X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laca103
kéne naggyon kéne...nem vagyok egy kifejezetten jó angolos

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

hi predadator tudomásom szerint nincs magyarosítás pedig jó lenne

laca103
Létezik hozzá magyrosítás?

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

hello köszi a segítséget még csak annyi hogy nem tudok angolul valami jól de megprobálom de még cssak annyit hogy küldiket hogyan tudok fel venni? ja meg hajókat hogyan hozzá rendelni a gyárakhoz? jó a gáma bocsi hogy ennyit nyavajgok de nagyon elvagyok veszve a játékban meg saya cho küldit de nem tudok felvenni új küldiket na hello további jó napot

Köszi a segítséget 😊
A küldetés megfejtése, hogy beugrasz és rongyolsz mint akinek ég a hátsója. A boron hajó olyan gyors, hogy nem érik utol. Megkeresed a roncsok közelében az adattárolót, felveszed és kiugrasz. Ennyi a titka a feladatnak.
Meg persze egy jó joystick, hogy tudj hajmeresztõ manõvereket véghezvinni. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A bányát fel kell tölteni energiacellákkal "EC" és ne felejts beállítani az eladási árat, hogy kereskedhet e másokkal, illetve ha hozzárendelsz szállítót, az energiacella vételi árát, illetve a bányatermék eladási árát ha kiszállíttatod(itt nem mindegy hogy a hozzárendelt szállító elbírja e a bányaterméket, erre érdemes mercuryt használni).
Amennyiben saját géppel adatod el az oret vagy a szilíciumokat(itt silicon)figyelj oda hogy mekkora területen adhatja el, mert ha felfedeztél 80 szektort, akkor automatikussan ezt állítja be.
Itt érdemes max 1, vagy 2 ugrásnyit beállítani különben sosem járja be az útját, ugyanez vonatkozik az EC beszerzésre is. Érdemes venni best buy, ill best sell locatort, és raktérnövelõket.
Én a nyersanyagok beszerzéséhez fölfejlesztett argon expresseket használok, az ore, ill silicon beszerzéshez mercuryt, és fölfejlesztett boron dolphinokat az EC eladáshoz (elég szépen hozzák a dellát).
Létezik pár ügyes script a gyármanaggelés megkönnyítésére, ezekrõl korábban írtak.
Amikor komplexumokat csinálsz, érdemes ügyessen elhelyezni õket, és nagy odafigyeléssel beállítani az árakat.
Egy szektorban én 3 spp-t, 3 cattle rancsot, 3 cahona bakery-t, 3 crystal fabot és annyi silicon minet rakok le amennyi a crystal fabok ellátását biztosítja
1SPP ellátja a gyárakat EC vel, 2 SPP bõl eladom az EC t 2 Boron Dolphinnal.
Érdemes megnézni hogy mit vennének még szívessen a környezõ gyárakban, és 1 cattle ranch 1 Cahona Bakery, 1 Crystal Fab, és 1 SPP helyett annak a dolgait lerakni, és ezeket megnyitni hogy mások vihessék belõllük a cuccost, így beállíthatod a legmagasabb ár körüli összeget érte, és azért is elviszik, különben csak a felkínált vételi árért adhatják el a hajóid.
Csá !
Valaki tudja mit kell csinálni abban a küldiben, ahol a Rolk's Drift rendszerben kapunk egy boron M6 gépet egy ismeretlen terület koordinátáival??
Miután beugrok, 2a 64242355432diken Khaak gép veti rám és a hajóimra magát, majd jön egy kullancs alakú Gigalézeres útálat, és meghámoz mint Rozinéni a burgonyát.
Még csak Centaurt, Novát, és Boron M6 t, valamint 6 Khaak beugrót teljes fegyverzetben tudtam összeszedni erre a célra, de fölmorzsolnak, és a legapróbb nehézséget sem tudom okozni annak a horrorgépnek.
Mi ennek a küldinek a megfejtése??
Mindegy mennyi gépem van a zónában, akkoris elsõsorban én vagyok a célpont.
Lehet elfoglalni M6 vagy annál nagyobb méretü bárkákat??
Ha igen, mi a trükkje??
Az újaknak javaslom, szerezzenek be egy Novát 2 BHEPT el, 2 Ion distruptorral, Mass driverrel(ezt állandóan hátulra felszerelve rakétavédelemre, és persze muníciót is) és vegyenek fel levadászós küldiket(itt 2 ion elõször, majd az "1" gomb 2x i megnyomásával ha a pajzsa a célpontnak lemerült Bhept re vált az egyik ágyú, így a hajótestet, és a pajzsot is le tudja nyomni, prímán kivégezhetõ 1 novával 3 centaur, és 2 novás kíséretû delegáció).
Xeon szektor mellett érdemes felvenni xeonírtós küldiket mert 10 - 20 millás jövedelmeket kaszírozhattok vele, bár ide kell egy segédgép.
Ezt én úgy csinálom, hogy beugrok 1 Khaak géppel, az automata célzású 3x os lézerekkel lekapom a kisebb hajókat, majd behívom a novát az ionfegyverzettel, és a nagy xeont szépen kifárassza, miközben énis strumangolom teljes erõböl.
A végén közli a gép hogy 14 - 16 gépet vadásztam le ami 14 - 16*998xxx cr et jelent a számomra. Ebbõl aztán lehet fejleszteni 😮)
Sok sikert .
Atom a játék !!!!
hello mindenkinek ujra elõszedtem egyideje a gámát odáig jutottam tudtam venni egy bányát lerakom egy aszteroidára de nézem a rendszer térképet és látom sárgán villog nem lehet hogy valami nem tetszik neki kérem valaki segítsen köszi

Szevasztok !
Elfoglaltam, és felszereltem egy halom kis khaak hajót, és 2 db hordozót is fegyverekkel, és miegymással.Meg tudjátok mondani hogy mi módon lehet õket clusterba rendezni, ill megoldható a dolog??
Melyik hajóosztály a legnagyobb ami elfoglalható??
Az idegen hajókból ha elfoglalok, akkor sem vagyok képes meghatározni számos paramétert, ill a fegyvereket. Mi mód van arra hogy más hajókra is szereljek unknown fegyvereket, és ezen gépekre milyen "hazai" fegyvereket tudok felszerelni??
Hogyan deríthetem ki az ismeretlen paraméterek mivoltát??
Elõre is köszi a választ

<#email><#conf><#eljen>
Az X3 szebb, némileg jobban kezelhetõ és sokkalta erõsebb gépet igényel. Szerintem a sztori abban teljesedik ki, szóval ha valaki végigvitte az X2-ben a sztori módot, annak érdemes lehet megnéznie az X3-at.

Hali!

Koszi a segitseget. Kozben rajottem. Olyan nincs hogy dokkolj be a shipyardra csak olyan hogy go to shipyard. (vagy valami hasonlo). Egyebkent ez volt a megoldas meg kell varni amig bedokkol, csak eppen nagyoooon lassan teszi meg. Meg egyszer kosz!

Az X3 jobb mint az X2? Erdemes megszerezni?
Cairass
Rosszul emlékszem, hogy a Mamuth(és változatai) túl nagyok a dokkoláshoz?

Általában nincs fullosra egy ilyen hajó sem, kisebb gyárakból 2-3 is befér a raktérbe.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Be kell dokkoljon a shipyardra (erre külön meg kell kérni) a gyárvásárláshoz a TL kategóriás hajó.
Ha továbbra is piros az ikon akkor valószínüleg nem elég magas a rangod a vásárláshoz.

Esetleg probléma lehet, hogy a kérdéses hajó rakterében van valami ami kizárja a szállítást.

Cairass
Hogy õszinte legyek ezzel most megfogtál!
Én még csak ismerkedek az X2-vel, s gyárat csak saját mamuth-al vásároltam(próbajáték keretében).
Olvass vissza, vagy használd a keresõt, hátha ráakadsz a megoldásra. Ezt csak azért mondom, mert elég kihalt a fórum(1 hónapos hsz...)

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Van kb 3.500.000 creditem. Az spp gyar 273.000 creditbe kerul. A Mamoth kapitanyaval beszeltem es megegyeztunk 3000 creditbe kapunknet. Ezutan szoltam neki hogy menjen a shipyardhoz. Ott van. Akar bemegyek a Novammal a gyarba, akar az urbol tradelek tovabbra is pirosak a gyarak. Mit kell meg csinalnom? (A Mamothra atszallni nem tudok, dokolni ra sem tudok.)
Koszi!
Cairass
Van rá egyáltalán pénzed?
A Mamuthnak nemcsak szólni kell, hanem fel is kell bérelni(c, aztán a megfelelõ parancs).

Hali!

Hogyan tudok gyarat vasarolni?? Ha bedokkolok a shipyardba akkor piros a gyar es nem enegedi megvenni. Szoltam egy Mamothnak hogy jojjon a shipyardhoz. De ekkor sem engedi megvenni a gyarat. Help, mit kell csinalnom??
Koszi!
Valen
egyik sincs

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Cairass
Helló!

Nemrég csöppentem bele az X2-es univerzumba. Van néhány dolog az amúgy király gaméban, ami komolyan idegesít! Van pl. olyan script, aminel segítségével használhatom a Transport Deviance-ot állomásoknál is? Kicsit macerás az állandó dokkolgatás még a dokkoló computer-rel is...
Nincs véletlenül olyan script ami "megnöveli" a Docking Computer hatótávolságát? (gyorsítaná a játákot...)
Valen script gyûjteményében nem találtam ilyeneket. Please Help!!!!<#email>

Roger6
Ezek szerint semmiben nem különböznek egymástól, ugye?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ugy rémlik, hogy az utoljára kiadott HIVATALOS patchben megszüntették a védelmet. Tehát ha felrakod a patchet, nem fog CD-t ellenõrizni. Gondolom ez egy gesztus a fejlesztõk részérõl a publik felé...

Roger6
Hát tiszteletem, Uraim!

Valen, lenne egy kérdésem hozzád! Szóval elnéztem a honlapodra, és találtam ott valamit. Szóval ezt: X2 1.4 ORiginal NO CD patch - ez mire jó? Nem kell crack? Vagy mire lehet használni, és mi a különbség a crackelt patch-hez képest? Elõre is köszi!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lehet, de szvsz legjobb, ha rászánsz egy kis idõt és visszaolvasol a topikban. Alapfunkció a játékban.... de lehet, hogy majd valakinek lesz kedve elmondani.

Eddig van 3 bányám 1 spp-m meg egy Crystal Fab-om, nem lehet valahogy megoldani hogy ne kelljen nekem feltölteni mindíg a bánákat pl. energiával stb... ?
Ha elkezdek játszani az egész elmegy hogy innen-oda onnan-ide hozom viszem a cuccokat, jó lenne ha csak a profitot kellene beszedni...

hello mindenkinek lehet videokarim nagy rakás szar de ideig óráig nagyon jó a gáma<#circling>

Roger6
Szertintem megszokás kérdése az egész. Majd belejössz egy idõ után, sokat kell játszani, nincs más megoldás!

Cairass
Hy mindenki!

kobra223:
Nekem nem fagy a Gamestar-os megoldás. Próbáld ki egy másik gépen, mert lehet, hogy hibás a korong, s akkor cserélik. De lehet, hogy egyszerüen nem komálja a videokarid...

Miért van az az érzésem a játékkal kapcsolatban, hogy teljesen el vagyok veszve benne?
Végignyálaztam a fórumot, s nagyon tetszik ezek alapján a game, de amint elindítom a játékot rögtön elveszem benne. Jó, mondjuk angol nehézkes, de pl az irányítás még nehézkesebb, s az a legnagyobb baja, hogy nem is konfigurálható igazán.<#nemtudom>

Nem tudja valaki hogy hol a legérdemesebb eladni az Ore-t?
Van két bányám és mindíg 130-ért veszik Argon területen.
Valami tipp?

Peccseld fel a legfrissebb verzióra, talán az segít.

hello valaki tudja miért fagy a játék? pedig gamestar-os változat van meg pls!

segítséget szeretnék kérni hogyan lehet kereskedõ hálózatot beinditani?
tud valaki végigjátszást honnan lehet szedni? elõre is köszi.
király a játék

hello kingalex dokkolj be a hajógyárba megjelenik kereskedõ ablak ott megjelenik zöldben a saját hajód és fehérben a meg vásárólható hajók és egyéb
cuccok

Hi. Nekem is lenne néhány kérdésem hozzád:
Ha leszedek egy kalóz hajót akkor hogyan tudom a rakományát összeszedni?
Ha véletlenül nem lövöm szét akkor hogyan tudom elfoglalni, ha megadja magát?
Hogyan tudom lecserélni a hajómat? /a régit eladni jó pénzért és venni újat?/

sWbFII köszi szépen a segítséget mindenkinek jóestét

Szerintem azért olyan hûdenagyonsok szöveg nincs benne, ez a játék nem arról szól. Inkább az lehet az ok, hogy az ilyen játékokkal játszók tudnak valamilyen nyelven illetve az, hogy egy szótárral is könnyen elboldogul bárki, hiszen a szövegek nagy része mindössze 2-3 szavas parancs vagy rövid tõmondat.

Roger6
Szerintem annyi mennyiségû szöveg van benne, hogy nem volt képes eddig lefordítani senki... <#email>

Szevasztok !
Már játszom vele egy ideje, de két nappal ezelõtt vettem meg én is a Gamestar újságot kizárólag csak az x2 miatt.
Szeretném a segítségeteket kérni abban hogy magyarítható legyen a játék.
Én sajnos nem találtam, de ti lehet hogy meglelitek azt a fileját amelyikben a szövegek vannak eltárolva, és ha szükséges a szerkesztéséhez egy program, akkor annak a címét is.
Ugyan angolul is nagyon jó a játék, de gondolom ti is szívessen játszanátok magyar szöveggel, nem is beszélve arról hogy mekkora rajongótábora alakulna ki, és szerintem ez az oldal is nagyon megélénkülne. Elõreis köszi a segítséget !
Jó játékot mindenkinek !!!!
IGY VAN EN IS MA VETTEM MEG JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! : ) (bocs a capsert)
sajna holnap vennem kell egy joyt is hogy maximalisan kielvezhessem 😊

anti hero

Most nézem már megirták elõttem...

Ha jól láttam az újságosnál, az egyik nagy magyar játékmagazinhoz (nem akarok hülyeséget irni, ezértnem mondom hogy Gamestar vagy mi 😊 ) most adják teljes játékként....

Valen
SWbFII: Nincs magyarítás a játékhoz.

kobra23: Abban a rendszerben ahol van Shipyard, köröz az ürben TL-s szállító hajó (Argon Mammoth, Boron Orca, stb...) ezekkel kell beszélni (C) és szerzõdtetni. Minden rendszer ugráskor 1500-3000 credit körüli árat kér. Megmondod neki hogy dock-oljon be a Shipyard-ra, majd te is leszálsz, s most már megtudod venni az állomást. Ezután megmondod a TL hajónak, hogy kövessen, s elmész a kivánt helyre, majd megmondod a TL-nek hogy tegye ki a gyárat a megadott helyre. (Nagyvonalakban ennyi)

Természetesen ha van rá pénzed vehetsz magadnak egy TL szállítót potom 65 Milla körüli áron.

Ajánlott oldalak:
Amaro X3 oldala

Egosoft Forum

Saját X témás oldalam egypár régi, de müködõ scriptel, térképpel

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

hello tudja valaki hogyan lehet vásárólni bányát vagy hajó gyárat?

sWbFII
Nem tud valaki magyarítást a játékhoz?Néha banyolutabb kiderítenem egy küldetést,mint teljesítenem!

"Not Weaken.... Weeeaken"

ohh koszi a fast replyt : )

anti hero

zolo
A következõ havi gamestarhoz ezt a játékot fogják adni.

http://flickr.com/photos/zolika90/

sziasztok,

van vkinek otlete hogy honnan tudnam megszerezni ezt a gamet?
a keszitoktol (egosoft) mar nem lehet megvenni a csodalatos amazon meg nem szallit magyarorszagra, mon meg tudtommal nem lehet kapni.
ilyen torrentize megoldas kilove mer azt ruhellem, letolteni gondolom sehonnan sem lehet 😊 😊

mintha multkor vki mondta volna hogy egy gamestar melleklet volt vagy lesz ez igaz v kacsa?

thx

anti hero

azt nem tom mert már mindenki az x3-al jáccik. ahhoz van

Netrat
Üdv nektek! Újra feltettem egy kicsit az X2-t. Mivel egy éve nem figyelem a témát, és most nincs kedvem többezer hszt végigolvasni, azért megkérdem: van-e már valami script vagy egyéb trükk a ronda és értelmetlen, géplassító "felhõk" eltávolítására?

Roger6
Nem lehet leszedni (legalábbis nem itt...), és nem lehet leszállni a bolygókra. Fontos kérdések, mit ne mondjak... <#falbav>