623
3D-Driving-School / 3D-Fahrschule
-
zsombor1969 #623 Ezeket a lineket mondjuk nem kéne leszednni. -
zsombor1969 #622 A 10 elinditás lejárt nálam.Segitség! -
kérdő58 #621 valaki magyosítást privibe küldje el!!!!!!!! légyszíí
-
haydn99 #620 Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó? -
haydn99 #619 Van itt valaki? -
kérdő58 #618 valaki tud valamit license ellen? -
#617 Es mostmar ha elinditom csak egy weboldal jon be :( help pls -
#616 Nekem is ilyen problemam van, nem tudjatok mi okozza? -
vik15 #615 Hy nekem letelt a licensz be szeretnék lépni de ki dob az asztalra mit tegyek? -
John Angel #614 Egy kicsit nehezen megy nekem beállítani a játékot.
Hogy lehet beállítani, hogy a gáz és a fékpedált is megfelelően kezelje?
Nekem vagy csak a gázt vagy csak a féket engedi kipipálni.
-
kérdő58 #613 Szerintem tommy125 túl kicsi a képernyő felbontásod próbáld a 3.1 -
kérdő58 #612 Sziasztok nekem a 3d driving school license error-hoz kéne valami elháritó program vagy valami ilyesmi de lehetőleg minél hamarabb előre is megköszönném! -
tommy125 #611 sziasztok tudna nekem valaki segíteni felraktam a 5.1verziót és mikor betölt a játék csak kék az egész nem lehet semmit sem látni ilyenkor mi a teendő segítsen valaki légyszi -
adams22 #610 Sziasztok!Nekem az 5.1-es verzió van meg és kb fél perc elteltével hogy elkezdek játszani újra indítja a gépet.Nem tudja valaki hogy mi lehet ez vagy mitől lép ki?
köszi. -
#609 Fenéket néztél körül, google első oldala tele van vele -
Ármány #608 Én is körül néztem, de én sem találtam. Nem tudok segíteni. -
kokajo0123 #607 De nem találom sehol egyik torrent oldalon sincs fent aki tud az segítsen köszi! -
Ármány #606 szia! torrent oldalakon körülnézni... -
kokajo0123 #605 sziasztok! nem tudjátok véletlenül honnan tudnám letölteni a
3d driving instructor nevű játékot?
köszi! -
Ármány #604 sziasztok. Engem is érdekelne a magyarosítás... honnan lehet letölteni? -
#603 nekem is kéne magyarosítás! -
haydn99 #602 Bocs, egy kicsit lemaradtam. Én is a Driving School magyarosítást akarom, de most már nem engedi letölteni. Lécci külld el: [email protected] -
#601 5.1 -
#600 Valakinek 6.0-hoz magyarosítás? -
#599 hali ennek mi a legújabb verziója? :D nekem a 3.1 van meg -
kukorica #598 Nekem meg az a baj hogy telepítettem az 5-ös verziót, és eleinte jól ment, kicsit később nem reagált a megszokott billentyűre, ha nyomtam az "A" betűt akkor nem indult be a motor meg ha "ENTERT" nyomtam akkor mindig újra kezdte a játékot, már mint a pályán úja előről kezdte a játékot.
A 3.-as verzióban az a rossz, hogy ha megyek az autópályán mindig oda kerülök vissza ahonnan elindultam, nincsenek városok az autópálya után, csak mindig körbe, De viszont az 5-ös verzióba van egy új város éjszakai menettel"MADRID" Ezeket a sorozatokat ki programozta????? Le lehet Budapest utcáit is programozni vele, és a " S T O P !" feliratot kivenni a játékból. -
kukorica #597 Nekem a legújabb 3D Driving School van meg, és némelyik opció hiányzik, pl. nem lehet csak kb. 4 autóval vezetni, 2 blokkolva van, és azt szeretném megkérdezni, hogy a legújabb verziónál nincs valami patch???? Néztem a weboldalt és nincs. Torrenten sincs? -
kukorica #596 valaki tud segíteni. Nem lehet utat szerkeszteni? Mit jelent az 5-ös verziónál az Editor? Mit lehet vele szerkeszteni? -
kukorica #595 De van, csak nem tudnátok egy olyan honosítási linket adni, ami legalább az oroszt lefordítja angolra???????????????????????? Magyar van, de milyen programmal írtátok át???? -
zsumo1992 #594 tud vki magyarositast?ha tud kuldje el lecci privaton
-
Cs0k1 #593 nah szóval
sikerült megoldanom a problémát
kitöröltem mindent a registry-ből ami a 3d-fah...-al volt kapcsolatos
restartoltam felraktam újra és már jó :) -
Cs0k1 #592 üdv
nekem az a problémám hogy régebben fent volt asszem az 5-ös verzió csak lejárt a licensz a 15x játszhatóság letöröltem, most leszedtem az 5.1-et a jelszó ehez valami "Lichthupe" betölti a játékot bent vagyok a menüben de azt írja ki a sarokba piros vastag betűkkel hogy:
"License Error - terminating program... (Code:4003-30)"
majd kb 15mp múlva kilép a játékból
valaki segítsen vagy valami crack jó lenne
előre is kösz -
#591 semmit, hallom ahogy mennek az autók, még a sofőröket is mutatja, és én is megyek, de az egész egy nagy kékség:
-
#590 nem irt ki hibát?
-
#589 Felraktam a játékot, elindul, menü bejön, de amikor betölt, nincs textúra, kék az egész, de látni lehet h csak a textúra hiányzik, minden tárgynak megvan a formája! Ötlet? -
meta3 #588 itt A KÓD! Lichthupe -
kata0128 #587 Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani a játék telepítő kódját?
ide írhat: [email protected]
Köszönöm! -
#586 Nem tudom nállam mi gond lehet. -
#585 nekem ez megy -
#584 Igysem enged nexttelni letöltöm mégegyszer szerintem rosszul szedtele a torrent.