Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RGB paraméterekkel lehet megadni, milyen színben láss zoomoláskor
Riszpekk

Én annó az 1-et "nyomogattam",de az nem teszett ennyire akkor mint ez most

Rendben, mar azt hittem a konyveket/feljegyzeseket se lehet megoldani...
Akkor viszont elkezdem a gamet!!!
a többi mind kész lesz, de mivel nem pályánként haladunk, hanem abc sorrendben lehet, hogy pont a második pálya még nincs teljesen kész...
a zöld zoom-ot hogy lehetne simára állítani ?
Jó-jó zúgjon, de ne legyen semmilyen szine. Lehet azt ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Mert en eddig direkt nem jatszottam vele, a masodik palyan vagyok de se a konyvek/feljegyzesek se a kuldetes leirasa nem akarodzik magyar lenni...(Isten oriz h ezt biraloan vegyetek, csak azt akarom megtudni h en basztam el vmit amikor bemasoltam a cuccost v ezek meg nincsenek megoldva)
...vagy akkor csaknem sikerult azt a con-os vacadekot megoldani???
)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egyszer kibaszott desktopra, de többször váltogattam már alt+tabbal is, amit pedig elvileg nem bír, de mégis
mondhatni nálam atomstabil 😊
Riszpekk
Nemrég frissítettek,leszedem az aktuálisat,már biztos jobb
Néha meg a menü sem tölt be...szal..:/
Lehet a magyarítás miatt...
/Döbbbbenet hosszú regisztrációs idõ után végrevégre írhatok ide, nnnnna/
Szinkronhoz azért megjegyezném, hogy szerintem tuti lenne vmi profi szinkronnal hallani ezt az egészet.
Ami nekem nagyon szimpi volt szinkron meg magyar hang szempontból, az a SWINE, ha vki találkozott vele.
Persze ott nem azon volt a hangsúly.
Egyébként meg a szinkronszínészek ne higyjétek, h halálra keresik magukat ezzel a melóval.
érdekességek:
-nálam, ha a sétát bekapcsoltam, a futás billentyûre nem, hogy nem futott, de megállt a karakter, valamint volt, hogy csak másodszorra sikerült visszaállítani az elõzõ beállítást.
-.ini buherálás után némely kimentésre azt írta, hogy sérült, nem lehet betölteni.
-a betûméret csökkentésével sajnos csökken a játék alatti menü feladatok, jegyzetek, kikötések ablakmérete (tehát minél kisebb méretûre állítjuk a betûket a gördülõablak mérete is csökken)
-és egy tényleg érdekes dolog: .ini buherálás után az ablakon beszûrödõ holdfényben megcsillanó porszemek animáltak lettek, holott eddig nálam nem voltak azok...
amúgy tetszik a kis .ini buherátor, ha lenne felbontás, meg színmészség stb. állító is benne, akkor játékindítás elõtti SETUP-nak is elmenne!
a FREAK féle zöld nightvision módot esetleg még be lehetne rakni (bár nekem ez az eredeti barnás jobban bejön a játék hangulatához)

amúgy zárbuherálás közben az "ólálkodó" billentyûvel lehet körbenézni.

Imi : nem küldtem, mert elkevertem valahol a mailcimed, a site-odon meg úgy eldugtad, hogy nem találtam. Én majd csak 6 óra fele tudom otthonról elküldeni a legújabb verziókat, addig Mike vagy Hykao tudná csak...
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
látom, te se dolgoztál még a praktikerben (félszavakból is...
)
Ne valaszoljatok csunyan, most kezdtem a jatekot! 😊
Láttam, vmi sikerült elérned, hogy bekerüljön a szövegbe... #4374!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezügyben már megy egy nagy fórum az ionstormnál, meg aláirtam a peticiót is, söt, irtam levelet... na kinek? Igen! Warren Spectornak!
Mit meg nem teszek értetek?...

meg sok olyan mission volt, amiben el kellett lopni valamit, de 2-3 óra alatt nem lehetett megcsinálni
Riszpekk
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
én pl szívesen készitenék hozzá pályákat,akár történettel rendelkezõ összefüggõ küldetéssorozatot is..és ha már van más is csinálna és nem merülne ki a játék abban hogy 'végigtoltam hujj de jó'
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Betiltanád?
Riszpekk
Hogy állsz? Mit lehet még fordítani?