Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Elárulom, hogy a fallal szemközt van kapcsolója az "áram-rács"-nak!!! a mûtárgytartón van!!! Nem szükséges se víz, se rohángálás!!! Egyszerûen szorosan a falhoz lapulva szembe állsz a kapcsolóval, és megnyomod, máris pár másodpercre szünetel a "rács"!
mikeleroi
Állsz a katedrálissal szemben, a fõ bejáratnál. Bemész az ajtón, és jobbra haladsz. Miután ismét kijutottál a szabadba, a tér ellenkezõ, szemközti végén lesz, a szobához egy lépcsõs rész vezet fel. Be lehet jutni a kaszárnyából, illetve a barakokból is. Elvileg a harang megkongatása után el kellene komótosan indulnia, de nekem sem ment el, mert elakadt a szobája elõtt posztoló õrben...

serious
Most majd felrakom.

Ma már nem merek frissteni Mike, majd holnap 😉

Más:
Aki nem akar (az egyik kedvenc pályámon), a múzeumban bíbelõdni a biztonsági rendszerrel(áramlekapcsolás, futás mielõtt visszakapcsol stb.), annak van alternatíva is.
Biztos sokan már ismerik, de sokan meg nem, ezért illusztrálom mire is jó az áram ellen a víz(ja és ezt a magyarítás miatt tudtam meg, az õrök kihallgatása közben):

hykao
Amúgy magyarítás fenn van???
hykao
Huh, ez komoly!
1. Gredius (vagy Greidus) atya és nem "edgár atya". Szent Edgár már halott...
2. TÉRKÉP (rajta van a fõpapi lakosztály)
3. Ha harangozol, megy áldást osztani (feltéve, hogy még nem ütötted le, vagy nem ölted meg)
4. szobája 😊)
serious
De hol a szobája?

mikeleroi
Ha nem hajlandó elhagyni a szobát, akkor is be lehet lopózni, és elemelni a szimbólumot.

mikeleroi
A szobájában, az asztalon található.

serious
A templomos résznél vagyok, és meg kell szereznem a fõpapi szent szimbólumot, ami edgár atya szobályában van. Végigjártam mindent de nemtaláltam a szobályát, ja és azt irja ha harangozok akkor odamegy a templomba. Hát harangoztam és nem ment oda. HOL van az a kura szimbolum? Lécci segitsetek!

tibor16
Látom van frissítés.... grats fiúk...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ez a rohadt vkártya...
Én legközelebb akkor veszek, ha új gépet is(persze asztalit)
De akkor csak 80e felettit...(jelen állás szerint X800XT beszerzési áron 😊
(mivel én nem fél évre veszek kártyát)

A statisztika meg tetszik.

...na még 1x:

...ez jó volt...

...kis statisztika a fordítási oldalról:

köszönjük a folyamatos érdeklõdést!

9600XT (Connect3D, mert azt szanaszéjjel húzhatod még) vagy 9800Pro tetszés (és pénztárca) szerint...

kizárólag megrögzött bloomereknek...

hykao
Hát nem javaslom a 9600-at!

Kukk ide: Radeonos topik. Épp most tárgyaltuk ki a témát!
Andie
Igazad van!!!!
Bloommal cakkos!!!
Végképp nem értem, minek a bloom....

9600-ról mit gondolsz? Ez elérhetö áron van, és tán elég jó is...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

hykao
"másik párosnál már az oszlopokon határozottan látszik, hogy mig bloom nélkül olyan "commodore"-os cakkos az oszlop széle, addig bloommal szép, egyenletes, valósághü"
- mármint gondolom összecseréted: bloom-mal cakkosak az élek, és bloom nélkül nem...

Mondom, az a baj, hogy BLOOM-mal együtt nem engedélyezi az élsimítást! Így mégha tetszene is ez a "ragyogás", akkor is kizáró ok lenne.

A magyarításban asszem úgy van a menüben, hogy "Ragyogás effekt"
Andie
Köszönöm a fáradozásaidat!
Hát mitmondjak. Az elsö és szembetünö különbség, hogy bloom-mal minden homályosabb. Kb mintha nagyanyám nézné szemüveg nélkül. Az elsö párosnál a villámok szélén bloom esetén kicsit finomabb az elhomályosodás, mig bloomnélkül olyan lézerkardos 😊
A másik párosnál már az oszlopokon határozottan látszik, hogy mig bloom nélkül olyan "commodore"-os cakkos az oszlop széle, addig bloommal szép, egyenletes, valósághü. Node ez a köd, életlen szinek, minden homályos, mintha maszatos lenne a képernyö.

Tehát bloom marad OFF. Köszönöm a szemléltetö képeket! 😊

hykao
mindenképp cseréld le, ha másra nem is, de egy 8500-asra! és akkor már nem lesz olyan játék, ami nem indul el.
hykao
ühüm. majd nézd meg - ha lesz jobb kártyád - azért minden fullon, és azután mondd, hogy mindegy...
amíg nincs összehasonlítási alapod (mert MX-en nem tudtál fullra rakni mindent), ne tegyél ilyen kijelentéseket.

szal az én ajánlatom: ha nem akarsz sokat költeni, akkor pár ezres rádobásával vegyél egy 8500-as ATI-t. ezen minden el fog futni egy darabig (még a DOOM 3 is).
ha viszont van egy kis zséd, akkor 9800pro (ezen már elég jól fog futni minden fullon is)
kiria
Ez az összehasonlító táblázat elég jó, majd még átgondolom, hogy vegyek-e újat, de köszi a segítséged.

kiria
Nálam annyi elég, hogy jól megy, nem kell minden full extra!

hykao
sztem igen
Andie
Köszike.
Látszana az én konfigomon a különbség?...

hykao
mindjárt csinálok.
de legjobb, ha otthon majd megnézed a játékban is.
Andie
Lehet olyat, hogy egy kép bloom-al és nélküle - egymás mellett, hogy lássam a különbséget? ... 😊

hykao
Ajánlom figyelmedbe a Borg által készített VIDEOKÁRTYÁK ERÕSORRENDJE táblázatot.
hykao
hát az az igazság, hogy ATI 9800-asokat lehet kapni 35-40 ezerért az aproneten (garanciálisokat).
namost ebben az árfekvésben nincs olyan nVidia kártya ami gyorsabb, vagy legalább ugyanolyan gyors lenne, mint a 9800, csak talán az 5950, de az is drágább.

szal ha nagyon ragaszkodsz az nVidiához, akkor 5950 ultra (olyan 55 körül láttam aproneten), minden egyéb esetben 9800-as ATI (de nem a 9800SE!!!).
az egyéb nVidiákat messze kerüld! (5600, 5700-asok, hasonló téma, mint az MX-ek...)
hykao
figyi! az egy dolog, hogy megy és nem szaggat!!! de milyen áron??? nem mindegy, milyen beállítások mellett!!! biztos nem minden fullon, élsimítás, anisotropic filtering stb.
kiria
55 ezer max.

kiria
Nekem megy a catwoman és semmi gond nincs vele, nem is szaggat. Különben tényleg nehéz megszokni, de még gyötröm vele magam egy picit.

hykao
az attól függ, mennyi pénzed van a dologra.
kiria
és milyen kártyát ajánlsz, ami árban is elfogadható és jó??

hykao
ok.
döntsd el, hogy csak olvasgatni akarsz majd a soron következõ játékokról, vagy játszani is velük.
ha játszani is, akkor gyorsan cseréld le.
kiria
Õk megtapasztalták, mert megírták.

hykao
ha van is, ez egy új játék, nyilván a következõ ATI driverben javítani fogják.
de az legyen a legnagyobb baj, hogy a catwoman-ben grafikai hibák vannak ATI-n...

a lényegre koncentrálj, és cseréld le a kártyát, amíg még el tudod adni!!!
Más olvasni és más megtapasztalni...

kiria
Hykao, én a playware-en olvastam, de õk biztosan jobban tudják, gondolom tesztelték.

azok nem grafikai hibák voltak, hanem a játék ennyire sz@r...

hykao
Nem mindig.
Amúgy keddenként dolgozom.
hykao
hát nem tudom, én felraktam azt a förmedvényt, de grafikai hibák nem voltak, mondjuk percek alatt uninstall lett a vége...

de itt nem a tökéletességrõl van szó...
próbáld felfogni a lényeget...
Mr_no_NaMe
Semmi csak elvakít a saját hülyeségem😊
kiria
Az Ati-nál a Catwoman-ben grafikai hibák jelentkeznek. Az ati sem tökéletes, de tökéletes kártya nincs is, mert mindig jönnek ki újak és elavulnak a régebbiek.

hykao
Mi van?
Mr_no_NaMe
Eh
hykao
én értem, de azt írta, hogy még nincs infója a boszorkáról!

hát ilyet én nem tudok neked adni, annyira nem érdekel a technika...csak a végeredmény. ahogy alakulnak a dolgok számos on-line és nyomtatott cikket elolvastam-elolvasok, és ezek alapján választok kártyát pl. ill utána a tapasztalatok.
szal utoljára riva128-am volt nVidia, ekkor vált ismertté egyáltalán ez a név. a 4 megás 3DFX-emet cseréltem le vele, mert ezzel már 800x600 és néhány esetben 1024x768 is használható volt 3d mellett.