451
Szal...
  • Sephi
    Ajanlani tudnam az uj 50XXX-es verzaju Ps2-ket. De ha jo chipet akarsz menyel www.CheapBoy.hu es irjal neki!
  • Sheltem
    Na szal mégegyszer vki mondja el nekem plz kezdő lámának, hogy milyen ps2 kell ahhoz hogy mind2 final fantasyval(10, 10-2) tudjak játszani másolt dvdkről.(milyen chippelés, milyen típusú ps2)
  • Sephi
    Holnap se....
  • Sugam
    jo de miko'
  • Sephi
    Ha' nem ma! Az tuti!
  • Sugam
    Hellosztok az lenne a kérdésem ,hogy a FinalFantasyXII mikor jön ki?
  • Sephi
    Nem mert az a jatek egy fos. Es turn based the nem a megszokott hanem mas fajta. Mintha egy kaszinoba jaccanal.
  • aabyssx
    Az Unlimited Saga is törn béjzd (ha jól tudom, mer' én még csak nem is próbáltam).
    Akkor az is szkveer fílinges...?
  • Sephi
    Azaz!
  • aabyssx
    Kreatív! ;)

• Ramza
    (csak tipp, fogalmam sincs)
  • Ramza
    Round based battle system?
  • aabyssx
    RBBS?
  • Sephi
    Square fiiling az minden ami RBBSRPG.
  • Sephi
    Az egy nagy szemt az a jatek! Es kesz! Mondtam vegig vittem es szemet. Nem erte meg meg azt a 1500 FT is amit erte adtam! Es en hulye majdnem megvettem eredetibe!
  • Sephi
    Jouember... #271 olvasal mar mielott baromsagot irodsz.
  • aabyssx
    "Square fiilinget"

Az mi?!?

Játszottál már a Bushido Blade-el? Az is Square játék.
  • aabyssx
    Nincs azzal baj.
  • CHEAPBOY
    mennyé má az a kis szar enxo sok olyan rpgt csinalt amit a square siman megirigyelhetne...
  • CHEAPBOY
    FFX2 sztem faja... nbem tom miro beszész:)
  • Sephi
    Nem aszontam. Az Enix csinaltam a Soulblazert! No comment! Az siman odavag egy tonna Square jatekot :)
  • Seth
    Na-na. Azért nem olyan kis cég az Enix( régebbi,mint a Square).Ez a cég is tud szupi RPG-ket csinálni.
  • Sephi
    Amen!
  • Sephi
  • Sephi
    Tudom! Ezt is akartam irni csak nem volt ra idom!

Egy akkora nagy ceg mint a Square miert kellet a kis ENIX-el oszekravatyojon?
  • Seth
    Square-Enix Co.---itt kzdődtek a bajok
  • Ramza
    És nagyon szépen kérlek, hogy ne írjál erre most sértődött privátüzenetet...
  • Ramza
    A Drakengard Enix irányból jött.
  • Sephi
    Eddig mindig az volt hogy ha egy olyan jatek jelent meg amit a Square adott ki azonnal felizgultam. Ez matol kezdve nem lesz igy. Csak amig bebizonyosidik az ellentet ugye.
  • Sephi
    A Square utobbi harom jateka oltari baromsag.

FFX2
    Unlimited Saga
    Drakengard

Ezek egyike sem jelkepezi a Square fiilinget!

Rohagyanak meg!
  • Sephi
    Amen!

En csakis aze' vittem vegig hogy megtudgyam mi lesz Tidusal es Yunaval de akkorat csalodtam hogy nekem fekete pont a FF vilagaban ez a jatek.
  • aabyssx
    Ja, ez fél SPOILER...
  • aabyssx
    Ja, ami még idegesít: a harcosom fizikai támadása egy flan-en majdnem ugyanannyit sebez, mint egy bogáron. Nem rossz dolog ez az ATB (a chain attack pedig nagyon jó ötlet volt), de a FFX-ben sokkal többet kellett taktikázni. Sőt itt szinte egyáltalán nem kell, mer' harcosokkal szét lehet verni mindenkit (kivéve, akinek van null physical-ja).
  • aabyssx
    Eléggé fikáztam ezt a sz*rt, de vaze', mégis játszok vele tovább, sőt, még egyszer biztos, hogy meg fogom csinálni előről.
    De nem igazán tudom, hogy mér'...
    ...talán a főmenü zenéje miatt?
    ...talán a curaga miatt?
    ...talán mer' egy-kettő olyan pont van a történetben, ami tökéletesen illeszkedik a FFX-hez?
  • aabyssx
    Ultrab*zis ez a játék (így az 5 chapter-ben már kijelenthetem)!
    A Skies of Arcadia-t szoktam emlegetni nyálas játék példára, de az csak simán nyálas, ez pedig b*zis. Még a nők is úgy viselkednek, mint a magukat produkáló melegek. Förtelmes! Mindenki olyan, mint Rikku. Nagyon gáz!
    A Misszió alapú rendszer sem tetszik. Így elveszik az a minimális történet is, amit össze próbáltak dobni. Ráadásul a megjelenítés is tök bugos. A kép szélén gyakran pakolás látható. Sőt, az átvezetőkre sem fordítottak elég időt (még a szájmozgást sem szinkronizálták a szöveghez). A FFX mellett ez olyan középkategóriájú játék, mint az állat, de nélküle még ennyi sem volna.
  • Sephi
    Fuuu koszi!
  • Seth
    Hát több helyről, most csak egyet tudok(ezzel az agond hogy nem mindíg lehet róla letölteni):innen, de ha beírod a keresőbe hogy mondjuk: final fantasy x-2 fmv download akkor találhatsz
  • Sephi
    Te honnan tototed le a FFX2 Good es Perfect Endinget?
  • Sephi
    Hat eloszor is koszonom hogy leirtad igy mar halistennek nem kell ujra leszvedgyem az egeszet. Mar nem is erdekel.

Ja ezt nem irnokusan irtam hanem komolyan!!! :))

Oszinten nem is akartam mar ujrajaccani eleg volt ez egyszer is :)
  • Seth
    Szóhoz se jutsz? :)