Final Fantasy X-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
csak ott áll meg, máshol nem tudom megállna-e, mivel nem jutok tovább. lemegy az elején a Yunával való csata a színpadon, lefutnak egy lépcsõn és azon a részen õrökbe gutnk, átváltana a kép csatára, na és ott hal meg. de amúgy lehet hogy a dvd volt hibás bassza 😞

Sephi
Csak ott all meg vagy mashol is? Mert az is lehet hogy roszul inditottad el a jatekot.

Amiutan eltunt a Playstation 2 felirat addig tartsd nyomva a START + SELECT gombokat amig meg nem jelenik a elso kep .

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

musha
létezik mûködõképes (nem fagyós) PAL verziós írt Final X-2?
mert ami nekem van, az a második csatánál csúnyán megáll.

Nembaj, akkor most majd lesz az egesz partynak 😊

aabyssx
Köszi!
BTW Ribbon már van 2. 😞
Ez a második végigjátszásom.

www.youtube.com/aabyssx

Chapter 5-ben kapsz valamit egy mission kozben minden towernel attol fuggoen, hogy meddig jutottal el a kalibralasban. Ha jol emlexem akkor a 10. toronynal ha eljutottal 30ig egy ribbon a jutalmad, ami igencsak megeri 😊

OK,Menyus:-)
Banyapapa
Jaja,Unicumot én is szoktam inni, de örülök ha azt az egy "tornyot" megtalálom......😊

aabyssx
Péntek este (néhány korty Unicum) iszogatás után (3-4 próbálkozással) megcsináltam a 7-8 tornyot is. Jutalom egy röhelyes Samurai's honor grid. Nó komment.
Viszont akkor jöttem rá, hogy 10(!) torony van. Megtaláltam a 10. tornyot is, amit nagy nehezen (hosszú veszekedések után) párom segítségével (õ írta papírra és visszaolvasta visszafelé én meg nyomogattam a gombokat) megcsináltam/megcsináltunk...
...és b@sszameg semmit sem kaptam az egészért! Járt más is így?

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
De! En nem felek ettol. Tonnaszamra jonni fognak az igazi fantazia jatekok. Nyugodjal meg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Tegnap este másfél órát b*sztam el az értékes és kevés idõmbõl a 7-es és 8-as villámhárító tornyok kalibrálásával. És totális kudarcal kellett lefeküdnöm aludni. 😞

Szóval, ha az átkok mûködnek, akkor lehet, hogy ez volt a (tényleges) utolsó fantázia játék...

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ez van... en mindig is feltem attol hogy egy FF resznek legyenmasodik resze. Hat ez van 😊

aabyssx
Sajnállak. /:|

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Figyej... amiutan vegig toltam a FFX-et aszitem meghalok az utso filmnel. Aztan egy nap latom hirben hogy keszul a folytatas. Arttol a pillanttol kezdve en tuzon ultem non-stop... csak erro almodoztam es csakis azt akartam. Sajnos nem lett az. Es a vege sem lett az amire szamitottam. Sokkal jobban meg lehetet volna csinalni.

Egyszoval nem rosz a jatek de nem erre szamitottam es ezzel az egesz almomat szijeltolta.

aabyssx
Fikáztam én is eleget, de rájöttem, hogy az utóbbi idõben csak ezzel játszottam, és a mogle-ös poén óta teljesen rendben van nálam. Én örülök neki, hogy mégegyszer bebarangolhattam (és még barangolom is 😉 ezt a Spira-t.

BTW már írtam egyszer: a vég nagyon fontos (és kell is), de nem azt élvezed. Ééérteeed ugye? 😉

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Hat en nem tudom... most csinaltam ki a 100%-ot. Egyszeruen nem kielegito a vegen a Perfect Ending. Nem erre szamitottam az is tuti.

Talan tulsagosan remenykedtem valamiben es nem azt lattam.

Nekem ezennel bezarultak a FFX2 kapui es ezt a jatekot soha az eletembe meg csak latni sem akarom.

Nem melto a nevere. Ugyertem story szinten meg egy ket "ujjitas" -ban.

aabyssx
*** fél spoiler ***

Pedig tök érdekes újra. Most a new yevon-t választottam és tök érdekes, hogy mindenki utál. 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Oszinten orulok 😊

Akkor te sem adod fel! Hajra!

CHEAPBOY
Köszönöm szvsz jo uton haladok ha a chapter 3 elejen mar 46%om van😛PP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sephi
Sok szerencset neked.

CHEAPBOY
Igaz😊 En jelenleg eppen ezert kuzdok...😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

musha
ilyen sms-sel fizetõs oldalakra nem nagyon raknak fel ps2 játékokat, ugye?

musha
nem tud esetleg valaki letöltõhelyet a PAL verzióhoz?

amúgy azt nem értem, hogy az nforce-on még nem is létezik PAL-os FFX-2. pedig tudom, hogy létezik.

Nem, ez ket kulon hely, igaz ugyanabban a varosban vannak.

Zenek kozul szerintem semmit sem hoztak at FFXbol, mar csak azert sem mert az X2 zenejet nem Nobuo Uematsu szerezte, hanem valaki mas japcsi. Mondanom se kell kozelebe se er a Finalokban megszokott minoseghez.

aabyssx
Köszi!

BTW "via infinito" nem a via purifico? És ha az, akkor a zenéje megmaradt a FFX via purifico zenéje (mert az zseniális és még ott nem játram a X2-ben)?!?

www.youtube.com/aabyssx

Van egy PR kuldi ami mind az ot epizodot atoleli, embereket kell rabeszelni hogy menjenek szorakozni a calm landre es pontokat kapsz erte, ha epizod 5re osszeszedtel bizonyos szamu pontot akkor valami jutalmat adnak talan garment grid.
Viszont lehet pontokat gyujteni azzal is, ha direkt veszitesz a jatekokon es tomod oket credittel. Persze mindig annal kell jatszani, akitol felvetted a kuldit.

Annyi ertelme van meg, hogy asszem 500 creditert lehet venni charm bracer accot, ami kiiktatja az osszes random encountert (kiveve azokat amik via infinitoban vannak). Mondjuk jatszani ehez se kell mert siman vehetsz 500 creditet 5000 penzert...

aabyssx
No! Senki? /:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Calm Land-en van értelme p*csölni azokkal a ~mindjártfejbelövömmagamat játékokkal? Lesz valami eredménye?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Aki guide-al nyomja, az láma...
...miért veszitek el az élvezetet magatoktól? /:|
Én ilyen hülyeségekbe akkor szoktam belenézni, amikor már majdnem polcra teszek egy játékot.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
A fene.... nekem eddig csak Good Endingem volt ... de csalodtam 😊

En meg utalom kihagyni a legjobb reszeket a jatekbol, de elsore mindig leiras nelkul viszem vegig, aztan masodszorra teljesen kivesezve 😊

Elvileg a perfect ending egyenlo a normal ending + good ending + perfect ending egymas utani lejatszasaval. Van A es B valtozata mind a normal es a good endingnek is, de ezekrol nem tudok reszleteket biztos le van irva valahol gamefaqson.

Sephi
Hmm hat o utal lairasokat hasznalni mint en is... szal akkor neked lehet igazad... bocs.

De latom akkor mar elvbol nem csinalod meg jol. Mert a good ending nem egynelo a perfekt endingel... vagy igen?

Amit irtam az a hivatalos kb 250 oldalas guide-bol van, tovabba a gamefaqs.com siteon talalhato leirasok szerint is igaz, peldanak itt egy ami csak ezzel a temaval foglalkozik:
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_x_2_100_story.txt

Sephi
Nos nekem van egy maniakus ismerosom es alitasa szerint tuti nem lehet azt megcsinalni amit te mondasz 😞

En nem akarlak teged meghazutolni lehet o a hulye....

Persze, hogy jatszottam, ha youth leaguet valasztod akkor lehet csak elsore 100%ot csinalni, new yewonnal ha mindent megcsinalsz csak 99.2%. Tovabba ha new game+al mindket fel utjat vegigjarod, akkor elvileg 100% fole lehet menni, amit ugyan nem ir ki de egyeb dolgokat kihagyhatsz a jatekbol aprosagokat amik nyelik a %ot de nehez eszrevenni, es megis 100%od lesz.

Sephi
Nem nem fijam te vagy barom es nem az en irasom.

Jacotad te ezt a jatekot valaha is?

Nem baj hogy egyszer ugy kell vegig tolni hogy Yevonista vagy maskor meg Youth League? Csak akkor lesz 100% te nagyokos.

Ez baromsag, elsore meg lehet csinalni 100% story levelre az egesz jatekot, nem kell hozza new game +.

Sephi
Orommel ertesitelek hogy akkor nem vitet vegig rendesen mert elso vegijacasra pedig ez kellet volna legyen.

Kezdheted elorol bogaram mert igy Normal endinged volt es elsore Good Ending kellet volna majd masodszorra Perfekt Ending.

aabyssx
SPOILER b+! >😞

www.youtube.com/aabyssx

Sugam
nekem ilyan volt hogy yuna meg tidus smár azt csá

aabyssx
SPOILER rulez... >😞

Nem, nekem valami más endingem volt.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
De varja' ma... neked kijott Tidus a vizbol a vegen?

aabyssx
Nem. Nem vártam semmit, és azt is kaptam.

Sõt, Yuna a monológja utolsó néhány mondatával még helyre is tette egy kicsit. Tehát, még kielégítõnek is mondanám.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Ha most jaccod masodszorra ... nem lepet kicsit meg a vege?

aabyssx
A moogle lény nagyon stílusos találmánya a FF csapatnak.

www.youtube.com/aabyssx

Na ja, nem egyszerû az a rész, amikor Mog jelmezben mászkál Yuna. A hangok és maga a mozgás is olyan idétlen, hogy az már aranyos! 😄 Én is majd padlót fogtam az ilyen kis hülyeségektõl, de szvsz ez adja is a hangulatot legjobban, én kedvelem az ilyen komolytalan idétlenségeket! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

aabyssx
Isaaru. 😉

BTW én elég sokat fogtam a fejemet, hogy ~úristenezdeb*zisvoltésmérkellettbele, de SZVSZ ennek az X-2-nek is vannak egész komoly pillanatai. Én még ember és társadalom kritikának is fel tudom fogni (milyen volt a harcok idején és milyen most).

BTW a lélekkitöréseket (limit, overdrive stb.) nagyon hiányolom.

www.youtube.com/aabyssx

Dzson
Nah szombaton én is elkezdtem ffx-2 gamézni. Kicsit olyan, mintha MGS-t megcsinálnák arcade ugrálós csapkpodósba. Tényleg hülyeség, hogy ugyanazzal a fegyverrel ugyanazt sebzem a legtöbb lényre, maximum a material módosítók számítanak (ice, fire, stb).

Nekem az jutott róla eszembe, hogy olyan ez, mint a mai Japán. Régen mindennek megvolt a stílusa és helye, tisztelet övezett egy csomó dolgot. Aztán jött a nyugat, és egy ninja mester leáll bohóckodni pár turistával (lásd Big beszámoló). Ez tiszta olyan, mint az a High Summoner, aki a templom romoknál ijesztgetett és kérte a jelszót (monkey). Most nem ugrik be a neve hajnalban...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Sephi
Nagy fenet..

aabyssx
SPOILER

Most kezdtem el másodszorra és (mivel most szépen bejárok mindent és nem csak futok elõre) voltam azonnal Luca-ban és kiderült, hogy Yuna moogle-nek (!!!) öltözve osont be a koncert elõtt. Áááh! Ez annyira durva! Szét röhögtem az agyamat rajta. Ráadásul a lépéseinél idétlen hagot is adott. Nagyon ott van! És lufit árultam! Áááh!

BTW a mog-ok annyira jól eltalált, idétlen hülyeségek!

SPOILER vége

Ha lesz FFX-3, azt is megveszem, mer' egyszerûen kiváncsi vagyok, hogy még mi a túrót lehet kitalálni.
BTW minél többet játszok vele, annál jobban tudom illeszteni a FFX-hez, pedig állati nagy kontraszt van közöttük. Jól kifejezi, hogy mennyit jelent egy kis elnyomó erõ (Sin).

www.youtube.com/aabyssx