Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehe, hulladobas a karra 😄 eszembe nem jutna ilyen
egyreszt nem az a lenyeg, hogy meghuzd a karokat, hanem hogy jo allasban legyenek. a gozkieresztest megallitod, a szenlapatolast beinditod (ilyenkor 5x tobb hullik, mint alapjaraton) Ezutan a fo kart meghuzod ok kell legyen. Talan felreertetted, vagy nem ertetted amit mondott, csak akkor allitja le az orat, ha minden reszfeladatot teljesitettel. En a helyedben ezeknek neznek utana. Pl a megfelelo mennyisegu loot beszerzese, a gep tervrajza, stb..
Na mivan gyerekek? Mindenki hajnalig thiefelt? Máskor olyan forgalom van már itt mire beérek...
Most meg 1, csak 1 legény van talpon, Faterx? - akinek köszönöm a tippet, de bizisten nem találtam még 1 kart.
Van 1 ugye a szénleeresztönél (coal dispenser). Azt meghúztam.
Van 1 kerék (nem kar!) egy másik szobában (itt egy pap mászkál), ezt megcsavartam, mire elkezdett felül ereszteni a göz.
Van mégegy, a Halting Machine-nál, a nagy teremben (ahol a 2 nagy kazán vöröslik) a lépcsölejárónál. Ezt is meghúztam, mire közölte, hogy ez nem elég, tutira meg kell állitanom a gépet.
Szóval hol az a másik kar?
Most meg 1, csak 1 legény van talpon, Faterx? - akinek köszönöm a tippet, de bizisten nem találtam még 1 kart.
Van 1 ugye a szénleeresztönél (coal dispenser). Azt meghúztam.
Van 1 kerék (nem kar!) egy másik szobában (itt egy pap mászkál), ezt megcsavartam, mire elkezdett felül ereszteni a göz.
Van mégegy, a Halting Machine-nál, a nagy teremben (ahol a 2 nagy kazán vöröslik) a lépcsölejárónál. Ezt is meghúztam, mire közölte, hogy ez nem elég, tutira meg kell állitanom a gépet.
Szóval hol az a másik kar?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Najó, feladom. Hogy a faxba lehet leállitani az órát?
Meghúztam a szénleeresztö kart, kiengedtem a gözt, de mikor le akarom állitani az egész cuccot a stoppingmasinnal vagy mivel, akkor Garrett azt makogja, hogy this is not enough, I must stop well.
(Próbáltam rádobni hullát a meghúzott karra, de nemmegy.)

Meghúztam a szénleeresztö kart, kiengedtem a gözt, de mikor le akarom állitani az egész cuccot a stoppingmasinnal vagy mivel, akkor Garrett azt makogja, hogy this is not enough, I must stop well.
(Próbáltam rádobni hullát a meghúzott karra, de nemmegy.)

Ok 

két mozdulat photoshop-ban...
ha gondolod, holnap megcsinálom, de most jóccakát!
ha gondolod, holnap megcsinálom, de most jóccakát!
ja, csak ez a böszme tífdedlisedóz felirat zavar, arra céloztam.
Én a full vágott fejû változatot, és a fedett kezes rucit választottam...
A barnulás sok esetben szinte észrevehetetlen, a kékkel szemben, de aki már ismeri a játékot, az úgyis tudja, mikor lenne kék...
A Menü háttér is jobb sztem, azzal a villámlással.
A barnulás sok esetben szinte észrevehetetlen, a kékkel szemben, de aki már ismeri a játékot, az úgyis tudja, mikor lenne kék...
A Menü háttér is jobb sztem, azzal a villámlással.
Mellesleg nem tudja valaki, hogy a T3UI.ini-ben hol lehet kikapcsolni a 3D LOGO-t (a thief 3 felirat a fõmenüben), mert van 1-2 tuti menühátterem, csak az a sz@r bezevar...

néha...
Hát én Garrettet eddig nem nagyon láttam, max a kezét.
Vagy ti 3rd personban jáccotok?...
Vagy ti 3rd personban jáccotok?...
szerintem jó!
garrett jobban néz ki és a kék illuminációt barnásra cserélték.
nem sok, de ez is valami...
garrett jobban néz ki és a kék illuminációt barnásra cserélték.
nem sok, de ez is valami...
reméljük...
IMYke amúgy rávetette magát a fordításra. én ma nem értem rá, de holnap nekigyûrkõzök....
jövõ hétre kész lehet a komplett sch állomány, ha valami közbe nem jön...
IMYke amúgy rávetette magát a fordításra. én ma nem értem rá, de holnap nekigyûrkõzök....
jövõ hétre kész lehet a komplett sch állomány, ha valami közbe nem jön...
Számoljatok be majd róla, milyen a textura patch, mert ha jó, énis felrakom.
Tehát összegezve a változások még csak Garrett-et érintik, illetve a kékülés, barnulás lett, az értéktárgyak meg sötétebben csillognak.
Ha jól láttam ez a csóka készítette a Deus Ex 2 texture pack-jét is, akkor remélem elkészíti majd a környezet textúráit is, azt láttam, hogy az NPC-k már folyamatban vannak.
Ha jól láttam ez a csóka készítette a Deus Ex 2 texture pack-jét is, akkor remélem elkészíti majd a környezet textúráit is, azt láttam, hogy az NPC-k már folyamatban vannak.
van egy progi, amivel te tudod beállítani a kivilágosodás színét, csak van vele egy kis bibi:
maga Garrett is olyan színben fog ragyogni folyamatosan...
szerintem jó ez a barnás változat!
maga Garrett is olyan színben fog ragyogni folyamatosan...
szerintem jó ez a barnás változat!

a dds textúrákat lehet vele módosítgatni eléggé komplikált módon
A csóka oldaláról letölthetõ valami DXTools 1.42 is (vagy mifen), amirõl azt írja, használható a Thief 3-hoz is, ez vajon mire lehet jó?
elvileg valahol lehet rajta állítani...
azert a merete is nagyobb..
de amugy tenyleg cska meg kell nezni lassit-e vagy sem.
bar lehet a 64 mb -s vga-m beint majd nekem 😉
de amugy tenyleg cska meg kell nezni lassit-e vagy sem.
bar lehet a 64 mb -s vga-m beint majd nekem 😉
Világosítást szerettem volna, de ez is jól hangzik.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
olyan barnás. sokkal nyugisabb és természetesebb lett tõle szerintem!
Mi lesz a kék aura helyett?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ez minõségi textúracsere, semmit se lassít!
ÜDV mindenkinek!
Itt egy oldal azoknak, akik szebb textúrákat akarnak a Thief-be + eltûnteti pl. a kéken világító ajtókat is...
http://www.graphics-by-john-p.com/textures/Thief-DS/index.shtml
Itt egy oldal azoknak, akik szebb textúrákat akarnak a Thief-be + eltûnteti pl. a kéken világító ajtókat is...
http://www.graphics-by-john-p.com/textures/Thief-DS/index.shtml
most installáltam. a game jól megy, de ha be akarom állítani a billentyûzetkiosztást, lefagy. találkozott már vki ezzel a problémával?
Bocsi, úgy akartam írni, hogy max. Szal akkor már inkább max beállítottság mellet játszok. :-D
Hali! Az mitol van ,hogy a jatek indulasakor van hang de amint bejon a menu mar nincs es a game alatt sincs. Idaig minden siman ment , most kezdte el csinalni. Masnal is csinalta mar ezt ?
Hello emberek! Gondolom errõl már volt szó, de én most újra megkérdezem: ugyebár a Thief 3 Geforce 4 Mx-el nem megy😞 Nem tudtok róla, hogy a patch esetleg segít-e ezen, vagy hogy nincs-e esetleg vmi buherálási lehetõség??
tényleg és mit tudtok a patch érkezésérõl? dátumot esetleg?