3D Driving School
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van hozzá kód...
Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430
[email protected] Volvo FH 16... King of the road!!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
http://flickr.com/photos/zolika90/
A fájl tartalmát ki kell tömöríteni a program könyvtárába, és az "academy.bat" fájllal kell indítani a programot.
Jó szórakozást!
dav
Nekem lejárt a 10 alkalmas használati jogom, nem tudja elküldeni valaki a patchet hozzá? Mert visszaolvastam és amit DAV feltett az már nem elérhetõ! Aki tud ide küldje létszi!: [email protected]
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
a Hiba onnan adódik mikor el akarok indítani egy ms-dos alapú progit (pl.:f-prot), akkor kidobja ezt a vackot egy ablakba megjelenítve:16 bites MS-Dos alrendszer
nekem is jeletkezett egy problémám és szertném már kilyavítani, mert unom mindig föltenni az Xp-t (16 bites MS-DOS alrendszer hiba)
tudnátok segíteni nekem???
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De Bittorentten megvan. Viszonylag hamar le is jön.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És nem tudok linket.
ha megkérdezi hogy biztos e vagy valami hasonlot ott nyomj mindig igen-t... (de ezt már csak azután ha lejött amit letöltöttél és azt bemásoltad a c:\program files könyvtárba!!)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ha valaki játéknak fogja fel nem csoda hogy emgunya 😛
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"