451
Szal...
-
#251 Hmm... -
#250 Most olvastam utána, van perfect ending is csak az nem CG,ezért nem láttam
SPOILER WARNING!! EL NE OLVASD HA ESETLEG ÚJRA NEKIÁLLNÁL
Most leírom neked ide a dialógust ha esetleg kiváncsi lennél
See this after the Good Ending after you see the credits
[ Tidus and Yuna are standing in the deserted Zanarkand Ruins ]
Tidus: I got a theory.
Tidus: I think the fayth gathered up my thoughts and put 'em
together to bring me back.
Tidus: Maybe. Something like that.
Tidus: Or maybe.. I'm still a dream.
Yuna: Wait! so you'll dissapear?
Tidus: Cherish me, Yuna. And I'll cherish you.
Tidus: All right? We gotta stay together. That's what we have to do.
[ Yuna runs up and holds Tidus from behind ]
Yuna: Is that what the Fayth told you?
Tidus: Nah. But I like it.
[ Yuna and Tidus laugh then Yuna pushes Tidus into the water ]
Tidus: That's not cherishing!
Yuna: You didn't disappear.
[ Yuna smiles ]
-
#249 Illetve láttam máshol úgyis hogy amit írtál az Good, az egyszerűbb meg a bad.
De nem találtam több videót.(Azt írták hogy ez az összes video és mindet megnéztem)
Bocsi ha elrontottam a kedved az újrajátszástól, csak gondoltam megkíméllek egy nagyobb csalódástól -
#248 SPOILER!!
Én úgy tudom, hogy amit láttál az a PERFECT ENDING. Nekem nincs meg, de a net-ről leszedtem az összes videót ami a játékban van(már nemtom honnan), és zárójelben mindhez odavolt írva a címe. Teszemazt: Yuna's nightmare vagy 1000 words, na és az mellé meg az volt írva hogy: ending-perfect.
Amikor csak azt mutatják amikor a 3 csávó(nemtom mi a nevük-Cid a középső?) szónokol aztán Yunáék elhúznak a repcsivel az meg a good ending. -
#247 Na... vegig vittem a FFX2-ot.
Amikor az elejen elkezdtem jaccani aszitem ennel nagyobbat nem tudok csalodni. Tevedtem.
SPOILER
Addig amig Tidus ki nem bujik a vizbol aszitem szivinfarktust kapok ugy izgultam. Majd ugye jon a celsius es kiszalnak ezek. Yuna odarohan Tidus-hoz beszelnek es ennyi.
ENNYI!
Ugyertem roluk! Mutatja hogy Wakka-nak meg Lulu-nak van babaja es kesz!
Ez lenne az amiert vegig kinlodtam ezt a baromsagot? Az egyetlen almom hogy megtudgyam mi tortent veluk szejeltorik remeny nelkul hogy ezt kell lassam? Mi volt ez? Hol van a titok nyitja?
En nem jutok szohoz... eskuszom elbogom magam.
Most leulok es ujrakezdem de mar Perfect Endinget fogok csinalni. Ha nekema perfect ending is ilyen lesz akkor en fogom magam es megyilkolok mindenkit aki aszongy hogy ez a jaktem melto utodja a FFX-nek. -
balu87 #246 tudom én azt, mostmár én is tőle vásárolok(mióta van netem és tudok a létezéséről)! -
#245 óccsón adja! -
balu87 #244 Csak akkor utána tőle is kell megvenned a gépet! :) -
#243 Adsz egy mailcimet, valaszolok minden ohajodra:) -
#242 Valaszoltam az elozo topikban. -
#241 Sziasztok! Én kezdő ps2es vagyok most akarok majd venni...de nagyon kezdő vagyok a témában így kérdeznék 1-2 dolgot...1. Cheapboy oldalán (http://www.cheapboy.hu/console.php?machine=1) látom, hogy több fajta ps2 van SCPH30003 - 50004 ig... Ezek miben különböznek? (A külseje nem érdekel csak a kompatibilitás).. Én főleg final fantasykkal szeretnék majd játszani.. Milyen ps2t ajánlotok hozzá? Ill. mi szükséges? 2. kérdésem: ps2es játékokat simán lehet írni pcn dvdíróban? Ha igen milyen dvd lemezre? Amúgy melyik ffek jelentek meg ps2re? Előre is köszönöm ha valaki segít! -
#240 Maj' egyszer én is.
Mos' megyek megnézem mi lett Ifrit faith-jével. Holnap végre tudok egy kicsit játszani. -
#239 Mindenki szaporítson MAJMOT vaze ! Ééérted ! -
#238 Nekem a monkey love szekció volt király, a hajdani fővárosban ! :DDD -
#237 Csalabácsi ! -
Ramza #236 vip -
#235 "törlés funkció"
??? -
Ramza #234 De jó ez a törlés funkció!
A beszakadt lukkal kapcsolatban bedobtam egy dúva spoilert, aztán rájöttem, hogy nem biztos, hogy örülnél. -
#233 Egy kis élménybeszámoló:
!!!SPOILER!!!
Egyelőre ott tartok, hogy lecsaptam Valefor-t.
Ennek a játéknak döbbenetes pillanatai voltak eddig (így, hogy ismerem a 10-et). Csak a hülye p*csáskodást nem tudom benne hova tenni. Szóval pár gondolat:
Pl. Isaaru (talán az egyik legméltóbb summoner) ma nem más, mint egy turista kísérő. Ez döbbenet, nem? Az az ember, aki (nemes lélekkel) nap-mint nap azért edzett, hogy később feláldozza magát a nép hangyányi nyugalmáért most röhejes, hatásvadász túristaijesztegetéssel tölti a napjait...
Attól kezdve, ahogy az embert nem fenyegeti semmi elkényelmesedik és már semmi sem szent neki. Amíg Sin volt az emberek a létükért küzdöttek. Volt bennük valami nemes, mindenkiben volt cél, és az szinte ugyanaz volt mindenkiben. Nem vágyott senki semmi nagyra, csak egy kis nyugalomra. Most, hogy luxus van, már gyarló, saját érdekeit néző, szánalmas söpredékhez kezd hasonlítani az összes, aki jóléti unalmát mindenféle értelmetlen hülyeséggel űzi el. Nem érdekes?
BTW felállt a szőr a hátamon (pedig nem is szőrös ;), amikor Bahamut-al küzdöttünk. Besaid-ben is megnéztem a Chamber of the Faith-et és nincs ott (mintha beszakadt volna)! Viszont tele van Pyrefly-al. Most teljesen be vagyok sózva, hogy mi a túró van ilyenkor. És ma semmi időm sem lesz játszani.
Ezek mellett fel sem tűnik, hogy Yuna tökéletesen asszimilálódott (engem amúgy állatira idegesítő) Rikku-hoz.
Mos' ennyi. ;) -
#232 természetesen 1 dvd!!! itt olvass vissza. mindent megtudsz! -
#231 Értem...Ez a game dvdn jött ki ugye? Hány dvd? MEgírná nekem vki ha vennék konzolt? :) Fizetős ftpken minden van csak ps2es gamek nem :( -
#230 nekem sem fagyott még le,de a gyári demo dvd már igen... -
#229 9-ig ps1,9-től felfelé ps2. -
#228 Sziasztok!
Egy nagyon láma kérdésem van...Milyen konzolon toljátok a final fantasykat? Én pcn játszottam a 8al és mai napig el vagyok szállva tőle de a többi final fantasy (9-10) nem jött ki pcn...Szal hol játszotok vele? ÉRdemes konzolt venni ? Én vennék de nem tudom pl mennyire van elterjedve a gameírás konzolon. -
#227 En aszem4x-esen irtam veletlenul :) Azer csinaja ezt. -
#226 Semmi sem csuszik. Luca-ban egyszer nem toltott tovabb es Besaid-ban is lefagyott egy csatanal amikor a kep szijeltorik. Ennyi... csak kellemetlen volt na. -
#225 Nekem egyáltalán nem fagyott le pedig USA verzió van!
Nem tudom lehet ,hogy a géptől függ milyen minőségű DVD-t kalyál.Én EURODATA-ra írtam és kifogástalanul ment! -
#224 a hang és a kép nincs elcsúszva? és nem akad néha? -
#223 En meg kell szerezem erdetibe a gamat mert nekem masolt van. Akarok neki meg egy esejt adni de a masolt verza neha lefagyon a legkellemettlenem idoben. -
#222 A sajat tobb mint 1,5 mentesemmel:) -
#221 hehh az joval obb volt a 100000 ujrakezdesnek koszonhetoen, meg egyvagy ezerszer barangoltam csak ugy mindenfele hogy nem mentettem el semmit se. Lehet nekem nem kell ahhoz 150 ora mint Nektek, hanem csak 70:P -
#220 ezt még bepótolhatod... -
#219 én beleraktam vagy nyócvanat
ez volt az első RPG az életemben...vagyis japán kalandjáték, vagyis interaktív mese...vagy mi:) -
Ramza #218 Kb. 40 óra alatt.
Cheap "nagyon mélyen" elmerült a játékban :DDDDD -
#217 Kinek a mentésével? -
#216 Jovo heten mondok arat, sztem 12-13 lesz. Angol of korz. -
#215 Igen, Istenkiraly volt. -
Harrey #214 Mennyibe kerül nálad egy zsír új FF x-2, cheap? -
#213 De te az elsot vegig nyomtad? -
#212 Nah bazz en tegnap estem neki vegre, s (PAl most jott ki ugye:P) a New Yevont valasztottam:))))
De nem zavar:)