3D Driving School
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azé fukkol, mert ingerült otthon a nagy melegben.

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sajnos a felajallo nevet kitoroltem a privibol, igy meg uzenni sem tudtam neki😞((
IttenVanKinekKellMeg
Nem jogtalan a haragja, de a düh eme kimutatása a közösség felé nem várt eredményeket szülhet... sok szép hátat nézhet. ;-))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De ha valaki tud free tarhelyet, amit nem is torolnek azonnal, holnap feltoltom, talan kell meg masnak is.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mikor kijöttél anyádból eltartottad magad?
Vagy már akkor is dolgoztál a netért?
Egyszerûen BUNKÓ vagy, sokan szívesen megosztották volna veled a gémet, de így sajnos nem megy senkinek.
Mióta nyomod? Én kb amióta felrakta Davos... naponta 2-3 alkalommal indítottam. Mára merült ki...
Clutch serial az ok, anélkül nem is tudtuk volna telepíteni, csak amikor már 20. alkalommal indítottam a játékot... akkor: License Error - Program Terminating. Vagy hasonló üzenet fogad a fõmenüben.
Majd nézek krekket.
én nem találtam olyanj beállítást, de biztos figyelmetlen voltam
de vezetni csak autót lehet
Remélem ez megfelelõ hangnem volt! 😊
Amugy motorok is vannak benne?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

1. nem te kérted elõször...
2. amikor kérted még aznap felkerült, az meg hogy te csak ma jutottál netközelbe egyéni szoc problem, hagy ne körülötted forogjon már a világ...
vedd ugy hogy akik le tudták szedni szerencsések voltak és kész, te meg igy jártál, pech, menj fel dcre és onnét is el lehet még érni mindig...
amugy meg inkább örülni kéne hogy egyátalán enyi idõre fel lett téve...
OPM!!
Te nagyonsotet! Ha tovabb fent lett volna akkor ma reggel a munkahelyemrol le tudtam volna szedni. Nem mindenki am olyan gazdag, meg nincs gazdag apuka-anyuka aki fizeti az adsl-t.
"Akinek pedig csak a munkahelyen van netkapcsolata, az dogoljon meg, mi??"
pontosan! mér' ha tovább hagyta volna, akkor lett volna otthon is neted?!? 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ennel picivel tobb toleranciat vartunk volna! Kiraktad 15-en du. es vasarnap mar le is torolted. 3 nap. Azert lehetett volna tovabb is fent hagyni.