6542
-
K.András #2861 DE kb olyan ha a karakterekröl vonnál le következtetést mintha a simcityben is azt mondanád nézd már milyen emberkék mászkálnak az utcán...Ez a játék nem az a játék. -
K.András #2860 hja ez nem fps...Itt karaktereket sokat nem fogsz látni,itt a hajokon van a hangsuly...Egyébként 1.0-a az nagyon szar volt de még az 1.1 is... -
#2859 Hát annó a 1.0-val csak a lelki üdvömet szolgálta az uninstall, mert a kezelhetetlen lassúság mellé sírógörcs is beugrott a karakterek láttán. -
#2858 akkor tovább segítönk, de cssakis holnap ---> I go sleep -
K.András #2857 Hát ha feladod csak magaddal szursz ki :))) -
#2856 Okés köszi.
(ha ez se műxik, akkor feladom, úgyis elég rossz emlékeim vannak az előző verziókról) -
#2855 nem, csak ezek kellenek.
eelöször a patchet, aztán a crakket tömörísd ki a gém könyvtárába. írjon felül mindent. -
#2854 De gondolom azért a gemcopy-s cuccokat még rakjam rá. -
#2853 1.2 crack
http://www.gamefileforums.com/files/X2TheThreatv1.2FixedexeEngGer.rar
1.2 patch
http://web.axelero.hu/tressy/X2Update1.2US.exe
na itt vannak -
#2852 Fogalmam sincs. Felraktam a játékot, felpeccseltem és a gamecopyn szerzett fileokat símán bemásoltam (mert más lehetőségem úgyse volt, de nulla eredmény. -
K.András #2851 Egyébként melyik verzio van meg neked???Mert ha az obitos akkor nem kell crack sem,csak bemontolod a daemon tools-ba rárakod a javitást és mehet a game... -
#2850 Az jó lenne. Bár már nincs nagyon rá idő, mert mindjárt hajcsi. Esetleg egy URL is megteszi. :-) -
#2849 Az én törésem meg 6 mega,. szóval a gamecopy hozza szokásos formáját. Most hogy végre működik, szar töréseket raknak fel. :PPP -
#2848 Az én crack-em kitömörítve 41 mega, betömörítve (rar-al) 19,5 mega. Felrakhatom valahova (pl. az UW-ra, ha engedi), ha gondolod, de az kb. fél-háromnegyed óra, amíg felér. -
K.András #2847 Install the game - Full Installation.
Extract the File Archive to the Game Directory - Overwriting existing files!
Play the Game!
Tehát itt nem ir semmi olyat hogy a törést rakd rá,itt azt irja hogy másold ki a játék könyvtárba és játszál... -
#2846 Hm. Felraktam a patch-et, rámásoltam a full törést amit a gamecopy-ról szereztem és nulla eredmény. Rakjam rá a régi exe törést a CD-röl vagy mi? -
#2845 1000hála. :-) -
K.András #2844 #2795 -
#2843 Nem tud valaki URL-t a Patch-hez és a töréshez az 1.2-höz??? -
K.András #2842 Mondjuk azt nem értem hogy a hermesekbe miért nem lehet ore vagy silicon waffert szállitani,miközben a mantával lehet... -
kisviku #2841 Kedves kis oldal.... -
#2840 a kristály gyárhoz még kell silicon waffer is :)) -
K.András #2839 Ja és a bányákhoz ne rakjatok beszállitohajot mivel az spp-gyáraid odaszállitják,én beállitottam hogy 23 cr-ért vegyék a bányák az EC-t. -
K.András #2838 Nekem mindkettöben spp-k, cahoona bakeryk,cattle ranch-ek,crystal fab-ok vannak meg egy BPPC plusz egy silkworm missile gyár plusz ore meg szilikon bányák.Tehát probáltam az elejétöl ugy épiteni hogy idövel tudjak tenni komolyabb gyárat...A lényeg szerintem az hogy ne legyél rászorulva senkire,tehát az spp-hez kell kristály gyár,azokhoz kell cahoona gyár ahoz aztán cattle ranch,aztán amikor megvan ez a körforgás akkor berakok egy komolyabb gyárat,igy egyik gyár sem ketyeg üresen... -
#2837 Én kénytelen voltam venni ide egy Corvette-t (Egyenlőre a Split Dragon-om őrzi ezt a helyet). Szívom a fogam, mert ennyivel később lesz TL-em, ráadásul hiába nincs a rendszerben másik SPP, ha egyszer itt sem veszik annyira (a Kingdom's End-ben lévő még 22cr-ért is eladja az árúját). -
#2836 Hát így nem sokat értem el, mert mivel a rar-ban lévő fileok eleve hiányoztak és semmit nem írt felül, nem tudom, hogy mit akart patchelni és persze ugyanúgy kéri a cd-t. -
#2835 és én is ezért építettem le a kereskedő hajó flottámat :)) -
#2834 a hermes a legjobb sebeség/raktér arányban :)) -
#2833 csak rákitömöríted a felinstallt gaméra :)) -
#2832 Valakinek valami ötlet a patch telepítéséhez? Ilyen peccset se láttam még. Semmi telepítő vagy bármiféle indítófile. -
Asmodeus84 #2831 A gyáraknál sem jobb a helyzet. Már a hajamat tépem, mert a Teladi Gainben vagy 6 hajót vesztettem egy napi játék alatt!
A másik a Patriarch's Keep: nincs alapból SPP, de a Khaakk nyüzsögnek mindenfelé. Úgyhogy itt is bebuktam vagy 4 Mantát. Azért okultam az esetből, lassan áttérek Hermesre. -
Asmodeus84 #2830 Nem tudok jobban kijönni. A LP-Paranid Prime(PP) távolság ha jól emlékszem (a térképet elkavartam...) nem sokkal több, mint a KE-PP távolság. A Boronokkal ápolt jó kapcsolataim miatt amúgy is csak 1400/kapu a fuvar. Ha Herculest bérelek sem járok jobban, mert drágább és 2-szer kéne fordulni. Tehát ott vagyok ahol a part szakad. -
#2829 A Three World's-be és a Power Cirle-be milyen gyárakat érdemes telepíteni?
A második SPP-mel kissé befürödtem, 20cr-ért is alig akarják vinni az árút... -
#2828 az igaz -
#2827 Ehez az is kellett, hogy három éjjel (jobbára) SETA-n ment a gép :)
A Teladi Autorade MK2.2c az én angyalom, tényleg szépen hozza a pénzt, most éppen 12 teherhajóm és két SPP-m van (Kingdom's End és Patriarch's Keep), amelyekhez még 3 ill. 2 teherhajó tartozik. De szeretnék minél elöbb áttérni a gyárakra, mert már unom a teherhajók pótlását (tényleg, nem lehet megadni a teherhajóknak, hogy ne menjenek a Xenon szektorokba? Egy Dolphin-om játszotta el azt, hogy célt repült a Xenon K-knak - kirobbanó sikerrel...)
Doki171: tényleg van ilyen Station Debrie, az alsó Paranid szektorok egyikében találkoztam vele (most nem vágom pontosan melyikben), mikor megpróbáltam bedokkolni, jött a Docking Denied szöveg... -
K.András #2826 Na de azért az tiz millával többe kerül... -
K.András #2825 Lucky planets-böl akarod elvinni kingdom end's-be??Az nagyon gáz lesz...Miért nem kindom end's-ben bérelsz fel hajot???
Egyébként annak ellenére hogy van egy herculesem mindig van felbérelve egy két hajo,egy argon primban vár folyamatosan,egy meg light of heart-ban...Felbérelem öket oadküldöm a gyárhoz aztán ha egyszere több gyárat akarok lerakni akkor azokal hozatom ,csak nem kell már felbérelni meg odaküldeni mert ott vár :))) -
#2824 Ja akkor nem kell. :D
Köszi. -
#2823 Már annyira közel vagy a diplomához :)) -
#2822 szóltam előre, hogy a hercules nem rossz, de az ORca jobban megérte volna :))