3D Driving School

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, pc-re nem is lesz

Konzolra van asszem.
thx
Asszem van 3, de PC-re biztos nincs.

azért mert nem 2 kilóval teperek rendõrök elöl és közbe nem hentelek le senkit attól még ez az autószimulátor még nálam játék. Egyébként így pár kérdés-válasz meg fuckolás után válaszolna valaki a kédésemre? megköszönném
Simulátor.
Azé fukkol, mert ingerült otthon a nagy melegben.

akkor mi? és miért kell fuckolni?
Tufa16
ez nem játék....

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

bejön ez a gamma. a midtown madnessbõl van már 3? az milyen?
BBird: Én még nem próbáltam ki a teljest, de ilyet a demó is csinált, csak az már 5 indítás után. A demónál volt egy fájl a játék könyvtárában, meg egy bejegyzés a registry-ben, azokban tárolta, hogy még hányszor indítható, de a kettõnek szinkronban kellett lennie, és valami ellenõrzõ összeg is volt. Végülis egy egyszerû bat fájllal ki tudtam játszani, szóval elég egyszerû. Majd ha végre sikerül hazavinnem és kipróbálnom a teljest, akkor megnézem, mi a helyzet. De szerintem te is meg tudod csinálni.

I.C.ram
Már megvan 😊
I.C.ram
Nekem kér valami serial numbert installkor. Nektek nem kért?
b-type
thx 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
En is kaptam egy cimet, vagyis onnan is lehet probalkozni😊))))
Sajnos a felajallo nevet kitoroltem a privibol, igy meg uzenni sem tudtam neki😞((

IttenVanKinekKellMeg
a virágokat az öltözõmbe kérem

kellemes töltögetést, mindenkinek!

3D Driving-School

BBird
Aki dolgozik, és netezik munkahelyen, annak freestart internet simán bejátszhatna, fõleg ha van gépe otthon. Ha nincs gépe otthon, csak a munkahelyén, akkor meg ne akarjon játszani rajta! :-)
Nem jogtalan a haragja, de a düh eme kimutatása a közösség felé nem várt eredményeket szülhet... sok szép hátat nézhet. ;-))
hát ilyen méretü cuccoknál szerintem már összes free helyröl törölnek

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Alexease
Reggel ahogy bentrol olvastam Air-t, bar "erdekes" volt a hozzaszolasa, de gondoltam ra hogy feltoltom neki valahova (ha ad tarhelyet). Most mar elbizonytalanodtam😊))
De ha valaki tud free tarhelyet, amit nem is torolnek azonnal, holnap feltoltom, talan kell meg masnak is.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

És mert te magadnak fizeted fasza vagy?
Mikor kijöttél anyádból eltartottad magad?
Vagy már akkor is dolgoztál a netért?
Egyszerûen BUNKÓ vagy, sokan szívesen megosztották volna veled a gémet, de így sajnos nem megy senkinek.

BBird
Alul nem írja neked egy kék szövegben a fõmenüben, hogy ennyi indítás lehetséges még?
Mióta nyomod? Én kb amióta felrakta Davos... naponta 2-3 alkalommal indítottam. Mára merült ki...
nekem csak a clutch kellett és tökéletesen fut

BBird
Ok, Thx!
Clutch serial az ok, anélkül nem is tudtuk volna telepíteni, csak amikor már 20. alkalommal indítottam a játékot... akkor: License Error - Program Terminating. Vagy hasonló üzenet fogad a fõmenüben.
Pedig onnan töltöttem, ahonnan ajánlotta itt vki.
Majd nézek krekket.

BBird
Davos80: Gáz van... :-) A játék nem a teljes, illetve valami license baja van! Többszöri indítás után elfogy a lehetõség a játékra, s kilép a operációs rendszerhez. :'(
Van olyan fül hogy Vehicles. Bár nem sok különbség van az autók meg motorok közt, csak a mûszerfal más 😄
pedig van olyan 😊

lehet? 😊
én nem találtam olyanj beállítást, de biztos figyelmetlen voltam

lehet motort is...

vannak az utakon, úgy emlékszem
de vezetni csak autót lehet

Tufa16
Valakit nagyon nagyon nagyon szépen megkérnék hogy tegye fel valahova. Ha ez megoldható kérem hogy értesítsen e-mailban: [email protected]
Remélem ez megfelelõ hangnem volt! 😊
Amugy motorok is vannak benne?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

és szerinted mi lett volna, ha megkéred vmelyikünket szépen, hogy tegye fel neked valahová? ha nem ilyen hangnemben kezdted volna a dolgokat, én meg is csináltam volna neked, de így... sorry...

robotnyk
"nincs gazdag apuka-anyuka aki fizeti az adsl-t."

ez de ótvar paraszt szöveg...
ez meg a másik fele...

EOX
Egyébként is ilyen hangnemben ne is várd, hogy felteszi még neked valaki

Retteketet

rádaásul még két dologban hibádzik az elméleted:
1. nem te kérted elõször...
2. amikor kérted még aznap felkerült, az meg hogy te csak ma jutottál netközelbe egyéni szoc problem, hagy ne körülötted forogjon már a világ...

most is ugy beszélsz még minidg mintha ez neked feltétlen járna...
vedd ugy hogy akik le tudták szedni szerencsések voltak és kész, te meg igy jártál, pech, menj fel dcre és onnét is el lehet még érni mindig...
amugy meg inkább örülni kéne hogy egyátalán enyi idõre fel lett téve...

Nem ugy irtam, hogy alanyi jogon jar nekem, csak en voltam az elso aki kertem. Ehhez kepest pont en nem tudtam letolteni...
OPM!!
Te nagyonsotet! Ha tovabb fent lett volna akkor ma reggel a munkahelyemrol le tudtam volna szedni. Nem mindenki am olyan gazdag, meg nincs gazdag apuka-anyuka aki fizeti az adsl-t.

Fennt hagytam volna, csak nem szeretek illegális dolgot tárolni a tárhelyemen. Pár ember most úgy is leszedte onnan, ha akarja felrakja, megosztja DC-n. Viszont tényleg úgy írtad, mintha neked alanyi jogon járna .

LOL 😄DDD

"Akinek pedig csak a munkahelyen van netkapcsolata, az dogoljon meg, mi??"

pontosan! mér' ha tovább hagyta volna, akkor lett volna otthon is neted?!? 😊

Ezt most úgy írod mintha neked alanyi jogon járna, hogy megfelelõ idõben megfelelõ helyrõl le tudd szedni ezt a szerencsétlen játékot. Annak örülnél legalább hogy valaki felrakta és megosztotta másokkal ráadásul ingyen, nem sms-es agymanéssel.
Nem a szovegkornyezetet kell erteni, hanem elolvasni amit irtam!! 2. bekezdes, 2. mondat!!

M@TriX
"penteken delutan"-t írtákl, de már értem a szövegkörnyezetet 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Es en mit mondtam??

M@TriX
spec, csütörtökön rakta fel 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

De jo fej vagy!!! Ide irod penteken delutan, hogy legkesobb vasarnap torlod. Akinek pedig csak a munkahelyen van netkapcsolata, az dogoljon meg, mi??
Ennel picivel tobb toleranciat vartunk volna! Kiraktad 15-en du. es vasarnap mar le is torolted. 3 nap. Azert lehetett volna tovabb is fent hagyni.

EOX
vagy használj cFost

Retteketet

lehet korlátozni a feltöltési sebességet...