X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Meg persze egy jó joystick, hogy tudj hajmeresztõ manõvereket véghezvinni. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amennyiben saját géppel adatod el az oret vagy a szilíciumokat(itt silicon)figyelj oda hogy mekkora területen adhatja el, mert ha felfedeztél 80 szektort, akkor automatikussan ezt állítja be.
Itt érdemes max 1, vagy 2 ugrásnyit beállítani különben sosem járja be az útját, ugyanez vonatkozik az EC beszerzésre is. Érdemes venni best buy, ill best sell locatort, és raktérnövelõket.
Én a nyersanyagok beszerzéséhez fölfejlesztett argon expresseket használok, az ore, ill silicon beszerzéshez mercuryt, és fölfejlesztett boron dolphinokat az EC eladáshoz (elég szépen hozzák a dellát).
Létezik pár ügyes script a gyármanaggelés megkönnyítésére, ezekrõl korábban írtak.
Amikor komplexumokat csinálsz, érdemes ügyessen elhelyezni õket, és nagy odafigyeléssel beállítani az árakat.
Egy szektorban én 3 spp-t, 3 cattle rancsot, 3 cahona bakery-t, 3 crystal fabot és annyi silicon minet rakok le amennyi a crystal fabok ellátását biztosítja
1SPP ellátja a gyárakat EC vel, 2 SPP bõl eladom az EC t 2 Boron Dolphinnal.
Érdemes megnézni hogy mit vennének még szívessen a környezõ gyárakban, és 1 cattle ranch 1 Cahona Bakery, 1 Crystal Fab, és 1 SPP helyett annak a dolgait lerakni, és ezeket megnyitni hogy mások vihessék belõllük a cuccost, így beállíthatod a legmagasabb ár körüli összeget érte, és azért is elviszik, különben csak a felkínált vételi árért adhatják el a hajóid.
Valaki tudja mit kell csinálni abban a küldiben, ahol a Rolk's Drift rendszerben kapunk egy boron M6 gépet egy ismeretlen terület koordinátáival??
Miután beugrok, 2a 64242355432diken Khaak gép veti rám és a hajóimra magát, majd jön egy kullancs alakú Gigalézeres útálat, és meghámoz mint Rozinéni a burgonyát.
Még csak Centaurt, Novát, és Boron M6 t, valamint 6 Khaak beugrót teljes fegyverzetben tudtam összeszedni erre a célra, de fölmorzsolnak, és a legapróbb nehézséget sem tudom okozni annak a horrorgépnek.
Mi ennek a küldinek a megfejtése??
Mindegy mennyi gépem van a zónában, akkoris elsõsorban én vagyok a célpont.
Lehet elfoglalni M6 vagy annál nagyobb méretü bárkákat??
Ha igen, mi a trükkje??
Az újaknak javaslom, szerezzenek be egy Novát 2 BHEPT el, 2 Ion distruptorral, Mass driverrel(ezt állandóan hátulra felszerelve rakétavédelemre, és persze muníciót is) és vegyenek fel levadászós küldiket(itt 2 ion elõször, majd az "1" gomb 2x i megnyomásával ha a pajzsa a célpontnak lemerült Bhept re vált az egyik ágyú, így a hajótestet, és a pajzsot is le tudja nyomni, prímán kivégezhetõ 1 novával 3 centaur, és 2 novás kíséretû delegáció).
Xeon szektor mellett érdemes felvenni xeonírtós küldiket mert 10 - 20 millás jövedelmeket kaszírozhattok vele, bár ide kell egy segédgép.
Ezt én úgy csinálom, hogy beugrok 1 Khaak géppel, az automata célzású 3x os lézerekkel lekapom a kisebb hajókat, majd behívom a novát az ionfegyverzettel, és a nagy xeont szépen kifárassza, miközben énis strumangolom teljes erõböl.
A végén közli a gép hogy 14 - 16 gépet vadásztam le ami 14 - 16*998xxx cr et jelent a számomra. Ebbõl aztán lehet fejleszteni 😮)
Sok sikert .
Atom a játék !!!!
Elfoglaltam, és felszereltem egy halom kis khaak hajót, és 2 db hordozót is fegyverekkel, és miegymással.Meg tudjátok mondani hogy mi módon lehet õket clusterba rendezni, ill megoldható a dolog??
Melyik hajóosztály a legnagyobb ami elfoglalható??
Az idegen hajókból ha elfoglalok, akkor sem vagyok képes meghatározni számos paramétert, ill a fegyvereket. Mi mód van arra hogy más hajókra is szereljek unknown fegyvereket, és ezen gépekre milyen "hazai" fegyvereket tudok felszerelni??
Hogyan deríthetem ki az ismeretlen paraméterek mivoltát??
Elõre is köszi a választ
<#email>#email><#conf>#conf><#eljen>#eljen>
Koszi a segitseget. Kozben rajottem. Olyan nincs hogy dokkolj be a shipyardra csak olyan hogy go to shipyard. (vagy valami hasonlo). Egyebkent ez volt a megoldas meg kell varni amig bedokkol, csak eppen nagyoooon lassan teszi meg. Meg egyszer kosz!
Az X3 jobb mint az X2? Erdemes megszerezni?
Általában nincs fullosra egy ilyen hajó sem, kisebb gyárakból 2-3 is befér a raktérbe.
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Ha továbbra is piros az ikon akkor valószínüleg nem elég magas a rangod a vásárláshoz.
Esetleg probléma lehet, hogy a kérdéses hajó rakterében van valami ami kizárja a szállítást.
Én még csak ismerkedek az X2-vel, s gyárat csak saját mamuth-al vásároltam(próbajáték keretében).
Olvass vissza, vagy használd a keresõt, hátha ráakadsz a megoldásra. Ezt csak azért mondom, mert elég kihalt a fórum(1 hónapos hsz...)
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Koszi!
A Mamuthnak nemcsak szólni kell, hanem fel is kell bérelni(c, aztán a megfelelõ parancs).
Hogyan tudok gyarat vasarolni?? Ha bedokkolok a shipyardba akkor piros a gyar es nem enegedi megvenni. Szoltam egy Mamothnak hogy jojjon a shipyardhoz. De ekkor sem engedi megvenni a gyarat. Help, mit kell csinalnom??
Koszi!
Nemrég csöppentem bele az X2-es univerzumba. Van néhány dolog az amúgy király gaméban, ami komolyan idegesít! Van pl. olyan script, aminel segítségével használhatom a Transport Deviance-ot állomásoknál is? Kicsit macerás az állandó dokkolgatás még a dokkoló computer-rel is...
Nincs véletlenül olyan script ami "megnöveli" a Docking Computer hatótávolságát? (gyorsítaná a játákot...)
Valen script gyûjteményében nem találtam ilyeneket. Please Help!!!!<#email>#email>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Valen, lenne egy kérdésem hozzád! Szóval elnéztem a honlapodra, és találtam ott valamit. Szóval ezt: X2 1.4 ORiginal NO CD patch - ez mire jó? Nem kell crack? Vagy mire lehet használni, és mi a különbség a crackelt patch-hez képest? Elõre is köszi!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha elkezdek játszani az egész elmegy hogy innen-oda onnan-ide hozom viszem a cuccokat, jó lenne ha csak a profitot kellene beszedni...
kobra223:
Nekem nem fagy a Gamestar-os megoldás. Próbáld ki egy másik gépen, mert lehet, hogy hibás a korong, s akkor cserélik. De lehet, hogy egyszerüen nem komálja a videokarid...
Miért van az az érzésem a játékkal kapcsolatban, hogy teljesen el vagyok veszve benne?
Végignyálaztam a fórumot, s nagyon tetszik ezek alapján a game, de amint elindítom a játékot rögtön elveszem benne. Jó, mondjuk angol nehézkes, de pl az irányítás még nehézkesebb, s az a legnagyobb baja, hogy nem is konfigurálható igazán.<#nemtudom>#nemtudom>
Van két bányám és mindíg 130-ért veszik Argon területen.
Valami tipp?
tud valaki végigjátszást honnan lehet szedni? elõre is köszi.
király a játék
cuccok
Ha leszedek egy kalóz hajót akkor hogyan tudom a rakományát összeszedni?
Ha véletlenül nem lövöm szét akkor hogyan tudom elfoglalni, ha megadja magát?
Hogyan tudom lecserélni a hajómat? /a régit eladni jó pénzért és venni újat?/
Már játszom vele egy ideje, de két nappal ezelõtt vettem meg én is a Gamestar újságot kizárólag csak az x2 miatt.
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy magyarítható legyen a játék.
Én sajnos nem találtam, de ti lehet hogy meglelitek azt a fileját amelyikben a szövegek vannak eltárolva, és ha szükséges a szerkesztéséhez egy program, akkor annak a címét is.
Ugyan angolul is nagyon jó a játék, de gondolom ti is szívessen játszanátok magyar szöveggel, nem is beszélve arról hogy mekkora rajongótábora alakulna ki, és szerintem ez az oldal is nagyon megélénkülne. Elõreis köszi a segítséget !
Jó játékot mindenkinek !!!!
sajna holnap vennem kell egy joyt is hogy maximalisan kielvezhessem 😊
anti hero
kobra23: Abban a rendszerben ahol van Shipyard, köröz az ürben TL-s szállító hajó (Argon Mammoth, Boron Orca, stb...) ezekkel kell beszélni (C) és szerzõdtetni. Minden rendszer ugráskor 1500-3000 credit körüli árat kér. Megmondod neki hogy dock-oljon be a Shipyard-ra, majd te is leszálsz, s most már megtudod venni az állomást. Ezután megmondod a TL hajónak, hogy kövessen, s elmész a kivánt helyre, majd megmondod a TL-nek hogy tegye ki a gyárat a megadott helyre. (Nagyvonalakban ennyi)
Természetesen ha van rá pénzed vehetsz magadnak egy TL szállítót potom 65 Milla körüli áron.
Ajánlott oldalak:
Amaro X3 oldala
Egosoft Forum
Saját X témás oldalam egypár régi, de müködõ scriptel, térképpel
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"Not Weaken.... Weeeaken"
anti hero
van vkinek otlete hogy honnan tudnam megszerezni ezt a gamet?
a keszitoktol (egosoft) mar nem lehet megvenni a csodalatos amazon meg nem szallit magyarorszagra, mon meg tudtommal nem lehet kapni.
ilyen torrentize megoldas kilove mer azt ruhellem, letolteni gondolom sehonnan sem lehet 😊 😊
mintha multkor vki mondta volna hogy egy gamestar melleklet volt vagy lesz ez igaz v kacsa?
thx
anti hero