Nem biztos hogy jó! -
Dimitri #7970 tehát el tudja valaki küldeni vagy nem???
vagy akkor küldje el valaki az összes mentését és én majd kibogarászom -
mike369 #7969 nem kell hozzá.
a patch-hez sem... -
Prince007 #7968 Ja,én is megnéztem de mire kibogarásznám hogy melyik,melyik.Micsoda nevek! -
luc72 #7967 Hali
Tud valaki egy crackot a játékhoz? pliizzzz. -
#7966 Bakker de hülye vagyok!!!
Teljesen elfelejtettem, bocsika.
De az a gáz, hogy most megnéztem és ott egy csomó fájl van és fogalmam sincs melyik az. -
Dimitri #7965 heello!!
van valakinek az árvaházas rész utáni mentée???
ha van nagyon szépen kérem küldje el a :[email protected] címre.
(bandew : kösz szépen hogy elküldted -
#7964 Vedd úgy, hogy kész van! :)
A maradék rész (ami nincs kész), hogy mikor lesz teljesen, az utolsó fingásig magyar, az bizonytalan, mivel sok-sok ezer - a játékmenet szempontjából lényegtelen - random beszólás van.
Tedd fel nyugodtan a magyarítást, max. ilyenek lesznek angolul, hogy: "...mintha láttam volna valamit", vagy, hogy az egyik hammerita épp azt álmodja, hogy elfogyott a szén a kazánból, és az mindjárt leáll... :DD (de lehet, hogy ezek már pont le lettek fordítva...) -
Matheus #7963 oks, de az előzö kérdésemre választ valaki PLZ -
Prince007 #7962 A magyarítás már kész van(néhány beszólást leszámítva). -
Matheus #7961 hykao ... a HUN kb. mikor lesz kész? -
#7960 Má jó sokat nézegettem ott is, de azért így már akkor csak oda koncentrálok. :-)
Köszi! -
#7959 nézz körül jobban a múzeum környékén... -
Matheus #7958 korábban semmi problémám nem volt vele, most meg ... :(, ti mien drivert használtok, mert nekem a legújabb van fent és nemtom ... nem műxik! SP2-m van, de SP1-n is gond volt vele egy idő után, szal, nemtom ... (sztem drivergond) szal ti mien drivert használtok? -
#7957 Hali!
Most jöttem ki Gamall búvóhelyéről és most kéne elloptom a múzemból az értéktárgyakat, de nem tudok sehogyse bejutni?
Már vagy másfél órája keresgélek, de semmi.
Tipp? -
mike369 #7956 vagy a driver, vagy valamiért kevés a 64 Mb neki
korábban ment rendesen? -
Matheus #7955 GeForce 3 -
Matheus #7954 kellene egy kis HELP, de nem a gamebe (majd lehet ott is :D), nade, NVIIDIA kártyám van (Gf Ti 200 64 MB) és most fel raktam az új drivert és mikor indul a game, várnom kell 2 percet hogy elinduljon ... meg mikor töltöm be a gamet, akkor is, miért van ez? tán télleg a driver? HELP -
Dimitri #7953 o.k.
köszi -
#7952 Az a gáz, hogy most hirtelen nem tudom a sok mentés közül, hogy melyik és most mziba kell mennem, de igérem utána megnézem. -
#7951 Mint írtam, a legelején. :-D
Küldöm! -
#7950 Az gond; nekem. Valahogy majd megpróbálom megoldani. ATI-d van? Milyen régi detonator van a gépeden? -
_Vegeta_ #7949 Nemreg vettem elo (pontosabban nekem mindig telepitve van gepre). Uj detonatorral nemmegy xpalatt. -
Dimitri #7948 küld el légysz oszt megnézem
örök hálám :) -
Dimitri #7947 mennyire az elején?
-
#7946 Nekem van egy mentésem, ami az Árvaház legelején van. AZ is jó? -
Dimitri #7945 üdv !!
Nincs valakinek az árvaházas rész után mentése???
Nagyon kéne mert lefagyott a gépe és törölte a mentésemet és ráadásul arra mentettem mindent.Nincs kedvem meg időm se újrakezdeni az egésze :(
ha valakinek van kérem küldje el a [email protected] címre.
életet mentene vele :) -
#7944 N VIDIA kártyám van. Gondolom ti jó pár évvel ezelőtt játszottatok a Thief 1 -el. -
#7943 Zárt térben inkább lopakodok, ahol kell azért használom az olmosbotot. A szabad ég alatt meg fogalmazzunk úgy hogy eltüntetem a város lakóit szép csenben. Nem ugrok neki a 3 őrnek mert rögtön kicsinálnának, hanem szép lassan eltüntetem őket.
Engem nem is az őrök zavarnak, hanen a sipákoló asszonyok. Egy idő után elég idegesítőek tudnak lenni és akkor puff. De ha viszont nem lennének nem lenne ilyen jó hangulata a játéknak. -
#7942 Legjobb. Tiszta SoF feeling. Irtok irtok és szinte ugyanaz. Engem kicsit idegesített. Akit megölök az ne keljen már fel -
Zsoldos #7941 Enis szeretek neha gonoszkodni az ilyen jatekokban :) Szerintem sem feltetlenul arrol szol, hogy ne oljunk betartsuk a torvenyt stb :) -
#7940 Mindenki úgy játszik, ahogy jólesik neki. -
_Vegeta_ #7939 Ilyen hozzaalassal sztem hanyagold a thiefet. :( -
_Vegeta_ #7938 Xp-n max ati, matrox kartyan mehet, vagy regebbi detonatorral -
Prince007 #7937 Mondok valamit:Sosem fogynak el!Ha megölsz tizet jön még tíz! -
#7936 Ok köszönöm, megskubizom.
A rendszerkövetelményeket az Ezt vedd meg oldalon olvastam. Nemtom aki csinálta a boritót de egy kicsit bezizzenhetett mert nekem a Thief2 dobozára 95/98-t írt és ha jól láttam a Thief1 bórítóján ott volt az ME. Az EVM honlapon is így van feltüntetve. Számomra talány hogy hogyan. Az a lényeg Xp-n fut.
Még 1x kösszönöm