Final Fantasy X-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiutan eltunt a Playstation 2 felirat addig tartsd nyomva a START + SELECT gombokat amig meg nem jelenik a elso kep .
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
mert ami nekem van, az a második csatánál csúnyán megáll.
Viszont akkor jöttem rá, hogy 10(!) torony van. Megtaláltam a 10. tornyot is, amit nagy nehezen (hosszú veszekedések után) párom segítségével (õ írta papírra és visszaolvasta visszafelé én meg nyomogattam a gombokat) megcsináltam/megcsináltunk...
...és b@sszameg semmit sem kaptam az egészért! Járt más is így?
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szóval, ha az átkok mûködnek, akkor lehet, hogy ez volt a (tényleges) utolsó fantázia játék...
www.youtube.com/aabyssx
Egyszoval nem rosz a jatek de nem erre szamitottam es ezzel az egesz almomat szijeltolta.
BTW már írtam egyszer: a vég nagyon fontos (és kell is), de nem azt élvezed. Ééérteeed ugye? 😉
www.youtube.com/aabyssx
Talan tulsagosan remenykedtem valamiben es nem azt lattam.
Nekem ezennel bezarultak a FFX2 kapui es ezt a jatekot soha az eletembe meg csak latni sem akarom.
Nem melto a nevere. Ugyertem story szinten meg egy ket "ujjitas" -ban.

Pedig tök érdekes újra. Most a new yevon-t választottam és tök érdekes, hogy mindenki utál. 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
Akkor te sem adod fel! Hajra!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
amúgy azt nem értem, hogy az nforce-on még nem is létezik PAL-os FFX-2. pedig tudom, hogy létezik.
Zenek kozul szerintem semmit sem hoztak at FFXbol, mar csak azert sem mert az X2 zenejet nem Nobuo Uematsu szerezte, hanem valaki mas japcsi. Mondanom se kell kozelebe se er a Finalokban megszokott minoseghez.
BTW "via infinito" nem a via purifico? És ha az, akkor a zenéje megmaradt a FFX via purifico zenéje (mert az zseniális és még ott nem játram a X2-ben)?!?
www.youtube.com/aabyssx
Viszont lehet pontokat gyujteni azzal is, ha direkt veszitesz a jatekokon es tomod oket credittel. Persze mindig annal kell jatszani, akitol felvetted a kuldit.
Annyi ertelme van meg, hogy asszem 500 creditert lehet venni charm bracer accot, ami kiiktatja az osszes random encountert (kiveve azokat amik via infinitoban vannak). Mondjuk jatszani ehez se kell mert siman vehetsz 500 creditet 5000 penzert...
www.youtube.com/aabyssx
...miért veszitek el az élvezetet magatoktól? /:|
Én ilyen hülyeségekbe akkor szoktam belenézni, amikor már majdnem polcra teszek egy játékot.
www.youtube.com/aabyssx
Elvileg a perfect ending egyenlo a normal ending + good ending + perfect ending egymas utani lejatszasaval. Van A es B valtozata mind a normal es a good endingnek is, de ezekrol nem tudok reszleteket biztos le van irva valahol gamefaqson.
De latom akkor mar elvbol nem csinalod meg jol. Mert a good ending nem egynelo a perfekt endingel... vagy igen?
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/final_fantasy_x_2_100_story.txt
En nem akarlak teged meghazutolni lehet o a hulye....
Jacotad te ezt a jatekot valaha is?
Nem baj hogy egyszer ugy kell vegig tolni hogy Yevonista vagy maskor meg Youth League? Csak akkor lesz 100% te nagyokos.
Kezdheted elorol bogaram mert igy Normal endinged volt es elsore Good Ending kellet volna majd masodszorra Perfekt Ending.
Sõt, Yuna a monológja utolsó néhány mondatával még helyre is tette egy kicsit. Tehát, még kielégítõnek is mondanám.
www.youtube.com/aabyssx
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
BTW én elég sokat fogtam a fejemet, hogy ~úristenezdeb*zisvoltésmérkellettbele, de SZVSZ ennek az X-2-nek is vannak egész komoly pillanatai. Én még ember és társadalom kritikának is fel tudom fogni (milyen volt a harcok idején és milyen most).
BTW a lélekkitöréseket (limit, overdrive stb.) nagyon hiányolom.
www.youtube.com/aabyssx
Nekem az jutott róla eszembe, hogy olyan ez, mint a mai Japán. Régen mindennek megvolt a stílusa és helye, tisztelet övezett egy csomó dolgot. Aztán jött a nyugat, és egy ninja mester leáll bohóckodni pár turistával (lásd Big beszámoló). Ez tiszta olyan, mint az a High Summoner, aki a templom romoknál ijesztgetett és kérte a jelszót (monkey). Most nem ugrik be a neve hajnalban...
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Most kezdtem el másodszorra és (mivel most szépen bejárok mindent és nem csak futok elõre) voltam azonnal Luca-ban és kiderült, hogy Yuna moogle-nek (!!!) öltözve osont be a koncert elõtt. Áááh! Ez annyira durva! Szét röhögtem az agyamat rajta. Ráadásul a lépéseinél idétlen hagot is adott. Nagyon ott van! És lufit árultam! Áááh!
BTW a mog-ok annyira jól eltalált, idétlen hülyeségek!
SPOILER vége
Ha lesz FFX-3, azt is megveszem, mer' egyszerûen kiváncsi vagyok, hogy még mi a túrót lehet kitalálni.
BTW minél többet játszok vele, annál jobban tudom illeszteni a FFX-hez, pedig állati nagy kontraszt van közöttük. Jól kifejezi, hogy mennyit jelent egy kis elnyomó erõ (Sin).
www.youtube.com/aabyssx