6542
-
Romeo One #3221 "...na most mivan beleírtavolna magát valami mod az ISO-ba ezt nem hinnem ????"
Nem, nem az ISOba írja be magát. A savegame-be.
-
Asmodeus84 #3220 Az egy veszett jó oldal! Számomra etalon az X-el foglalkozók között. -
#3219 Argonopedia -
#3218 Asmodeus :
hol van a teljes story leírva (a 3 játék végigvitelén kívül :)) -
#3217 jaja :)) -
#3216 Igen, ilyet én is olvastam :)
Tiszta Pravda, nem? :)))) -
Asmodeus84 #3215 Nem, csak a templomuk. De különálló frakció, meg is utáltathatod magad velük. Ez a jumpdrive miatt nem ajánlott. :)
Nem alkotok semmit, és is jóban vagyok mindenkivel, csak elovastam az X-Univerzum történetét. :) -
#3214 mikor a Split tading dockban olvastam a BBS-t a köv. hírre lettem figyelmes:
A gaz Argonok, akik a Split kémtevékenységet lefülelvén börtönbe zárták a nagyhírű, bátor kémünket, aki pusztán csak átutazási célból járt az argonok fő rendszerének titkolt területén és csak véletlenül tévedt a titkos kutatólaboratórium mellé. :))
-
Asmodeus84 #3213 Nahát, milyen furcsa! Az amcsik, és a Splitek is mindenkivel és állandóan háborúznak. :) -
#3212 Nem tudom mit alkotsz, én mindenkinek a kebelbarátja vagyok :)
Most már a Goner-ek is "Preacher" besorolást adtak nekem. Tényleg ezekszerint van Goner szektor? -
#3211 vagy a Splitek vs mindenki más :)) -
Asmodeus84 #3210 Bizony, és hogy ne térjünk el a tárgytól vegyük pl.: az Argonok vs Khaakok párbajt. Vagy a korábban lezajlott
Boronok vs Splitek balesetet. :))) -
#3209 egyébként a PSG már messze nem a legerősebb fegyverek :))
szerintem a PPC-k + az ION a legerősebbek -
#3208 Nem jár alapból, csak éppen a gyárban nincs normális választék a felszerelésekből. Alapból kaptam rá 1x125MW pajzsot, 'oszt jóészakát. A gyárban nem volt 125MW-s pajzs, fegyverekből is csak GIRE meg APSG volt raktáron. Hát a GIRE-t hagytam alapból, csak a helyet foglalná, a két APSG azért felraktam, bár eredetileg kerülni akartam a PSG-ket, dehát fegyvertelenül csak nem hagyom a legdrágább hajómat... -
#3207 Törökök vs görögök (ciprus)
Palesztinok vs USA
USA vs mindenki :)) -
#3206 hát de most nézz körbe :
CSecsenek vs Ruszkik
Amcsik vs Iraki ellenállók
Irakiak vs Nato kontingens
Palesztinok vs Izrael
és a többiek :)) -
Asmodeus84 #3205 LoL -
#3204 Asmodeus:
háborúznak is :)) -
#3203 lám-lám mennyien sunnyognak itt a háttérben :))
Gvarga12:
Ez a Crystal Free SPP mod hatása, melyet aktiváltál.
van ennek egy deaktiváló scriptje is, azt futtasd le!
hogy a .... melyik TL-hez jár alapban 2 db APSG ????
nem csak megvetted rá külön a megvételkor ??? -
Asmodeus84 #3202 Miért lenne veszteséges? A gyárak egymást között cserélnek árut, így nem bukhatnak rajta. Vagy rosszul gondolom?
Ja és sorry, annyira nem olvastam vissza. Nomeg néha annyira figyelek, hogy akár háborúzhatnának is mellettem :D. -
Asmodeus84 #3201 Erről beszéltem a felsorolásban.
Tehát bővebben: Tegyük fel, hogy van egy CR-ed, egy CB-id, egy SM-od, egy CF-od és egy SPP-d. Ekkor a script segítségével elvileg el tudod érni, hogy az SPP-t ingyen ellásd. A 9Cr-es árat azért írtam, mert már azzal akkora hasznot szerezhetsz, mintha 21-23Cr-ért árulnád crystal (nemingyen) vétele mellett.
Ore spec nem kell EC-hez. :) Az árat valószínűleg majd emelni, hogy a saját gyáraimnak is maradjon, mert ha elkapkodják az is gáz. :D -
hork #3200 Pedig ezt nagy valséggel egy felrakott script okozta, nem emlékszem már melyikben van ez a fícsör. Ugye tettél fel scripteket?! -
#3199 GRrrr.....
Csapás csapás hátán...
Eddig dicsekedtem, hogy egy Centaurom sem pusztut meg Khaak vagy Kalóz támadástól, mire mi történik? Nézem, hogy üres a Profit Center Alpha - ránézek jobban, hát bizony a Khaak-ok durván lenyomták a 3. számú Centauromat...
Gyilkos dolog, de mostmár mindegy, közben meglett az első TL-em, csak még fel kell szerelnem, mert nevetséges, hogy milyen alapszinten jött ki a gyárból - van rajta két APSG és 1x125MW pajzs... -
#3198 Hali emberek van egy nagy problémám, bepötyögtem hogy Thereshallbewings azóta minden SPP-ben sec. resource lett a cristal.Mar probaltam újrarakni a rendszert XP, újrakezdtem a gameot de meg mindig szar, na most mivan beleírtavolna magát valami mod az ISO-ba ezt nem hinnem ????
valaki valami ötlet? -
hork #3197 Asmodeus: én már vagy 5x írtam itt arról a scriptről :) Igazából a 0-ért beszerzésnek nincs sok értelme, mert akkor valamelyik gyárad veszteséges lesz, és az nem jó. Ideális ha nullszaldós a legtöbb, és kevés helyen gyűlik a profit. De igazából a pénzgyűjtő scriptek ezt feleslegessé teszik. Ami mindenképp nagyon jó, az a buy ware loopolhatósága (pl.: menj és vásárolj EC-t x gyárból végtelenszer) -
#3196 már ezért is megéri néha néha meghalni
Egyébként még a 3. main menü zene tetszik de nagyon -
kisviku #3195 Én viszont újonnan már nem ugrálok el a Xenon K-k elől... (jó, tudom nagyképű beszólás :) )
Ráeeresztem a Titánt, nekimegyek a Ray-el és egy pár hajót még kiküldök, csak hogy igazi csata hangulat legyen...
Viszont M6-al már én is haltam meg, de akárcsak az előző részekben, itt is szép a game over zene :) kicsit Cleydermann-os. -
#3194 :)) és intőt, meg rovót :)) -
Romeo One #3193 Fegyelmit nem lehet kiosztani...?
Valami script? -
#3192 Romeo One:
Nekem se szól, hogy megsemmisűlt 4 TS hajóm. -
#3191 Asmodeus>
Attól még az EC előállítása nem lesz ingyen, legfeljebb akkor, ha az EC legyártásáhhoz MINDENT házon belül gyártasz le (Silicon, Bogas, BOFU, Crystal, EC, ORE, stb.).
Igaz ekkor sincs értelme 9 Cr-ért adni, mivel megveszik 16-ért is :)) -
Romeo One #3190 A hülye picsa megint nem szólt, a logból, véletlenül vettem észre, hogy legyakták egy Dolphinomat. Jó régen, már visszatölteni sincs kedvem... -
Romeo One #3189 Kidolgoztam a kalózhajók elfogásának technikáját Nova ID+BHEPT kombóra. Hülyén hangzik, de sokat kell mellélőni. Az ID úgyis leszívja a pajzsot. Néha egy-egy lövés a kalózba, szigorúan rövid sorozatok. Pontos célzásnál 1, max 2 lövés!!! Így sosem lesz pajzsa, lassan fogy a hull, szóval hajlamosabbak kiugrani. Este 3 elfogásra jutott 5 lelövés, ami nem rossz arány, tekintve, hogy a legjobban szétlőtt hajóért is több jár, mint az az 500 Cr, amit meg sem kapsz, ha pirate szektorban vagy. Egyszer egy TS-t 2 (kettő)%-os hullal fogtam meg, azért pontosan 4923 Cr járt. -
Asmodeus84 #3188 OFF:
Természetesen nincs harag, csak gondoltam szólok ha már adtam X-Tensiont, akkor ez nem szép dolog. Peace! :))
ON:
Get Ware script
Valaki próbálta már ezt a scriptet? Állítólag meg lehet vel csinálni, hogy a gyáraidból ingyen vegyék az anyagot a többi gyárad hajói. Pl: a BoFu gyárad ingyé kap BoGast, a CF ingyé kap BoFut, SPP ingyé kap Crystalt...
Azért kérdem, mert elvileg egy SPP vagy 7-8 gyárat el tud látni EC-vel. És ha ez így van akkor a maradékot akár 9 CR-ért is lehetne értékesíteni, s ezzel ugyanannyi profitot termelne, mint 1850-es Crystal ár és 23 Cr eladás mellett!
Hú ez jó bonyolult lett. :))
Vagy tudtok más trading scriptet, amivel ugyanezt el lehet érni? -
Doki171 #3187 Ha már előre vagytok a sztoriban és kibéreltétek a hydrát attól a kreténtől a bázison adjatok el róla mindent és üljetek vmi gyors hajóba amire lehet rakni jump dirvot és azzal vágjatok neki a dolognak.
Az eladott cuccok kb 1 1.5 millka -
#3186 Rájöttem, hogy küldiket csinálni esetenként sokkal jövedelmezőbb mint kereskedni és még a rangom is növekszik. Az előbb 3100 körüli Ec-t kellett elvinnem valahova, ahhol 23Cr-ért átvették és miután mindet leszállítottam, még kaptam extra 23000-et, ami nagyon jó kör volt. -
#3185 ja, igaz, bocsánatot kérek Asmodeus-tól!!!
ilyen apróságokra felkapni a vizet :)) -
#3184 Lol :D -
#3183 Én arra gobndolnék, hogy véletlen kis betűvel írhattad a nevét. :D -
#3182 asmodeus>
az a "Lenemecsekezel" mit jelent