6542
-
#6222 ez fura még az universe mapon is ugy mutaja hogy ellehetne menni arra de még 1 kapura hasonlito tárgy sincs arra
-
tomonor #6221 ott van, csak messze. -
#6220 tomonor megnéztem a térképet amit nem rég adtál és elmentem wastelands ig és elvileg van melete két unknow sector. ja csak nem volt ott kapu pedig te mondtad hogy az x2 ös térkép
-
#6219 aha oks. tomonor megnéztem az oldalad tök jó csak az x2 ös modók nincsenbek magyarul és nem tom mit csinálnbak eltod magyarázni? -
Lysandus #6218 Nem emlékszem már pontosan, de valami olyan rémlik, hogy ki kellett szálni a hajóból és megvizsgálni a kaput. Két helyen, ahol ezek a bumszlik állnak ki belőle. Vmi nacell, vagy mi az ördög. De vigyázni kell, mert tele van aknákkal a környéke, bár lehet, hogy az aknás missön már egy másik. Azt hiszem, hogy én először kilőttem az aknákat, de jó messziről rakétával, mert ha vmi lézerrel próbálkoztam, akkor vitt engem is a robbanás, hiába voltam a lőtáv határán. -
#6217 nah ha kitoltad akor tod hogy még nagyon az elején van 1 olyan küldi hogy a salien 2 kell követni elvezet valamedig valami brenans turphim vagy mibe ahol van 1 zuzot kapu és ott nem tom mit kell csináni. -
tomonor #6216 sajátmagadnak kell kitapasztalni, ez a legjobb tanácsom. -
tomonor #6215 én már ezer éve -
#6214 kitolta már valaki ezt a gamét? mert elakadtam az 1 ik küldinél. -
#6213 köszi. tudsz néhány tippet adni a csatákhoz? -
tomonor #6212 X2-ben nincsenek yakik, se szektoraik. amugy itt egy X2-s térkép, ha szeretnéd:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/tomonorweb/uploads/x2_universe.gif -
#6211 az x3 map különbözik az x2 jétöl mer keresem azt a térképen láthato unknow enemy sectort aminek ráadásul még neve is van valami salvage spour de nincs kapu. -
#6210 má probáltam de mindig leölnek. nem tom én szar vagyok a harcban. -
tomonor #6209 rossz a repud. Öljél néhány kalózt/xenont/khaakot a területükön. -
#6208 nem tudja valaki mér nem engednek be a dock jaikba a paranidok meg a splitek? -
tomonor #6207 bisztos -
#6206 Van PCGuru is -.- -
tomonor #6205 még teszt se jelent meg a TC-ről gamestarban o.o elég kizártnak tartom mindenesetre. -
#6204 Nem olyan biztos az -
tomonor #6203 felteszem soha -
#6202 Kíváncsi vagyok, Reunion mikor lesz teljes játék. Általában a 2000HUF-os játékokat+EVM-eseket meg hasonlókat teszik be, a Reunion pedig minkét kritériumnak megfelel (sajnos). -
tomonor #6201 én is onnan szerváltam -
int #6200 bocsi nem mákusi hanem májusi -
int #6199 2006 mákusi gamestar mellékletében teljes játékként benne volt az
x2-the threat -
#6198 Áhhh, BP-n lesz az első. Nyitvatartás: 7-21ig, hétfőtől szombatig. Házhozszállítás lesz, de nem postával! Inkább egy kis vállalkozóval amit relative nyomon lehet követni és számon lehet rajta kérni a dolgokat, szal nem lesz olyan, hogy vmi elveszik :D
De persze terjeszkedés során szóba jön majd Nyíregyháza :D
Fő profil: sci-fi/fantasy, de minden más is lesz.
"Enjoy áruház. By gamers for gamers."
Áhhh, édes álmok :D -
tomonor #6197 jó lenne. ha lehet nyiregyen is nyiss eggyet :) -
Hujby #6196 bocs az esetlenségemért, már megvan, hibás volt a patch amit töltöttem. már jó, és az mk3 is megvan! :D -
#6195 Esküszöm nyitok egy PC-s boltot ahol lehet kapni X-BTF-től X3:TC-ig mindent XD
Ez így nem állapot, hogy Magyarországon nem lehet kapni (bár igaz, hogy a sógoréknál lehet kapni, de nem mindenki jár arra). -
Hujby #6194 van itt olyan akinek nem eredeti a játék? milyen kereskedő rangtól lehet venni a software-t? -
tomonor #6193 o.o nem tudom, nekem eredeti a játék. -
Hujby #6192 feltelepítettem a 1.4es patch-et, indításkor kérte a cd-t. felkrackeltem, de a játék indításakor 1.0át ír. nem tudom miért. van külön 1.4es krack? a kereskedő rang is fontos hozzá? -
tomonor #6191 nekem nem :< már úgy léptem ide be hogy tudtam csínyát bínyát xd -
#6190 Ejnye Tomonor: neked is jólesett, amikor meghallgatták az emberek az élményeidet anno amikor új voltál, nekem is, meg mindenkinek jólesik -
#6189 te dolgod...
Különbség az XOU-val szemben, hogy ez 1 hónapja készült, szal nyugodtan mondhatta volna Bendt, hogy nem lesz.
De mint mondtam: te dolgod, csak pls ne azt mond, hogy "nem lesz", hanem hogy "állítólag ez van bla bla, de szerintem nem lesz"
;) -
tomonor #6188 igen, tudom mi mi ellen jó. Ép egy guruval beszélsz. -
tomonor #6187 ez kb ugyanannyit dobott nekem az egészen mintha az X-online oldalát nézegetném :/ -
int #6186 ..
most easy módban tolom az x2-t
1.5 öst
kedtem egy argon discovererrel amivel le lehet vadászni a pirate hajókat M4-m5 szinten kiugrottak egy bayamonból ami ugyebár 4 ágyús és tud használni ion distruptort ami a kulcs és ezzel már vadászható orinoco is vagy bármely magányos unknown m3.m5 hajó is
a kedvencem a paramid nemezis mellyel ha van rajta gpsg bpsg akkor mindent le lehet vadászni csak sajnos felületre hat addig javaslom az orinoco-t mely rendelkezhet Bpsg-vel is valamint ion distruptorral amivel akár egy m6 -os hajót is le lehet vadászni -
#6185 Tomonor: olvastad te a hírt, amit direkt belinkeltem anno? Javaslom nézd meg a hírt és a videjót ;)
Lesz X-online? Nem ez a kérdés, hanem hogy mikor! -
tomonor #6184 a lista legvégén kell lennie. vagy teladi equipment dockokba is kapható... -
tomonor #6183 hanyas verziójú a játékod?