6542
  • Romeo One
    "...na most mivan beleírtavolna magát valami mod az ISO-ba ezt nem hinnem ????"
    Nem, nem az ISOba írja be magát. A savegame-be.
  • Asmodeus84
    Az egy veszett jó oldal! Számomra etalon az X-el foglalkozók között.
  • [NST]Cifu
    Argonopedia
  • Valen
    Asmodeus :

hol van a teljes story leírva (a 3 játék végigvitelén kívül :))
  • Valen
    jaja :))
  • [NST]Cifu
    Igen, ilyet én is olvastam :)
    Tiszta Pravda, nem? :))))
  • Asmodeus84
    Nem, csak a templomuk. De különálló frakció, meg is utáltathatod magad velük. Ez a jumpdrive miatt nem ajánlott. :)

Nem alkotok semmit, és is jóban vagyok mindenkivel, csak elovastam az X-Univerzum történetét. :)
  • Valen
    mikor a Split tading dockban olvastam a BBS-t a köv. hírre lettem figyelmes:

A gaz Argonok, akik a Split kémtevékenységet lefülelvén börtönbe zárták a nagyhírű, bátor kémünket, aki pusztán csak átutazási célból járt az argonok fő rendszerének titkolt területén és csak véletlenül tévedt a titkos kutatólaboratórium mellé. :))

• Asmodeus84
    Nahát, milyen furcsa! Az amcsik, és a Splitek is mindenkivel és állandóan háborúznak. :)
  • [NST]Cifu
    Nem tudom mit alkotsz, én mindenkinek a kebelbarátja vagyok :)

Most már a Goner-ek is "Preacher" besorolást adtak nekem. Tényleg ezekszerint van Goner szektor?
  • Valen
    vagy a Splitek vs mindenki más :))
  • Asmodeus84
    Bizony, és hogy ne térjünk el a tárgytól vegyük pl.: az Argonok vs Khaakok párbajt. Vagy a korábban lezajlott
    Boronok vs Splitek balesetet. :)))
  • Valen
    egyébként a PSG már messze nem a legerősebb fegyverek :))

szerintem a PPC-k + az ION a legerősebbek
  • [NST]Cifu
    Nem jár alapból, csak éppen a gyárban nincs normális választék a felszerelésekből. Alapból kaptam rá 1x125MW pajzsot, 'oszt jóészakát. A gyárban nem volt 125MW-s pajzs, fegyverekből is csak GIRE meg APSG volt raktáron. Hát a GIRE-t hagytam alapból, csak a helyet foglalná, a két APSG azért felraktam, bár eredetileg kerülni akartam a PSG-ket, dehát fegyvertelenül csak nem hagyom a legdrágább hajómat...
  • Valen
    Törökök vs görögök (ciprus)
    Palesztinok vs USA
    USA vs mindenki :))
  • Valen
    hát de most nézz körbe :

CSecsenek vs Ruszkik
    Amcsik vs Iraki ellenállók
    Irakiak vs Nato kontingens
    Palesztinok vs Izrael

és a többiek :))
  • Asmodeus84
    LoL
  • Valen
    Asmodeus:

háborúznak is :))
  • Valen
    lám-lám mennyien sunnyognak itt a háttérben :))

Gvarga12:

Ez a Crystal Free SPP mod hatása, melyet aktiváltál.

van ennek egy deaktiváló scriptje is, azt futtasd le!

hogy a .... melyik TL-hez jár alapban 2 db APSG ????

nem csak megvetted rá külön a megvételkor ???
  • Asmodeus84
    Miért lenne veszteséges? A gyárak egymást között cserélnek árut, így nem bukhatnak rajta. Vagy rosszul gondolom?
    Ja és sorry, annyira nem olvastam vissza. Nomeg néha annyira figyelek, hogy akár háborúzhatnának is mellettem :D.
  • Asmodeus84
    Erről beszéltem a felsorolásban.
    Tehát bővebben: Tegyük fel, hogy van egy CR-ed, egy CB-id, egy SM-od, egy CF-od és egy SPP-d. Ekkor a script segítségével elvileg el tudod érni, hogy az SPP-t ingyen ellásd. A 9Cr-es árat azért írtam, mert már azzal akkora hasznot szerezhetsz, mintha 21-23Cr-ért árulnád crystal (nemingyen) vétele mellett.
    Ore spec nem kell EC-hez. :) Az árat valószínűleg majd emelni, hogy a saját gyáraimnak is maradjon, mert ha elkapkodják az is gáz. :D
  • hork
    Pedig ezt nagy valséggel egy felrakott script okozta, nem emlékszem már melyikben van ez a fícsör. Ugye tettél fel scripteket?!
  • [NST]Cifu
    GRrrr.....

Csapás csapás hátán...
    Eddig dicsekedtem, hogy egy Centaurom sem pusztut meg Khaak vagy Kalóz támadástól, mire mi történik? Nézem, hogy üres a Profit Center Alpha - ránézek jobban, hát bizony a Khaak-ok durván lenyomták a 3. számú Centauromat...

Gyilkos dolog, de mostmár mindegy, közben meglett az első TL-em, csak még fel kell szerelnem, mert nevetséges, hogy milyen alapszinten jött ki a gyárból - van rajta két APSG és 1x125MW pajzs...
  • gvarga12
    Hali emberek van egy nagy problémám, bepötyögtem hogy Thereshallbewings azóta minden SPP-ben sec. resource lett a cristal.Mar probaltam újrarakni a rendszert XP, újrakezdtem a gameot de meg mindig szar, na most mivan beleírtavolna magát valami mod az ISO-ba ezt nem hinnem ????
    valaki valami ötlet?
  • hork
    Asmodeus: én már vagy 5x írtam itt arról a scriptről :) Igazából a 0-ért beszerzésnek nincs sok értelme, mert akkor valamelyik gyárad veszteséges lesz, és az nem jó. Ideális ha nullszaldós a legtöbb, és kevés helyen gyűlik a profit. De igazából a pénzgyűjtő scriptek ezt feleslegessé teszik. Ami mindenképp nagyon jó, az a buy ware loopolhatósága (pl.: menj és vásárolj EC-t x gyárból végtelenszer)
  • Valen
    már ezért is megéri néha néha meghalni

Egyébként még a 3. main menü zene tetszik de nagyon
  • kisviku
    Én viszont újonnan már nem ugrálok el a Xenon K-k elől... (jó, tudom nagyképű beszólás :) )
    Ráeeresztem a Titánt, nekimegyek a Ray-el és egy pár hajót még kiküldök, csak hogy igazi csata hangulat legyen...

Viszont M6-al már én is haltam meg, de akárcsak az előző részekben, itt is szép a game over zene :) kicsit Cleydermann-os.
  • Valen
    :)) és intőt, meg rovót :))
  • Romeo One
    Fegyelmit nem lehet kiosztani...?
    Valami script?
  • Valen
    Romeo One:

Nekem se szól, hogy megsemmisűlt 4 TS hajóm.
  • Valen
    Asmodeus>

Attól még az EC előállítása nem lesz ingyen, legfeljebb akkor, ha az EC legyártásáhhoz MINDENT házon belül gyártasz le (Silicon, Bogas, BOFU, Crystal, EC, ORE, stb.).

Igaz ekkor sincs értelme 9 Cr-ért adni, mivel megveszik 16-ért is :))
  • Romeo One
    A hülye picsa megint nem szólt, a logból, véletlenül vettem észre, hogy legyakták egy Dolphinomat. Jó régen, már visszatölteni sincs kedvem...
  • Romeo One
    Kidolgoztam a kalózhajók elfogásának technikáját Nova ID+BHEPT kombóra. Hülyén hangzik, de sokat kell mellélőni. Az ID úgyis leszívja a pajzsot. Néha egy-egy lövés a kalózba, szigorúan rövid sorozatok. Pontos célzásnál 1, max 2 lövés!!! Így sosem lesz pajzsa, lassan fogy a hull, szóval hajlamosabbak kiugrani. Este 3 elfogásra jutott 5 lelövés, ami nem rossz arány, tekintve, hogy a legjobban szétlőtt hajóért is több jár, mint az az 500 Cr, amit meg sem kapsz, ha pirate szektorban vagy. Egyszer egy TS-t 2 (kettő)%-os hullal fogtam meg, azért pontosan 4923 Cr járt.
  • Asmodeus84
    OFF:
    Természetesen nincs harag, csak gondoltam szólok ha már adtam X-Tensiont, akkor ez nem szép dolog. Peace! :))

ON:
    Get Ware script
    Valaki próbálta már ezt a scriptet? Állítólag meg lehet vel csinálni, hogy a gyáraidból ingyen vegyék az anyagot a többi gyárad hajói. Pl: a BoFu gyárad ingyé kap BoGast, a CF ingyé kap BoFut, SPP ingyé kap Crystalt...
    Azért kérdem, mert elvileg egy SPP vagy 7-8 gyárat el tud látni EC-vel. És ha ez így van akkor a maradékot akár 9 CR-ért is lehetne értékesíteni, s ezzel ugyanannyi profitot termelne, mint 1850-es Crystal ár és 23 Cr eladás mellett!
    Hú ez jó bonyolult lett. :))
    Vagy tudtok más trading scriptet, amivel ugyanezt el lehet érni?
  • Doki171
    Ha már előre vagytok a sztoriban és kibéreltétek a hydrát attól a kreténtől a bázison adjatok el róla mindent és üljetek vmi gyors hajóba amire lehet rakni jump dirvot és azzal vágjatok neki a dolognak.

Az eladott cuccok kb 1 1.5 millka
  • Hmuda
    Rájöttem, hogy küldiket csinálni esetenként sokkal jövedelmezőbb mint kereskedni és még a rangom is növekszik. Az előbb 3100 körüli Ec-t kellett elvinnem valahova, ahhol 23Cr-ért átvették és miután mindet leszállítottam, még kaptam extra 23000-et, ami nagyon jó kör volt.
  • Valen
    ja, igaz, bocsánatot kérek Asmodeus-tól!!!

ilyen apróságokra felkapni a vizet :))
  • Hmuda
    Lol :D
  • Hmuda
    Én arra gobndolnék, hogy véletlen kis betűvel írhattad a nevét. :D
  • Valen
    asmodeus>

az a "Lenemecsekezel" mit jelent