Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A párbeszédek meg lettek oldva már nem? Legalábbis valaki nemrég belinkelt egy képet, amin magyarul beszélnek.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Köszi.
Más...leszedtem a magyarítás jelenlegi formáját és most má' nem fagy ki,sõt mintha a gépigény is kissebb lenne...

A magyarítás nagyon jó(lesz😛P)!!!Ötletes,humoros...szal KÖKI A MUNKÁTOKAT!!
A Splinter brutál játék,az egyik kedvencem(csak egy hibája van:az élsimítás hiánya)😊
A POP szintén király de azt nem tudnám bármikor ujrajátszani(az idegrohanok miatt😛)
A Far Cry megabrutál fps,de bug abban is akadt szépszámmal...(egyébként egyik kedvenc)
És akkor a Thief 3...hmmm...
Én annó az 1-et "nyomgattam" ,de annak a hangulata sajnos akkor nem fogott meg..😞
Ellenben ez sztem hihetetlen hangulatos,"darkos"...
Bugok :hát tényleg akad néhány,de engem talán csak az ugrással kapcsolatos nehézségek,és emiatt bekövetkezett kellemetlenségek(gyk.lehenteltek),késztettek néha a hajam tépkedésére...😊
De nézd a jó dolgokat is: pl szvsz a hullákban való elakadás qrva jó..(fõleg,hogy pl a FC-ban is beléjük lehetett "mászni")
Szal összegezve: a játék nagyon jó,bug,hiba akad ebben is,de legalább ennyi klassz dolog van benne(és most nem a gépigényre gondolok )
A hangulat,újrajátszhatóság szavatott!
Ezek természetesen csak az én véleményeim voltak...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én a Splinter Celleket nagyon szeretem, de ott is lehetne elõhozni érdekességeket (pl. ott sem vesznek észre, ha a sötétben állsz, zölden világító éjjellátóval a fejeden - ami a való életben nem is világít amúgy).
A Prince of Persia nagy kedvencem volt, 1-2 és a sokat szidott 3. rész is megfogott...
Nos ez a 4. pedig nem...valahogy olyan Disney-s lett nekem, nameg Perzsia hercege Peter Andre hajjal LOL!!!
Ugyanígy Far(t)Cry - agyondícséret ide, agyondícséret oda, nekem az egész grafika hangulata olyan statikus, csinált... a hibátlan mindennel, ami meg nem hibátlan pl: rozsda, az is valahogy mû hatást keltett...
Szóval utóbbi kettõ röpült a géprõl...
Azokat még bõven ki lehet javítani, de egy tökéletesre megírt, ám borzasztó sz@r gamén semmi sem segíthet!
Annó ugyanígy voltam a SIN-nel, elég nagy bukás lett, mert sok volt benne a bug, illetve a Half Life-al egyidõben jött ki...én mégis inkább a SIN-t nyüstöltem, mert nagyon változatosak voltak a helyszínek, alternatív volt a történetvezetés, és még egy sor - akkoriban nem szokványos - újdonságot sorakoztatott fel...
Bocs ez zsebelés akart lenni csak siettem.
Naluk nem Matyas, hanem Arthur kiralyi idokbol 😊
a tomloc teljesen jo, foleg mivel kozepkor tajan ezt az elnevezest hasznaltak.
najóvan a véleményem:
a tömlöc jól hangzik,bár ezen játék ezen PRISONjának szerintem jobb név a börtön vagy a zárda..
ugyebár a neve: Pavelock Prison
amire rá akarok világítani..A tömlöc nem annyira intézmény jellegû
Ja és PEACE semmi beleszólásom mert nem én fordítom😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Iminek meg üzenem, ne legyen elszállva az egyetemista mivoltától, nem õ szarta az internetet, és attól, hogy pár tompa monitorfejû isteníti, még nem ismeri jobban a nyelveket, mint bárki más, akinek cseppnyi érzéke van hozzá. Oszd az észt a magyarítás topikban, úgyis tiszta off már emiatt ez a hely.
Riszpekk
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
no jóvanmááá ... abbahagytam, mielõtt rámszóltok... bocsesz... 😊
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A véleményeteket kérem, hogy az alábbi forditás eléggé visszaadja-e az eredeti hangulatát?
"Ramien you burrick brain-
I told you that no one should ever find that body! Well, it's been found. Or seen by somebody, I dunno. But I do know there's a whole investigation, City Watch and all! You're a dead man! If I ever see you around, you'll be sorry. Real sorry! I'm gonna pull your teeth out one by one, then stick a knife in your hest.
Derk
PS - I TOLD you not to taff it up!"
"Ramien, te húgyagyú!
Hányszor ugattam el, hogy senki nem fedezheti fel a halott tagot! Hát megtörtént! Valaki meglátta, nemt'om hogy. Azt viszont tudom hogy szimatolnak utánnunk a kopók baze! Halott vagy ember! Ha meglátlak, kicsinállak! Egyenként tépkedem ki a fogaidat, etetem meg veled, aztán vágom fel a mellkasod a töködtõl a nyakadig!
Derk
u.i. : Megmondtam, hogy velem ne baszakodj!"
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
boldog tulajdonosa lettem egy ATI RADEON 9600XT 256MB SAPHIRE kártyának... jeeeeeeeeeee....
Jójó tudom, -a 256 úgyse kell, de én a fejembe vettem, hogy ilyen lesz, mer tudjátok, -hátha késõbb... -ugyi...
-NNNnnaaaa, örüljetek máááá velem.....
on
Nyilván kevertem valami solaris-os dologgal...
Mike : cuccot kaptam, forditom!
Hogy a csudába csinálod, hogy egy sima felülírásnál törlõdnek a fájlok?????
Én TotalCommanderrel (v. wirarral) szoktam simán kitömöríteni az egészet a Thief3 könyvtárba úgy, hogy mindent írjon felül.
Túl vagyok a toronyórás mapon, és most az lenne a küldetésem, hogy menyjek a könyvtárba és keressek valami titkos alagutat.
De hogy jutok be a könyvtárba és hol van?? 😊
Sex, fagyi, rock & roll ! :)
FREAK: a prison bizony szó szerint tömlöcöt is jelent, ha nem hiszed, nézd meg a szótárban! Ezen kívül szerintem a tömlöc szó illik leginkább a játékban szereplõ PRISON-re!
Azt, hogy kalapácsosok csupán én írtam a hozzászólásomban, mert szerintem ez alapján mindenki vágja, kikrõl van szó!
A magyarításban MINDENHOL HAMMERITÁK vannak írva!
Tehát természetesen szíved joga kritizálni, de akkor vedd a fáradtságot, és nézd meg, amit kritizálsz! LOL.
Megyek is haza, jáccani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Riszpekk
Erõs tévedés!
A magyar nyelv annyira árnyalt, hogy a tömlöc nem csak a helyiséget jelenti, ahol a rab csücsül, hanem bizony a börtön, ispotály, várbörtön régi, igazi vérbeli magyar neve!
Nem, mert amellett, hogy az angol világnyelv, szintén nyelve a rockandrollnak és a fantasy-nek is (és még sok egyéb "világnak", köztük a Thief-nek). Így nekik mindegy, mert amúgy is angol lenne.
Mátyáskirály hogy jön ide, azt már végképp nem értem 😊
Ja, amúgy szvsz a "tömlöc" maga a konkrét helyiség, a zárka. A "prison" meg börtön, fogház, stb. Ezt talán illene javítani.
Riszpekk
Tömörkõ Tömlõc : számomra még mindig a régies, ómagyarmária siralom, vagy mátyáskirály-féle hangulatot tükrözi. Persze lehetne más is. Pl Öles falú tömlõc. Lehet javaslatokat tenni!
Valaki azt irta, azért nem szeretné a tulajdonneveket magyarul látni, mert úgy érezné, magyarországon játszódik a történet, ami nem tetszene neki. Csak azt nem értem, miért 😊 Az angolok és amcsik sem érzik úgy, hogy most brooklyn vagy liverpool utcáin lopakodnak.
Mike : már kérdezni akartam, hogy milyen módon kell ezt a rar-t felpakolni a gépre? Simán tömöritsem ki, és copy-val irjam felül az egész T3 könyvtárat? Vagy könyvtáranként másolgassam be a file-okat? Én eddig ez utóbbit tettem, hisz ha egy komplett könyvtárat másolsz, akkor felülirja az eredetit, és nem vizsgálja meg, hogy ami benne vannak file-ok, azok közül csak azokat irja felül, amik az eredetiben is benne voltak.
Na ez homályos volt. Szóval :
Dir1 - ben van file1.txt, file2.txt, file3.txt, file4.txt.
Ezt felülirom egy ugyancsak Dir1 könyvtárral, amiben viszont csak file1.txt, file2.txt, file3.txt van. Joggal várhatnánk, hogy a file4 megmarad, de nem fog. (legalábbis intézönél)
Igy ha a tömöritett állományban az egyes könyvtárakban nincs benne minden file (márpedig igy láttam még nemrég), akkor azok el is tünnek, és a thief hiába keresi majd öket -> fagyás.
Na, már megint okoskodtam. Lehet mennem kéne haza?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
(kivéve, ha üldözési mániád van...
)