Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hogy érthetõ legyen:

"A Szívért és a Szemért figyelték a keresõket - és ez hozta mindkettõt a Wieldstrom Múzeumba, ahol azokat kiállították. Ott táplálják a sebzési, tõrbe csalási, a fogékony emberek elméjének beszennyezésének vágyát. A Szem ellenségem szemével mûködik. Alig várom, hogy az Érzõ mit mond majd nékem, mikor végül a kezemben tartom. Szeretném tudni, hogy megérti-e, mivé szeretnék válni.

és ide jön a Korona: As for the location of the Crown, for so long the glyphs were frustratingly silent.

Mint ahogy a Korona helyéért, (mert) a glifék hosszú nyomasztó csendben voltak.

Na, hozzuk össze.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jónak jó lenne, csak kicsit "fura".
én errõl valami riasztófélére asszociálnék...

asszem az "AKARATOS" sem lenne túl nyetõ...

Bandew
Sztem még az Érzékelõk is jobban hangzana.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
A nyomasztó csend nem is rossz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Olvasd el újra az angol mondatot.
... mindegyik önálló akarattal bír.

...nyomasztóan csendesek...?
...vészterhesen csendesek...?

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Már csak azért sem, mert valóban érez, és azért sem, mert csak...

ha egy kicsit visszakeresel (mondjuk úgy 2-3 oldalnyit kb.), Hykao tett ki képet a sarokkövekrõl, meg hogy hol kell keresni...

Bandew
Ez az Érzõ elég gagyin hangzik. Nem találunk ki helyette valami mást?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

IMYke2.0.0.0
Ja, a szót ismerem, a mondatban kellene segíteni.

frustrate I. mn régi/vál meghiúsult , hasztalan, hiábavaló , hiú II. tsi 1. a) meghiúsít , megbuktat , romba dönt , útjában áll, útját állja (vmnek); frustrate sy megakadályoz/megzavar vkt , elgáncsol/kontrakaríroz vkt b) csalódást okoz vknek 2. a) érvénytelenít, hatálytalanít b) régi közömbösít, semlegesít

IMYke2.0.0.0
Na ez mi: frustratingly?
Itt szerepel: As for the location of the Crown, for so long the glyphs were frustratingly silent.

A Glifék frusztrált csendben is tudnak lenni?

Ahol a levél van hogy miket kell csinálni.Ott tartok.És nem látok sarokkövet csak egy lépcsõt meg egy világító szimbólumot.

IMYke2.0.0.0
Köszi.

igen, én is így fordítottam.
van egy rész valahol, amiben leírják, hogy "egyes régiségeket ÉRZÕNEK neveznek, mivel önálló akaratot tulajdonítanak nekik"...vagy valami ilyesmi

Azt nem tudom hogyan kell ezt megtenni.Mire lõjek a szimbólumra vagy mire???

IMYke2.0.0.0
nyers fordítás...

IMYke2.0.0.0
So we devised the Sentients, each a separate key, each with a will of its own. The Heart, the Crown, the Paw, the Chalice, and the Eye. = Tehát megterveztük az Érzõket, mindegyik egy különálló kulcs, mindegyik saját akarattal. A Szív, a Korona, a Mancs, a Kehely, és a Szem.

IMYke2.0.0.0
Sentients = ???????

"Érzõk" lennének? Ezek azok, akik az Õrzõk megingására figyelnének.

hykao
A Pogányok jelével megjelölt sarokköveket kell lõni mohanyíllal (összesen 15 db. van városszerte), illetve a helyeiken felállított két elefántagyar szerû izét, amin 4 db kékes elemigumó van (ezeket kell lõni). Ha visszakeresel egy kicsit többször is raktam be képet mindkettõrõl.
Hali!

Segítség kéne:Hogyan lehet a Paganoknak segíteni?A zöld szimbólumnál mire kell lõni a moss arrowt???nekem nem írta ki hogy történt volna valami.
A másikat se értem...az elementál "cooner" vagy mi??

HELP!

Az túl megerõltetõ, de azért megpróbálom! :-)

(Mármint a gondolatösszeszedést, nem a másikat.)

Andie
Szedd össze elöször a gondolataidat 😊
De tölem akár mondatonként is irhatod 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Ja egyébként a magyar-angol szöveg hosszúságnál gondolom inkább az lesz a gond, hogy a magyar szokott hosszabb lenni, nem? A rövidítések meg hülyén néznének ki.

(Elõre elnézést kérek attól akit zavar, de én valamiért általában több kisebben szoktam a mondandómat közölni. Utólag jutnak eszembe a dolgok.)

Hát az túlzás, mondjuk azt inkább megpróbálta. :-)
Mikor játszott vele meg is jegyezte, hogy engem nézve olyan egyszerûnek tûnik az egész, most meg bénázott. :-)
Inkább nézni szereti, tegnap este is kérdezte mikor játszok már, de nekem ma 8-ra dolgozni kellett jönnöm!! :-)

Andie
bazza : erre találták ki a SPACE-t 😊 az "oda nemt tom"-ra vagyok én 😊

benlude : bnöd thiefezik?? Apám, és még aztmondták, hogy nekem van a legszuperebb bnöm, mert diablozik meg ageof-ozik 😊 Grats. Hát ja, bug van, meg lesz is, de ettöl még a játék überfrankó.
Sajna tegnap megint nem maradt idöm jáccani, mert éjfél fele jutottam oda, hogy lehetne, de akkor meg már takarodó volt, mert reggel 6-ra jöttek permetezni a kocsi fölött a tetves fát. Remélem legalább abbahagyja a csöpögést végre 😞

Tudom hogy adnom kellett volna még egy lehetõséget, csak a barátnõm akart vele játszani és gyorsan le akartam tudni, hogy nézhessem a meccset. Majd megpróbálom mégegyszer, csak gondoltam hátha tudtok valamit...

Amúgy az elején a bugok miatt annyira nem tetszett a játék, meg nem volt semmi újdonság, mikor csak a városban kellett mászkálni. Mostmár változik a helyzet kezd megint hangulata lenni. Meg kezdem megszokni a kritikus szituációkat (beragadások).

bazza
Vannak olyan karakterek amiket nem jelenít meg a játék? Mert ha igen, azzal ki lehetne pótolni a hiányos szövegeket, ahova meg többet kell írni....oda nem tom...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Andie
benlude : üdv 😊 bejön a game? 😊
Azért még egy esélyt adhattál volna a magyaritásnak, igenis van esélye, hogy elsöre a 15-öst akarta beölteni 😊
(és egyáltalán nem biztos, hogy ez az oka a töltés közbeni lefagyásnak, pl FaterX videó gondra tippel)

GMiki : Végsö esetben ez marad, amit mondasz, hogy ugyanolyan hosszú szövegeket fogunk irni. Node azért még küzdök vele egy kicsit, hátha felülkerekedek az ION stormon (bár ennyi erövel irthanám a thief4-et 😊

Sziasztok! Glifé ügyben...
Szerintem ha egy átlag játékos kap egy olyan üzenetet, hogy pl "keresd meg a glifét" fogalma nem lesz róla, hogy azt eszik vagy isszák. Vagy én vagyok alul mûvelt de még életemben nem hallottam ezt a szót. Még ha a szótárban benne van is. A lent leírtak alapján ha már ilyen igényesen megcsináljátok ezt a magyarítást én nem hagynám glifének. Pl Ikon-nak lehet nevezni tárgyat,falvésetet vagy egy jelet is, de legalább mindenkinek lövése lesz, hoyg kb mit keressen, nézzen, használjon stb.
Amúgy Ti tudjátok :-)

Ha a párbeszédeket meg csak úgy lehet megjeleníteni a játékban, hogy pont ugyanolyan hosszú lehet mint az eredeti, mondatok esetében szerintem már nem olyan nagy gond. Elég fondorlatos ez a Magyar nyelv az ilyen problémák leküzdésére.

http://www.gamestar.hu/gmiki

Sziasztok!
(Külön üdvözlet Andie-nak!)
Tegnap - miután már jóideje játszottam a normál angol nyelvû változattal - gondoltam felrakom a magyarítást, de miután megtettem és új játékot akartam kezdeni az elsõ betöltésnél lefagyott (ilyet eddig nem csinált)! Hasonlóan mint írták nem oly rég, a csík egy ujjnyival a vége elõtt megállt és csak dolgozott a vinyóról.
Kicsi a valószínûsége, hogy pont most akarta volna elõször a 15-ös tippet betölteni (valami hasonló magyarázatra emlékszem), vagy mégsem? Szóval mi lehet a gond? Azóta visszatettem a lementett angol fájlokat és jól mûködik.

ERÕS LÁMERVÉDELMI ZÓNÁT ÉPÍTETTEM KI AZ OLDAL KÖRÉ!

tibor16
.......ooopsz, akko' mégse nem voltam hulye, mégse nem volt kinn a frissítés dátuma.... mer amikor hykao beírta asszittem fenn volt, csak én nem láttam a szememtõl... ehem... nnna hosszú....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nem hát, sok memória + min. Pixel S. 1.1 Vkártya jó driverrel meg beállítással => nem szaggat be
A procit (sajnos) nem használja ki teljesen...

Andie
Imho ez már nem procin múlik.
Nekem az 1.6os AMD-men is szépen megy. Szük keresztmetszet a videókártyám (gef3 ti200).
Neked azzal a 9800assal ugyanigy menne egy 1.6-os AMD_n is, tuti.

Gunner
Hazudtam 😊
Még akad egy csöppet 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Köszyke, ez volt a probléma. Megpróbáltam 3.3as procibeállítással, de nyáron ez picit túl meleg lenne 😊
Így 2.8al nagyon szupi, megse moccan, ha fáklyázom 😉
Még1x köfi 😛

hykao
vsync ne legyen bepipálva. és magán a control panelen is tiltsd le! valamint a control panelen az élsimítást is rakd alkalmazás szerintire. a játék menüben meg mehet a 4x-re.
Nekem csak 2000+-om van, 9800pro-val, de akárkire nézek nem szaggat be (játékmenüben minden maxon, kivéve BLOOM, mert akkor érvényteleníti az élsimítást)

Ha nem jön össze, akkor meg ne nézegesd a fákjás csáveszt... 😊)
Gunner
egyébként az normális, hogy felnyomom 4x-re az élsimítást és beszaggat ha ránézek egy fáklyás csáveszre? Most jelenleg alap 2.8on van procim, mert úgy tûnik így gyorsabb a ram-om és nem is picivel!

Gunner
Õszintén szólva nem is tudom mit kezdenék a magyarítás nélkül. Nemrég kezdtem, de nagyon sokat segített az anti-angol tudásomon 😊

Andie
Ja, Mike, amitm ost legutóbb küldtem cuccot, abban van egy SM3giantglyph.sch file (vagy ilyesmi).
Abban van ez a mindent lát de öt nem látjuk pszichológiai eset. Kérlek javitsd belátásod szerint 😊

...vagy legyen ez egy kvízjáték, és a nyertes homlokába belekarcolunk egyet...

Andie
Remek 5let! (valóban megoldható, nade kéééééérem...)

UI:

na ja....

Andie!

Az elindítási beállításbuherátorba majd írj egy olyan opciót, hogy mindenki megadhassa a Glifé szó jelentését szabadon!

hykao
ááááááááá, hogy a marhája a szemre kattintva, nem jött rá, hogy még egy kattintás a LETÖLTÉS-re (baromi nagy betûkkel)...
Jó a Glifé és kész!!!