X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fegyvergyárakon már én is gondolkodtam, de el is viszik?Tehát van rá vevõ?
Másik a Computer Factory és a Chip plant...nagyon keveset találtam belõlük.
Gondolod, hogy vinnék ha építenék?
Persze ehhez be is kell tudni szerezni annyiért azt az iszonyatos mennyiségû alapanyagot.
Mondjuk.....lehet hogy meg lehet csinálni...
Figyu, és ez ennyit is használ(na) fel EGY darabhoz vagy ez a gyár max. raktárkészlete?Tehát ennyit lehet bepakolni a gyárba?
20:00:00 idõbe tellik 1 db legyártása
alapanyagok:
EC = 40.000 x 10cr = 400.000.-
ORE = 6.666 x 127 (legolcsóbb helyen) = 846.582.-
BOFU = 6.666 x 60 (átlag ár) = 399.960.-
------------------------------------------------
Összesen = 1.646.542.- szemben a 2.4xx.xxx.-árral
Megéri legyártani, igaz mire legyártod az 1 fél év, mert mire belehozzák a cuccost az egy örökkévalóság 😊))
pl. a 40.000 EC csak a szükséges alapanyag mennyiség 40%-a csupán 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Si vis pacem, para bellum.
Egyébként nekem is csak akkor tûntek fel a kalózhajók erényei, mikor megcéloztam õket és lekértem róluk az infókat! :-) Pl. az M4-esük sem rossz, mert négy ágyú megy fel rájuk. Igaz max. csak Alpha PAC. És úgy emlékszem az Ion Distruptor nem, ami komoly hátrány... De legalább egyet be fogok gyûjteni abból is, és meg is tartom...valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Ez nem igéret, ez bizonyíték 😊))

Meg ahogy néztem, kb az az osztály, amivel még "igazi" fordulóharcokat lehet elõadni.
De a Khaak rombolók ellen már egy M6 is elég szûköske, szóval nem árt az az M2-es tényleg.
Hentes: nem feltétlenül kell a Hydrával menni, én pl. az erõsebb Nemesisemmel mentem, hogy odapörköljek psg-vel a kismocskoknak. Jumpdrive beizzít, és a legelsõ oldalon látható unknown szektorba kell elugrani, ott a targetek között megtalálod a feketedobozt. Ja és vigyázz mert ott már nem csak m3/m5-ös khaakok lõdörögnek...
Továbbnyomtam a szöveget és a logban nincs benne..😞
Nos ott tartik, hogy Rok's...találkoztam a kisribanccal, adott 150e Cr-tet, azt odaadtam a bénafejünek, kaptam egy Hydrát...nos valami feketedobozt vár a kis picsa tölem...
Na, az meg hol van???
És ki lehet használni õket.Jó, ha Khaak-okat vagy Xenon-okat akarsz irtani, nem árt egy kicsit elsajátítani, hogy hogyan kell egy ekkora hajót harcban irányítani.
Az (egyszerû) Pirate, stb, fajok kiírtásánál nem nagyon kell foglalkoznod a lövöldözéssel, esetleg ha szintén M2-est támadsz.
Engem az összes faj szinte hõsként vagy istenként tisztel annyira jó a kapcsolatom velük.De mikor a múltkor "rámjött az öt perc" és elkezdtem imádott Argon-jaimat írtani, hát elõször nagyokat röhögtem. Vagy ötven hajó támadott, volt közte két M6-os is és hát olyan 30 %-ra vették le a pajzsomat.
Amikor nekimentem egy ugyanolyan Titánnak mint az enyém, akkor már figyleni kellett! De okos taktikával Te kerülsz ki gyõztesen.
Tehát csak azt akarom mondani, hogy én azért ajánlom -fõleg iparmágnásoknak- hogy vegyenek egyet, próbálják ki, és élvezzék. A Pirate Base, stb, meg már nem ellenfél. Jó nekem a Centaurral sem volt az...és nem nagyképûség.
Egyébként engem nem dobott ki már több mint egy hete. Kezdésnél lassú, amikor elindítom a progit, de csak kb. két percig. Utána begyorsul.
méter per secundum?
Hétvégén egy picit rányomultam, bár csak feleaddig jutottam, mint szerettem volna. (Nem sajnálom, az idõt 4hónapos kisfiam vitte el...
).
Nova sajna nem jött össze, a Khaakok hamarabb a nyakamon voltak, muszáj volt Mako-t venni, felszerelni. GPAC, ID, +Dragonfly kombó nagyon bejött. Na jó, aratni azt nem lehet vele, de ésszel használva egy egész szektort meg lehet tisztítani khaaktól, bár elég pepecs meló. Jelenleg a harceljárások finomításán dolgozom. A vadászösztön néha elkap, a "mentés elõtt csak még egy hajót" formájában, és nyilván olyankor lõnek szét... Csak ne lenne olyan rohadt erõs a khaak lézer...
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
1000 km/h ugyanis 4352 km/stazurának felel meg, mert egy stazura = 4,352 óra... Tehát ha egy óra alatt 1000 km-t tesz meg valaki, akkor egy stazura alatt 4352-õt... Visszafelé, tehát km/stazuráról km/órára pedig úgy kell számolni, hogy 4,352-vel oszt az ember. Tehát ha a sebbeség km/stazurában van megadva a játékban, az éppen azt jelenti,hogy igen lassúak a hajók! 1000 km/stazura így mindössze 229,78 km/óra... Tehát épp fordítva, ha stazurában számolunk akkor az derül ki, hogy még lassabbak vagyunk...
Öszintén szólva nem követtem végig a számításaidat, de az egyértelmû, hogy valami nagyon nem stimmel bennük. Km/óráról km/stazurára és viszont nagyon egyszerûen lehet számolni, szorozni vagy osztani kell a viszonyszámmal. Nem kell ilyen misztikus képletsort felállítani stazura, jazura mizurával...
Na, elkezdett fagyogatni, desktopra dobni, joyt kikapcsolni megint. Úgy fél percnyi játék után. Sokszor. Gondoltam, korrupt savegame, vagy ilyesmi, elõvettem egy két nappal elõtti mentést. Azzal is fagyott. Utolsó szalmaszálként egy hirtelen jött ötlet alapján ráengedtem a Norton Utils Windoctorját. Azóta csak egy desktopom volt. Ennyi...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Szóval így már elég hatékonyan lehet irtani csak sajnos elég körülményes egy távoli szektorba eljutni, mert jumpdriveot csak egyik hajóval tudok használni a másik nem használja.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Num.bill. 4 2 6 8 csak két dimenzoban mozog...
A Khaak szektorban (tudjátok, ahol a feketdobozt kellett összekaparni) rendeztem egy kis "razziát" a Nemesisemmel. 1x Gamma PSG elõre, fentre és lentre 1x Beta PSG. Még két Khaak Destroyert is sikerült leszednem, bár itt már a burkolat is sérült rendesen. Valahogy sikerült körbetáncolnom, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az egyik M2-es Khaak hajóbol kiesett egy cucc. Gondoltam rakéta, de azé megnézem. Érdekes dolgot találtam. NINCS NEVE. Ki tudom jelölni, fel is tudtam venni. Infót nem ad róla az Onboardcomputer, de a képe úgy néz ki, mint annó az XBF-ben a navigációs computer kinézett. tudjátok, amit "n"-el kellett aktiválni, és kidobta elétek a sectormappet.
Talált már más is ilyen cuccot, Mi lehet ez? Lehet valamire használni?
, úgyhogy inkább ezzel a sebeséggel kéne számolni
Nem KM/S hanem M/S, LOL ezt benéztem szépen,na akkor(képlet ua csak leveszünk egy k-betüt):
60 / 1.7 = 35.29 x 60 = 2117.4 x 1000 = 2117647m/ora
Tehát egy ora alatt eltelik 2117 sezura,akkor viszont földi idö szerint egy ora alatt megteszel 2117647 métert AZAZ 2117km/h-val megy a leggyorsabb hajo 😊))
Sorry nem tudom miért néztem km/s-nek amikor m/s-van ott 😊))
De akkor meg kevésnek tünik kicsit mivel egy stazura az kicsit több mint 4 földi ora igy kétlem hogy 4 oránként tenne meg 1000kilométert a leggyorsabb hajo ez azt jelentené hogy 250km/ora tehát egy ora alatt 250 kilométert teszel meg a játékban,ami szerintem meg kevés(egy boron ray-el kb 50/km tennél meg egy földi ora alatt tehát több orába telne mire átmész egy rendszeren,és mivel nekem volt már igy tudom hogy ez lehetetlen), de hát még ilyet, nem jelölik csak egy km/s-el,ami vicc föleg hogy sezura is van meg stazura is...Hát nemtom hogyan van ez,de elég furán az tutter...Lehet holnap felkelek akkor lemérem orával,és kiszámolom ugy....
Egyébként semmi baj nem lenne, ha le lehetne szállni a bolygókra. Nem tudom miért nem rakták bele, szerintem semmi gondot nem okozott volna... Nem vagyok egy szoftveres, de szerintem attól sem a játék nem foglalt volna nagyobb helyet, sem a gépigény nem lett volna több.
A Freelancer-nél is ezt csináltam (csak ott a fix árak miatt lehetett az állomásokat+árakat kinyomtatni és jó üzleteket csinálni 😊
TL 4 db ágyú: 1xMain (elõre) - 1xLeft - 1xRight - 1xBack
M1 6 db ágyú: 1xFront - 1xRight - 1xLeft - 1xUp - 1xDown - 1xBack
M2 18 db ágyú: 3xFront - 3xRight - 3xLeft - 3xUp - 3xDown - 3xBack
Pajzsok meg (átlag):
TL = 5 db 125 MW (Paranid Herkules + Teladi Albatross 6 db)
M1 = 6 db 125 MW (Split Raptor 5 db, Teladi Condor 7 db)
M2 = 5 db 125 MW (Split Python 4 db, Teladi Phoenix 6 db)
K.A.: Minden M1 hajóra 6 db turett fér (a hat oldalra)
az M2 hajókra minden oldalra 3 db fegyver (összesen 18 db) fér