Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus

nem a "jobb" a helyes szó, inkább a "több", mivel folyamatosan fordítjuk azt, ami meg hátravan.

FREAK
valamilyen színe mindenképpen van, alapból barnás

RGB paraméterekkel lehet megadni, milyen színben láss zoomoláskor

Riszpekk

Glpetyus
Azt jól teszed nagyon kira

Én annó az 1-et "nyomogattam",de az nem teszett ennyire akkor mint ez most

Ja igy mar vilagos!
Rendben, mar azt hittem a konyveket/feljegyzeseket se lehet megoldani...
Akkor viszont elkezdem a gamet!!!

Glpetyus
láma kérdés:gondolom akkor a most letöltött változat jobb mint a múlt heti??

Glpetyus
le van véve...asszem

a küldetések leírása és a párbeszédek feliratai vannak a con fájlokban...
a többi mind kész lesz, de mivel nem pályánként haladunk, hanem abc sorrendben lehet, hogy pont a második pálya még nincs teljesen kész...

Vsync-et és Ragyogás effektet OFF, és akkor minden mást lehet felnyomni! Azok meg úgyse látszanak...

Glpetyus
A FC fullon ment ez meg majnem' minimumon😛P

Glpetyus
Egyébként király a gém,de a GÉPIGÉNYE....://

Takimate
nekem még egyszer sem fagyott

a zöld zoom-ot hogy lehetne simára állítani ?
Jó-jó zúgjon, de ne legyen semmilyen szine. Lehet azt ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Glpetyus
pont ezt akartam kérdezni...

Glpetyus
nálam spéci akkor fagy amikor 1 új tippet akar kiírni...:/

Akkor most hogyeee is all ez a magyarositas?
Mert en eddig direkt nem jatszottam vele, a masodik palyan vagyok de se a konyvek/feljegyzesek se a kuldetes leirasa nem akarodzik magyar lenni...(Isten oriz h ezt biraloan vegyetek, csak azt akarom megtudni h en basztam el vmit amikor bemasoltam a cuccost v ezek meg nincsenek megoldva)
...vagy akkor csaknem sikerult azt a con-os vacadekot megoldani???

Glpetyus
azt mondtam LEHET..😊

Glpetyus
Nem azt mondtam,hogy emiatt fagy...😊

IMYke2.0.0.0
Nálam sem fagyott, amíg játszottam vele... (Oktató pálya, az erszény ellopásig kandalló elõtt )

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gyakorlatilag szimpla szövegfájlok vannak átírva magyarra, úgyhogy emiatt egyszerûen NEM FAGYHAT!

Glpetyus
nálam sem fagy semmi...ezt kivéve😛

FREAK
nekem LEKOPOGOM még soha nem fagyott

egyszer kibaszott desktopra, de többször váltogattam már alt+tabbal is, amit pedig elvileg nem bír, de mégis

mondhatni nálam atomstabil 😊

Riszpekk

Glpetyus
A magyarítás amit "fentrõl" leszedtem,még akkor elég hiányos volt(kb.10 napja szedtem)...

Nemrég frissítettek,leszedem az aktuálisat,már biztos jobb

Voltan
Hmm. Jó tudni...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Glpetyus
hmmm...:/

hykao
Ez sajnos magyarítás nélkül is van...
Glpetyus
Nekem is soxor fagy,pálya töltésnél 10-1x tuti nem tölt be,hanem kibasz az asztalra....((

Néha meg a menü sem tölt be...szal..:/
Lehet a magyarítás miatt...

hykao
hehe, szóval azzal a billentyûvel, amivel legjobban lelassul az emberünk (nálam 'Ctrl')
hykao
nekem ilyen nem volt
Üdv, Mindenkinek!
/Döbbbbenet hosszú regisztrációs idõ után végrevégre írhatok ide, nnnnna/

Szinkronhoz azért megjegyezném, hogy szerintem tuti lenne vmi profi szinkronnal hallani ezt az egészet.
Ami nekem nagyon szimpi volt szinkron meg magyar hang szempontból, az a SWINE, ha vki találkozott vele.
Persze ott nem azon volt a hangsúly.

Egyébként meg a szinkronszínészek ne higyjétek, h halálra keresik magukat ezzel a melóval.
hykao
.ini buherátor:
érdekességek:
-nálam, ha a sétát bekapcsoltam, a futás billentyûre nem, hogy nem futott, de megállt a karakter, valamint volt, hogy csak másodszorra sikerült visszaállítani az elõzõ beállítást.
-.ini buherálás után némely kimentésre azt írta, hogy sérült, nem lehet betölteni.
-a betûméret csökkentésével sajnos csökken a játék alatti menü feladatok, jegyzetek, kikötések ablakmérete (tehát minél kisebb méretûre állítjuk a betûket a gördülõablak mérete is csökken)

-és egy tényleg érdekes dolog: .ini buherálás után az ablakon beszûrödõ holdfényben megcsillanó porszemek animáltak lettek, holott eddig nálam nem voltak azok...

amúgy tetszik a kis .ini buherátor, ha lenne felbontás, meg színmészség stb. állító is benne, akkor játékindítás elõtti SETUP-nak is elmenne!

a FREAK féle zöld nightvision módot esetleg még be lehetne rakni (bár nekem ez az eredeti barnás jobban bejön a játék hangulatához)
Sil3nt
most töltöttem le az eddig elkészült magyarítást..gyorsmentésemet be akarom tölteni erre sötét képernyõ és lefagy....

ez a titkos ólál-KÓD

hykao
Én a múzeumban jöttem rá, hogy leütöttem egy õrt, és utána a földön ott volt egy kulcs...és innentõl nem kellett záraznom, egybõl nyitottam be mindenhová.

amúgy zárbuherálás közben az "ólálkodó" billentyûvel lehet körbenézni.
Glpetyus
😄

Andie
Freak :

Imi : nem küldtem, mert elkevertem valahol a mailcimed, a site-odon meg úgy eldugtad, hogy nem találtam. Én majd csak 6 óra fele tudom otthonról elküldeni a legújabb verziókat, addig Mike vagy Hykao tudná csak...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

...értesz?
látom, te se dolgoztál még a praktikerben (félszavakból is...)

Glpetyus
mit mit nem???

mit nem?

Glpetyus
hmmm...

Valaki irta itt, hogy el lehet venni az ajult oroktol kulcsot. Hogyan? Ha nem latom az ovukon, nem ugy mint a T1-2-ben mert ott ugye latni lehetett, akkor is van naluk?
Ne valaszoljatok csunyan, most kezdtem a jatekot! 😊
IMYke2.0.0.0
Andie - nekem is küldheted a cuccokat 😊

Láttam, vmi sikerült elérned, hogy bekerüljön a szövegbe... #4374!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

eddig mûködik!

FREAK
meg sem érdemeljük a barátságodat 😊

Riszpekk

Andie
Ja, mizu az inibuherálóval? Feedback please.

Andie
És megoldódnak a rohadt conversation problémánk is végre, mert akkor kiadnának valami editor kittet.
Ezügyben már megy egy nagy fórum az ionstormnál, meg aláirtam a peticiót is, söt, irtam levelet... na kinek? Igen! Warren Spectornak!
Mit meg nem teszek értetek?...

FREAK
pontosan, T2-höz volt olyan map, amin nem is kellett csinálni semmit, de elment vele 2 órám, mire bejártam valami kastélyt, és kellemes élmény volt

meg sok olyan mission volt, amiben el kellett lopni valamit, de 2-3 óra alatt nem lehetett megcsinálni

Riszpekk

_Atti_
másrészt jó designal egy pályának is lehet olyan története hogy sok is😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
hm nem értelek..
én pl szívesen készitenék hozzá pályákat,akár történettel rendelkezõ összefüggõ küldetéssorozatot is..és ha már van más is csinálna és nem merülne ki a játék abban hogy 'végigtoltam hujj de jó'

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

FREAK
jó, ezzel megint nem tom, mit akarsz mondani, T2-höz készült több ezer mission, van amelyik 5 pályából áll, de a legtöbb 1 pálya, ÉS?

Betiltanád?

Riszpekk

Jó reggelt, kedves IMY!
Hogy állsz? Mit lehet még fordítani?