X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó, sikerült már valkinek egy gyárat úgy letelepítenie ahogyan elképzelte?
Itt azt értem, hogy oda rakta a TL ahová akartad?
Mert nekem nem nagyon.Saját TL hajóból pedig nem lehet kirakni, ha te irányítod.
Ugyan megjelenik a "build" ikon, de semmit nem lehet.Ha kidokkolok, és parancsba adom, akkor megy.
Namost, ugye megjelenik hogy mihez képest pozicionálja az állomást.Nekem nem egyszer volt hogy vagy 10 km-rel odébb rakta.Jó persze ezt baromi nehéz lenne 3d-s játékban megoldani, de legalább annyit lehessen állítani, hogy hova rakja le.És akkor oda is kerüljön.
Most az hogy fejjel lefelé van....jó okés, ennyire nem vagyok igényes.De az összes AI állmás szép, rendezetten van elhelyezve.
Ha valaki esetleg tudja, hogy miért nem lehet építeni állomást ha te vezeted a TL hajót, kérem írja meg.Kiváncsi vagyok.
What\'s your excuse?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
behozod a scripteditort (kintaz ürben beírod T-vel (Shift+t) hogy Thereshallbewings, ezután S -> C -> S, ezután script editor menû, ekkor kiválasztod azt a scriptet, ait futtatni akarsz, majd "r" -betüt nyomsz, utánna kiválasztod a "null"-t, ENTER, utánna megint ENTER, s utánna megadod a kívánt paramétereket.
Ha nem kér paramétereket, hanem viszsaadja a script betöltési képet, akkor lefutott a script.
van olyan, hogy nem is kell így aktiválni a scriptet, hanem a command menübe ágyazódik be.
mindig olvasd el a scripthez tartozó leírást.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
ja és a crack is 1.2, csak elirtam az elöbb 😛
amugy honnét lehet látni hogy tényleg 1.2es lett e a game? mert menni megy csak nemtom hogy sikerült e az update 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Linket is meg aktiválást is PLZ!!

What\'s your excuse?
Ha adok ftp címet priviben, akkor feltöltöd nekem is az 1.2-es cracket?
What\'s your excuse?

http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nincsen vele baj, neked fent van nem kavar be??Már félek mindentöl mint a tüztöl 😄DD
szedd le a Jump scriptet az x2scripting-rõl, az azt tudja amit akarsz, igaz M1, M2, Tl oszt. hajók nem ugorhatnak vele a sektor bármely részébe, csak a kapuhoz .)
Kell valami hozzá hogy én is bárhova ugorhassak a térképen vagy ez khaak kiváltság???
Itt a crack. Az 1.2-es patch meg 100%, hogy be van linkelve pár lappal hátrébb. Állítsd be, hogy egyszerre több, mint 100 hozzászólást jelenítsen megy egy lapon és keress rá az "1.2" szóra és tuti megtalálod. Én is megtaláltam amikor kellett.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
K.A: Tudom, de mi be szeretnénk gyûjteni õket, hogy eladjuk 😊
Na, most mondjátok mit lõjjek rajt és mivel vagy tök mind1 hol lövöm de az istennek nem akar lemenni még a pajzsa sem. Elõször mentem PSG-kkel de mindig lemerült, mire meg feltöltõdött az energiám arra megint majdnem félig volt a pajzsa és nem tudtam lelõni.
Próbáltam HEPT-kkel is úgy áltam be, hogy a felsõ meg az elsõ is lõtte a bázist de akkor sem tudtam leszedni a pajzsát. Na akkor ilyenkor mi van?
Vagy nem mind1 az sem, hogy hol lövöm?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ezek szerint már árulnak is M5-ös hajókat itthon?

Ezt viccnek szántam, lehet hogy nem olyan jó... 😊)
Ha megálsz, akkor egy idõ után körberajzanak, mint a legyek v. szúnyogok, na akkor kell õket elkapni valahogy 😊
Én konfigom:
Elõre: GHEPT v. GPSG
Fel: BHEPT v. BPSG
Hátra: BHEPT v. BPSG
értelem szerûen sok ellennél (XENON sektor) a PSG-k, kevés ellennél (mindenütt máshol) a HEPT-ek.
M6 oszályú hajókba (Nemesis, Dragon, Centaur, Osprey, Hydra) csak az M5 osztályú hajó tud bedokkolni, ezért érdemes ezekbe a feltöltések miatt (EC) Teladi Harriert venni, mert annak nagy a raktere (104), míg a többi a fele vagy kevesebb, és mivel nem harcra kell, tökéletes behozó 😊
Ezt a SpaceFly-t, én is néztem, de még nem sikerült begyûjtenem õket, de majd ha lesz új XP felrakva kb 4 óra múlva, akkor megnézem, hogy hogykell, s leírom 😊
kisvuk
: nekem megvan 1.1 (7 Mb) + crack (4 Mb) meg 1.2 (7 Mb)+ cracked patch (felkrekkelt patch 13 Mb)
ha adsz FTP címe, ahova feltehetem, akkor oda tudom adni, másként nem, mert 3 tûzfal mögött van a gépem, s se a DC, se a Messenger, se az ICQ, se az IRC -s file továbbítás nem mûködött 😊
Mit szereljek felülre meg hátra?