6542
-
#2701 Nagyon büszke vagyok magamra most.
Hétvégén ugye végigjátszottam a storyt és gondoltam akkor gyűjtök pénzt, veszek egy M2-t. De mire lesz nekem annyi pénzem. Money Fixer elő, átirtam a pénzt 100.000.000-ra és vettem egy Paranid M2-est aztán jött az érzés, hogy ez így valahogy nem az igazi.
Visszatöltöttem az állást és inkább pakoltam pár bányát az Ore Beltbe és elindultam felfedezni az összes szektort.
Szóval nagyon örülök, hogy nem írtam felül a pénzt, igaz most is van kb. 12 millám gyárakban, hogy mikor lesz abból 80-100 azt nem tudom. :)
Még kipróbálom az a Soja dolgot a Boronoknál hátha abból majd ömlik a lé. :) -
#2700 Spacefly Collector használata harmadszor? :) -
#2699 A válasz természetesen a #2695-re ment nem a #2696-ra. -
K.András #2698 Ja meg nézegettem mik vannak a játékban és figyelmes lettem egy Gamma Kyon emitter nevezetü fegyverre,gondolom ez van a khaak hajokon.Láttam SETA boost exteinson-t is meg camera drone-t!Márcsak azt kéne megtalálni hol lehet ezeket venni :) -
#2697 De nem.
Akkor jártam másodszor a szektorban amikor a gyárat kerestem előtte csak Pegasussal átrepültem rajt, úgyhogy esély nem volt, hogy eltaláljam bármivel mivel nem is tudtam hol van. -
K.András #2696 Letöltöttem egyik shipyard creatort,hát mit mondjak,minek csinál valaki scriptet ha nem ért hozzá?Tradin dock helyet spp-t épit meg ilyenek,vicc hogy ilyet valaki felrak letöltésre. -
hork #2695 Valószínű eltalálhattad mégis valamikor. Psg, ion disruptor könnyen okozhatta, amit a csata hevében észre se veszel. -
#2694 Természetesen úgy vannak és nem tudok leszállni. Illetve az összes többire le tudok csak erre nem. -
teco #2693 az 1.1-es update-m creck-kel együtt meg van.
Az újabb javítás creck-kel együtt honnan lehetne megkapni?
Vagy ha valaki oda tudná adni megköszönném.
DC-n nem találtam. -
K.András #2692 A hajodon állitsd barátra a piratokat és akkor le tudsz szállni... -
#2691 Hali!
Ja pont akartam mondani, hogy egy régebbi hozzászólásban láttam, hogy a Priest Pity-ben lévő Space Jewellery ben megveszik 20e kreditért a Nividiumot.
Van pluszban egy jó és egy rossz hírem is ezzel kapcsolatban.
A jó, hogy nem csak itt hanem pl. A Trinity Sanctum, a Preachers's Void, A Sacred Relic (itt kettőben is) és még valószínű egykét Space Jewellery-ben megveszik még (nem mindben).
A rossz az, hogy max 2 db-ot vesznek meg, a másodikat már csak 18e kreditért és ha eladtad akkor várhatod amíg kiürül. Szóval elég vesződséges a dolog, nem tudom a Pirate Base-n is csak kettőt lehet-e eladni belőle de ott talán nem, ezért lenne jó bejutni valahogy. Igaz ott az ára már csak 16e kredit körüli.
Szóval a script jöhet nekem is, bár én hozzá sem nyúltam a bázishoz szóval nem tudom miért piros. -
goyo2 #2690 Sziasztok,
Látom sokan keresik az Nividium eladási helyet. Nálam a Priest Pity-ben az egyik kaja gyárban másodlagos cuccként 20e-ért veszik. Amugy én inkább nem szedem szét az Nividium aszteroidát, mert van olyan érzésem hogy előbb utóbb kiderül hogy lehet rá valahogy bányát tenni.
-
hork #2689 Ok mindjárt megy -
#2688 léccii :)) -
#2687 küld el ide ([email protected]), -
#2686 el tudnád küldeni a scriptet (nem akarom szétlőni :))
-
hork #2685 Vagy irtsd le a bázist, keresd meg hova respawnolt, utána már nem lesz ellenséges. Másik megoldás ha scripttel visszaállítod neutralra. -
#2684 lentebb írtam, kövesd a pirate shippelet :)) -
#2683 Hát a tetves qrva életbe én is itt nagyban reménykedem, hogy olyan faszán le tudok szállni az összes kalózbázisra hát ez a tetü meg nem piros? Pedig még az Argon Police License-met is elvesztettem. Első felindulásból majdnem leírtottam az egész tetü bázist. Pedig közelében nem jártam eddig, most is kerestem vagy 5 percig hol van egyáltalán... -
#2682 az aláírási címen :) -
#2681 Vannak UFO ról képeim premierplánban :) -
#2680 engem a többi pirat base-re engednek leszálni, csak arra az egyre nem (kéne a reputation fixer, amit vki lentebb említett, hogy megírta (pl. HORK) hogy az állomással szembeni kedveltésget megnöveljem (vélketlebnül félig kinyírtam korábban, és lehet hogy zokonvette :)) -
#2679 Jaj Centaurról jut eszembe nagyon meg vagyok vele elégedve!
Unknown Sectorban nividiumot bányásztam volna egy teherhajóval mindig jöttek a kis khaakok és szétlőtték a seggemet, jumpolni nem volt időm...
Odajumpoltattam a Centauromat 5 perc alatt olyan csend volt a szektorban, hogy még az is feltűnt, hogy egy Unknown Objectummal több van a kelleténél. :)
Aranyos kis UFO volt le is fényképeztem jópár kameraállásból! -
Zombye #2678 Na, most meg egy perenid drone factoryból nem akartak kiengedni. valami elzárta az ajtót. oda kellett hívnom a centauromat, majd DC-vel bedokkoltam.
Ez már szinte biztos, hogy bug. -
#2677 OK, nekem sikerült az adott helyen 40 darabot kibányászni és szerintem azon a kalózbázison engem engednek leszállni (a többin le tudok) talán azon is szóval majd beszámolok.
A Spacefly Collector hogy működik? -
#2676 ja -
#2675 Köszi! :)
A Teladi Alba nekem még elérhetettlen sajnos, jelenleg az "álmom" egy Paranid Hercules, az felszerelve kb. 19-20 millió, ami még reális egy-két nap alatt. Az Alba "nyersen" is 32 millió, és akkor még ott a fegyverek és a tuningok ára... Ez egyenlőre nem reális még nekem, a Hercules ára mellett pedig az is érvként szolgál, hogy nekem nagyon tetszik a kinézete :)
Még egy kérdés: a Split-ekkel hogy lehet kibékülni? Ott is kalóz/khaak irtás a "kulcs" az űrállomásaikra? -
#2674 Na>
Whyskit a Space Fuel Distirelben lehet kapni (The hole systemben délkeletre ha jól emlékszem.
Csak az számít, amit személyesen lőssze le !!!! én kiírtottam a Pirat base-t + meg a benne lévő hajókat és az elég volt.
Az M2-be csak M5, M4, M3 vtud dokkolni, sajnos a TP/TS nem :((
vegyél egy Tealdi Albatrosst, arra (jobb oldalra 3 GHEPT/BPSG/MDS (Mob.Drill.Syst. max.) és (bal oldalra 3 GHEPT / APSG max.)fegyver megy fel, előre 1 db GHEPT / MDS, s belemegy 2 SPP (2x5000 + marad 4000 szabad raktered :)) -
#2673 Most próbáltam ki, és tényleg :))))
Banyek, én meg itt szórakozok már másfél órája vele... :)
Whisky-t merre találok (jó, a bárszekrényen kívűl)? -
K.András #2672 99%-on van asszem a viszony vele, és alig egy két hajot legyaksz aztán 1 %-ék lesz és már tudsz is dokkolni,nem kell tulzásba vinni :) -
#2671 Uhhh....
Kicsit bellasult a játékmenet, most, hogy nekiálltam felderítgetni a környező szektorokat, de pár dolog még nem tiszta:
-Űrfüvet már találtam, de Whisky-t merre lehet venni?
-Ahoz, hogy a Paranidok megkedvelljenek, irtani kell a kalózokat. Eddig oké is, egy Centaur-om védi a Priest Pity-t. Megpusztított már pár Khaak-ot és Kalózt, de a reputációm nem lett jottányival sem jobb. Úgy vettem észre, hogy csak azt "veszi be", amit én pusztítottam el, ez tényleg így lenne?!?
-A TL-be és az M2-be milyen hajók férnek be? Befér egy TS egy M2-be? (most egyenlőre egy TL-re gyűjtök, hogy a gyárépítésnek komolyabban nekikezdhessek...) -
#2670 K.A.: a szövegben írja, hogy ki a leggazdagabb, mennyivel és milyen bizbisszel szerezte, ha jól emlékszem az első 5 vagy 10 helyezett van leírva. -
#2669 Na nvidium Sziklához (3 db-hoz) a Getsu Fune rendszerből északra átkell menni a Xenon 534 rendszerbe, onnan meg nyugatra az Unknown Sektorba, ott van két 7-es meg egy 5-ös Nvidium aszteroida. ezekből összesen 24 db Nvidiumot lehet kiszedni MDS és Ore Collektor ketössel.
Sajnos eladni még nem sikerült, mivel a Loomancstrat's Legacy-ban lévő Pirat Base-be nem engednek bedokkolni, más helyet meg még nem találtam, ahol el lehetne adni :(( -
K.András #2668 Biztos sokkal hamarabb értél vele oda és ezért adott borravalot a csoka :)
Valen:láttam én is a szupergazdagokrol egy hirt,esetleg meg lehet nézni valahogy a listát??:) -
Zombye #2667 Ez jó kérdés, már én is, és mások is kérdezték.
Más:
Megint sikerült kifognom egy "madarat". Újfent egy perenid fickó személyében. most egy ore mine-ból kellett elvinnem egy ugyanazon szektorban levő soyfarmba, határidő 30 mizura,
21200-t ígért, de 41000-et adott.
-
#2666 Hol lehet nvidiumot bányászni? Felszereltem egy Split Cajmant mert már annyiszor olvastam, hogy lehet ilyet bányászni erre most visszaolvastam rákeresgettem az Nvidium szóra és mindenki azt irta le hol nem lehet, akinek meg sikerült az nem írta le hol tudott.
Szóval merre keresgéljem? Átnéztem eddig 3 Unknows Sectort de semmi.
Másik: vettem spacefly collectort, ez dolgozik magától vagy be kell valahogy kapcsolni amikor jönnek a legyek? -
K.András #2665 Nálam nem szokott lenni ez a rejtélyes ütközés dokkoláskor!
Egyszer nem találkoztam vele még,olyan már volt hogy kapunál odaverte a gépet de gyárba be illetve ki dokkoláskor soha nem volt még példa erre.
Zombye:
Azt hittem a centaurral is dokkolgattál,azért irtam amit,igy már tiszta hogy csinálod.De nem tudom mi lehet nálatok ez az állando ütközés... -
Zombye #2664 Nem értem a kérdést! Mivel M6 osztályú hajókkal csak Shipyardba, Equitment Dockba, meg "Minihajógyárba" lehet bedokkolni, így nyílvánvaló, hogy csak úgy tudok bemenni egy SPP-be, ha előbb átszállok a Centaurban tartott pegasusomba. S+X+ENTER.
De leírom még konrétabban, hogy hogyan csinálom, Elvállalok egy szállítási melót "keresek gyors m5 hajót ide és ide".
Ha a célállomás szektoron belül van, nem szarozok a centaurral, mivel ekkor nem kell messze menni, így csak berobogok a célállomásra, és várok a következő fuvarra. Ha 1-2 szektor távolságra van a célállomás, akkor gyárból ki, centaurba be, (amit már a szektorba érkezéskor beprogramoztam, hogy haladjon az adott állomás felé, így amikor én kidokkolok, ő már jóval közelebb van hozzám ezzel is időt nyerek. Szóval centaurb bedokk, célszektorba ugrás, majd a kapunál csak egy Turbót nyomva, ki is ugrok belőle, és irány a célállomás.
-
#2663 K.a félreérted, de mindegy.
Az a lényeg hogy az ilyen fuvar melókat vagy Hermes-sel csinálod vagy Iguana-val (Split :)), azokra rámegy a jumpdrive is :))
Egyébként ez a rejtéjes ütközés nekem is szokott lenni és ezért minden ki és bedokkilás elött mentek. Ez egy Bug, még az X-BTF-ből maradt hátra :)) -
K.András #2662 De nem értem a centaur-al minek dokkolgatsz ha spp-be kellett vinni a pacákot???Odamész spp-hez átszállsz discoverbe,és nem megy el az idö sem azzal hogy a centaural dokkolsz, a másik fele meg az hogy nem egészséges trading dokba dokkolt centaurba ki-be dokkolni,mert nekivezeti nálam leglábbis egy csomo mindennek...