Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Hát ez egy érdekes jelenség a Thief-ben szerintem .

* Ui. a töltõ képernyõkön Garret jobb szemén forradást vélek felfedezni.
* A játék közben, ha átváltok TPS nézetbe, akkor ugyanez a szem zöld (ha jól emléxem)
* Aztán zoom-olható ue. a szem, ami már szürke, de módosítható zöldre 😊
* Baba arca akkor van, ha átváltok TPS nézetre és úgy forgatom a kamerát, hogy a lehetõ legjobban kivehetõ legyen Garret arca.

Szóval elég változatos arca van a user-nek. Amit Te is írsz, hogy a videókban én nem nagyon vélem felfedezni sem a forradást, sem a zöld szemet .

Ez a TPS nézetû babaarc pedig asszem azóta van, mióta a 4.8-as béta ati driver-t használom. De mind1, me annyira nem fontos, csak kíváncsi lennék, hogy nálatok is ennyire kaméleon-e Garret?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Andie
Ha már a barátságos is "betelt", akkor tovább nem nõhet. Ha lopsz tõlük, vagy megölsz valakit, akkor csökken. Ha utánna ismét a kedvükbe jársz, ismét visszanö, de nincs újabb kategória.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Mikor van "babaarca"?Valamelyik filmben?Mert ott egyébként is olyan.

KranaZoli
Most már két napja van fent a 4.8-as béta catalyst. A villódzási problémák megszûntek, viszont Garret arc szerkezete úgy nézem nagy mértékben változott :o Nem lett se jobb, se rosszabb szerintem, de változott egy picit. Most olyan "baba" arca van 😊 A DOOM3 gammával nyomulók már a 4.9-es bétát használják. Lassan hozzám is megérkezik a DOOM3. A 4.9-es DOOM3 "edition" catalyst jó lesz szerintetek a Thief-hez is?
Van aki esetleg párhuzamosan játszik ezzel a 2 gammával?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Én komolyan kérdeztem. (Most a múzeumban vagyok) A szint jelzõ az megtelt mind a pogányok, mind a hammeriták-nál. A magyarítás szerint az állapot: Barátságos
Néha lopok Tõlük, aztán újra lövök egyet, stb.

tibor16

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Andie
Igen, a köv. fokozat a házasság. Különösen a bajszos hammeritákra vigyázz, elég finnyásak az ebédre

KranaZoli
Tegnap feltettem azt a bizonyos ati 4.8 driver-t. Elõször úgy kilõtte a gépem mint a huzat aztán felpakoltam újra. Azóta korrekten fut vele a gamma. Valóban megszûntek a villódzások.

A viszonyok lehet jobb a barátságos fokozatnál? Mert ha nem, akkor nem lövöldözöm feleslegesen amiket kell 😊

Ha a hammeritáknak jót teszel tudsz jót tenni a pogányoknak is.

Az megvan köszi!
Azt hittem, valami más "különleges" eszköz.
Még egy kérdés ha a hameriták-nak teszek jót és legyilkolom a bogarakat, akkor a pogányoknak már nem tudok segíteni?
Nem láthatom az Õ jeleiket amire rá kell lõnöm?
.D.
tibor16
Fõleg a nõknél jön be, csak párxor csináltam, mer szaladgálnak mint tyúk az ólban, oszt könyû bebukni vele. Amikor elszalad és utánna mész, beszorítod vhova, felemeli a kezét s nem szabad, hogy el tudjon menni, akkor esik a cucc.... sz'al egyszerûbb leütni

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

random szövegek egy része hiányzik még.

Mászókesztyû

Nem tom mond-e ez neked valamit, ha nem akkor majd megveheted a kikötõ boltjában ha jól emlékszem 😉
Azzal lehet falra mászni(szó szerint 😊

Sziasztok!

Taléltam egy érdekes mondatot a tippek között:
"Városi tipp: Néha speciális felszerelésre lehet szükséged, hogy az értékes dolgokért feljuthass magasan az utcaszint fölé."
Hol van ilyen?

Ez amirõl már beszéltünk:
"Városi tipp: Fegyverrel megfenyegetheted az embereket. Eldobják az értékeiket és elrohannak."

.D.
MrDevil
Kösszi!!

Szinte teljesen.(néhány párbeszéd még nem)

MrDevil
Hali!!
A Thief 3 magyarosítása már teljesen kész van????

Néllam is csak a leütés vált be, hiába kergetõztem nem ejtettek el semmit.
Kár, hogy csak angol van, na de nem baj, megkeresem a játék tippjeit tartalmazó file-t és azt elolvasom (mivel azt már lefordították)
De azért köszi a segítsége(ke)t.
.D.
Olvass vissza!

KranaZoli
2 napot szívtam a Pallóhíd Árvaház-as résszel . Szerintem eddig ez volt a legparább rész benne. Keggyetlen beteges volt. (pozitív értelemben) A játék fejlesztõk közül v.kinek személyes tapasztalata lehetett, mert erre szerintem a kelleténél kicsit nagyobb hagnsúlyt fektettek 😊 Megszenvedtem vele rendesen, de megérte. Most a katakombákban vagyok, ahova is elkísértem Lauryl-t.

Létezik a NET-en magyar nyelvû leírás a gammáról? (történet, stb)

Igen,vagy leütöttem egyre megy.Így is úgy is jön a cucc

Andie
Jaja, énis igy csinált.
A hátuk mögé álltam, meglóbáltam - az ólmost - aztán úgy esett ki belölük minden, mint a kisangyal 😊

hykao
nálam is, mondjuk azzal a különbséggel, hogy elég volt leütni is õket
Kipróbálom.eddig nálam csak úgy ejtettek el cuccot ha megöltem õket.

hykao
Na nálam soha, semmit nem ejtettek el...
Mindig tanul valami újat az ember...
tibor16
Odaállsz a delikvens elé és lóbálod a fegyvered, elszalad, utánna mész és akkor leesik ami nálla van. Azér nem célszerû az õrség elõtt csinálni...

hykao
Ez végül szerintem kimaradt a játékból, én is próbáltam, de szvsz nem lehet megfenyegetni õket.
Én nem Doom 3-ozok.Magyar leírásról és tippgyüjteményrõl(csak egy angolról tudok)nem tudok talán az ujságokban.Igen meg lehet fenyegetni a járókelõket,de én sem tudom pontosan hogy.

õõõõõ......sajna én csak angollal szolgálhatok....

Az egész pályát újrakezdtem, és akkor sikerült!
Magyar leírás, vagy tippgyüjtemény nincs véletlenül?
Pl. olyan érdekelne,hogy hogyan lehet a járókelõket fegyverrel megfenyegetni, hogy az értékeiket átadják! (vagy nem jól olvastam, hogy van ilyen is?)
.D.

Doom 3 közben tessék pihenni, és válaszolni NEKEM 😊
Andie
Egy érdekes cikk egy ismerõs beavatkozásról.
Mostmár érthetõ, miért olyanok a "betegek" 😊

Figyelj arra hogy az egyik karhoz ha odamegy a Hammerita pap visszahúzza,így nem lesz jó.

Köszi!
Ezt tettem amit leírtál, mégis a fékezõ karnál érdekes hangot ad ki és angolul hablatyol.
Amikor belépek a terembe a fogaskerekek nem mozognak, de a rúd (ami felfelé megy) az forog, ez nem hiba?
A sok marha Doomozik azé nem segít biztos :/
Mindjárt Én is 😊 de azért segítek.

Menj a torony legalsó szintjére(lehet már ott vagy) és a galéria résznél két szabályozó van: a szénadagoló(amit egyszer húzz meg hogy gyorsabban adagoljon) és a gõzszabályozó, amit zárj el(növeled a nyomást), végül a legalsó szinten húzd meg a fékezõ kart.
😉

Szisztok!
Kellene egy kis segítség!
Az Óratoronyban hogyan tudom az óraszerkezetet megrongálni? Bárhogy próbáltam nem sikerül.
.D.
Én csak most vettem észre a Doom3-at :/
Így csak holnapra ér le, de ezek szerint mégis muszáj lesz felraknom a bétát is :///
Majdcsak lesz végleges hamarosan...

Hülye OpenGl...

Nem baj ha a Tiltott Könyvtárban jársz,ott is megtudhatsz néhány dolgot(Garrett története).

hykao
nm
Köszi a segítséget Hykao, ha nem tájékoztatsz, biztos elkóricáltam volna még egy darabig a Tiltott Könyvtárban!!!
hykao
Mivel a DOOM3 pár órán belül leérkezik a gépemre...így nemigen hiszem, hogy addig kiadják a 4.8 Catalyst nem bétát...
hykao
Sajnos az Omega driverrel nem érhetõ el (mármint a 4.4-en alapuló kivételével), csak pont olyan részen voltam, ahol nem volt árnyék villódzás, amikor írtam!

Ezen kívül nyilván aki akarja, megvárja a véglegest, de baja nem lesz senkinek, ha felrakja. Magam is felraknám, ha nem modolt drivereket használnék. (9800SE -> 9800pro)

Amúgy pl. IL-2-ben full felbontás mellett több mint 500%-os sebességnövekedést ért el Cifu, miután felrakta.
Ez a hír se mai, de Én nem ajánlom senkinek a letöltését:
1. beta => hibás (lehet)
2. nemsokára jön a végleges is

Tehát aki Doom3-nál akar sebbeségnövekedést elérni Ati kártyával, az nyugodtan várjon a véglegesre...
Addig csak kiadják(az Õ érdekük is)

"a Thief 3 árnyék problémák is megoldásra kerültek"- ez az Omega driverrel is elérhetõ, még Te mondtad 😉

SZVSZ várjuk meg a véglegest.

hykao
Kiszivárgott az ATI Catalyst 4.8-as béta, letölthetõ: INNEN

Jelentõs gyorsulás egyes OpenGl alkalmazásokban, ill. ha minden igaz a Thief 3 árnyék problémák is megoldásra kerültek. Ezen kívül a TAA kapcsoló bekerült a Control Panelbe.
hykao
A rejtekajtón keresztül a TILTOTT KÖNYVTÁRba jutsz, a sötétség koráról viszont a számodra sem rejtett KÖNYVTÁR részen szerezhetsz információt!
Tehát ha még nem pipálódott ki a dolog, akkor bizony mégsem olvastál el minden elolvasható könyvet, papirost...
Szia Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni egy olyan emberkétõl, aki már túljutott egy olyan részen, ahol megakadtam!
Az Õrzõk könyvtárában vagyok, ahol bizonyítékot kell keresnem a Sötétség koráról. Megtaláltam a legfelsõ szinten a rejtett, polc mögötti ajtót és elolvastam a 3 nagy szoborral övezett teremben a könyv feljegyzését, ám a program nem jelzi, hogy elvégeztem volna a küldetést. Ezek szerint a könyvtár másik részén kell lennie annak a bizonyítéknak? A könyvtár területén amerre megfordultam, mindenhol elolvastam a jegyzeteket, de a progi nem jelzett egyiknél sem. Aki már továbbjutott itt, az kérem, hogy segítsen!!!
Faterx
Tépd ki a kormányt a gépbõl, állítsd be a bill., utána visszadughatod...
Rájöttem.

hykao
Na most akkor rájöttél, hogy mégsem teljesen ezt mondtad? 😊
Várjunk csak:Taposóaknavál is lehet ölni élõhalottakat?

Igen és is ezt mondtam.