X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: ti megfigyeltétek is, hogy a Teladi kalózok kevésbé adják oda a hajóikat? Inkább meghalnának a profitért. 😊
What\'s your excuse?
Ore belt még mindig nem biztonságos? Épp tegnap voltam arra, és mintha az 1.2-ben ott cikálna egy Argon carrier. Rosszul láttam volna?

Priest's Pity: Paranid Communications Station észak-kelet.
Great Trench: Royal Boron Research Station dél
Black Hole Sun: Federal Argon Installation dél-keleten egy aszteroida mögött.
Ha valaki talál máshol is valami extrát akkor írja már le, hogy hol és mit talált!
Én nem vagyok a híve a "Konkurencia kiírtásának". Hány inteligens élõlényt pusztítasz el a pénzért? Itt egy kicsit sántít a szimuláció, mert nem maradsz bûnözõ! Logikusan gondolkodva ez nem lenne megengedhetõ. Egyébként mindenk úgy játszik ahogy akar.
Peace!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Persze úgy mindenhol viszik, ha az ember kiirtja a többit, de LP-ben jó lerakni az elsõk egyikét, mert kezdetben azért nem olyan 1szerû leirtani a többiekét.
Olvastam egy korábbi tippcsokorban (azt hiszem kolbászosfánk írta), hogy ide érdemes telepedni. Teljesen kizárt, hogy veszélyes legyen, mivel itt cirkál egy Shark és egy Ray is. Óvatos duhaj vagyok, lehet hogy az elõbb nem úgy állítottam be magam 😊.
What\'s your excuse?
Az merre van?
Észzel kell a szektorokat kiválasztani ahova gyárat pakolsz, mert a Kingdom's End egy 95%-ig biztonságos szektor, meg még a környezõ szektorok sem vészesek.
De pl. gondoltam kaszálok egy nagyot és vettem egy szilokon meg ore bányát az ore Beltbe. Felállítottam, vettem 4 szállítóhajót (2 hermest és két dolphint) aztán útjára engedtem volna õket. Na a dolphinokat perceken belül leszedték mindig, még a Hermeseket is, bár a Hermesek max engine tuninggal meg 3 25mw-os pajzzsal már elég nagy biztonságban vannak mert gyorsak. Meg a gyáramat is nekiállták lövöldözni az arra járó Unknown meg Pirate shipek. Szóval visszatöltöttem a régi állást mielõtt megvettem a gyárakat és vettem még egy SPP-t a Red Light szekotrba. Ez kb. 75%-ig enemy mentes szektor de azért itt elõdordulnak. Max ugrás egy legyen, mert a Presidents endbe (ez 2 ugrásra van) elkóricált hajóimat _mindig_ lelõtték.
Az elején pedig az ember nem nagyon engedhet meg magának 3x25-ös pjzsos szállítóhajókat, mert darabja ~700k kredit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Lassan vége a vizsgaidõszaknak, újra lesz idõm gamelni 😊)!
Tegnap neki is ültem egy kicsit:
- Kingdom End SPP 2 Manta elad, 1 vesz. 5MW-os pajzsuk van, de még egyet sem vesztettem, sõt meg sem támadták õket!
- Gyûjtöttem Makora - Ion + Gamma IRE, majd elfogtam néhány kalózhajót. Sikerült két Orinocot is (384k), így hamar meglett a Novám. De a legjobb az volt, hogy egy kedves kalóz elvtárs a hajón felejtette a pajzsát és a BHEPT-et.
- Most tettem le a Lucky Planetsbe az SPP-t, holnaptól dõl a lé... 😊
What\'s your excuse?
Aztán visszavettem a procit alapra és azóta jó....
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ja aki ATI-val játszik az ne tegye fel a 4.1-es Catalystra épülõ Omega drivert, mert a kék háló amit be lehet kapcsolni valami kütyüvel átlóg a hajón és a mûszerfalon. Nem tudom, hogy a sima Catalystban is ilyen-e de az Omegában igen.
Meg elõször eszméletlen lassú lett amikor elinditottam de aztán mikor másodszor játszottam vele akkor mintha visszaállt volna a sebessége de úgy érzem a régivel (azt hiszem 3.8) valamivel gyorsabb volt.
Kisvuk megértem a kirohanásod, nekem is volt.
Mellesleg én is MS FFb2-vel nyomo, de akkor is elég nehéz leni egy khaak cluster piramisát kézzel (ezért is bízom az Odysseusomra 😊
Mégvalami, akartam új gamét kezdeni, errre kilép a játékból (1.2), viszont a save-kat simán betölti ????
Ja nekem is beszaggat Cloudbase SouthWestben, ahol a flottám állomásozik, amit megis értek, mert 5x4 = 20 nagy hajót, meg a többi kishajómat egy sektorban kiszámoltatni tényleg nem lehet egyszerû
Viszont taktikát is váltottam,rájöttem hogy sokkalta hamarabb jön a pénz hogy ha több szállitot állitok be eladásra(ki gondolta volna mi?😊),idáig az spp-nek két szállitot vettem egy hozta a másik vitte az árut,most pedig 4 szállito van 1 hozza és három viszi,egyfolytában pörögnek és mindig van mit elvinni igy nagyon hamar jön a pénz!De lehet hogy még veszek hozzá szállitot mert szerintem elbir 1 spp 4 elado hajot is ha van kristálybol utánpotlás, márpedig mind a 3-om spp-be fullon van a kristály készlet köszönhetöen a két CF-nak,meg a környezö szektorokban lévöknek.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
10 perc és feltöltöm az adatokat az extra bázisokról!
Tudott már valaki dokkolni Xenon Shipyard-ra?Mert van olyan, és állítólag ott lehet is Xenon hajót venni....persze nem nekünk. 😊
Én megértem azt, hogy sok dolgot kell mozgatnia/irányítania, stb a gépnek amíg én játszogatok vele,de ez azért már túlzás.Enyhén szólva....
Most gondold el (jó persze az ajánlott,stb konfigokban sosem hittem), ha az átlauk megadott és ajánlott konfigokkal lenne a gépem, akkor még így sem futna.
Szóval így kiadni egy játékot!
Most az engem nem érdekel,hogy nem hivatalos, stb,stb, de az a szerencsétlen, aki megvette nemtudoménmennyi dollárért vagy euróért és annak sem megy az felháborító.
Hát menjenek már a pi*ba!Azért mit képzelenek magukról?Hogy mindenkinek olyan gépe van mint a Nato-ban?De ebbõl az látszik, hogy mndegy mit tud a géped teljesíteni, szarba sem veszi a program.Ugyanolyan szarul fut még ha három-négy kilót is ráköltesz a gépre....
Ááhhh, hagyjuk.....
A videókari az nem nagy durranás, Gef3-as.
Hmm,elgondolkodtató amit mondtál.Tehát meg sem próbáljam felpeccselni?Kezdjem újra?
Fa asztal:
kop...kop...kop...
Ki kell kisérletezni (elmented a gamét, veszel 1-et, megnézed kidokkolva hogy milyen, ha nem jó, veszel mégegyet, ha már nem jó (túl sokat vettél, akkor visszatöltöd és annyit veszel, amennyivel még jó volt 😊
A többi kb. mint az X-Tension vagy az X-BTF
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
De hamar rájöttem miért nem tudom.Olyan k*va,g*ci,pi*a szarul fut annál az utolsó küldetésnél, hogy nemhogy célozni nem tudok, de a hajóimnak sem tudok parancsot kiadni, mert mire felfogja mi a f*szt csináltam, addigra lemegy a nap.
Most nagyon ideges vagyok.Persze én még mindig a szar 1.0-ás verziót nyomom, de most már szerintem megvárom, amíg kijön az eredeti (remélem az a február 8 az nem kamu) és megveszem normálisan, felpeccselem,stb.
Ha mégsem jelenne meg az adott idõpontban, akkor írok egy gyönyörû levelet az egosoftnak, hogy kapják be az összes f*omat s menjenek a k*va anyjukba.Mert persze már most sejtem hogy nem jelenik meg pontosan, hanem valami blabla és közlik hogy még 3 év...
Most hogy kikáromkodtam magam, mint a kocsis, és eléggé tahónak állítottam be magamat (ez mondom az ideg miatt van), modhatnám megpróbálom újra.
Természetesen semmi extra nincs bekapcsolva és 800x600-ban fut (!)egy 3 Ghz-es P4-en 1 giga rammal....
Felejtsd el a Freelancer irányítását, gazdasági részét, mert itt a gazdaság folyamatosan változik, nincs az, hogy Diamondot a Teh Ringnél mindig 1440-ért veszik 😊, itt mindig változnak az árak.
Mégvalami FELTÉTLENÜL VIDD VÉGIG A TUTORIALT (a fõmenüben a SIMULATOR résznél található), mert az az alapokat elmagyarázza!!!!
S ha már megcsináltad a TUTORIALT, akkor egy kis kezdési tipp:
Csináld meg az elsõ 2 missziót, s a 2. missiónál, mikor visszaérsz a stationra, akkor add el a hajórol a cuccokat (shield+fegyver) így lesz annyi kezdõ tõkéd, hogy elindulj.
Please segítsetek...
Tudom, hogy ottt írták, de én elmentem megkeresni,s nem találtam 😞, ergo nem létezik 😊
Viszont a többi faj bónusz állomását hol találtad?
Tudom hogy Paranid az a Priest Pity's ben van ha minden igaz, de a többi?
Ja! Nividium: Getso Fune szektortól északra -> Xenon szektor -> Keletre Unknown szektor. Ott találtam eddig!
Ez a nagy gáz a játékban, hogy az SPP minden mást, a több milliós gyárakat is lever profitban, ha van rá kereslet, azt pedig könnyen lehet motiválni...
Mégeyg tipp: Ha gyorsan akarsz meggazdagodni, viszont a népszerûség nem a legfontosabb, akkor írtsd ki a konkurenciát a szomszédos és az adott rendszerben 😊
Lehet, hogy mégsem használom mert most is nyomtam 2 óra SETA-t és kezd összejönni a pénz de addigis mondjatok tuti bizniszeket! Van egy SPP-m a Kingdoms's Endbe ez termel a legjobban, van egy a Red Lightban ez is elég jó és van itt egy Crystal Fab-om na ettõl sokkal többet vártam, nem nagyon éri el az SPP-k hasznát sem.
Mondjátok mit érdemes, hogy gyorsabban dõljön a lé!?
De a játékot nem emiatt kezdtem újra.
Si vis pacem, para bellum.
Képek a Valen oldala
honlapon
Mégvalami, a Paranidok bevezették, hogy csak maximum 800 Km/h sebességgel lehet menni a Paranid szektorokban, mert asok Paranid Pegasus, amelyek 1000-el mennek, mindig karambolóztak 😊
Mégvalami, felderítettem minden térképet/sektort, és a lentebb említett Gonar Reserch Ship-et sehol sem találtam, pedig egész Cloudbase South West-et átnéztem (elmentem mindkét bolygóig (k***rva messze vannak a kapuktól 😊, meg minden irányba vagy 600 Km-rt (a központi rész egy pont volt csak a képernyõn 😊