623
3D-Driving-School / 3D-Fahrschule
-
#339 Nem!
Rámész az autópályás részre!
És az options-ba átállítod a max speed -et 210-re!
És a powert max-ra!
És ENJOY!
Élvezd a sebességet!
:D -
MrI #338 hi, hogy lehet a bmw-vel 220-al menni?
Nem tudja valaki, hogy ki lehet cserélni a kosikat másokra?
-
#337 Haláli játék, ha mondjuk a kocsit lehetne normálisan irányitani.......
-
Pitkany #336 Helló!
küldjetek egy linket, ahonnan le lehet szedni a játékot légyszi! -
#335 Én nekem 1 élményem volt a játékba!
A BMW-vel 220-al menni!!! -
#334 először bele is kavarodtam, nem vettem észre hogy ez már anglia, mondom miért írja hogy nem jól megyek:D -
dav #333 Igen, van benne több angliai feladat is. -
MrTressy #332 ez a progi tud balpályás (angliai) kzölekedést is?Vagy tudtok olyan progit amiben van? -
#331 Ez király főleg ha még tudnám mikor van vége a kületésnek.
de a Trabival nem lehet lenni valahogy? -
#330 Nincs. -
#329 Ehez van valami magyarosítás féle? -
#328 dehogy van:D
mellesleg ez még mindig OKTATÓ PRG. -
#327 Van a játékhoz magyarosítás?
-
baggu #326 zORALL GAME :d -
abonyitomz #325 nekem csütörtökön lesz a forgalmi vizsgám , remélem tanít még újat a program -
bajusza #324 Sziasztok!
Örülök, hogy mindenkinek örömet tudtam szerezni. A játékot egy kínai weblapon találtam. Hát letöltöttem azon nyomban. Olvastam a hozzászólásokat és gondoltam felteszem ide a linket. Ezzel segítettem nektek.
Üdvözlettel
Attila -
peten #323 OKÉ
Köszi -
dav #322 Lejárt a 10 próbálkozási lehetőséged.
Töltsd le ezt a fájlt: DrivingSchool.zip
A fájl tartalmát tömörítsd ki a program könyvtárába, és az "academy.bat" fájllal indítsd a programot.
-
peten #321 Helló Peti vagyok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy ideje már játszok a progival és nem réég óta kíírja, hogy "License error-Terminate program"
És ilyenkor kilép!Mit csináljak?
KÖSZI!! -
Daneee #320 Hello megint!
SIKERÜLT!!!! Csak úgy kell beírni a jelszót, hogy: Clutch
Ennyi voltam! Sziasztok! -
#319 ja, az a helyes, így írd be: Clutch -
Daneee #318 Hello!
Van egy kis probléma a játék jelszavával, bajusza! Nem akar reagálni rá. Biztos ez a helyes? -
Daneee #317 Hello bajusza!
Nagyon köszönöm a linket! -
#316 Köszi, hogy megosztottad! -
bajusza #315 Sziasztok!
Én is csatlakoznék a 3D Driving-School nevű progi fórumához. Van egy nagyon jó hírem a játékkal kapcsolatban.
Látom, hogy sehonnan se lehet letölteni a játékot. Épp ma barangolva a neten találtam egy linket, ahonnan a teljes verzió szedhető le.
http://202.119.248.95/soft1/3D%20Driving%20School.rar
Erről a linkről szépen le lehet tölteni a játékot.
A játék jelszava: CLUTCH.
Jó szórakozást kívánok.
Üdvözlettel
Attila -
Daneee #314 Hello!
El vagyok keseredve! :( Most végigfutottam minden linket, amit itt találtam, de semelyik nem működik! :( Nem tudnátok valahogy segíteni, hogy le tudjam szedni legalább a demót? Előre is köszi! -
peten #313 Helló Peti vagyok!
2 kérdésem lenne!
1. játszok a demo-val és egy ideje kiírja azt, hogy "license error terminate program" és ilyen kor kilép a játékból!
2. nem tudná valaki felrakni azt a linket ahonnan ezt a játékot le lehet tölteni?(teljes verzió)
vagy pedig ha megtenné azt, hogy felvesz msn-re:[email protected] és ott tömörítve átküldi!
Előre is köszönöm! -
Headers #312 Ha valaki tud egy linket ahonnan rendesen le lehet tölteni a a 3d driving school-t akkor légyszíves írja ki a fórumra. Előre is köszönöm. -
#311 a tükör használata egy csomó helyen baromság
pl. hogyha lámpánál jobbra kanyarodok nemértem a kanyar alatt miért kéne bambulnom a tükörbe... -
#310 beszól ilyenekért ja -
#309 Az hiányosság, vagy opció,hogy nem nyafog, vagy nem jár hibapont, ha nem használom az irányjelzőt? Vagy van olyan rész, ahol erre is figyel? Mert nekem nagyon jól jönne ilyen jellegű bíztatás, mivel ez teljesen kimaradt az életemből(mint a tükör használata). Megjegyzem nincs jogsim és iskolába sem jártam még, de nem ártana rögzíteni ezeket az "apróságokat" -
#308 Hello nem tud valaki egy másik müködö linket? Mert nekem a #266-ban belinkelt nem müködik vagy ha igen akkor is 1kb/s.el tölt -
#307 hát nem tom. messze nem vagyok perfekt angol, de azért a "törn rájt"-ot még csak megértem:D -
#306 Heló!
De oan bénán mondja a koma hogy merre menjél nem?
Meg hogy mit csinájjál!
Vagy csak erős angol tudás kell hozzá???
:P
-
#305 ez nem játék hanem oktatóprogi viszont nekem tetszik:) csak ne veszne el mindig a fránya mentés:( -
#304 Végül is nem játék. Én kormánnyal vezetek, nekem jó... :) -
#303 Köszi szépen az info-t!
De szerintem elég érdkes játék mert nem lehet W,A,D,S-el irányítani!
Csak a nyilakkal.
Na mind1....ez az én bajom!
Nah...kössz mindent!
Heló
-
#302 valóban ez volt, köszönöm. (érdekes módon ez a www.serials.ws-en is ott van, csak klutch. Eszembe sem jutott, hogy esetleg c-vel írjam.)
-
#301 S/N: Installation password: 'Clutch' -
#300 Ha jól tudom, akkor ez a kód: clutch