623
3D-Driving-School / 3D-Fahrschule
-
#219 #154,#155-ös hozzászólásban vannak linkek azokat próbáld meg. -
akela #218 Hú de nagy kár,hogy csak most vettem észre ezt a topicot.Ha valaki esetleg még olvassa legyen szives jelezni,hogy hol lehet még megszerezni a cuccot??LÉciléci.. -
#217 nekem a demó mennt a Logitech Formula Force GP kormányommal...
a fullt még nem próbáltam... -
Vlala #216 Azt nekem sem... csak demó a game, de a Logimmal nem műxik. Próbáltad már frissített ogidriverrel? A 4.30-as az uttsó asszem
-
#215 Majd ha sikerül akkor megmondom, hogy megy e.Nem tudná vki cakkumpakk bezipplni a felinstallt game-et és átküldeni msn-en vagy felrakni vhova? -
#214 Nekem is az van de még felinstallálni se tudtam:D(Mármint a játékot) -
#213 Kormányt sikerült mér vkinek bekalibrálni? Nekem nem. (Logi Wingman FF) -
dav #212 A program összesen 10-szer futtatható, de csak 3 indítás után kezd el visszaszámolni (7, 6, ...). Addig nem látszik rajta, hogy védve van. A lenti kis javítás kiküszöböli ezt a kis kellemetlenséget (mármint a védelmet) :) -
dav #211 Szívesen :) -
#210 majd fog. mit tom én hány belépés után lesz ez. -
Szabyka #209 Nalam 1* sem lepett ki ... -
#208 nem fog kilépdelni licence errorral. -
#207 meglestem, műxik. mégegyszer köszi:) -
Szabyka #206 Mit csinal a patch ? -
Szabyka #205 Megnezted ? -
#204 végre mától megint van net 2 hét után.
kösz dav, majd meglesem:)
-
dav #203 Na, feltettem a "peccset" ide: Driving School patch. A mérete igen húzos, kemény 562 bájt :)
A fájl tartalmát ki kell tömöríteni a program könyvtárába, és az "academy.bat" fájllal kell indítani a programot.
Jó szórakozást!
dav -
dav #202 Tudom, hogy van újraírható cd :) Én is azzal szoktam a munkahely meg az albérlet között rohangászni, ha valamit vinni akarok. De pár száz bájt kedvéért lusta voltam. Mindegy, majd behozom, talán már holnap. -
#201 te, erre van az újraírható:) pls csináld meg azt a peccset vagy mit, mert sok a hozzám hasonló alma és sikerült elég hamar elvesztenem a fonalat:) -
#200 :( -
FiReBoY #199 Hííí. Azt nézem hogy vannak nem teljes file-jaid. Így már nehezebb lesz. -
#198 Biztos meg lehet oldani, de ha nagy a mérete akkor nem tudom leszedni mert 56k-s modemem van még.max 5 mega amit elkezdek itthon szedni.Zip-be tömörítve esetleg. -
FiReBoY #197 Hát sok hiányzik... Sajnos... De valahogí biztos meg tudnánk oldani az átvitelt. -
#196 Felraktam ide, hogy melyik file-okat rak fel.Vki megnézni hogy sok hiányzik e?Mert ha csak 1 - 2 file nincs meg és nem túl nagyok akkor vhogy el lehetne juttatni hozzám. -
FiReBoY #195 Ezen lazán el kell futnia, Xp alatt főleg. Vagy nincs fent vmi driver vagy esetleg éppen több van a kelleténél. Valamilyen program felfogja a telepítést... -
#194 olvasd végig mégegyszer :)) -
#193 Esetleg egy OP rendszer? :) -
#192 Xp, P4 1.8 intel 512 cashe, asus p4b533e , 256/333 DDR, Gforce3 Ti 200 64mb, Sb Live, öööö...... ennyi hirtelen. -
FiReBoY #191 Hmmm... Írjál lécci egy pár adatot a gépedről hátha tudunk segíteni. -
#190 Ezt nem értem.Miért nem bírom felinstallálni??? -
#189 Mitől van hogy install közben ezt írja?
Error:FDICopy() failed code 4 (ci-temp0.cab)
Ha leokézom akkor meg bejön egy ablak ami azt írja, hogy:
16 bites MS-Dos alrendszer
C:\Windows\System 32\command.com
Az NTVDM CPU men nem engedett utasítást talált.
CS:0000 IP:0077 Op:f037 05 0e 02 Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a 'Bezárás' gombra. -
dav #188 Ennyi az egész. Bocs, hogy ilyen sok darabra tördeltem.
Üdv:
dav
-
dav #187 A gúgli csodákra képes :) A bat fájl tartalma legyen inkább:
copy /Y prof-V1.bak prof-V1.ini
regedit /S prof-V1.reg
academy.exe
Így nem fog kérdezni. -
dav #186 A bat fájl valahogy így néz ki (nem biztos, hogy teljesen jó):
copy /Y prof-V1.bak prof-V1.ini
regedit prof-V1.reg
academy.exe
A regedit rákérdez, hogy biztos importálni akarod-e a fájlt (YES). Ezt jó lenne valami kapcsolóval kiirtani, de nem tudom, hogyan. -
dav #185 Ha van egy érvényes számpár, akkor a prof-V1.ini fájlról kell csinálni egy másolatot mondjuk prof-V1.bak néven, a registry-ből pedig ki kell exportálni a megadott elemet mondjuk prof-V1.reg néven. Ezután már csak egy bat fájl kell, ami minden indításkor érvényre juttatja ezeket a fájlokat, és kész is. -
dav #184 A program két helyen tárolja a dolgokat: a prof-V1.ini fájlban és a registry-ben (HKEY_CURRENT_USER/Software/Besier_valami/3DDS30 azt hiszem). Mindkét helyen két szám van: az egyik (Value1) hogy hányszor indítható még, a másik (Value2) egy 5 jegyű szám, amit valahogy az elsőből generál, tehát a kettőnek szinkronban kell lennie, nem elég az elsőt átírni. Akinek még nem járt le a 10 próbálkozás, annak jó, mert van egy érvényes számpárja. A többiek kérjenek egyet, és írják be a fájlba és a registry-be is (én most fejből nem tudok mondani). -
dav #183 Ja, de net csak melóhelyen van, a program meg otthon. Szóval pár bájt kedvéért kéne cd-t írnom. Inkább leírom nagyjából, hogyan kell csinálni. -
#182 azaz, esetleg feltehetnéd a patchet ;) -
dav #181 Na végre kipróbáltam. Sajnos kicsit keveset aludtam miatta :) Az utolsó feladat, a vidéki vezetés nagyon tetszett, és ráadásul jó hosszú is.
Egyébként a programot 10-szer lehet elindítani, aztán licenszelni kell, ezt írja is telepítés után. De szerencsére ugyanaz a gyenge védelem van benne, mint a demóban, könnyű kijátszani. -
FiReBoY #180 Jah és esetlegesen nem lehet bővíteni egy-két új járművel?