10699
-
#9376 A következőket tettem: letöltöttem a legújabb GL teljes változatát, ami tartalmazza ezt az .exe fájlt is, és utána a GL-lel indítottam el a rajongói küldetéseket, illetve állítottam vissza az eredeti játékot. Többször is variáltam, hogy különgöző rajongói küldetések után visszaállítottam az eredeti játékot, majd vissza valamelyiket, de a rajongói küldetések egyikénél sem jeleníti meg a feladatokat és a jegyzeteket. Az eredeti játék esetében viszont megjelennek. -
KGy #9375 A GarrettLoader-nek van egy olyan verziója, ami tartalmaz egy módosított T3Main.exe-t az FM-ek megfelelő játszásához. Az sem oldja meg a problémát? -
#9374 A hangprobléma nekem "magától" orvoslódott egy gép újraindítást követően. Amivel még szívok, és egyelőre ötletem sincs, hogy mit kéne még kipróbálnom az a rajongói küldetések feladatai, jegyzetei. Na ezek helyén csak a kis négyzetecske van, ami teljesítéskor kipipálódik, de a szövegek sehol. -
KGy #9373 Na, a végigjátszás kész az orgyilkosos pályáig (ott is jó sok párbeszéd van), mellesleg elkészült a magyar Thief technikai gyakran ismételt kérdések oldal is. Ha van olyan probléma, ami ott nem szerepel (és esetleg megoldást is tudtok rá), azt nyugodtan írjátok meg.
Hykao, végül lett megoldása a Thief 3 hangproblémának? Ha igen, micsoda? Mert ezt is felvettem a fenti oldalra, de hátha tudsz valamit pontosítani. -
Crazy Mate #9372 Elveszett a hozzászólásom! -
KGy #9371 Jé, hova lett a hozzászólás, amire válaszoltam? -
KGy #9370 Talán nem így értetted, de...
Thief: The Dark Project demó 1: Kiképzés + Lord Bafford birtoka (44,3 MB):
thiefmissions.com
download.com
vgpro.com
Thief: The Dark Project demó 2: Orgyilkosok - Assassins pálya (53,5 MB):thiefmissions.com
Thief Gold demó: Tolvajok szövetsége - Thieves Guild pálya első fele (68,9 MB;
thiefmissions.com
download.com
Thief 2: The Metal Age demó (130 MB):
thiefmissions.com
download.com
Thief: Deadly Shadows demó (426 MB)
Eidos Interactive
download.com
Teljes verzió talán az evm.hu-n (bár állítólag a Dark Project már nincs), vagy akár egy Tesco-ban, végső esetben az Eidos-nál. -
KGy #9369 Na, most már tényleg nem megy a TTLG fórum. Meg a thief-tchecircle.com is lehalt. Remélem, mindkettő csak időleges... -
#9368 a szellemhajón -
#9367 Szerintem ez legyen meglepetés :) -
#9366 Melyik pályán jönnek majd a zombik? -
#9365 köszi! -
thief3 #9364 Boltban tudod megvásárolni, asszem a kikötőben.
Most látom csak:
HOVA LETT A BANNER? (http://mrage.uw.hu/thief_banner.swf) -
#9363 ja és ol kell megszerezni a mászókesztyüt? -
#9362 köszi -
thief3 #9361 Még egy patkány vére is megteszi, vagy egy leütött pogány akit odaviszel és vérezteted(nyíllal/tőrrel...) -
#9360 Valaki Please -
#9359 Hogyan kell elvinni a mancsot mármint milyen vér kell hozzá? -
#9358 Csak az a baj hogy a Thief 3 viszont nem indult el, holnap újra kell telepitsem... -
#9357 Tegnap instaláltam vagyis tegnapelőtt a Windowsot, azelőtt nekem nem tudta betölteni a bannert, most pedig működik.
Most látom nagyon jó......!!!!!!!
Dicseret az alkotónak!!!!! -
KGy #9356 GTA-szerű küldetésvelvétel csak a 3. részben van, attól kezdve, hogy járkálhatunk a városban, de igazából ott is csak két esetben választhatjuk meg a sorrendet az előttünk álló küldetésekből. Az első két részben adott sorrendben, folyamatosan kell teljesíteni küldetéseket, amit mindig egy előzetes videó vezet be, ami ismerteti a pálya lényegét.
Ingyenes demó verzió mindhárom részről letölthető. A teljes verzió ára pedig azt hiszem, nem vág földhöz senkit... -
#9355 Nem..ha beirod keresőbe itt akkor egyéb infok mellett meglátod azt is mikorra várható -
#9354 és akkor ez még nem letölthető?mármint a dark mod? -
#9353 ó köszi nem is láttam:D
-
#9352 Katt a banneren belül a Thief MOD-okra... -
#9351 ebbe sajnos nincs tapasztalatom -
#9350 VALAKI? -
#9349 a 2. részt pedig 990 ft-ért -
#9348 tényleg, utánanéztem, a 3. részt már 1990 ft-ért meg lehet venni. -
#9347 Bocsi ha megkérdem ,már biztos volt róla szó,de milyen az a Dark Mode?olvastam régen egy modról misterint szebb lessz tőle a game -
#9346 A boltok polcairól...
Már mind a három rész nagyon olcsó, érdemes megvenni. -
#9345 de csinálhatsz egyebet is, de akkor nincs semmi értelme a játéknak. -
Crazy Mate #9344 Tehát vagy küldetést csinálok,vagy nem csinálhatok semmit? -
#9343 a küldetéseket meg kell csinálni hogy tovább folytathasd a játékot!!! -
Crazy Mate #9342 De nem muszály a küldetéseket csinálni?És akármikor akárkitől lophatunk? -
#9340 a preyt sem ismerem, de jó és érdekes küldetések vannak a Thief trilógiában. -
Crazy Mate #9339 És honnan lehet leszedni az 1,2,3-at? -
Crazy Mate #9338 Tehát akkor folyamatosan kapjuk a küldetéseket?Mint pl. a Preyben? -
#9337 igen, de persze nincs akkora nagy szabadság mint a gta-ban.A Morrowindet nem ismerem.De viszont a nagy pályák kárpótolnak, tehát sokszor óriási helyeket lehet bejárni. -
Crazy Mate #9336 Tehát szabadon oda megyünk ahova akarunk,mint a gta-kban?