Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyire nehéz a játék?
Milyen szinten érdemes elkezdeni? (felraktam a patch-t)
hykao
...és vajon mi volt a szándék?
Bandew
Inkább csak éjjel játsz! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gunner
Igazad van, csúnya voltam, de a szándék a fontos!

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

hykao
Na ezezket most minek kellett???
Ne lõdd le a poént!
Gunner
És még annyit elárulok, hogy picit könnyebb legyen megtalálni õket, hogy ha villogó fényt látsz akkor ott van egy. Élve-holtan, kémleld a tájat! 😊

Gunner
A két lépcsõ alatt vannak csövek, valamelyikébe dobd be. A belsõ árvaházban van 9 õrült, ha jól számoltam. 1 az emeleten biztosan, 7 mászkál (muhahahahaha) és 1 bezárva az egyik cellába 😊
Most elvettem a kedved a játéktól?

Gunner
Jártál már gondolom egy olyan könyvtárszerü szobában ahol 2 sorban van könyvtár polc és az ajtaja üvegbõl van, kettõ oldalu ajtó. Ahogy bemész az oldal jobb oldalán a falnál lévõ könyvtárpolc kinyílik.

A kapcsoló az Északi Galériában nyit ki egy titkos ajtót.
Itt kell továbbmenni.A feladat is ezt mondja.

Sziasztok , imádom a thief sorozatot ezért már alig várta a 3. részt. Kéne egy kis segítség mert már két napja bolyongok a pályán és nem jutok semmire.

Ezek mit jelentenek.

Use the hidden switch in the study. Then getto the North Gallery before the secret door closes. The North Gallery is on the first floor of the overlock proper, directly below the master bedrom.

Find and steal the golden slab knov as the compendium of reproach.

Találtam az asztal alatt egy kapcsolót csak azt nem tudom mit nyit.
Na gyerekek vegre kiproszaltam a t3at. Miko felcsendult egy ismeros hang, asszittem megfagy bennem a vér! Eddig csak az elso palyat csinaltam meg, de ez alapjan nagyon ott van a jatek. Tiszta thief1 hangulat. Anyáááám!!! Na most megyek es jaccok ejjel nappal. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bandew
Ja és a System Shock 2 se volt semmi. Olyan hangok voltak ott, hogy kivert a víz. Persze az is Looking Glass. Sajnálom, hogy feloszlottak, mert õk voltak a legjobbak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Én tudok!
Thief 1-2! :-D

Azok sokkal parásabbak voltak ennél, de azért ez se kutya. :-)

hykao
Ööö, nem a kép beszél, hanem Lauryl (Drept felügyelõ gyerekkori barátja) szelleme (ahol a jó generátorbiztosítékok vannak).
Lauryl vére - emlékeim szerint - a Viharpincében van. ...és igen a szennyvízelvezetõ csõ pedig az elõtérben, vagy elõcsarnokban (nem tudom már hogy van a térképen).

Ezek mind a Külsõ Árvaház-ban vannak, csak akkor menj át a Belsõbe, ha ezeket megtetted!
Andie
Hü, gyerekek, most értem az árvaházba.
Bejártam a pincét, megtaláltam a kiégett biztositékot. Ezek a hangok?!
Megyek fel a lépcsön a padlás felé, falhoz lapulva, meg ne lepjenek. Áh, nem vagyok már gyerek, rég volt az már, mikor a Down in the Bonehorde pályán egy élöhalott úgy rámhozta a szivbajt, hogy lelöktem mindent az asztalról, és 2 percig izzadtam. Nosza, fel a lépcsön, no para.
Erre bazeg valaki dörömbölni kezd az padlás ajtón!
Másnak talán nem, de nektek bevallom, egy F9 után még kimentem inni meg arcot mosni, mielött ki mertem nyitni az ajtót
De ez még mind semmi, mikor a kép elkezdett beszélni hozzám... huh.
Na most valami vért kell szereznem üvegbe, meg beledobni a drainpipe-ba. Az mi? Valami csö? Tán a "lobby"-ban található. Az az elötér?
Kicseréltem a biztit, most ott mentettem el, hogy állok a "Belsö Árvaház" kékköd elött. Nem mertem már átmenni, kicsit fáradt vagyok az ilyen izgalmakhoz. Majd holnap

Viszont ezt a pályát meg KELL mutatni mindenkinek, aki kétségbe vonja a Thief hatalmát. Mutassatok ennél parásabb játékot, amibe ennyire bele tudtátok élni magatokat!

Asszem holnap sötétedés után ideültetem bnömet, jáccon egy kicsit az árvaházas pálya elejétöl kezdve

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Gunner
De várom már a full magyarosítást! Micsoda öröm lesz végigjátszani úgy, hogy érti az ember mit mondanak mindenhol. Így csak tudom a tõrténet lényegét, de a részletek nem tiszták még 😊

Gunner
Hát, ha a végén egy tehetséges kislányt talált, akkor megvan rá az esély, hogy a másik játék (melles thief - Stolen) az lesz 😊

Takimate
csak egy kérdés.
Szerintetek/szerintünk lesz folytatása a Thief-nek ?

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

tibor16
Köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

papyrus a betûtípusa, nem teszi fel, de akárhonnan leszedhetõ. nem egy ritkaság...

tibor16
Sziasztok, a Thief 3 felteszi a win alá a betûtipusát? -és ha igen, milyen néven? Ha meg nem, hol találom??? köszi...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Gunner

hykao
jah
Gunner
Deadly Shadows?

hykao
Mijaza DS?
Takimate
igyá mézsört oszt házasoggyá !!

Gunner
Nem akarod bescannelni a Thief-rõl szóló részeket ?

Takimate
az túlzás hogy rajongó, de most nem tudtam megállni, hogy ne vegyem meg a címlapja miatt : NFS 2, POPSOT 2, THIEF 3. 😊
Egyébként szánalmas amit, és ahogy ír Bad Sector a DS-ról, de azért érzõdik soraiból a tisztelet ! 😊)

Köszi a tippeket!!!

Gunner
Azé azt én hozzáírnám a félreértések elkerüléséért, hogy igaz 2 van néhány beállítandó kapcsolók közül, de van külön xbox-os része és windows-os része a default.ini-nek 😊

Gunner
Süti, legalább van köztünk egy Gamestar rajongó is 😊

Takimate
SOKKAL szebb lett, és folyamatosabb a játék. Akinek volt Garrett-tel olyan probélmája mintha reumás lenne (nekem volt) sztem ezzel megoldódik. Szal ajánlom.

Takimate
ja bocs, minden a Default.ini-ben természetesen.

Takimate
Hi All !
A legfrissebb GAMESTAR-ban:
"Technikai tippek, hogy gyorsabban és szebben fusson a játék:

CacheSizeMegs=32 (alap=1)
MinDesiredFrameRate=45.0 (alap=30)
Use32BitTextures=True (alap=False)
MouseLag 75 (alap=0) "

Hátha van benne újdonság. Na tesztelem...

Shep
aha akkor jól sejtettem, hogy az az

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
a gumós móka ott van pl. a kikötõben, a pogányok területén.
két ilyen elefántagyar szerû valami, amin összesen 4 db kékes labdacsszerûség van (kb. középkori csillagkapu...kinézete van). Ezek bármelyikét meglõve, bármilyen elemi nyíllal (moha, víz, gáz, tûz), a viszonyoknál a státuszod egyel nõ a abrátságos felé!
Shep
Na a sarokköves képet megleltem de a gumót nem

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
ok thx visszakeresek

hykao
???
Glace???

Abysmal Gale (Tomboló Vihar) nevû hajó van a kikötõben, meg egy csónak...

A zöld sarokkövek és elemi gumók meglövöldözésérõl már több ízben is írtam bõvebb hangvételû hozzászólásokat, képekel illusztrálva!
Keress vissza (elég sokat), és egybõl tudni fogod mi(k)rõl van szó!

...ha nagyon nem megy megint berakok egy képet...de nem szeretnék....
Shep
Kellene egy kis segítség a mélyen tisztelt uraktól. Átmentem a kikötõ részre, na itt egyrészt a pogányoknak lehetne segíteni meglõdözni bizonyos köveket moha nyíllal másokat meg simával, nade melyek ezek a kövek? A másik hogy azt írja hogy menjek egy Glace akármi nevû hajóra de ezt nem találom, na akkor most mit is kellene csinálni?

IMYke2.0.0.0
Megkaptam.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Andie
Mike, Hykao, Imy : mail ment, feedback please.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Gunner
Szerintem 4x leírta aztán copyzta!
Na mond meg az igazat imi 😊

Ja most látom: nem csak az elsõt, akkor végig írtad.
Bocsesz.

De hogyhogy csak az elsõt? Nem kopi-pésztelted? Vagy beírtad egyszer, aztán mégegyszer és utána? Nem értem.

Gunner
Végigjátszottam a Thief-et!!! Na mit kapok jutalmul?

Szerintem ez teLLjesen eLLhanyagoLLható, meLLLLékes kis hiba!

IMYke2.0.0.0
Á, dehogy, csak el(l)gépeltem 😊))

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gunner
Áhh semmi, csak sas szemeimmel kiszúrtam egy kis hejesiräsi hibat, most büszke vagyok magamra

nem, az már 3!
eL(LoL)vasom

Miért?