X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naja a kalózok nem egy faj, hanem minden egyes bázis saját kis önálló hatóság, külön-külön lehetnek ellenségeid vagy 'barátaid'.
De ha esetleg valakinek megvan az dobja már fel valahova,ha nem tudja küldje el nekem emailba és felrakom magamhoz és kiteszem...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Úgy rémlik, mintha olvastam volna ilyen advanced MK3-as szoftverekrõl itt a fórumban...vagy csak álmodtam???
Tényleg létezik ilyen, és hogyan lehet hozzájutni??!!
Tényleg létezik ilyen, és hogyan lehet hozzájutni??!!
Na de ez azért van mert a piratok az nem faj hanem egy "tömörülés" ahova bármikor csatlakozhatsz,nincsen viszonyod tehát ha nem igy lenne akkor egyszer támadsz meg kalozt és többet nem is állhatnál kaloznak...
lehet, de ennek ellenére bárhova be tudok dokkolni (kivéve xenon), holott nem kevés pirat-ot írtottam már ki 😊
Elmegyek a gyilkolás sektorából az egyik kalózbázis sektorába, s simán tudok dokkolni, ha a frendlie/foe dolgot frendlie-re állítom 😊
Elmegyek a gyilkolás sektorából az egyik kalózbázis sektorába, s simán tudok dokkolni, ha a frendlie/foe dolgot frendlie-re állítom 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
"Bár kár hogy nincs benne egy kis szerepjáték (fejlõdik a karakter, számít a jó/rossz viselkedés, stb. 😞"
Miért ne lenne?Ott van a fajokhoz füzödö viszonyod,a különbözö rangok,ezek mind szerepjáték elemek.Szinte minden van benne RPG,RTS stbstb
Miért ne lenne?Ott van a fajokhoz füzödö viszonyod,a különbözö rangok,ezek mind szerepjáték elemek.Szinte minden van benne RPG,RTS stbstb
késõbb csak rosszabb lesz, minél tovább halasztod, annál inkább nem akarod elõrõl kezdeni 😊
Végülis...miért ne? (kezdek felbátorodni...) 

elõrõl csít nélkül, s akkor elmondhatod, hogy megszállott vagy 

Háát, nem merem még újrakezdeni.Annyit szenvedtem vele, december eleje óta mással sem foglalkozok itthon,csak ezzel...
Végre megvettem a Titánt, amit mindig akartam, már van mellé egy Albatross is, legalább 100-120 hajó, meg egy rakás gyár....és persze csít nélkül.
Most könnybelábad a szemem, ha arra gondolok, hogy annyi alvás nélküli éjszakám ment rá, plusz rengeteg nap, volt amikor már szinte habzott a szám és véresek voltak a szemeim annyira sokat nyomtam.És most mindent elõlrõl?
Akkor csak csíttel....
Végre megvettem a Titánt, amit mindig akartam, már van mellé egy Albatross is, legalább 100-120 hajó, meg egy rakás gyár....és persze csít nélkül.
Most könnybelábad a szemem, ha arra gondolok, hogy annyi alvás nélküli éjszakám ment rá, plusz rengeteg nap, volt amikor már szinte habzott a szám és véresek voltak a szemeim annyira sokat nyomtam.És most mindent elõlrõl?
Akkor csak csíttel....
mert az alap gaméban nincs benne, csak külön scriptel lehet, mint rejtett hajót elõhozni.
Egyébként nagyon állat + tök jól néz ki 😊
Egyébként nagyon állat + tök jól néz ki 😊
A sateliteket tedd a kapu mögé (pár száz méterre), vagy középen -+60 Km-re fel vagy le, ott nem ütik el, nem lövik ki
Az Osprey-t miért nem lehet legálisan használni???
Hát sok hasznát én nem találtam.Van egy pár ilyen advanced satellite-m, elvileg videóképet is szolgáltat.
Illetve nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is, ámbár nekem csak akkor adott be képet, amikor egy azon szektorban voltam véle.
Persze csak a környezetében lévõ dolgokat tudaj beadni (miért is adna mást), tehát olyan mint egy biztonsági kamera.
A Hull-ja 1000-es, a simáé asszem csak 500-as, de ez ne bátorítson téged, mert ugyanúgy elütik ezt is...
Nekem mindig az a bajom, hogy rossz helyre rakom, és fõleg ha nagy hajó (M1,M2,TL) van a szektorban, egy idõ után elütik...
Illetve nem csak elvileg, hanem gyakorlatilag is, ámbár nekem csak akkor adott be képet, amikor egy azon szektorban voltam véle.
Persze csak a környezetében lévõ dolgokat tudaj beadni (miért is adna mást), tehát olyan mint egy biztonsági kamera.
A Hull-ja 1000-es, a simáé asszem csak 500-as, de ez ne bátorítson téged, mert ugyanúgy elütik ezt is...
Nekem mindig az a bajom, hogy rossz helyre rakom, és fõleg ha nagy hajó (M1,M2,TL) van a szektorban, egy idõ után elütik...
Hm igen... 😊
De a keresztnevem Viktor, ezért vagyok viku...
De a keresztnevem Viktor, ezért vagyok viku...
A Nemesisemnek többször is lemegy 50% körülire a pajzsa (najó xenon M2-k ellen lejjebb is), ebbõl kiindulva is gázosabb lehet, bár egy-egy khaak fürt/kalóz horda egyiknek se akadály valószínûleg. Abszolút gyõztesnek az Ospreyt tarják, de az 'legálisan' nem is használható sajna.
Hja mindegyik tápállat, az biztos.
Hát nekem mindegyikbõl van egy, s eddig egyiknek se lõtték le a pajzsát 90% alá 😊
Valen, szerintem szektor õrzésre a legrosszabb a Dragon, a 125MW pajzs miatt. A legjobb talán a Centaur a 250MW+2x elsõ GHEPT-jével, de a Dragonnál erre a Nemesis is jobb. Saját vezérlésnél a Dragon talán a legjobb (fej-fej mellett a Nemesissel), de távoli szektorharcnál az AI számolási metódusával a Centaur sokkal jobb esélyekkel gyõz.
ennyi sektor van a gaméban 😊
Tudom, csak mondtam, hogy én hogy csinálom.
Bár kár hogy nincs benne egy kis szerepjáték (fejlõdik a karakter, számít a jó/rossz viselkedés, stb. 😞
Tudom, csak mondtam, hogy én hogy csinálom.
Bár kár hogy nincs benne egy kis szerepjáték (fejlõdik a karakter, számít a jó/rossz viselkedés, stb. 😞
Ööööö... Valen, félreértetted... Nem arról van szó, hogy aki nem írtja ki a konkurrenciát, az JÓ! Az a MINIMUM! :-)))Tehát ha a legtöbb helyen meghagyod a többieket, attól még nem vagy 90% JÓ! :-)))
De persze mindenki úgy játszik, ahogy akar...
De persze mindenki úgy játszik, ahogy akar...
Megnéztem. Azt nem írja ki, hogy a szektorok hány százalékát fedeztem fel, csak annyit, hogy hányban jártam már. ez az én esetemben 118. De hány szektor lehet összesen?
Úgy tûnik, a számításom bevállt, legalább is a Xenon M ek esetében. Ha ugyanis nem ugrik ki a hajójából, akkor visszavonul 2-3 kilóméterre, és csak akkor jön vissza, ha már teljesen feltöltötte a pajzsait. Eddig azonban nagy álltalánosságban odaérek a kiszemelt gyár 5 km-es körzetébe, ahol már a DockingComputeré a fõszerep!
Van még asszem egy hasonlóképpen lepukkant kalózhajóm is, asszem ezeket tartom meg a gyûjteménynek, és "majd ha nékem sok pénzem lessz", akkor kipofozom õket!
Elfogtam még egy M-et. De ezér nem fogok túl sokat kapni, mert csak 15%-os a burkolata.
Én is csak ott irtom ki a konkurenciát, ahol feltünõen ritkán vettek tõlem, a legtöbb helyen meghagytam, mert JÓ vagyok .)
Viszont az biztos, hogy szektor örzõnek a Split Dragon a legjobb, mert gyors és elég jó tûzereje van.
Most hogy minden gyáramnál van egy nagy hajó (M1, M2, TL, M6), máris nem lövöldözik le a szállítóimat, sõt el is kerülik azt a szektort, ahol a nagy hajóim vannak (mindegyiken a legerõsebb, nem PSG fegyverekkel)
Bizonyíték itt a 20 db hajómról
egyébként tradelni a Split Caiman (1300-as raktér + 159-es speed + megtudja magát védeni), meg a Teladi Vulture (2000-es raktér + 123-as speed) is jó
Viszont az biztos, hogy szektor örzõnek a Split Dragon a legjobb, mert gyors és elég jó tûzereje van.
Most hogy minden gyáramnál van egy nagy hajó (M1, M2, TL, M6), máris nem lövöldözik le a szállítóimat, sõt el is kerülik azt a szektort, ahol a nagy hajóim vannak (mindegyiken a legerõsebb, nem PSG fegyverekkel)
Bizonyíték itt a 20 db hajómról
egyébként tradelni a Split Caiman (1300-as raktér + 159-es speed + megtudja magát védeni), meg a Teladi Vulture (2000-es raktér + 123-as speed) is jó
Jaja...
Próbáld ki kalózhajóval, arra elõl is és hátul is felmegy a PSG, asszem.
Próbáld ki kalózhajóval, arra elõl is és hátul is felmegy a PSG, asszem.
Titan 2168
nekem nincs húzva a gépem egy cseppet sem
nekem nincs húzva a gépem egy cseppet sem
Alpa = Alpha
Szállítókra asszem csak Alpa PSG megy, az meg valami 130 körül van. De ha jól utánagondolok, máris behoztam az árát
Persze, PSG-ét kell rakni a szállítókra... Csak ugye az nem "ócsó"...
Most már csak egy Xenon L-t kéne elfogni, és megvan a teljes Xenon Fighter Collection (XFC)
Nekem nem fajfüggõ, hogy ki meddig bírja a hajója faragását. Eddig egy argon csaj és épp egy boron kalóz volt az, akit ki kellett nyírnom mert nem adta oda hajóját. Kinyírtam többet is, de az "baleset" volt, túl késõn rántottam el a kormányt, mikor rájuk csaptam...
Tényleg poén, mert még meg is néztem, hogy biztos nem N-es é mert oly gyorsan otthagyták a hajójukat.
Fagyilkos! Rút Szarumán...
Hajrá dicsõ boronok!
Hajrá dicsõ boronok!
ÁÁÁÁÁ NAGYON ANIMAAAL!!!
Egy Boran Delfinnel "száguldozok". épp Napraforgót szállítok egy "napolaj" finomítóba, 10-ért vettem 25-ért adom. Hátra felnyomtam egy ALPHA Phase Sockwave Generatort, hogy a rakettákat mégjobban írtsam, meg így talán az ellen is hamarabb lekopik rólam.
És láss csodát! Már a negyedig Xenon M-bõl ugrik ki a "robotpilóta", ebbõl kettõn még a 3x5 MW pajzs is rajta maradt. Esküszöm ezzel a hajóval vagyok eddig a leghatékonyabb hajófoglalásban. Igaz véletlenül egyszer a lökéshullám elért egy volcsört is, így sajna a vadászengedéjem ugrott, de "annyi baj legyen, rajzolj nekem egy bárányt!"
Egy Boran Delfinnel "száguldozok". épp Napraforgót szállítok egy "napolaj" finomítóba, 10-ért vettem 25-ért adom. Hátra felnyomtam egy ALPHA Phase Sockwave Generatort, hogy a rakettákat mégjobban írtsam, meg így talán az ellen is hamarabb lekopik rólam.
És láss csodát! Már a negyedig Xenon M-bõl ugrik ki a "robotpilóta", ebbõl kettõn még a 3x5 MW pajzs is rajta maradt. Esküszöm ezzel a hajóval vagyok eddig a leghatékonyabb hajófoglalásban. Igaz véletlenül egyszer a lökéshullám elért egy volcsört is, így sajna a vadászengedéjem ugrott, de "annyi baj legyen, rajzolj nekem egy bárányt!"
A personal infonál van ilyesmi, PgDown-al lapozz lefelé.
A progi kiírja valahol azt, hogy a galaxis hhány százalékát látogattam már meg/ fedeztem már fel?
Még annyi, hogy ha jól tudom nagyobb a hatótávolsága, távolabbra 'lát el', a messzebb lévõ hajókat is. A helyi szektortérképen jól láthatod, a sötétebb terület a NavSat körül a hatótávja.
Szervusztok!
Ennek az Advanced Satelite-nak van valami gyakorlati haszna is, pl nehezebben találják meg/pusztítják el, vagy csak annyi extrát tud, hogy képes videó rögzítésére?
Ennek az Advanced Satelite-nak van valami gyakorlati haszna is, pl nehezebben találják meg/pusztítják el, vagy csak annyi extrát tud, hogy képes videó rögzítésére?
Na, a rémülettõl még el is írtam *Boronokat*. 😊)
What\'s your excuse?
A Borononokat neee! Olyan aranyosak. 😄DD
What\'s your excuse?
Mondjuk itt mindenkinek "igaza" van ezzel kapcsolatban, többek között ez is a jó ebben a játékban, hogy sokféleképpen lehet benne boldogulni.
Egyébként a progival kapcsolatban felmerült összes problémához:
Az Egosoft üzletpolitikája világosan kiderül az állomásokon hallható üzenetekbõl: a forgalmazott árukon nincs garancia...
Az Egosoft üzletpolitikája világosan kiderül az állomásokon hallható üzenetekbõl: a forgalmazott árukon nincs garancia...
Nemtom én is Hork-nak adok igazat,had pusztuljon a férgese,az összes hasonlo játékban kinyirtam mindent ami nem emberi,és ebben is ez lesz amint megtehetem 😊))
Egyedül argonok fognak életben maradni a többi szektort ki fogom pucolni,minden más faj már jobb ha most elkezd imádkozni 😊))
Egyedül argonok fognak életben maradni a többi szektort ki fogom pucolni,minden más faj már jobb ha most elkezd imádkozni 😊))
Ja hát én se az összeset irtom le, csak néhány megrögzött gonosztevõt, akik következetesen szembeszállnak õfeneségességemmel, és álnok módon irreálisan alacsony áron kínálják a nyamvadt EC-jüket.
Jetpilot: nem hiszem, hogy a crack felismerésének köze lenne a régi játékállásokhoz, szal szerintem jó eséllyel felismerné új játékkal is, de persze simán lehet, hogy nem ez a gond és úgy jó lenne (bár én az elõbbit tartom valószínûbbnek) Ha kell obit-féle biztonsági mentés, abban tudok segíteni.
Jetpilot: nem hiszem, hogy a crack felismerésének köze lenne a régi játékállásokhoz, szal szerintem jó eséllyel felismerné új játékkal is, de persze simán lehet, hogy nem ez a gond és úgy jó lenne (bár én az elõbbit tartom valószínûbbnek) Ha kell obit-féle biztonsági mentés, abban tudok segíteni.