Final Fantasy X-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Szvsz utos lesz! tuti utos mert eroen dogoznak rajta! Es nem lesz olyan hirtelen kiadott minta FFx2.

Szerintetek lesz Ps2-re?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
http://www.ffxiionline.com/main.php?ffxii=news.html

Itt vannak érdekeségek róla ha érdekel.

FF11-el min játszol, ps2-n? Tuti jó lehet, neten nyomulni vele!
Nállam is az FF7 a legjobb, utána FF10, FF9, FF8. Viszont ezt az új rész már nagyon várom és a trailer-ek alapján már most bejön, tuti befutó nállam! :D

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Sephi
FF1-6 rulz
FF7 - Isten kiraly!
FF8 - egyszer ketszer de tobbe soha
FF9 - egyszer es eleg volt
FF10 - 5 szot es a FF7 utan az egyik legjobb
FF10-2 - egyszer eleg volt es soha tobbe.
FF11 - fuges 1000-el.
FF12 - majd elvalik....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez sajna így van!
Pl. legtöbb ember szerint az FF9 a legrosszabb rész ps-re, így sajna az én véleményem a legtöbb emberrel nem egyezik meg! :D Nekem nagyon tetszett az a rész is, összességében inkább az FF8-at már kicsit túl cybernek tartottam, de ott meg a videok jöttek be de nagyon, igaz azt a részt még nem vittem végig! Na de majd egyszer belekezdek újra, hátha akkor már sikerülni fog!

Sephi
En tisztelem a te velemnyedet. Izlesek es pofonok!

Tulajdonképpen mi az a Square feeling?
Visszanézve szerinted minden RBBSrpg. Na de a Square miért csináljon csak rpg gamekat?
Bár ha már így rákérdeztél szvsz, az ffx2-ben tökéletesen megtalálható ez a feeling, az már más kérdés, hogy az neked nem jön be! :(
A drakengard pedig nagyon is jó game, de mivel nem rpg gondolom abban nehezen találod meg azt a bizonyos érzést!

Sephi
Jaj... bazz....

Szerinted meg van bennuk a Square fiiling?

Szvsz, az FFX2-vel és a Drakengard-al semmi baj sincs!
Sõt ez a sárkányos hent game egészen jó, nekem legalábbis nagyon bejön!

Sheltem
NEm az a lényeg, hogy melyik a legjobb hanem hogy mi az amivel még elmegy...Látok 30 rugó körül is ps2ket...azokkal nem megyen?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Ajanlani tudnam az uj 50XXX-es verzaju Ps2-ket. De ha jo chipet akarsz menyel www.CheapBoy.hu es irjal neki!

Sheltem
Na szal mégegyszer vki mondja el nekem plz kezdõ lámának, hogy milyen ps2 kell ahhoz hogy mind2 final fantasyval(10, 10-2) tudjak játszani másolt dvdkrõl.(milyen chippelés, milyen típusú ps2)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sephi
Holnap se....

Sugam
jo de miko'

Sephi
Ha' nem ma! Az tuti!

Sugam
Hellosztok az lenne a kérdésem ,hogy a FinalFantasyXII mikor jön ki?

Sephi
Nem mert az a jatek egy fos. Es turn based the nem a megszokott hanem mas fajta. Mintha egy kaszinoba jaccanal.

aabyssx
Az Unlimited Saga is törn béjzd (ha jól tudom, mer' én még csak nem is próbáltam).
Akkor az is szkveer fílinges...?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Azaz!

aabyssx
Kreatív! ;)

www.youtube.com/aabyssx

(csak tipp, fogalmam sincs)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Round based battle system?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
RBBS?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Square fiiling az minden ami RBBSRPG.

Sephi
Az egy nagy szemt az a jatek! Es kesz! Mondtam vegig vittem es szemet. Nem erte meg meg azt a 1500 FT is amit erte adtam! Es en hulye majdnem megvettem eredetibe!

Sephi
Jouember... #271 olvasal mar mielott baromsagot irodsz.

aabyssx
"Square fiilinget"

Az mi?!?

Játszottál már a Bushido Blade-el? Az is Square játék.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nincs azzal baj.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
mennyé má az a kis szar enxo sok olyan rpgt csinalt amit a square siman megirigyelhetne...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
FFX2 sztem faja... nbem tom miro beszész:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Nem aszontam. Az Enix csinaltam a Soulblazert! No comment! Az siman odavag egy tonna Square jatekot :)

Seth
Na-na. Azért nem olyan kis cég az Enix( régebbi,mint a Square).Ez a cég is tud szupi RPG-ket csinálni.

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Amen!

Sephi

Sephi
Tudom! Ezt is akartam irni csak nem volt ra idom!

Egy akkora nagy ceg mint a Square miert kellet a kis ENIX-el oszekravatyojon?

Seth
Square-Enix Co.---itt kzdõdtek a bajok

És nagyon szépen kérlek, hogy ne írjál erre most sértõdött privátüzenetet...

A Drakengard Enix irányból jött.

Sephi
Eddig mindig az volt hogy ha egy olyan jatek jelent meg amit a Square adott ki azonnal felizgultam. Ez matol kezdve nem lesz igy. Csak amig bebizonyosidik az ellentet ugye.

Sephi
A Square utobbi harom jateka oltari baromsag.

FFX2
Unlimited Saga
Drakengard

Ezek egyike sem jelkepezi a Square fiilinget!

Rohagyanak meg!

Sephi
Amen!

En csakis aze' vittem vegig hogy megtudgyam mi lesz Tidusal es Yunaval de akkorat csalodtam hogy nekem fekete pont a FF vilagaban ez a jatek.

aabyssx
Ja, ez fél SPOILER...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ja, ami még idegesít: a harcosom fizikai támadása egy flan-en majdnem ugyanannyit sebez, mint egy bogáron. Nem rossz dolog ez az ATB (a chain attack pedig nagyon jó ötlet volt), de a FFX-ben sokkal többet kellett taktikázni. Sõt itt szinte egyáltalán nem kell, mer' harcosokkal szét lehet verni mindenkit (kivéve, akinek van null physical-ja).

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Eléggé fikáztam ezt a sz*rt, de vaze', mégis játszok vele tovább, sõt, még egyszer biztos, hogy meg fogom csinálni elõrõl.
De nem igazán tudom, hogy mér'...
...talán a fõmenü zenéje miatt?
...talán a curaga miatt?
...talán mer' egy-kettõ olyan pont van a történetben, ami tökéletesen illeszkedik a FFX-hez?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Ultrab*zis ez a játék (így az 5 chapter-ben már kijelenthetem)!
A Skies of Arcadia-t szoktam emlegetni nyálas játék példára, de az csak simán nyálas, ez pedig b*zis. Még a nõk is úgy viselkednek, mint a magukat produkáló melegek. Förtelmes! Mindenki olyan, mint Rikku. Nagyon gáz!
A Misszió alapú rendszer sem tetszik. Így elveszik az a minimális történet is, amit össze próbáltak dobni. Ráadásul a megjelenítés is tök bugos. A kép szélén gyakran pakolás látható. Sõt, az átvezetõkre sem fordítottak elég idõt (még a szájmozgást sem szinkronizálták a szöveghez). A FFX mellett ez olyan középkategóriájú játék, mint az állat, de nélküle még ennyi sem volna.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Fuuu koszi!

Seth
Hát több helyrõl, most csak egyet tudok(ezzel az agond hogy nem mindíg lehet róla letölteni):innen, de ha beírod a keresõbe hogy mondjuk: final fantasy x-2 fmv download akkor találhatsz

Sephi
Te honnan tototed le a FFX2 Good es Perfect Endinget?

Sephi
Hat eloszor is koszonom hogy leirtad igy mar halistennek nem kell ujra leszvedgyem az egeszet. Mar nem is erdekel.

Ja ezt nem irnokusan irtam hanem komolyan!!! :))

Oszinten nem is akartam mar ujrajaccani eleg volt ez egyszer is :)

Seth
Szóhoz se jutsz? :)