451
Szal...
  • Gebe7636
    Honnan lehet megszerezni az ffx-2 t?
  • Garrhun
    Guadosalam*
  • Garrhun
    valaki tudna segíteni?
    Chapter Three-ben járok és hotspont nak vagy minek Guadoséam nevű területet írja nah és itt akartam el:( itt mitt kel csinalni?
  • Garrhun
    Srácok valakinek nincs egy 100%-ios végig játszáas a X/2-höz?
    mert sehogy sem sikerül 100%-ra...
  • Zoleeex
    hali Szikki. Yuna is át fog öltözni amikor megtalálod a 3. ruhát is.
  • Szikki
    hali
    az lenne a kerdes hogy az alruhasnal kuldinel a hajon a Riku meg a Pain mar atoltozott de Yuna nem mit kell tenni??
  • baggins
    ITT , a Stúdió résznél találhattok néhány letölthető videót, pl. 1000 words klipp feliratozva, meg FF9 commercial reklám, stb. Nézzetek be.
  • Derapo
    http://www.feliratok.hu
  • lamatic
    Segiteség kérés.... valaki tudna mondani lehetőséget a FF2 film hez való felirattal kapcsolatban? bocs ha rossz helyen tapogatodzom :)
  • Elhaym
    2 DS-t nekem se sikerült megszereznem.(Lady Luck és a mascot.)Kinézetre mndegyik ruha tetszett.
  • Dajin
    chapter 3-ban tartok 4 dresspehre nincs meg, amugy meik a legjobb? nekem gun mage teccik blue bullet faxa!!!
  • Elhaym
    A tornyosnál nem muszáj mindet megcsinálni tökéletesre.De mind a 9-be próbálj belekezdeni.Az 5.fejezetben minden torony mellett lesz egy cucc,attól függ mennyi pontot értél el egy toronynál.
  • Dajin
    nekise álljak? chapter 2-ban vagyok van 6 DresSpher-em meg egy special DS, meg 8 garment gridem,gunner's run pedig sirály
  • aabyssx
    Bekalibrálhatsz mégegyet, aminél én majdnem a falhozb*sztam a kontrollert és összevesztem párommal.
  • Dajin
    mit kapunk ha mind a öbb tornyot bekalibrálunk?
  • Dajin
    torony kalibrálás teccik három kész, bár a második toronynál amiko olyan gyorsan estek le a végefelé a gombok megrémültem és nyomtam egy reset-et, de nemis volt vészes
  • Dajin
    áh köszz tegnap már rájöttem,elöször azsitem programhiba ha nekikmegyek és elmozdulnak. a barkepper mondta hogy push és akko löködtem öket be:)brother tánca fenomenális volt:D
  • aabyssx
    Vagy black mage-be kell öltözni.
  • aabyssx
    Told be a zenészeket a liftbe!
  • Dajin
    áh elakadtam chapter 2 legelején, beszéltem mindenkivel felmegyek a cabinba és egy zenecsoport van ott beszélek velük egyik megkérdei most éneklek vagy késöbb? mondom most mert nemtok mást csinálni, bejön oda a folyosora a csapos is aztán meg ott vagyok bezárva a folyoson mert ha bemennék a liftbe onnan automatába kiugrik viszza,és a halyorol sem tok lemenni.nemhiszem hogy hiba lenne mer eredeti
  • Dajin
    valami érdekeset monnyatok már a gameröl mert most nemtok jáccani vele:((
  • Dajin
    jaahh király igy már lehet taktikázni,váltás és igy plus képesség
  • Elhaym
    A 2-es kérdéshez,ahoz,hogy Firát vagy firagát támadj.A Fira és a Firaga előtt látsz színes gömböket.Meg a Sphere Griden is.Úgy kell harc közben kasztokat váltanod,hogy áthaladj a szines gömbökön a megfelelő sorrendben.
  • Dajin
    köszz, amugy nekem teccik a harcrendzser meg az egész mer vegyes véleményekkel találkoztam
  • Dajin
    jahm
  • aabyssx
    1. Néha begerjed az ellenség. Ilyenkor sokkal több exp-et kapsz és külön trófeának is számít (nehezebb is legyűrni).
    2. Majd ha megtanultad, akkor lesz fira és firaga is.
    3. Egy formából csak abba tudsz azonnal átalakulni, amihez van út.
    4. Az öltözetekből jönnek a képességek.
  • Dajin
    lenne egy-két kérdésem a game-el kapcsolatban
    1.miazaz oversoul?(van amikor kiirja de faxom sincs hogy miért
    2.azonr a rácson ahova a gömböket beteszzük van aminél kiirja hogy tanulok firagat meg fira-t meg fire-t de nekem csak a fire-t adja be
    3 mik az a "kapuk" a garment griden
    4 nincs valami speci képesség ebbe a special ruhákon kivül?
  • Tittike
    köszönöm
  • Seth
    ITT VAN LEÍRÁS
  • fanatifo
    le lehet valahonnan tölteni?
  • Tittike
    Háááát.. a kislányomnak lenne, szal, magyar kellenne.... de ha csak angol van, az is megteszi! :)
  • Seth
    Angol nem jó?
  • Tittike
    Még mindig nincs senkinek a Final Fantasy IX-hez végigjátszása? Pls irjatok... Köszi előre is
  • Sephi
    Ez mar lejart vita bogaram... ne kezdjuk ujra jo? Nem teccik es kesz.
  • CrucifX
    Eladó egy vadiúj, használatlan promó verziós FFX-2, irányár: 12 ezer forint. Érdeklődni az alábbi címen lehet: [email protected]
  • CHEAPBOY
    "En nalam lehet a baj aby! Nem erre szamitottam a vegen! Baromsag szamomra!"

Sephi: lehet, mert szvsz tulporgeted a dolgot, az azavar hogy mas a jatek mint a 10?:) Ilyen a square enix, hiaba folytatas azert mas lesz:) S a ketto szvsz tokeletesen kikerekiti egymast(ffx linearis ubermese-ffx2 valtozatosabb, mert szabadon valaszthato benne sokmidnen, szabadabb, lazabb hangvetelu-,) ha ugyanazt kaptad volna, akkor megkonyebb ellenfelek lettek volna:)

Attó még hogy ujsághoz irunk (nehogy sértésnek vedd nem ugy szantam:) ) nem kell minden 2ik jo jatekot ekkudeni a p*csába:)
  • Sephi
    Ugyertem hogy messze nem eri utol a FFX veget es pedig sokkal de sokkalta erosebnek kellet volna legyen a befejezes!
  • Sephi
    Igen azok az endingek azok pontosan. De az ember a FFX vege utan nem ilyen gagyi semmi erzeki vegre vagyott. En nem erre vagytam. Mondtam en erosen csalodtam a vegeben is. Szal az egeszben. Semmi szorakozastnem nyujtott az orokos X nyomogatas es a konnyu ellenfelek...

En nalam lehet a baj aby! Nem erre szamitottam a vegen! Baromsag szamomra!
  • aabyssx
    Megcsináltam 100%-ra. Nem is értem, hogy hogyan jött össze, de télleg' 100%-ot ír (pedig Rikku egyik key item-je hiányzik).

*SPOILER*

Sephi! Régebben fikáztad az endinget. Nem értem, hogy mi a problémád. Így, hogy 100%-ra sikerült pörgetni tök más ending-et kaptam, mint eddig. És az nagyon kielégítőre sikerült SZVSZ. Az az ending volt, amikor Tidus Beasaid partjánál jön vissza, majd Yuna-val Zanarkand romjainál van egy esemény. SZVSZ teljesen jó volt.
  • Tittike
    Sziasztok! Az FFIX-hez tudtok végigjátszást? Ha valaki tud, irhatja mailban is! köszi!