6542
  • [NST]Cifu
    1.: Látod a TELJES szektort is sima Satellite-el? Nem csak a normál kapuk közötti részt?
    2.: A Xenon szektorokban ott a Salvage Insurance mentésnek (meg aki annyi időt tölt a játék elején a Xenon szektorokban, hogy menteni kelljen, az meg is érdemli)
    3.: Az elején még nem fenyeget az a veszély, hogy M1, M2, M6 vagy TL osztályal fogsz kavirnyálni, ha meg már eljutsz idáig, akkor az a 1,5 milla már nem akadály :)
  • Romeo One
    Minél forgalmasabb helyre rakod, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak nem lesz ott.
    Az árakat meg akkor is látja, ha az adott gyár nincs benne a látótávolságában.
  • Valen
    az a gond az állomáson való dokkolással, hogy amikor épp a M1,M2,M6,TL hajóban vagyok, akkor semmi kedvem nincs csak a mentés miatt átszálni egy kishajóba és bedokkolni egy állomásra :))

mellesleg ha egy Xenon sectorban / ellenséges sectorban vagy akkor hogyan mentesz ???

mellesleg tényleg nincs jobb dolgom kezdésnél másra költeni a pénzt :))

ha már itt tartunk 125 MW pajzsból hiány van az egész univerzumban (nem gyártanak, ami volt azt meg felvásároltam) és hiába gyártok magamnak 8H 20p alatt 1-et sokára lesz meg a hiányzó 40x5 db :((, valami ötlet, hogy hogyan lehet orvosolni a problémát ???
  • Valen
    lehet, de én betettem egy sima nav. satelitot középre z=-50.0 Km-re, és simán látom az egész területen a hajó és állomás forgalmat (beleértve az árakat is) :))
  • [NST]Cifu
    Átmérő.
    A sima satellite kb. területett lát be, mint a Duplex Scanner-es hajó, az Advanced meg kicsivel többet, mint a Triplex Scanneres (a Triplex 60km-es átmérőn belül "lát").
  • Hmuda
    Sugár vagy átmérő? Mert ha sugár, akkor bőven elég egy normált berakni a szektorok közepére és akkor az egész zónát lefedi és ugyanúgy szórakozgathatok az ottani cuccokkal. :-)
  • cifuatwork
    Messzebb lát:

Satellite - 40km
    Advanced Satellite - 70km
  • Hmuda
    *navigációs
  • Hmuda
    Mitől jobb az advanced műhold mint a síma navigációr?
  • [NST]Cifu
    Simán bedokkolsz egy akármilyen állomásra. Olcsó, tiszta, száraz és biztonságos érzés...
    Mondjuk tény, hogy mikor lett egy kis pénzem, én is vettem 30db-ot, de amikor csak lehet, inkább állomásokon mentek... :)
  • Romeo One
    hopp, ez kétszer ment el kétszer ment el....
  • Romeo One
    (x = fizetett hirdetés.
    A #3248 egy marketing/sales tanfolyam házi feladataként íródott. Tulajdonosát további intézkedésig pszichológiai megfigyelés alatt tarják.)
  • Romeo One
    (x = fizetett hirdetés.
    A #3248 egy marketing/sales tanfolyam házi feladataként íródott.)
  • Romeo One
    Ennél jobban? Mindenféle ostoba árura, gyárra? Amikkel csak a gond van? Vagy felszerelésre, amivel meg csak pusztítani lehet? A saját biztonságodról van szó ember! Ennyire nemtörődöm, gondatlan, felelőtlen módon szórod a pénzt?
    :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Romeo One
    Nálam 1 db van, biztonsági tartaléknak. Igazán sok jelentősége nincs, majdnem mindig van látástávolságon belül egy állomás, ahová bedokkolhatok. Max kényelmi szempont.
  • [NST]Cifu
    500x3.000=1.500.000Cr - szerintem a játék elején ennyi pénzt másra is el lehet jól költeni... :)
  • Valen
    Egyszer bevásárolsz Salvage Isnurencaból cca 550 db-t és az elég idejig elég lesz :)))

• [HUN]PAStheLoD
    ehem .. értem kösz szépen! :]
  • Romeo One
    Na akkor:
    Játékállást menteni bármelyik állomáson bedokkolva, az állomás számítogépéhez csatlakozva lehet.
    Vagy:
    A Goner Temple-ben vásárolható "Salvage Insurance" (~kármentő biztosítás) segítségével bárhol és bármikor. Űrben, harc közben, stb.
    1 db SI vásárlása 1 db mentésre jogosít fel, tehát ezek egyszer felhasználható darabok. De tudsz többet is venni belőle, 3000 Cr/db.
  • [HUN]PAStheLoD
    ott van a salvage insurance .. már eljutottam oda .. de nemtudom hogy műxik :]
  • Romeo One
    ???
    Gondoldd végig, és kérdezz újra.
    :)))
  • gvarga12
    Kösz a választ Valen már kezdtem kétségbe esni :)
    Na most nekiállok és megcsinalom a gameot addig amikor elkezdtem a scriptekkel szórakozni 3nap gameidő SPP meg ORE mineom volt.
  • [HUN]PAStheLoD
    ott lehet "menteni" ?
  • Romeo One
    A napból nyeri, de a kristályban tárolja el, mintha az lenne az akkumulátor.
    Szerintem ez így elég életszerű, és hihető.
  • Romeo One
    "Nem, csak a templomuk. De különálló frakció, meg is utáltathatod magad velük. Ez a jumpdrive miatt nem ajánlott. :)"

Jumpdrivot Argon Prime-on is lehet venni.
  • kisviku
    Igen.De ha már egyszer SOLAR tehát a napból nyeri, akkor minek a kristály? :)
    Jó, így valóban könnyű lenne.
    Ha már itt tartunk. Van egy olyan dolog minden szektorismertetőnél, hogy "Suns 150%" vagy a százalék lehet más is.Ennek nem a kitermelt Energy Cell-re kellen hogy legyen hatása? Itt azt értem, hogy adott idő alatt nem 276 EC-t termeljen ki, hanem mondjuk 500-at. Még nem próbáltam, de felhúzok Akeela's Beacon-ben egy SPP-t (igaz, ott sok van),mivel ott a "Suns" 450%-os.
    Vagy minden powerplant ugyanannyit termel? Mindegy hogy argon, teladi, stb.... ?
  • [NST]Cifu
    Oda már ugrani fogok :)))
  • Valen
    CIFU első utad a hajóvétel után a Gonar Temple-hez vezessen mindig :))

gvarga12:

ez teljesen normális :)))

a normál SPP-k (nem a tieid) mindnek 2nd resource a crystal.

neked (saját SPP-ben) elsődleges alapanyag a Crystal :))

kibaszás, de kell az egyensúly miatt (milyen lenne, ha nem használna crystalt az EC gyártáshoz az SPP, megmondom könnyű (ingyen energia :)) álomnak szép, de ez a gém nem az álomról szól :))
  • gvarga12
    Na még egyszer .
    Felinstalálom az XP-t erre az X2-őt, új játékot kezdek és lám a gép SPP-iben sec resource a Cristan na ez mitől van.
    Nem futtatok Semmi scriptet semmit ha nem látnám nem hinném el !!!!!
    Most megyek és felteszem a gémet 1 másik gépre ami még nem is hallott az X2-ről .
    Kezd X-akta szaga lenni a dolognak :)
  • gvarga12
    Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
    Bammmeg !!!!!!!!
    Írtam 1 fél oldalas hozzászólást erre a Mehet gomb után összeszartamagát az explorer.
    AgRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
  • [NST]Cifu
    Mintha a hajó leírások kissé pontatlanok lennének nem? Arról volt szó, hogy a Teladi Albatross-on van 1x fő fegyver, meg 1x-1x jobb illetve ball torony. Nekem viszont a két toronyba 3-3 Slot van!

Amúgy irtó macerás felszerelni ezt az átokfajzatot, egy örökkévalóság volt, mire elértem vele a Kingdom's Endbe és még mindig nincs rajta Jumpdrive és Teleporter...
  • hork
    a the-commander.com-on ott van elég sokáig, talán végig?
  • teco
    végigjátszás leírást honnan lehetne beszerezni?
  • Romeo One
    :)))))
    Jaja...
  • Romeo One
    Nem úgy értettem. Saját gyárból akár max áron is megveheted a cuccot, összességében akkor sem leszel veszteséges, mert a pénz nálad marad, csak a haszon nem az egyik gyáradban csapódik le, hanem a másikban!
  • hork
    Ja értem arra gondoltál h. akármennyiért vásárolsz a profit ugyanaz marad, ezzel egyet tudok érteni
  • hork
    Enélkül a script nélkül semmiképp se akármennyiért, csak az adott áru min-max sávján belül. A get.ware scripttel tényleg akármennyiért.
  • Romeo One
    Könyörgöm! Saját gyárból akármennyiért vásárolhatsz!!!
    Részletesen: #2798
  • hork
    Asmodeus: ha 0-ért akarsz eladni a gyárláncban, akkor az EC-t is 0-ért kell venned beléjük az SPP-ből, szóval ugyanott vagy, mert az SPP profitját ez meg csökkenti. Szal ez ugyanaz mintha pénzért dolgoznak a gyárak, csak összehangolt árakon, hogy nullszaldósk legyenek. Igaz így nem kell kiszámolgatni, hogy mennyivel lesznek nullszaldósak, szal nem értelmetlen
  • Romeo One
    Asszem megindultam a hírnév felé. Az egyik szektorban egy BBS küldetésre lettem figyelmes, ahol majdnem 30E Cr járt annak, aki titkos iratokat visz a szomszédos szektorban lévő SAJÁT gyáramba!!!
    Kirrájjj...