X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy tûnik nem lesz elég pénzem a jövõ hét végéig se, akkor pedig lehet újra tanulni 😞.What\'s your excuse?
Egy gyors számitást is végeztem és a leggyorsabb hajonál igy néz ez ki:
60 / 1.7 = 35.29 x 60 = 2117 x 1000 = 2117647km/földi ora
Tehát egy földi percben eltelik 35 sezura 1 orában 2117 sezura és ha azt megszorzom a hajo sebbeségével 1000km/sezura akkor megkapom mennyivel megy oránként a hajo,szerintem a sebbeségel nincsen baj 😊))
s/m/h/d/y as in Earth seconds/minutes/hours/days/years
Sezura = the smallest, mercantile time unit; it equals roughly 1.7 s
Mizura = 96 Sezuras = 163.2 s = 2.72 m
Stazura = 96 Mizuras = 15667.2 s = 261.12 m = 4.352 h
Tazura = 7 Stazuras = 109670.4 s = 1827.84 m = 30.464 h = 1.27 d
Wozura = 7 Tazuras = 8.89 d
Mazura = 7 Wozuras = 62.23 d
Jazura = 8 Mazuras = 56 Wozuras = 392 Tazuras = 497.84 d = 1.36 y
Teladiknál meg igy nevezik:
Quazura = 22 Mizuras = 3590.4 s = 59.84 m = curiously enough, this is almost ONE EARTH HOUR.
Inzura = 8 Mizuras = 1305.6 s = 21.76 m
Sun = 1 Jazura
http://druglord.buzz.hu/ ;)

What\'s your excuse?
Nekem APPC 5 ora alatt dob ki egy egy darabot magábol,most tartott ott hogy mindjárt elkezdi gyártani az elsö darabot 😊 (gondolom BPPC meg 10 oránként ad egy db-t)...
Meg nézegettem a nagy hajokat is,és arra jutottam hogy M1-böl talán a ZEUS-t volna érdemes elöször majd beszerezni(jo soká lesz még),annyi fegyver megy rá mint bármelyik M2-re(6 turret van) plusz még 82 hajo fér bele ja és 6 db 125 mw-os pajzs megy rá,mindez alig 90 milla plusz a járulékos költségek, felszerelés stb...
Akkor azt hittem, az a leghosszabb idõ, mert az két óra alatt gyárt le EGY darab lasertowert.Igaz, én mindig el tudtam adni, de hogy mennyit keresek rajta, azt még nem számoltam.
Ha meg nem tudom eladni, akkor meg jó lesz védelemnek...
De ez a Gamma PPC...ez igen! Jó itt sem vártam hogy óránként vagy félóránként szarjon ki egyet magából, de ez a 20 óra....kinek van ideje megvárni? Még SETA-val is...
Lucky Planet, Ocean of Fantasy, Great Reef, Depth of Silence
itt a térkép
kell neki :
EC, ORE, BOFU
Röpke 20:00 óra alatt gyárt le egyet, s mire a hozzávalókat begyûjti 4 hajó, az egy örökkévalóság
mondjuk én Kingdom End-be tettem, mondván van közel minden, de még így is az ORE és a BOFU beszerzés a szûk keresztmettszet.
Másik gond, hogy le kéne gyártanom belõle vagy 120 db-t, hogy minden M1, M2, M6, TL hajómra jusson belõle
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
GPPC gyárat nem látott valaki??Mennyibe kerülhet vajon???Egy APPC gyárat már vettem(jo drága volt, 5 milla és lassu is de viszont idövel jol fog jönni és 15 gyár után mondom épitek már egy igazán komolyat)...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én aszitem csak anyi van amenyit game elején elmakog a muki 😄D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
eléggé kezdõ vagyok mgé ebben a gameban, most ott tartok hogy kaptam mégegy hajot a scout vagy mi mellé, naszóval mit lehet kezdeni két hajóval? adjam el az egyiket? vagy be lehet allitani hogy segitsen nekem vagy mi?
ja a másik meg hogy muszály ezt a kereskedõsdit csinálni hogy az ember pénzhez juson vagy lehet valami harciassabb modon is pénzhezjutni? (ja meg hogy lehet e hogy végig egyedül vagyok és nem állitok fel kereskedõflottát mint ti meg hasonlok 😛)
de komolyra fordítva a szót, a SETA tökéletesen elég nekem.
beállítod 10x-re és kész.
Miután megszereztem a kapuból az adatokat, asszem meg kell néznem valami múzeumban vagy mi, de az hol van??(elnyomtat a feladatot...😞()
Ezt imádom a játékban, hogy nem erõltetik a fõszálat. Ennél a küldinél is elindultam követni a csajt aztán közben szóltak, hogy menni kéne vásárolni. Bedokkoltam egy bázisra és SETA-t benyomtam a gépet meg otthagytam. Visszajöttem kb. 2 óra múlva egy hajómat sem vesztettem ezalatt és ahogy kijöttem az állomásról szólt a csaj, hogy folytatni kéne az utat...
Küldetések között meg azt csinálsz amit akarsz és akkor kezdesz bele amikor jónak látod. Egyszóval király!
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-Automatically buys and sells the most profitable ware.
-Automatically imports a selected ware to your factory.
-Automatically exports a selected ware from your factory.
-Autmatically finds and buys a selected ware and returns home.
-Autmatically sells all possible ware and returns home.
-Overrides the disabled trade logging for a specified ship for 1 turn.
A readme-t soha nem árt végigböngészni 😊

Asmodeus> már lentebb is írtam, hogy én a LFE device megszerzése után csak M2-vel mentem küldetést csinálni, igaz azt is leszedték elöszõr a XENON szektorban (mert mid egyszerre támadt rám 😊 )
Aztán viszatölt és egy Paranid Hermes-sel + 500 EC-vel + 3x25 MW shieldel áthajtottam a szektoron (rám se néztek) aztán visszaugrottam a két nagy hajóért (M2-es Odysseus + Mammoth)
What\'s your excuse?
Ááá, én hülye gondoltam megcsinálom a Nyana's Hideoutos küldit: A Xenon szektoron vért izzadva jutottam keresztül, mert hát a kedves M2-k mind ott voltak, amerre én akartam menni plussz még gyorsabbak is a Novánál! Ez még megvolna, de utánna már kezdtem örülni, amikor beleszaladtam egy nagy Khaak fürtbe és másodpercek alatt ûrtörmelék lettem. 😊
Elmenteni meg elfelejtettem, grrr... Legközelebb minimum egy Nemesissel vagy Centaurral vágok neki.
What\'s your excuse?
Ez nekem nem is jutott eszembe.De jó!
Remélem mûkszik.