Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.
* Ui. a töltõ képernyõkön Garret jobb szemén forradást vélek felfedezni.
* A játék közben, ha átváltok TPS nézetbe, akkor ugyanez a szem zöld (ha jól emléxem)
* Aztán zoom-olható ue. a szem, ami már szürke, de módosítható zöldre 😊
* Baba arca akkor van, ha átváltok TPS nézetre és úgy forgatom a kamerát, hogy a lehetõ legjobban kivehetõ legyen Garret arca.
Szóval elég változatos arca van a user-nek. Amit Te is írsz, hogy a videókban én nem nagyon vélem felfedezni sem a forradást, sem a zöld szemet
.
Ez a TPS nézetû babaarc pedig asszem azóta van, mióta a 4.8-as béta ati driver-t használom. De mind1, me annyira nem fontos, csak kíváncsi lennék, hogy nálatok is ennyire kaméleon-e Garret?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Van aki esetleg párhuzamosan játszik ezzel a 2 gammával?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Néha lopok Tõlük, aztán újra lövök egyet, stb.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A viszonyok lehet jobb a barátságos fokozatnál? Mert ha nem, akkor nem lövöldözöm feleslegesen amiket kell 😊
Azt hittem, valami más "különleges" eszköz.
Még egy kérdés ha a hameriták-nak teszek jót és legyilkolom a bogarakat, akkor a pogányoknak már nem tudok segíteni?
Nem láthatom az Õ jeleiket amire rá kell lõnöm?
.D.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Nem tom mond-e ez neked valamit, ha nem akkor majd megveheted a kikötõ boltjában ha jól emlékszem 😉
Azzal lehet falra mászni(szó szerint 😊
Taléltam egy érdekes mondatot a tippek között:
"Városi tipp: Néha speciális felszerelésre lehet szükséged, hogy az értékes dolgokért feljuthass magasan az utcaszint fölé."
Hol van ilyen?
Ez amirõl már beszéltünk:
"Városi tipp: Fegyverrel megfenyegetheted az embereket. Eldobják az értékeiket és elrohannak."
.D.
Kár, hogy csak angol van, na de nem baj, megkeresem a játék tippjeit tartalmazó file-t és azt elolvasom (mivel azt már lefordították)
De azért köszi a segítsége(ke)t.
.D.
. Szerintem eddig ez volt a legparább rész benne. Keggyetlen beteges volt. (pozitív értelemben) A játék fejlesztõk közül v.kinek személyes tapasztalata lehetett, mert erre szerintem a kelleténél kicsit nagyobb hagnsúlyt fektettek 😊 Megszenvedtem vele rendesen, de megérte. Most a katakombákban vagyok, ahova is elkísértem Lauryl-t.
Létezik a NET-en magyar nyelvû leírás a gammáról? (történet, stb)

A hátuk mögé álltam, meglóbáltam - az ólmost - aztán úgy esett ki belölük minden, mint a kisangyal 😊
.

.Magyar leírásról és tippgyüjteményrõl(csak egy angolról tudok)nem tudok talán az ujságokban.Igen meg lehet fenyegetni a járókelõket,de én sem tudom pontosan hogy.
Magyar leírás, vagy tippgyüjtemény nincs véletlenül?
Pl. olyan érdekelne,hogy hogyan lehet a járókelõket fegyverrel megfenyegetni, hogy az értékeiket átadják! (vagy nem jól olvastam, hogy van ilyen is?)
.D.
Doom 3 közben tessék pihenni, és válaszolni NEKEM 😊
Mostmár érthetõ, miért olyanok a "betegek" 😊
Ezt tettem amit leírtál, mégis a fékezõ karnál érdekes hangot ad ki és angolul hablatyol.
Amikor belépek a terembe a fogaskerekek nem mozognak, de a rúd (ami felfelé megy) az forog, ez nem hiba?
Mindjárt Én is 😊 de azért segítek.
Menj a torony legalsó szintjére(lehet már ott vagy) és a galéria résznél két szabályozó van: a szénadagoló(amit egyszer húzz meg hogy gyorsabban adagoljon) és a gõzszabályozó, amit zárj el(növeled a nyomást), végül a legalsó szinten húzd meg a fékezõ kart.
😉
Kellene egy kis segítség!
Az Óratoronyban hogyan tudom az óraszerkezetet megrongálni? Bárhogy próbáltam nem sikerül.
.D.
Így csak holnapra ér le, de ezek szerint mégis muszáj lesz felraknom a bétát is :///
Majdcsak lesz végleges hamarosan...
Hülye OpenGl...
Ezen kívül nyilván aki akarja, megvárja a véglegest, de baja nem lesz senkinek, ha felrakja. Magam is felraknám, ha nem modolt drivereket használnék. (9800SE -> 9800pro)
Amúgy pl. IL-2-ben full felbontás mellett több mint 500%-os sebességnövekedést ért el Cifu, miután felrakta.
1. beta => hibás (lehet)
2. nemsokára jön a végleges is
Tehát aki Doom3-nál akar sebbeségnövekedést elérni Ati kártyával, az nyugodtan várjon a véglegesre...
Addig csak kiadják(az Õ érdekük is)
"a Thief 3 árnyék problémák is megoldásra kerültek"- ez az Omega driverrel is elérhetõ, még Te mondtad 😉
SZVSZ várjuk meg a véglegest.
Jelentõs gyorsulás egyes OpenGl alkalmazásokban, ill. ha minden igaz a Thief 3 árnyék problémák is megoldásra kerültek. Ezen kívül a TAA kapcsoló bekerült a Control Panelbe.
Tehát ha még nem pipálódott ki a dolog, akkor bizony mégsem olvastál el minden elolvasható könyvet, papirost...
Segítséget szeretnék kérni egy olyan emberkétõl, aki már túljutott egy olyan részen, ahol megakadtam!
Az Õrzõk könyvtárában vagyok, ahol bizonyítékot kell keresnem a Sötétség koráról. Megtaláltam a legfelsõ szinten a rejtett, polc mögötti ajtót és elolvastam a 3 nagy szoborral övezett teremben a könyv feljegyzését, ám a program nem jelzi, hogy elvégeztem volna a küldetést. Ezek szerint a könyvtár másik részén kell lennie annak a bizonyítéknak? A könyvtár területén amerre megfordultam, mindenhol elolvastam a jegyzeteket, de a progi nem jelzett egyiknél sem. Aki már továbbjutott itt, az kérem, hogy segítsen!!!
.