Thief Széria és Módjaik + The Dark Mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Egyrészt, mert sok idõbe telik frissíteni, így nem akarom minden alkalommal feltöltögetni, másrészt, tekintettel a modemesekre.
A végleges verzióig találunk majd megoldást arra, hogy ne kelljen a teljes 32 Mb-os fájlt letölteni!
készüljetek! így a magyarítás 40 mega lesz!!!
most kipróbálom majd, hogy mi lessz akkor, ha nem adom el a koronát. lesz-e valami tárgy a helyén???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hykao, jelentem megvan a facsemete helye, a játék közben rájöttem, miröl beszélsz, de azért köszi a képet 😊
Feltúrtam Gamall barlangját, hát nem volt eccerü az a sok szobor. Aztán mikot meglett a glifé is, irta, hogy le lehet ütni öket. Egyszer észrevettek, hipphopp elökerült vagy 5, de egy ilyen kis emelvényes résznél megakadtak. Próbaképpen kényelmesen leütögettem öket elölröl
Aztán visszatöltöttem, mert én csak azt szoktam leütni/megölni, akit nagyon muszáj, vagy kötelezö (lásd élöhalott, szellem, stb) Végülis nem quake vagy doom ez...
Most ugye a múzejumba kell bejutni, nagy nehezen meg is találtam a titkos rácsot, lementem, és elolvasgattam a lapokat. Irta az egyikben Carmen, hogy vár a boltjában az ál-régiségekkel. (erröl véletlenül tudtam, mert ugye én forditottam 😊
Aztán véletlen megnyomtam a glifé jelet, erre se szó se beszéd, mission briefing, aztán múzeum...
Vissza lehet innen még menni az ál - cuccokért, vagy töltsem vissza (volt egy quicksave-em még a titkos rács elött)
de ha már a diliházba mész, akkor már járnod kellett Bagolyvölgyben...
kedvezni pedig: sarokkõ lõdözés mohanyíllal, elemi gumó lõdözés, bármely elemi nyílvesszõvel, vagy - ha még nem tetted meg - akkor facsemete ültetéssel.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vegyél falmászókesztyüt...
TALÁN...
hykao is ezt mondta nekem,megfogatam.
A Bagolyvõlgybe csak ugy lehet átmenni ha a víszonyom jóra fordul a pogányokkal, ott kell valamit csínálni?Elraktam a fát de még mindig negatív a víszonyom,sajna mindnent elloptam tõlük+fejbevágtam,tudom hiba volt de majd 2*-ra nemteszem.Azokat a rohat kõveket kell keresem,vagy lehet mással kedvezni nekik?
Most kell menyek a diliházba,de azt irjátok elég parapálya,elõre fosok.
...és már elõre látom, hogy rendszeres látogatója leszel a továbbiakban is a topiknak, ha már az elsõ napon ilyen sikeres küldetésvégrehajtást vittél véghez!
Elárulom, hogy a haranggal azért kellett volna a Fõpapot a Templomba csalnod, hogy zavartalanul beosonhass a lakhelyére! De mivel te már kinyírtad, így kurvára de mindegy, hogy harangozol-e!
Persze ha te notredámi toronyõrnek érzed magad, akkor kongassad csak azt a kibaszott harangot! ...és várd, hátha törétnik valami.
Szóval a küldetésed szempontjából lényegtelen, hogy nem megy a pap a templomba...
MAGYARUL: ne kezd elõrõl a játékot, hanem inkább UNINSTALL!!! Ezt a játékot, nem türelmetlen embereknek találták ki... 😊))))))))
De most igy tényleg kezdhetném elõrõl a pályát?
Gratulálok! Sikerült megértened a játék lényegét! ...mindenkit kinyírtál...hehe ez jó!
Semmiféle gépet nem kell szétrongálnod!
A Fõpap pedig semmiféle misét nem fog tartani, hanem áldást fog osztani! (persze, ha kinyírtál mindenkit, nem is tudom kit vársz a templomba...lol)
KÖNYÖRGÖM, HA ENNYIRE NEM ÉRTED MI TÖRTÉNIK KÖRÜLÖTTED A JÁTÉKBAN, AKKOR VÁRJ PÁR NAPOT, ADDIGRA KÉSZ A FELADATOK MAGYARÍTÁSA IS!!! (gõzerõvel azon vagyok)
Néz körül az Õrzõk Könyvtárában, hátha megtudsz valamit a Sötétség Koráról.
a glifé kulcsos feladatot is a könyvtárban kapod, de már nem emlékszem, hogy artemustól, vagy saját magadtól önszorgalomból (miután beleolvasgattál az összes könyvtárban lévõ könyvbe, jegyzetbe)
A templomban meghúztam a harangot, de a fõpap csak nem ment a templomba misét tartani
Help!
Ha a jegyzeteknél nem írja a facsemete ültetést, akkor valószínûleg nem is fogod tudni elültetni, amíg az emeleten (dokkok, pogány rejtekhely) el nem olvasod a csemetérõl szóló jegyzetet.
Menj a Dokkok csatornarendszerén keresztül megközelíthetõ Elsüllyedt Fellegvárba, és találd meg a glifé kulcsot, amit az õrzõk keresnek.
Dehát oda nem engednek be. Beosonni sem tudok, mert hótsötétben is meglát a luvnya ahogy mászok be a kapun. Elcsalni meg nem lehet, semmire sem mozdul el, csak támadóállást vesz fel...
Mike : no és nemis kiscica? 😊

tehát sajnos ügyelni kell rá, hogy a feladatoknál sorban végezzük a dolgunkat.
amúgy a játék elég szájbarágósan ír minden lépést a feladatoknál, jegyzeteknél.
amúgy kicsit erõltetett a gondolatmeneted, és megfeledkezel arról, hogy az angolban az "and" az bizony nem csupán "és"-t jelent, hanem "meg"-et is, illetve sokkal inkább utal az egész így egyben: "Brethren and Betrayers" ("s" a végén) arra, hogy ugyanaz a személy a barát, aki áruló, mint a magyar nyelvben.
de ettõl függetlenül, tõlem át lehet írni "Barát és Árulóra" (mert amúgy mindenütt a másik verzió van már a játékban), de ez szerintem sokkal kevésbé kifejezõ, s egyesek számára félreérthetõ is.
Mindenkeppen maradjon a jatek szerenti jelentes.
a "Barátnak mutatkozó Áruló" egyreszt eleg furcsan hat, masreszt az egyertelmuen arulo alszent kategoriaba kerul, es ezzel elegge serult a szoveghuseg.
Ahogy a játékból kivettem, most, hogy kicsit jobban beleástam magam...(no és nem utolsósorban, hogy belopóztam a tiltott könyvtárba, ahol sok érdekességet olvastam, többek között a rólam szóló kis tanulmányt is...)
Ez a Brethren and Betrayers egy glifés szövegrésznek a címe (míly érdekes, pont amit Caduca fejtene meg, de csak nem akar a végére érni...), tehát nyugodtan maradhat A Barátnak Mutatkozó Áruló.
Nem kell a többesszám sem, mert mindenképpen egy személy (mégha többek bõrébe is bújik bele...) az áruló...és persze nem mi vagyunk...