10699
-
#5695 Má'késő...győzőtt a kapzsiság... Há' tolvaj vagyok én vagy szociális munkás... :)
Viszont a Kurshok Koronát nem adtam el...kíváncsi vagyok mi lesz a Múzeumban helyette.
Bár a Macskaszobrot is - amit a Háziúr szobájából loptam (miután kirúgta Bobot) - viszontláttam a Múzeumban...
Azért ha megnézted, leírhatnád, milyenek ezek a ál-műtárgyak. :) -
Prince007 #5694 Ez egy játékélményt fokozó dolog.Tehát nincs kihatással rá hogy meghagyod e vagy sem.A játék nem foglalkozik ezzel. -
mike369 #5693 Atírom úgy, hogy ha ez eljut hozzád... -
#5692 Ööö, te nem a borral kapcsolatosan kérdezted, hogy viszel-e neki vagy sem??? -
#5691 mellesleg érdekes, hogy a kapitány a vak feleségének értelemszerűen a gramofonon hagy üzenetet, de lent a titkos helyiségben meg már a levelet úgy kezdi: Edwina - ha olvasod ezt... LOL, hogy olvassa szegény világtalan? vagy Braille írással íróditt vajon? :) -
mike369 #5690 -
#5689 Mike : áldásom adom rá.
Hykao : ezt kérdeztem anno énis, de nem tudta senki. Én elloptam, és úgyemléxem teis. ÚGyhogy most hagyd meg neki, hátha :) -
#5688 Más:
kihatással van a játék további menetére bármilyen formában is, hogy meghagyjuk az özvegynek a megélhetéséhez szükséges pénzt, vagy sem??? vagy ez csupán egy amolyan játékélmény fokozó dolog??? -
mike369 #5687 Valaki rálicitál még a Baljóslatok Kompendiumára? -
#5686 Ehh, nekem mindegy, majd tájékoztassatok a végeredményről.
addig folytatom egy kicsit a fordítást. -
mike369 #5685 akkor már inkább a Baljóslatok Kompendiuma -
#5684 ...kivonata
A kivonathoz ragaszkodom!!! ez teljesen kifejezi az ide vonatkozó compendium szót!!!
amúgy van olyan magyar szó, hogy kompendium
Baljóslat Kompendium???
Baljóslatok Kompendiuma??? -
mike369 #5683 a sötétet hagyjuk ki belőle, mert a kor is sötét... ne legyen minden sötét... -
mike369 #5682 Baljós Jövendölések -
#5681 Ja, úgy más...
Bűneink Kivonata
Kivonat a Baljóslatokból
Sötét Próféciák
Vészjósló Próféciák Kivonata
Egyébként is : Baljós Árnyak -
#5680 Caduca ezt olvassa fel belőle: "...mikoron megáll az idő...a gonosz felfedi kilétét..." (Gamall persze tesz egy gyenge félrefordítási kisérletet: "mikoron megáll az idő...az első kijelöltetik"...LOL) -
#5679 Baljóslatok Kivonata? Hmm??? -
#5678 De ez egy szövegkivonat! a próféciákból, ami nyilván egy könyvtárnyi lenne! ez egy olyasmi könyv, amiben a próféciák baljóslatú kivonatai vannak!!! -
Prince007 #5677 Egyetértek. -
mike369 #5676 ez jól hangzik! -
#5675 Kivonat... kivonat az egy valamilyen rendszer szerinti részletei egy szövegnek. A Gyalázatnak meg a Szégyennek nincs ilyenje.
Akkor már inkább Bűnlajstrom. -
Prince007 #5674 A Gyalázatok Kivonata jó.Vagy Szégyen kivonat? -
mike369 #5673 csak ne legyen kötőjeles, az olyan fura... -
mike369 #5672 A Gyalázatok Kivonata vagy Bűnök Kivonata szerintem jó. -
#5671 Emberek! Szar van a palacsintában!
A Compendium of Reproach nem jó úgy, hogy Gyalázat-lista! Most értem oda, amikor Caduca felolvas belőle, ez egy kivonat, de milyen kivonat legyen??? Gyalázat-kivonat? vagy Gyalázatok Kivonata??? Vagy mi???
Ötletek??? -
csuvakka #5670 Szerintem a végén Garrett olvasgat a könyvtárban. Mindig is kiváncsi volt a tiltott könyvekre, és hát végülis ő maradt az utolsó Őrző. Nemde? -
ronhaven #5669 Ja jo -
#5668 azt hittem, azon a lapon voltak a glifék szövegei.
nem egyértelműen tetted fel a kérdést: "Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito?", azt hittem azt kérdezed, honnan veszem, hogy ilyen glifé van. -
ronhaven #5667 Igen ,es ennek mi koze van a kitepett laphoz? -
#5666 onnan veszem, hogy az Őrzők Tiltott könyvtárában van egy jegyzet, ami arról szól, hogy az egyik őrző nagyon kíváncsiskodik a többiek által tabunak tartott, illetve szerintük nem is létező, életmeghosszabbító, és alakváltó glifékről. az érdeklődő őrző szerint e két glifé birtoklása rendkívüli hatalommal ruházza fel, a birtoklót... -
ronhaven #5665 Honnan veszed ,hogy eletmeghosszabbito? Szerintem az csak egy hangulatkelto video, mint ami hammerek meg a paganok elott is van. Nincs kulonosebb jelentosege.
A vegen az meg egy egyszeru scribe, max egy keeper, aki eszrevette ,hogy eltuntek a glyphek.
De ,Caducat oli meg Gamall,hogy a helyere keruljon. -
Prince007 #5664 Akkor ki az akinek megölésért Garrett-et itélik el?
Nem ő Caduca? -
#5663 No de az első átvezető videók egyikében nem azt mutatják, amikor megtalálja az alakváltó, és az élet meghosszabbító gliféket, és kitépi a könyvből???
Szerintem a végén ő van amúgy a könyvtárban... -
ronhaven #5662 #5638
Caducanak semmi koze az egeszhez,o csak egy oregasszony ,akit a keeperek tartanak,hogy olvasson.
-
#5661 Jó, hogy mondod! Akkor mindjárt bekerülök a börtönbe is, hogy annak is a "trióját" lefordítsam. -
benlude #5660 Ja akkor az volt a gond nálam, hogy a boltost is leütöttem. :-)
Tudom, hogy ez hatalmas hiba volt, de utálom amikor elkezdenek visongani, hogy "úristen! őrség! egy ember! ide jöjjenek!!!" Ilyenkor előjön belőlem az agresszív... -
benlude #5659 Na ugye. :-) -
thief3 #5658 Még jó hogy van egy csomó nem Quick Save mentésem...
Így gyorsan betölthetek bármelyik részhez :D -
benlude #5657 Én simán bementem amikor fent volt a víz, igaz egy kicsit vigyázni kellett de nem volt gáz.
A falmászó kesztyűvel a rács mellett fel, majd a sarokban ahol van föld le és már ott is vagyok. -
thief3 #5656 Nem még van víz a csatornában, most ugrottam bele(jól van na beleestem), mikor jöttem visszafele...
Nem nevetni!!!
De ez gáz, belefulladok a vízbe, majd betölt hogy a börtönben vaok. Mind1, innen még úgy se szöktem meg :D