6542
  • Romeo One
    75MW-s pajzs script? Működik? Mennyiért és hol lehet venni?
  • Valen
    A scriptek azok a Hivatalos / Nem hivatalos szükséges plusszok, amivel a gamé szinte a 100%-ot elérheti :))

pl:
    Trading scriptek: nélkül 10 hajót nagyon nehéz koordinálni, ügyelni arra, hogy mindegyik nyereséges legyen.

Jumpdrive scriptek: baromi jó dolog, az egyéként jumpdrive-val rendelkező hajód alapesetben nem használja a jumpdrive-ot, míg a script hatására távolról el tudod ugratni (nem egy rosz dolog)

Aztán persze vannak cheatek is, de azokat ki használja :)), megöli a játékot (főleg a szimpla pénz cheat :))

meg van még 1-2 hasznos / haszontalan script is.
  • Valen
    XaiCorp.Trade.Command.Software.MK1.v1.1.zip

az X2scriptingről :))

Nekem bevált :))

Ez nem igéret :)) itt a bizonyízték ----> ÉN :))
  • Hmuda
    Hm. Ezek a scriptek és modok miből állnak? Új hajók, rendszerek, állomások, stb? Nyilván most nem fogom agyonupgradelni a progimat (sose szerettem a nemhivatalos cuccokat, csak ami tényleg nem másít sokat a játékon).

Van oldal a hivatalos cuccoknak?
  • Romeo One
    Nem tudtok egy jó scriptet, amelyik folyamatosan nézi az árakat? Agyidegorbáncot tudok kapni, amikor valamelyik beszerző, vagy eladóhajóm végigcammog 3-5 szektort, hogy aztán a saját gyárától 20km-re intézze el a biznicet! A másik sikítófrászos jelenet, ha 3-4 hajóm egyszerre indul egyazon gyár felé. Aztán amikor már rég nincs anyag/mások az árak, az utolsó/leglassabb még mindig dokkol...
  • K.András
    Ezt benézted :)
    Nem kételkedem benne hogy lehet vele nyerni nyilván nem véletlen van a játékban,csak azt nyugtáztam hogy nekem még nem jött össze és hogy azért még probálkozom vele :)))
  • Romeo One
    Hétvégén kicsit rászálltam a harci rang százalékára.
    Elég bonyolult lehet a képlet, három dolog jól felismerhető:
    1, Harci rang. Minél tapasztaltabb vagy, annál kevesebb % jár egy adott hajó elpusztításáért.
    2, A lelőtt hajó állapota. Sebzett, szétlőtt hajóért kevesebb jár.
    3, Hit efficienty (!). Pontosabb találat, kevesebb mellélövés több %-ot ér.
    Egy Khaak M3 SharpShooterként 18-22%, Commanderként 11-14%, stb.

Kipróbáltam a Bayamont. Eszetlen jó vele harcolni, vagy kalózokat irtani. Csak 2-nél több ellenfél ne legyen ott.
    Kalózok, M5 ellen 2 BHEPT+2 APSG, M3 ellen 1 ID+ 3 BHEPT.
    Csak a megfelelő taktika kell, hogy rád ne nagyon lőjenek.
  • Romeo One
    A szilikon eladást azért állítottam 650 Cr-re, mert így a lassú Mercury akkor ér oda, amikor már az általam kívánt 700 körül van az ár. Előtte 730, 700 is volt, de többször előfordult, hogy emiatt későn ért oda,
  • Arden
    Itt van az official Trade Command Software MK3
  • Romeo One
    Nem. Én még nem beszéltem vele, és mégis a nyakamon vannak. Már jó ideje.
  • kisviku
    Most ez télleg nem kamu.
    Több X2-es fórumon olvastam, hogy mások is nyertek már vele.
    Ha megtalálom, melyik savegame-m volt, szólok, és megpróbálom leírni hogy mit meg hogyan.De már nagyon régen volt.
  • kisviku
    Na kedves barátaim, megrendeltem az Egosofttól.
    Kb 60 euro postaköltséggel, mindennel együtt.Várom jelentekzésüket és persze a csomagot.

Más.
    Mivel még senki nem jegyezte meg, ezért én megteszem. :)
    A legjobb dolog a játékban, hogy NEM KELL ADÓZNI BENNE!
    Persze elég komplikált lenne tőle, de nagyon örülök, hogy ezt kihagyták belőle...
  • Romeo One
    Nekem eleve nem minden gyáramhoz van eladóhajóm...
    Soyeryhez egyikhez sincs, és némelyik SPP-hez sem, ha egy szektorban többet raktam le. Meguntam, hogy a hülyék ugyanoda indultak, aztán egy beért, a másik, másik kettő meg tovább kóválygott, bejárták a 2-es jumppal elérhető teljes szektort, mire nagy nehezen eladták. Így néha felgyülemlik a gyárban, de legalább nincs gondom a szállításra.
  • Valen
    ezután jelennek meg a khaakok :))
  • Valen
    Az után következik be, mikor a 3. missió elején beszélsz a Gonar csókával.
  • Romeo One
    Ja. Csak nem tőled függ, mikor rohanják le P.Endet. Még nem tudtunk rájönni, pontosan mikor következik be ez az esemény.
  • Romeo One
    Én imádom a dogfightot. Úgy 300-700 méter körül (típustól függ) beülök mögé, aztán hadd szóljon...
  • Boron Power
    Van ott egy köd, asteroidával, ott van egy titkos Argon installation(nics benne semmi extra). Pegasussal körbe repültem a fekete napot(a másik fele nem sötét).
    Nem találtam semmit, bár ettől még lehet arra bázis.

Remélem nem szivatásból írták a neten.
  • K.András
    Itt azt irják hogy a black hole sun-ban van egy titkos bázisuk a sötét ködfolt és egy bolygo között.Asszem megnézem.
  • Boron Power
    A Pegasussal követtem, és a Novával(ebben ültem) mindig eléugrottam a jumpdrive-al. Egy-két ugrás azért kellett, mire felrobbant.

A neten azt olvastam, hogy lehet, hogy ezeknek van valahol bázisa?

http://www.the-commander.com/x2ufo.htm
  • K.András
    Hogy lötted szét?
  • Boron Power
    Üdv!

Én úgy fedeztem fel a teljes térképet, hogy egy Pegasust állítottam egy UFO követésére. Végigrohatak egy csomó szektort maguktól, végül a Pegasus egy Xenon szektorban feküdt meg.

Ui: szétlőttem az UFO-t is, de nem esett ki belőle semmi.

• [NST]Cifu
    Mondjuk nem csodálom, hogy kihagyták - szerencsétlen elég bénán néz ki... :(
  • Arden
    A x2 scripting centerenfent van a script amivel elő lehet hozni az Osprayt
  • ollie
    www.encyclopedia.org
  • [NST]Cifu
    Talán mert oda van írva, hogy csak a trainging-ben lehet használni, megvenni nem lehet...
  • Doki171
    Szevasztok. Most láttam az argonopedián hogy létezik m6 os teladi hajó de nem értem mért nem lehet megvenni (állítólag a tréningben meg lehet) a játékban nagy hiba hogy kihagyták ilyen formán. Kicsit lasú de érdemes megmézni mit is tudna a 375 MW shild mellett.
  • Hmuda
    Köszi mindenkinek. Pont ilyenek kellettek. :DDD
  • [NST]Cifu
    The Commander's Space Station
    X2 Scripting - Jelenleg karbantartás alatt
    Space Games - az Equipment Dock-ban érdemes szétnézned
    X2 list - egy excell file, rengeteg hasznos infoval
  • Arden
    most találtam
    Argonopedia
  • PiszkosFred
    Mennyire surgos? ;]
  • Hmuda
    Kellene oldal ahhol rengeteg infó van szinte mindenről (nem baj ha angol ;-))) ).
  • [NST]Cifu
    Hát korábban már írtam, hogy az X2 hajói nem éppen túl bizalomgerjesztő desing-al rendelkeznek, de pl. a Paranid és a Teladi capital shipek (TL, M2, M1) nagyon tetszenek, ahogy az Argon (kivéve TP) és a Split hajók is (kivéve TP és M3).
  • hork
    Ha menne rá jumpdrive, nem lenne túl hatékony a 10 cargoval Max sebességen+seta-ban majdnem olyan, mintha jumpolnál úgyis.
  • Zombye
    Az elkövetkezendő néhány napban nem nagyon tudok játszani, mert tördelnem kell, meg sínházi előadásra is próbálunk, de a hétvégén talán már lesz egy kis időm.

Már nagyon szeretnék egy TL-t. Még egy Herculesnek is úgy tudnék örülni!
  • Zombye
    Hát a Design miatt! Bár a perenidek nem a külalakra gyúrnak, az biztos!

• cifuatwork
    Áramvonalasság?!?! A világűrben, vákumban az meg minek?!?
  • BaLeeX
    Erre nekem sem sikerült rájönnöm, pedig én Pegasussal fedeztem fel az összes szektort és a paranidoknál is 1000 feletti tempóval mentem. Nem tudom talán szkennelésnél bukhatsz le vagy nem tudom mikor. Nagyon jó kis hajó ez csak ugye Jumpdrive nem megy rá de volt olyan sokszor, hogy a Pegasus egy másik szektorban volt, mondjuk 25 szektorral arrébb, odarendeltem magamhoz, bekapcsoltam a SETA-t kirta alig fél-egy perccel később, hogy valakit megtámadtak, megnéztem csak az M6-om volt az ha már ott voltam megnéztem hol a Pegasusom és már ott volt bedokkolva a bázisra ahova rendeltem. :)

Egyszóval nagyon jó kis hajó az, félteni sem kell, hogy lelövik mert még a lövedékek sem nagyon érik utol max sebességen, nemhogy a rakéták. :)
    Bár ahhoz képest, hogy ez a leggygorsabb hajó elég bumszlira rajzolták a készítők, egy csöppet lehetett volna áramvonalasabb is.
  • K.András
    Sokmindent szerintem nem tudnak csinálni, hiszen nem érnek utol :))
  • Valen
    NEM :)), igaz még nem próbáltam ki mi van akkor ha náluk "gyorsan hajtáson" kapnak :))