451
Szal...
-
#211 :D -
#210 Es mikor hoztad be? Reggel ? :))))))))) -
#209 Tegnap este kivittem a jatekot!Komolyan mondom ,hogy az
Anima elötti hármas aeonok sokkal nehezebb volt mint
a Vegnagun vagy a Shiyun(remélem jól írtam)-t.
Hm erősen gondolkozok rajta ,hogy megvegyem az X et
mert már sehol sincs fent! -
#208 Nekem is.... -
#207 tenperkettő
vagy tízmínuszkettő -
#206 nekem az NTSC verzió van meg... -
#205 Final Fantasy X Part 2
:) -
balu87 #204 10/2
FF 10,második rész/epizód :)
ez a legegyszerűbb! -
#203 10-II -
#202 ...fájnöl fentezi tíz kettő -
#201 például hogy irnád le az x-2 t? tizenkettőnek? mert az egy másik játék... -
#200 Az már nem szép dolog. -
Ramza #199 Pedig ott vannak azok :) -
#198 BTW az is elég pozitív hozzáállást ért el nálam, hogy a PAL verzióban normálisan csinálták meg a video-kat. Nem frame kihagyással és gagyi ricc-röcc megoldással konvertálták, hanem tök folyamatosak.
(Ez nagyon ritka. Csak a GT3-ban láttam ilyen normálisan megcsinálva a CG-ket. Még a MGS-ban sem vették ennyire a fáradságot.)
Alsó/felső ~gagyipalkonverziós csíkokat elfelejtettem megfigyelni. -
Harrey #197 thx -
#196 8=VIII
9=IX
10=X
11=XI
Ééérteeed? ;) -
Harrey #195 És van valami különbség az FF 10 és FF X között? -
#194 Olyan sorrendben játszod, ahogy akarod, mert sztoriban nem zavarják egymást (a X2-őt nem célszerű a X előtt).
A XI online, a többi nem. -
Harrey #193 Hi! Nagyon teccik ez a gémstílus, de még nem volt szerencsém egyik FF-hez sem. Az lenne a kérdésem, hogy van-e bármilyen összefüggés történetben a korábbi FF-ekkel, vagy kezdhetem az FF-X-el illetve az FF-X2-vel rögtön?
Ja és ez ugye singlepléyeres cucc, nem olyan netes hülyeség? -
#192 BTW engem arra a hangulatra emlékeztet, mint amikor a Residen Evil-ben ~írógépes szobába lépsz. Ott hirtelen ugyanúgy borongós, sejtelmes de mégis nyugtató zene van. Olyan hangulatot ad, hogy: itt jó, itt biztonságban vagy.
Valahogy erre asszociáltam. :) -
Ramza #191 Az eszméletlen.
Volt, hogy fél órán keresztül úgy hagytam, lefeküdtem az ágyra és hallgattam/néztem! -
#190 Máj förszt impressön:
Az intro, a főmenü és az alatta lévő zene (ahogy a képeket átfédelgeti és a fő kreditzt kiírja) nagyon hangulatos. Annyira, hogy el sem akartam kezdeni a játékot, de még az utána következő förtelmes és minősíthetetlen éneklő Yuna-t is kibírtam. Lezúztam 3 csatát és mentem aludni.
Eddig (főleg a főmenü zenéje miatt) tetszik. -
#189 Igeeeeeeenn :)
Igerem tobbet nem irok roszat rola!
Meg lehet azt szokni csak akarni kell. -
Gábor #188 Reménytelen vagy ugye tudod? :)) -
#187 Mi teccen benne ?:))))
A grafika csodalatos! A hangok es jok! A story az nagyon teccik!
A zene nem teccik. A harcrendszer nem teccik. A non-linealris jatekmenet nem igazan teccik.
3 : 3
:)))) -
Gábor #186 Rinyarinyarinyarinyarinya....tb :)
Amióta a topic létezik mást sem lehet itt olvasni, csak hogy neked mi a problémád a játékkal.Jogod van ehhez,elvégre ez azért fórum, de könyörgöm ne mondd azt,hogy egyáltalán semmi nem tetszik benne!! Néha egy pozitív hozzászólás nem ártana! Nem baszogatni akarlak,csak kikívánkozott,mert nekem nagyon tetszik,sry. -
#185 Az baj hogy eddig az oszes FF olyan volt hogy nem volt alternativ vege. Es a FFX es ugy volt hogy vegig vitted es jot a pofon hogy a vilagon nem volt meg olyan jatek ending hogy en elbogjem magam :)
Es annyira vartam ezt a reszt de sajnos en soha nem voltam az ilyen tunningolos csavo ezert nagyon ideges lettem amikor kiderult hogy tobb fele vege van es ketszer is vegig kene jaccani erte... az meg hogy a zene nem ugyanaz volt az mar a vegsokig elszomoritott. -
#184 lesz a végén Happy End...vagyis normál ending...:)
az még mindig happy endesebb mint a "bad ending"....
csak nem kapsz meg egy videot nagy kaland:)
sztem kezd előről...
en a harmadiknál vagyok...és elég sok helyet meg kell látogatni...sziszifuszi melóval...hogy egy kis morzsára rálelj....ezt akarta a nép nem?? ne legyen lineáris...
a csajok átvedlése király -
#183 na én is belefogtam
nekem bejön...persze az első részt végigcsináltam...
az eleje kissé meglepett és elő sem vettem egy hónapig
Ez a Charlie angyalai az Elveszett ereklyék fosztogatóival keresztezve...:)))
de aztán Yuna egy két benyögése és Tidus feltűnése miatt kiváncsi vagyok a storyra...meg a Vegnagunra...asszem jól írtam...
a zene botrány....de azért néha normélis dallamok is vannak -
#182 Nem jaccotal az X-szel???
Jezusom en soha el nem tudnam kezdeni a kettest ha az egyest nem jacottam vegig... csomo dolgorol lemaradsz.. -
Gábor #181 Még nem voltam new yevon oldalán. Írd körül hol vagy, és ki nem enged tovább -
#180 jóvanna nem játszottam az x-el hanem csak választottam azt cső -
#179 ARULO!!! -
#178 Csak hogy az HOTSPOT-os küldi ezért most nemtudom mit kell
csinálni -
Gábor #177 Van kb 2 db frakció specifikus küldi. Ezért nem tudsz bemenni, csak majd második végigjátszásnál,amikor valszeg a másik oldalt választod. -
#176 Hellosztok!
Lenne egy kérdésem ,hogy mit kell csinálni a
3 Chapter elején ,hogy betudjak jutni a kilika templomba
mert azt írják ,hogy nem engednek be amikor meg
a falusiakat kérdezem akkor meg azt mondják ,hogy áruló vagyok mert a Yvon választottam.Van egy mentésem amikor kiket kell választani lehet ,hogy ez a baj? -
#175 Ja jo... mitomen.. -
Gábor #174 Nem maradsz le a gun mageről, a cat nipet a black elemental adja a via infinitoban. -
#173 En ugy tudom hogy nem lehet! Mert ha azt felveszed lemaradsz a Gun Mage Dress -rol... vagy valahogy ugy mar nem tudom. -
Gábor #172 Elméletileg még a DSP-ket is fel lehet venni újra.Válasz:igen.