Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen szinten érdemes elkezdeni? (felraktam a patch-t)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Most elvettem a kedved a játéktól?

Itt kell továbbmenni.A feladat is ezt mondja.
Ezek mit jelentenek.
Use the hidden switch in the study. Then getto the North Gallery before the secret door closes. The North Gallery is on the first floor of the overlock proper, directly below the master bedrom.
Find and steal the golden slab knov as the compendium of reproach.
Találtam az asztal alatt egy kapcsolót csak azt nem tudom mit nyit.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Thief 1-2! :-D
Azok sokkal parásabbak voltak ennél, de azért ez se kutya. :-)
Lauryl vére - emlékeim szerint - a Viharpincében van. ...és igen a szennyvízelvezetõ csõ pedig az elõtérben, vagy elõcsarnokban (nem tudom már hogy van a térképen).
Ezek mind a Külsõ Árvaház-ban vannak, csak akkor menj át a Belsõbe, ha ezeket megtetted!
Bejártam a pincét, megtaláltam a kiégett biztositékot. Ezek a hangok?!
Megyek fel a lépcsön a padlás felé, falhoz lapulva, meg ne lepjenek. Áh, nem vagyok már gyerek, rég volt az már, mikor a Down in the Bonehorde pályán egy élöhalott úgy rámhozta a szivbajt, hogy lelöktem mindent az asztalról, és 2 percig izzadtam. Nosza, fel a lépcsön, no para.
Erre bazeg valaki dörömbölni kezd az padlás ajtón!
Másnak talán nem, de nektek bevallom, egy F9 után még kimentem inni meg arcot mosni, mielött ki mertem nyitni az ajtót
De ez még mind semmi, mikor a kép elkezdett beszélni hozzám... huh.
Na most valami vért kell szereznem üvegbe, meg beledobni a drainpipe-ba. Az mi? Valami csö? Tán a "lobby"-ban található. Az az elötér?
Kicseréltem a biztit, most ott mentettem el, hogy állok a "Belsö Árvaház" kékköd elött. Nem mertem már átmenni, kicsit fáradt vagyok az ilyen izgalmakhoz. Majd holnap
Viszont ezt a pályát meg KELL mutatni mindenkinek, aki kétségbe vonja a Thief hatalmát. Mutassatok ennél parásabb játékot, amibe ennyire bele tudtátok élni magatokat!
Asszem holnap sötétedés után ideültetem bnömet, jáccon egy kicsit az árvaházas pálya elejétöl kezdve

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Szerintetek/szerintünk lesz folytatása a Thief-nek ?
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Egyébként szánalmas amit, és ahogy ír Bad Sector a DS-ról, de azért érzõdik soraiból a tisztelet ! 😊)

A legfrissebb GAMESTAR-ban:
"Technikai tippek, hogy gyorsabban és szebben fusson a játék:
CacheSizeMegs=32 (alap=1)
MinDesiredFrameRate=45.0 (alap=30)
Use32BitTextures=True (alap=False)
MouseLag 75 (alap=0) "
Hátha van benne újdonság. Na tesztelem...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
két ilyen elefántagyar szerû valami, amin összesen 4 db kékes labdacsszerûség van (kb. középkori csillagkapu...kinézete van). Ezek bármelyikét meglõve, bármilyen elemi nyíllal (moha, víz, gáz, tûz), a viszonyoknál a státuszod egyel nõ a abrátságos felé!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Glace???
Abysmal Gale (Tomboló Vihar) nevû hajó van a kikötõben, meg egy csónak...
A zöld sarokkövek és elemi gumók meglövöldözésérõl már több ízben is írtam bõvebb hangvételû hozzászólásokat, képekel illusztrálva!
Keress vissza (elég sokat), és egybõl tudni fogod mi(k)rõl van szó!
...ha nagyon nem megy megint berakok egy képet...de nem szeretnék....
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Na mond meg az igazat imi 😊
Bocsesz.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

eL(LoL)vasom
Miért?