6542
-
K.András #2621 Meglepödve olvastam BBS-en, hogy a Split-ek amnesztiát adtak minden bünözönek!!!Ezt kénytelen vagyok megtorolni minden eszközzel,ezért szisztematikus népirtásba fogtam :)))
A Split faj hamarosan csak egy rossz emlék lesz a világegyetem számára... -
kisviku #2620 Szorri,de nem voltam itthon.Megírom, aztán válaszolok. -
K.András #2619 Mammoth,Orca,Hercules,Albatross.Ezekre megy rá,meg egy két szállitora de arra gondolom nem szivesen raknád :) -
#2618 és melyik hajókra lehet feltenni (Odysseusra, Mammothra, Elephantra, Zeusra, Shark-ra nem megy fel), csak a Titanra, Colossusra, Centaurra, Dragonra, Raptorra megy fel :))
Igaz ezekkel még nem próbáltam, de majd kipróbálom :)) -
K.András #2617 Felrakod olyan hajora amelyikre rámegy, és lösz mint valami fegyverrel... -
#2616 Mellesleg tudom hogy illegális (ezt mondjuk ki lehet cselezni), de attól még a Mobil Drilling Systemet (MDS) hogy a ***** kell használni?????? -
#2615 Minden olyan sektorba, ahol - valmint a szomszédos szektorokban - kevés 1 vagy 0 db SPP van.
a Wasteland melletti unknown sektorban van egy 102-es Ore Aszteroida, én oda tettem egy SPP-t (3 hermessel) + Ore minet (3 hermes + 1 Split Caiman)
alapszabály, hogy olyan gyárat kell tenni olyan sektorba, amiből a környéken hiány van (ha nincs hiány, akkor csinálni kell :)) -
#2614 Nekem Asmodeus mesélt valamit, hogy mintha a Spliteknek (?) el lehet adni az űrlegyeket, de amúgy az illegális árú.
Más kérdés: ha sikerül egy kicsivel komolyabb pénzösszeget összebuherálnom (8-10 millió), akkor hova érdemes gyárakat telepíteni? Jelenleg a fő bevételi forrásom a teherhajók kereskedése "Teladi AutoTrade Script 2.2c" segítségével. Másfél óra alat SETA-n hagytam a gépet, és 7 milliót hozott 7 hajó, miközben 2 hajót vesztek csak el (ez max. 1 millió minusz). Ezzel csak az a bajom, hogy mint Asmodeus is megállapÍtotta, eléggé gépigényes a script...
Jelenleg van egy SPP-m a Kingdom's End-ben (2+1 hajóval), ugyan Asmodeus elsorolta tegnap, mit és hova érdemes telepíteni, de én a hülye fejemmel nem jegyzeteltem :) -
#2613 ezt a Mobil Drilling Systemet hogy kell használni ????
meg a SpaceFly Collektort????
meg az Ore Collektrot??? (vagy ez lehet hogy automatán aktiválódik a Mobil Drilling System bekapcsolásakkor???) -
#2612 Kösz, tényleg vak vagyok pedig 2x néztem át az utolsó 3 oldalt már menni fog. -
#2611 Idézet:
>
>Valen 2004. feb. 03. 20:18 | Privát | Válasz | #2492
>Titan>
>
>az a lényeg, hogy azt a nagy hajót elkezded lőni (érdemes >egy M2-vel, megvárod míg lesz anim, utánna mondja a nav >beacon-t, akkor a NOVA (FULLos)-sal odamész, anim, utána >mondja hogy megint lőni kell az UNKNOWN OBJEKT-eket, amiket >mutat (praktikus addig visszadokkolni az M2-be és azzal >kilőni azt azokat a szarokat), majd mikor lelőtted őket, >megint vissza NOVA, s anim után a nav beacon-hoz menni, >ennyire egyszerű :))
>
>
>
> 2004. feb. 03. 19:40
Parancsolj Balee -
Ninju #2610 Tudtommal nincs külön bánya. Mobile drilling system+ore collector. -
#2609 Végigfutottam 3 oldalt majdnem egy órámba tellt írja már be valaki plz nem akarom egész délelőttömet olvasgatással tölteni.
Délután meg meló. :( -
#2608 olvass vissza -
#2607 Na help ismét!
Ott vagyok, hogy az Argonok felvonulnak a csúnya Khaak bácsik ellen és a szektorban lövöldözünk egy darabig, majd valami nagy ojjektumot kéne szétlőni, vagy mit cinálni vele, a gép még ki is jelöl valami forgó izét az oldalán.
Nos ilyenkor mi van?
Ugyanis hiába lőttem semmi nem történt, küldtem pár rakétát is de semmi. Aztán úgy tűnt, mintha a társaim odarepültek volna, mintha a sugár útjába állnának, nekem is ezt kéne csináéni?
Ugyanis Centaurral mentem, hogy majd írtok de azzal meg nem férek oda. -
#2606 Ja legyártottam életem első GPPC-jét :)))
már csak némi finomítás az anyag bezserzésen és mehet a tömeggyártás :)) -
#2605 Hagyjá 'mán, örültem, hogy összesen két Gamma HEPT-t tudtam venni a saját Centauromra :D
A két másik Béta és Alfa HEPT-vel volt ellátva. Amúgy a gond a pajzsal volt, ha már egyszer leszedtem, utána secperc alatt megvolt a bázis. -
#2604 Két Centaurral már simán szét kellene kapnod. Én úgy csináltam, hogy ültem az egyik Centaurban, lőttem az első két GHEPT-vel meg a felső is még lőtte, a Nemesisnek meg kiadtam, hogy Attack my target és 1-2 perc alatt robbant. Ha nem sajnálod a rakétákat és nem vagy túl közel akkor ha leszedted a pajzsát mehet pár Hornet is, egy db. leszed 5-10%-ot a Hullból vagy még többet is. -
#2603 Hát végülis 3db Centaur-al sikerült, úgytünik Gamma HEPT hiányzott a sikerhez :D -
hork #2602 Novával kb. 10-15 perc :) -
hork #2601 Cifu, csak a félreértések elkerülésére: minden nehézségi fokon ugyanolyan nehéz szétszedni bármit. Csak a kezdeti felszerelésben van külség. -
K.András #2600 Egy boron ray-el meg kb 5 sec alatt szétszeded. -
#2599 Egy db M2-es Odysseussal + GPSG/BPSG-vel :))) -
#2598 Kérdés: Normál nehézségi fokozaton hogy a rákba lehet szétszedni a Pirate Base-t?!? KÉT Cantaur lőtte, de a pajzsát kb. negyedig sikerült levarázsolni, utána ott megált.... -
Asmodeus84 #2597 Lehet, nem olvastam annyira vissza. :) -
Zombye #2596 Nvidium bányászathoz milyen bánya kell ore, vagy szilikon?
Valaki írta annó, hogy valami 350 ezer creditért vett öt titkos khaak szektor mappot. Hol vetted?
Az első khaak szektort kéne megtisztítani, ott van egy csomó aszteroid, köztük egy 40-es nvidium is. -
#2595 Asmodeus > Már vagy 1 hónapja írtam róla elöször, itt a fórumon meg vagy 6 helyen (Wasteland) melletti unknown sektor (tettem oda egy ORE Mine-t + SPP-t :)) -
Asmodeus84 #2594 Ma délelőtt felderítettem az univezumot. Találtam vagy 3-4 unknown szektort, de csalódnom kellett: üresek voltak. Pár M3 Khaak ténfergett egyikben aszt slussz. Ám! Találtam egy 102 yieldes Ore asteroidát!
102 yield Ore
Ebéd csinálás közben megtámadták az egyik TP-m a hülye Khaakok. Balszerencséjükre már fel volt pajzsozva én meg a közelben lófráltam a Novával. Majdnem odaégett a kajám, de legalább megmaradt a TP-m és szétrúgtam a sunyi seggüket a múltkoriért. -
team3 #2593 OFF
kisviku! küldtem privit!
/OFF -
#2592 Tehát ha védelmet akarok biztosítani a hajóimnak, akkor inkább Centaur-okat vagy hasonló, M3-as hajókat eröltessek majd? -
K.András #2591 Kurva nagy ez a játék!!!
Végre faszán megvan megen minden,40 gyáram van három szektorban erre 3 centaur vigyáz,én meg a ray-el megyek és irtok :)))
Most nyomtam le egy teladi rendszert,elején nem volt tul gyors a sok gyár miatt(mondjuk nem szaggatot folyamatos volt, csak kb 15-20 fps volt igaz egy rakás hajo egy rakás effekt volt) de amikor a gyárakat lenyomtam már ugy futott hogy öröm volt nézni :)))
A gyárakat megsemisiteni kb 5 másodpercig tart egy ray-el aztán lett hirtelen egy rakás hajo kb 100,ami meg sem kottyant a kis hajomnak :)))
De volna egy kérdésem,ha argonoknak leirtok kb 8 gyárát abbol nagy problémám lesz???Leviszi annyira a reputáciom hogy utána már nem tudok velük kereskedni vagy annyira azért nem???Az nem érdekel hogy nem maradok kebelbarát,de azért szeretném velük a kapcsolatot tartani... -
K.András #2590 Vadász kiséret??Arra jok ezek a kis vadászok hogy jol lelöjjék öket :DDD
Szerintem max akkor érdemes kiséretet biztositani egy hajonak ha nagy és lassu,valamint olyat szállit ami drága. -
K.András #2589 Jaja, ilyenkor egy orán belüle tuti hogy leszkenel valamelyik nova. -
#2588 Egy kérdésemre még nem kaptam választ: van értelme vadászkisértnek? Avagy az AI vadászaink mennyire hatékonyak? -
kisviku #2587 Tudok biztosítani X-BTF valamint X-tension című játékokat CD-n.... -
team3 #2586 ha küldenék CDt az macera mi??? nekem szinte minden megoldás megfelel! -
team3 #2585 hát sajnálom, pedig az adsl nem olyan rossz ám... ha esetleg meggondolnád magad, akkor írd meg...
MÁSOK jenlentkezését is szívesen veszem... -
#2584 Csatlakoznék Team3-hoz, nekem is kéne .)))
az X-BTF megvolt CD-n, csak lenyúlták :(( -
MrTressy #2583 hát nekem meg van mind2 ripben de most 500 megát feltölteni adslel nem sok kedvem van.... -
team3 #2582 Sziasztok! Én csak most kapcsolódnék be a fórumba ha nem bánjátok... Nekem is nagyon tetszik a game! Szorgosan keresem a crediteket silicon bányászattal... Nemrég vettem meg a Nova-mat hogy megvédhessem az értékes ásványokat szállító Dolphin konvojomat a kalózóktól.. stb.
Viszont volna egy kérdésem:
Hogyan/Honnan/Kitől tudnám beszerezni az általatok emlegetett első részt a Beyond the Frontier-t és a kiegészítését az X-tensiont???
Van FTP-m, de természetesen bármilyen megoldás érdekel!
Üdv. mindenkinek