451
Szal...
  • aabyssx
    SPOILER

Az a Den of Woe. Néhány csata után értékes item-et tudsz szerezni.
  • aabyssx
    Tehát:

*SPOILER*

Igen, kinyílik. ;)))
  • aabyssx
    Nem kell privátban! Nyugodtan írja ide, csak (!)jelezze(!) a spoiler-t!
  • musha
    bár gondolom kinyílik :)
  • musha
    ehm, erre lécci majd privátban válaszoljon aki tud, mert én pl nem szeretném tudni.
  • vidike
    ha berakot a sphereket abba az ajtóba ahol mindet kéri akkor mi történik?
  • duc
    de. csak idő nincs.
  • Yoz
    Én játszanék csakhát nem könnyü számomra, mert ezelőtt egy részel sem játszottam
  • musha
    dede
  • aabyssx
    Nem játszik senki már ezzel?
  • aabyssx
    Mega Tonberry téma tárgytalan. 1 körből kinyírom (ha gyors vagyok, akkor akár 200.000-et is tudok sebezni egy haldokló gunner-el).
  • Sephi
    Hat en mar sajna erolteni sem tudom :)
  • aabyssx
    De ez nem kitartás. Kitartás akkor kell, ha valami nem esik jól és akkor erőlteted.
  • Sephi
    Van ez igy. Irigylem a kitartasod!
  • aabyssx
    Vazz', nem tudok!
    Próbáltam mást is, de visszajutok ehhez. Egyszerűen leköt. Sőt, ha túlvagyok ezen, akkor most fogom harmadszorra játszani, mert a Crimson Sphere-ek közül egy hiányzik (az első) és ez (a Via Infinito alja) az utolsó hely, ahol lehet. Ha itt nincs, akkor a sztori közben mulasztottam el. Meg valami miatt a Moonflow-nál Episode Concluded-et szereztem. Meg még egy dressphere is hiányzik.
    És harmadszorra is érdekesnek tűnik újrakezdeni (főleg így, hogy tele vagyok str/def/luck/regen kütyükkel). És nem unom! Szegény R&C1 ott porosodik a polcon amióta megvettem (pedig az is milyen jó kis játék). Lőjjetek le! Segítség!
  • Sephi
    Kapcsold ki a gepet es jaccal mast :)))))
  • aabyssx
    Gondjaim vannak Mega Tonberry-vel. Kb. 23000-et bök rajtam egy szúrással.

90-es party, 255-ös defence + 20+20+20 defence up + protect + dark knight és ha ezt véletlenül el sikerül érnem akkor is olyan villám gyorsan bököd 2000-3000-et, hogy még így sem tudok életben maradni. Vagy csak mega potion, elixir és mindenféle drága dolgok dobálásával tudom tovább húzni, de abból meg kevés van. Mega Tonberry-ből meg sok.
    Az evade&counter + luck 100 sem segít (pedig, ha ezt alkalmazom, akkor seki más sem tud eltalálni fizikai támadással).

Hint-et kérek.
  • musha
    gondoltam ilyenre, de gondolj bele: ha már szarul lett felírva, akkor szarul fogja image-elni is. mindegy, holnap áthozza haverom a gyári példányát, remélem azt át tudom írni zökkenőmentesen (és remélem nem nagyobb a gyári játék egy írható dvd méreténél).
  • Sephi
    DVD hibas... tuti... elso dolog amit meg kene probajal az hogy le imegaled es ujrairod...
  • musha
    amúgy próbáltam start+select-et, nem volt sok hatása sajna :(
    azért köszi.
  • musha
    csak ott áll meg, máshol nem tudom megállna-e, mivel nem jutok tovább. lemegy az elején a Yunával való csata a színpadon, lefutnak egy lépcsőn és azon a részen őrökbe gutnk, átváltana a kép csatára, na és ott hal meg. de amúgy lehet hogy a dvd volt hibás bassza :(
  • Sephi
    Csak ott all meg vagy mashol is? Mert az is lehet hogy roszul inditottad el a jatekot.

Amiutan eltunt a Playstation 2 felirat addig tartsd nyomva a START + SELECT gombokat amig meg nem jelenik a elso kep .
  • musha
    létezik működőképes (nem fagyós) PAL verziós írt Final X-2?
    mert ami nekem van, az a második csatánál csúnyán megáll.
  • Devla
    Nembaj, akkor most majd lesz az egesz partynak :)
  • aabyssx
    Köszi!
    BTW Ribbon már van 2. :(
    Ez a második végigjátszásom.
  • Devla
    Chapter 5-ben kapsz valamit egy mission kozben minden towernel attol fuggoen, hogy meddig jutottal el a kalibralasban. Ha jol emlexem akkor a 10. toronynal ha eljutottal 30ig egy ribbon a jutalmad, ami igencsak megeri :)
  • karfiol
    OK,Menyus:-)
  • Banyapapa
    Jaja,Unicumot én is szoktam inni, de örülök ha azt az egy "tornyot" megtalálom......:)
  • aabyssx
    Péntek este (néhány korty Unicum) iszogatás után (3-4 próbálkozással) megcsináltam a 7-8 tornyot is. Jutalom egy röhelyes Samurai's honor grid. Nó komment.
    Viszont akkor jöttem rá, hogy 10(!) torony van. Megtaláltam a 10. tornyot is, amit nagy nehezen (hosszú veszekedések után) párom segítségével (ő írta papírra és visszaolvasta visszafelé én meg nyomogattam a gombokat) megcsináltam/megcsináltunk...
    ...és b@sszameg semmit sem kaptam az egészért! Járt más is így?
  • Sephi
    De! En nem felek ettol. Tonnaszamra jonni fognak az igazi fantazia jatekok. Nyugodjal meg :)
  • aabyssx
    Tegnap este másfél órát b*sztam el az értékes és kevés időmből a 7-es és 8-as villámhárító tornyok kalibrálásával. És totális kudarcal kellett lefeküdnöm aludni. :(

Szóval, ha az átkok működnek, akkor lehet, hogy ez volt a (tényleges) utolsó fantázia játék...
  • Sephi
    Ez van... en mindig is feltem attol hogy egy FF resznek legyenmasodik resze. Hat ez van :)
  • aabyssx
    Sajnállak. /:|
  • Sephi
    Figyej... amiutan vegig toltam a FFX-et aszitem meghalok az utso filmnel. Aztan egy nap latom hirben hogy keszul a folytatas. Arttol a pillanttol kezdve en tuzon ultem non-stop... csak erro almodoztam es csakis azt akartam. Sajnos nem lett az. Es a vege sem lett az amire szamitottam. Sokkal jobban meg lehetet volna csinalni.

Egyszoval nem rosz a jatek de nem erre szamitottam es ezzel az egesz almomat szijeltolta.
  • aabyssx
    Fikáztam én is eleget, de rájöttem, hogy az utóbbi időben csak ezzel játszottam, és a mogle-ös poén óta teljesen rendben van nálam. Én örülök neki, hogy mégegyszer bebarangolhattam (és még barangolom is ;) ezt a Spira-t.

BTW már írtam egyszer: a vég nagyon fontos (és kell is), de nem azt élvezed. Ééérteeed ugye? ;)
  • Sephi
    Hat en nem tudom... most csinaltam ki a 100%-ot. Egyszeruen nem kielegito a vegen a Perfect Ending. Nem erre szamitottam az is tuti.

Talan tulsagosan remenykedtem valamiben es nem azt lattam.

Nekem ezennel bezarultak a FFX2 kapui es ezt a jatekot soha az eletembe meg csak latni sem akarom.

Nem melto a nevere. Ugyertem story szinten meg egy ket "ujjitas" -ban.

• aabyssx
    *** fél spoiler ***

Pedig tök érdekes újra. Most a new yevon-t választottam és tök érdekes, hogy mindenki utál. :DDD
  • Sephi
    Oszinten orulok :)

Akkor te sem adod fel! Hajra!
  • CHEAPBOY
    Köszönöm szvsz jo uton haladok ha a chapter 3 elejen mar 46%om van:PPP
  • Sephi
    Sok szerencset neked.