3D Driving School
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hú de nagy kár,hogy csak most vettem észre ezt a topicot.Ha valaki esetleg még olvassa legyen szives jelezni,hogy hol lehet még megszerezni a cuccot??LÉciléci..

nekem a demó mennt a Logitech Formula Force GP kormányommal...
a fullt még nem próbáltam...
a fullt még nem próbáltam...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azt nekem sem... csak demó a game, de a Logimmal nem mûxik. Próbáltad már frissített ogidriverrel? A 4.30-as az uttsó asszem
Majd ha sikerül akkor megmondom, hogy megy e.Nem tudná vki cakkumpakk bezipplni a felinstallt game-et és átküldeni msn-en vagy felrakni vhova?
A program összesen 10-szer futtatható, de csak 3 indítás után kezd el visszaszámolni (7, 6, ...). Addig nem látszik rajta, hogy védve van. A lenti kis javítás kiküszöböli ezt a kis kellemetlenséget (mármint a védelmet) 😊
Szívesen 😊
Nalam 1* sem lepett ki ...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Mit csinal a patch ?
Megnezted ?
Na, feltettem a "peccset" ide: Driving School patch. A mérete igen húzos, kemény 562 bájt 😊
A fájl tartalmát ki kell tömöríteni a program könyvtárába, és az "academy.bat" fájllal kell indítani a programot.
Jó szórakozást!
dav
A fájl tartalmát ki kell tömöríteni a program könyvtárába, és az "academy.bat" fájllal kell indítani a programot.
Jó szórakozást!
dav
Tudom, hogy van újraírható cd 😊 Én is azzal szoktam a munkahely meg az albérlet között rohangászni, ha valamit vinni akarok. De pár száz bájt kedvéért lusta voltam. Mindegy, majd behozom, talán már holnap.
te, erre van az újraírható😊 pls csináld meg azt a peccset vagy mit, mert sok a hozzám hasonló alma és sikerült elég hamar elvesztenem a fonalat😊
Hííí. Azt nézem hogy vannak nem teljes file-jaid. Így már nehezebb lesz.
Biztos meg lehet oldani, de ha nagy a mérete akkor nem tudom leszedni mert 56k-s modemem van még.max 5 mega amit elkezdek itthon szedni.Zip-be tömörítve esetleg.
Hát sok hiányzik... Sajnos... De valahogí biztos meg tudnánk oldani az átvitelt.
Felraktam ide, hogy melyik file-okat rak fel.Vki megnézni hogy sok hiányzik e?Mert ha csak 1 - 2 file nincs meg és nem túl nagyok akkor vhogy el lehetne juttatni hozzám.
Ezen lazán el kell futnia, Xp alatt fõleg. Vagy nincs fent vmi driver vagy esetleg éppen több van a kelleténél. Valamilyen program felfogja a telepítést...
Xp, P4 1.8 intel 512 cashe, asus p4b533e , 256/333 DDR, Gforce3 Ti 200 64mb, Sb Live, öööö...... ennyi hirtelen.
Hmmm... Írjál lécci egy pár adatot a gépedrõl hátha tudunk segíteni.
Mitõl van hogy install közben ezt írja?
Error:FDICopy() failed code 4 (ci-temp0.cab)
Ha leokézom akkor meg bejön egy ablak ami azt írja, hogy:
16 bites MS-Dos alrendszer
C:\Windows\System 32\command.com
Az NTVDM CPU men nem engedett utasítást talált.
CS:0000 IP:0077 Op:f037 05 0e 02 Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'Bezárás' gombra.
Error:FDICopy() failed code 4 (ci-temp0.cab)
Ha leokézom akkor meg bejön egy ablak ami azt írja, hogy:
16 bites MS-Dos alrendszer
C:\Windows\System 32\command.com
Az NTVDM CPU men nem engedett utasítást talált.
CS:0000 IP:0077 Op:f037 05 0e 02 Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'Bezárás' gombra.
Ennyi az egész. Bocs, hogy ilyen sok darabra tördeltem.
Üdv:
dav
Üdv:
dav
A gúgli csodákra képes 😊 A bat fájl tartalma legyen inkább:
copy /Y prof-V1.bak prof-V1.ini
regedit /S prof-V1.reg
academy.exe
Így nem fog kérdezni.
regedit /S prof-V1.reg
academy.exe
Így nem fog kérdezni.
A bat fájl valahogy így néz ki (nem biztos, hogy teljesen jó):
regedit prof-V1.reg
academy.exe
A regedit rákérdez, hogy biztos importálni akarod-e a fájlt (YES). Ezt jó lenne valami kapcsolóval kiirtani, de nem tudom, hogyan.
regedit prof-V1.reg
academy.exe
A regedit rákérdez, hogy biztos importálni akarod-e a fájlt (YES). Ezt jó lenne valami kapcsolóval kiirtani, de nem tudom, hogyan.
Ha van egy érvényes számpár, akkor a prof-V1.ini fájlról kell csinálni egy másolatot mondjuk prof-V1.bak néven, a registry-bõl pedig ki kell exportálni a megadott elemet mondjuk prof-V1.reg néven. Ezután már csak egy bat fájl kell, ami minden indításkor érvényre juttatja ezeket a fájlokat, és kész is.
A program két helyen tárolja a dolgokat: a prof-V1.ini fájlban és a registry-ben (HKEY_CURRENT_USER/Software/Besier_valami/3DDS30 azt hiszem). Mindkét helyen két szám van: az egyik (Value1) hogy hányszor indítható még, a másik (Value2) egy 5 jegyû szám, amit valahogy az elsõbõl generál, tehát a kettõnek szinkronban kell lennie, nem elég az elsõt átírni. Akinek még nem járt le a 10 próbálkozás, annak jó, mert van egy érvényes számpárja. A többiek kérjenek egyet, és írják be a fájlba és a registry-be is (én most fejbõl nem tudok mondani).
Ja, de net csak melóhelyen van, a program meg otthon. Szóval pár bájt kedvéért kéne cd-t írnom. Inkább leírom nagyjából, hogyan kell csinálni.
azaz, esetleg feltehetnéd a patchet 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Na végre kipróbáltam. Sajnos kicsit keveset aludtam miatta 😊 Az utolsó feladat, a vidéki vezetés nagyon tetszett, és ráadásul jó hosszú is.
Egyébként a programot 10-szer lehet elindítani, aztán licenszelni kell, ezt írja is telepítés után. De szerencsére ugyanaz a gyenge védelem van benne, mint a demóban, könnyû kijátszani.
Egyébként a programot 10-szer lehet elindítani, aztán licenszelni kell, ezt írja is telepítés után. De szerencsére ugyanaz a gyenge védelem van benne, mint a demóban, könnyû kijátszani.
Jah és esetlegesen nem lehet bõvíteni egy-két új jármûvel?
Akkor passz...
kresz szimulátor! 

Alexease is megmondta a 8. hozzászólásban! Wehehe

Alexease is megmondta a 8. hozzászólásban! Wehehe
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Hali sziasztok! Nemtudom én hallom-é rosszul de az én kocsimnak nincsen benne hang?
Olvasni vissza.
#154 , #155
Valaki nem tudja, hogy ezt hoonnan lehet letölteni teljesben?
a demo nekem is iszonyat lassan töltött be, de ez jó
Nem tudom, lehet, hogy nem is akad ki, csak belassul. A demó mintha olyan lett volna. Próbáltál kicsit többet várni?