451
Szal...
-
#291 Ajanlani tudnam az uj 50XXX-es verzaju Ps2-ket. De ha jo chipet akarsz menyel www.CheapBoy.hu es irjal neki! -
#290 Na szal mégegyszer vki mondja el nekem plz kezdő lámának, hogy milyen ps2 kell ahhoz hogy mind2 final fantasyval(10, 10-2) tudjak játszani másolt dvdkről.(milyen chippelés, milyen típusú ps2) -
#289 Holnap se.... -
#288 jo de miko'
-
#287 Ha' nem ma! Az tuti! -
#286 Hellosztok az lenne a kérdésem ,hogy a FinalFantasyXII mikor jön ki? -
#285 Nem mert az a jatek egy fos. Es turn based the nem a megszokott hanem mas fajta. Mintha egy kaszinoba jaccanal. -
#284 Az Unlimited Saga is törn béjzd (ha jól tudom, mer' én még csak nem is próbáltam).
Akkor az is szkveer fílinges...? -
#283 Azaz! -
#282 Kreatív! ;)
-
Ramza #281 (csak tipp, fogalmam sincs) -
Ramza #280 Round based battle system? -
#279 RBBS? -
#278 Square fiiling az minden ami RBBSRPG. -
#277 Az egy nagy szemt az a jatek! Es kesz! Mondtam vegig vittem es szemet. Nem erte meg meg azt a 1500 FT is amit erte adtam! Es en hulye majdnem megvettem eredetibe! -
#276 Jouember... #271 olvasal mar mielott baromsagot irodsz. -
#275 "Square fiilinget"
Az mi?!?
Játszottál már a Bushido Blade-el? Az is Square játék. -
#274 Nincs azzal baj. -
#273 mennyé má az a kis szar enxo sok olyan rpgt csinalt amit a square siman megirigyelhetne... -
#272 FFX2 sztem faja... nbem tom miro beszész:) -
#271 Nem aszontam. Az Enix csinaltam a Soulblazert! No comment! Az siman odavag egy tonna Square jatekot :) -
#270 Na-na. Azért nem olyan kis cég az Enix( régebbi,mint a Square).Ez a cég is tud szupi RPG-ket csinálni. -
#269 Amen! -
#268 -
#267 Tudom! Ezt is akartam irni csak nem volt ra idom!
Egy akkora nagy ceg mint a Square miert kellet a kis ENIX-el oszekravatyojon? -
#266 Square-Enix Co.---itt kzdődtek a bajok -
Ramza #265 És nagyon szépen kérlek, hogy ne írjál erre most sértődött privátüzenetet... -
Ramza #264 A Drakengard Enix irányból jött. -
#263 Eddig mindig az volt hogy ha egy olyan jatek jelent meg amit a Square adott ki azonnal felizgultam. Ez matol kezdve nem lesz igy. Csak amig bebizonyosidik az ellentet ugye. -
#262 A Square utobbi harom jateka oltari baromsag.
FFX2
Unlimited Saga
Drakengard
Ezek egyike sem jelkepezi a Square fiilinget!
Rohagyanak meg! -
#261 Amen!
En csakis aze' vittem vegig hogy megtudgyam mi lesz Tidusal es Yunaval de akkorat csalodtam hogy nekem fekete pont a FF vilagaban ez a jatek. -
#260 Ja, ez fél SPOILER... -
#259 Ja, ami még idegesít: a harcosom fizikai támadása egy flan-en majdnem ugyanannyit sebez, mint egy bogáron. Nem rossz dolog ez az ATB (a chain attack pedig nagyon jó ötlet volt), de a FFX-ben sokkal többet kellett taktikázni. Sőt itt szinte egyáltalán nem kell, mer' harcosokkal szét lehet verni mindenkit (kivéve, akinek van null physical-ja). -
#258 Eléggé fikáztam ezt a sz*rt, de vaze', mégis játszok vele tovább, sőt, még egyszer biztos, hogy meg fogom csinálni előről.
De nem igazán tudom, hogy mér'...
...talán a főmenü zenéje miatt?
...talán a curaga miatt?
...talán mer' egy-kettő olyan pont van a történetben, ami tökéletesen illeszkedik a FFX-hez? -
#257 Ultrab*zis ez a játék (így az 5 chapter-ben már kijelenthetem)!
A Skies of Arcadia-t szoktam emlegetni nyálas játék példára, de az csak simán nyálas, ez pedig b*zis. Még a nők is úgy viselkednek, mint a magukat produkáló melegek. Förtelmes! Mindenki olyan, mint Rikku. Nagyon gáz!
A Misszió alapú rendszer sem tetszik. Így elveszik az a minimális történet is, amit össze próbáltak dobni. Ráadásul a megjelenítés is tök bugos. A kép szélén gyakran pakolás látható. Sőt, az átvezetőkre sem fordítottak elég időt (még a szájmozgást sem szinkronizálták a szöveghez). A FFX mellett ez olyan középkategóriájú játék, mint az állat, de nélküle még ennyi sem volna. -
#256 Fuuu koszi! -
#255 Hát több helyről, most csak egyet tudok(ezzel az agond hogy nem mindíg lehet róla letölteni):innen, de ha beírod a keresőbe hogy mondjuk: final fantasy x-2 fmv download akkor találhatsz -
#254 Te honnan tototed le a FFX2 Good es Perfect Endinget? -
#253 Hat eloszor is koszonom hogy leirtad igy mar halistennek nem kell ujra leszvedgyem az egeszet. Mar nem is erdekel.
Ja ezt nem irnokusan irtam hanem komolyan!!! :))
Oszinten nem is akartam mar ujrajaccani eleg volt ez egyszer is :) -
#252 Szóhoz se jutsz? :)