6542
  • Hujby
    Megvan minden amit írtál, csak a trade command software mkIII nincs. nem jelenik meg a HQban.nem tudom mi lehet a baj
  • Hujby
    nagyon szépen köszi, már világos.
  • Peppuu
    Tehát valami 5let az én problémámra?? Nagyon nagyon köszi!
  • tomonor
    ELőször is: nem lesz online (legalábbis 10% esélye van hogy lesz)
    Másodszor: tehát van egy TS hajód, feltehetőleg Argon Mercury, kell bele 3x25MW pajzs, Fight command software mkI, mkII, trade command software mkIII.
    Nos, nem fogsz mindent megtalálni a HQban. Ám először is győződj meg arról hogy fel van patch-elve a játékod minimum v1.4-re mer attól a verziótól rakták be a trade mk3-at. patch
    25mw pajzsot nehéz beszerezni, néz körül az univerzumban.

Nos, miután megvan a pajzsa a TS-ednek, szálj ki belőle, és add neki ezt a parancsont: C-Trade-Start Sector Trader. Ekkor elkezd majd kereskedni egy rendszerben. A pilóta szintjét majd a neve mellett látod. Ha eléri a 8-as szintet akkor kiadhatod neki a Start Universe trader parancsot. Ekkor elkezd majd az ismert univerzumba kereskedni, ha jól tudom 12-es szintnél vesz magának jumpdrive-ot is, ám megkönyítheted a dolgát hogy te veszel neki. Továbbá egy fegyver se árt.
    Nagyjából ennyi.

Ja, és csak szólok: azóta két új X játék is volt: X3: Reunion és X3 - Terran Conflict. Majd keressél rá.
  • Hujby
    Sziasztok. Teljesen újonc vagyok ebben a játékban, de nagyon oda vagyok érte. Már az online változatot is várom. Egy kis segítséget kérnék. Hogy működik ez a trading software mk3? Tudom, most azt mondjátok olvassak vissza, de nagyon sokat írtatok már. Nekem csak annyi kellene, hogy milyen szintnél lehet megvásárolni(professional privateer vagyok vagy mi a fene) és hogy hol. írtátok hogy a hqban de nekem ott nincs csak mk2. és nem találok olyat hogy 25mw shield. lehet olyat venni? tudom hogy looser kérdések de nagyon kezdő vok. légyszi, ha tudtok, segítsetek. előre is köszi
  • tomonor
    hmm érdekes
  • Peppuu
    hát ez így eléggé tág... de azért köszi! És az emberek sem beszélnek!
  • tomonor
    b: hát javasolni nem javaslok mer az reklám lenne ugyebár, ám van egy amit NEM javaslok: K-lite. Amikor ezt használtam legutóbb, a játék kilökött a windowsba. Továbbá hivd fel a hajókat és nézd meg hogy az emberek beszélnek-e? Mer ha nem akkor tuti hogy codec. :S
  • Peppuu
    Hmm!
    a: Köszi ennyire hülye nem vagyok
    b: amint felraktam egyből így indult... milyen codecet javasolsz?
  • tomonor
    Hmmm.

a, levetted a hangot az optionsba
    b, codec hiba

Hmm, talán egy reinstall megoldja a problémát. Mikor kezdett el jelentkezni ez a probléma?
  • Peppuu
    Sziasztok! Az a problémám hogy amikor kijelölök 1 gyárat vagy kaput hajót bármit nem mondja a gépnéni hogy mit is fogtam be... így eléggé élvezhetetlen a játék. Mi lehet a hiba oka? Valaki segítsen PLS!

Előre is köszi!
  • tomonor
    hmmm. Nekem az X3-at sem szerette a Vista o:
  • Valen
    X2 + Vista nem szeretei egymást, pedig ujra feltettem, de a másolás védelmet hiába patcheltem le, mégis kéri :((

Ha nagy nehezen sikerül elindítani, akkor a főmenüből nem tudok elindítani semmit :(
  • tomonor
    magyarról ne is álmodj xD
  • Borg18754
    ego oldalán van portugál verzió text:portugese voice:english
    esetleg magyar vagy angol textet letöltenék hozzá
    akkor gondolom az jó lenne
  • tomonor
    nemtudom, meglehet. Amugy ha semmi nem jön be akkor warez. Vagy e-bay.
  • Borg18754
    és ilyen 4 éves számot még lehet tőlük rendelni?
  • tomonor
    esetleg még gamestar... kb 4 éve adták ki azt a számot, én is ott találkoztam először X-szel... És láss csodát :D
  • Borg18754
    egon sajnos angol verziót már nem kapni
    esetleg ha angol textet le lehet tölteni hozzá valahonnan
  • tomonor
    gondolom rendelni lehet e-bay-en vagy egosoft.com-on.
  • Borg18754
    Hi!
    valahol nem lehet még beszerezni az x2-t?
    inkább eredetibe tolnám mint warezba
    x3 reunion terran conflict annyira nem jött be
    x2-t nagyon birtam csak már nincs meg
    thx
  • tomonor
    :D még él a topic!!! :P
  • int
    Javaslom kipróbálni a paramid nemesist 1 GPSG + 2BPSG turret +2*125MW shield 260-as sebesség nagyon durva csak hát területre hat a SG
  • int
    ja ezt khaak MK3 -sal nem megoldható "egykönnyen"
  • int
    HA veszel fight command softvare mk2 -t lehet laser auto aimot állítani ami könnyebb célzást segít
    Amúgy orinocoval telady ospray-t is megnyúvasztottam már nem könnyű de kell ion distruptor meg BPSG 2-2 és egy kis odafigyeléssel megoldható
  • Vitez77
    Elsülyedhetsz......
  • tomonor
    eddig nekem nem volt rossz :D
  • rayman12
    u torrentel?
  • Vitez77
    2000 pénzed nemámmá hogy nincs -_-
    Tomonor: ne adj ilyen rossz tanácsokat
  • tomonor
    akkor torrent >.<
    X3 Reunion a neve

meg most jön október végén az X3 Terran Conflict
  • rayman12
    nincs moneyem ráadásul elvok az x2 vel is
  • tomonor
    lol... boltból? xD
  • rayman12
    honan szerezem meg???
  • tomonor
    pirate - mindig beenged ,kivéve ha már felhúztad őket
    split - ölj kalózt vagy boronokat a területükön

Továbbá már van X3 is. Azt nem akarod kipróbálni?
  • rayman12
    nem tudja valaki hogy mit kell tenem hogy be engedjenek a splitek vagy a piraték a dockjaikba?
  • tomonor
    igen. vagy follow me.
  • rayman12
    haho válaszoljon má válaszoljon má valaki
  • rayman12
    elakartam foglalni a xenon sektor 347 et van 1 csomo hajom de amiko átmentem a kapun hirtelen nem tutam mit csináljak a command consolban mire kell meni a protect me-re vagy mire hogy harcoljanak a töbiek is?
  • rayman12
    baker a pilota liences testet nem tom megcsinálni eljutotam a 3-adim hulámra ahol má a piraték is beszálnak de leöltek valami tipp?
  • tomonor
    xenon hajókból néha kiugranak a pilóták, egyszerűen zöldre változik a hajó a radaron, a tied. unkown objectet egyáltalán nem lehet.