Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
experten nyomom és most elakadtam a sámános pályán.. +van az a kéz/mancs amit össze kell szedni de nem találom az uccsó special lootot 😞( minden +van illetve a másik kettõ
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezt eszre se vettem!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Engem nagyon érdekel ez a program és most sikerûlt végre beszereznem. Leszedtem hozzá az általatok eddig elkészített magyarítást. A kérdésem az lenne, hogy van e már hozzá patch vagy sem?
Köszi elõre is!
Az angol mellett német, olasz, francia nyelven lehet tolni a gémet...
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Meg 1 ilyen hulyet mint en...
en is tudtam h itt van leirva mit kell csinalni, csak mivel nemetes vagyok el se olvastam, de ez annyira 1szeru volt h en is megfejtettem...
Josokfele elmaszkaltam mar a piacra is(v hova), beneztem ide is oda is,de igy nincs meg ott magyarositas megoldva nem igazan m1
!
Vmi tanacs?!?
City Watch = Városõr
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Valóban zsarolja a vendéglõt az Óratorony õre, vagy itt a zsarolás szó azt jelenti képletesen hogy piálni megy minden éjjel ?
Hauknor, a City Watch guard, is EXTORTING the Old Quater tavern for an expensive bottle of wine every night.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Egyébként itt a cucc, hátha valaki ki tudja próbálni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A felbontást azt asszem lehetett állitani az iniben, de a szinmélységben nem vagyok biztos.
Játékinditás persze mehet a buherátorból.