6542
-
#3301 Station javítást a BBS-en hírdető cég vállal csak tudtommal -
Zombye #3300 Okés! megtaláltam, köszönet!
-
K.András #3299 Station Repair Drone-t látott e már valaki???Mer én nem,pedig kell hogy legyen :)) -
#3298 Camouflage Device -t én még nem láttam eladónak sehol :))
Xenon I-t és H-t még én sem láttam :(( -
#3297 egyszerű, kimásolod vágólapra (ctrl+c) a linket, amit be akarsz tenni, utánna itt a mehet gomb alatti (url) szóra klikkelsz, ekkor beilleszted a linket (ctrl+v) és beírod a szöveget (ez a szöveg lesz kékkel aláhúzva)
ennyi -
K.András #3296 Ott van: URL :))) -
Zombye #3295 Hogy lehet azt megcsinálni, hogy erre a linkre egy "ilyen" szócska ráklikkentésével lehessen eljutni? Vagy persze bármilyen más, az igényeknek megfeleő hipertextszerű hivatkozást hogy lehet itt megvalósítani?
-
Zombye #3294 Én is szeretnék egy "http://argonopedia.ppcis.org/upgrade.php?upgrade=36" cuccot!
-
Zombye #3293 Srácok látott már az itt levők közül Xenon I-t (TL) és/vagy Xenon H-t (TS)?
-
#3292 nekem eddig csak ay Ore belt-i Silicon bányámat támadták meg, miután kiraktam a bánya mellé vagy 6 db LaserTowert.
Ezekből maradt 1 db életben, a többi megsemmisült a csapásban, de bánya nem sérült :))
Ekkor oda vezényeltem egy Split Raptor-t, s megadtam hogy Protect Mine, azóta nem kaptam arról jelentést, hogy megközelítették volna a bányát vagy a Raptort :))
vannak a szektorban khaak-ok, de nem mernek odamenni :)) -
kisviku #3291 Hmm, ebben van igazság. De nekem előszeretettel támadják a gyáraimat is.
Még annak ellénre, hogy állomásozik egy M6-os a szektorban, ja és van a gyárban is vadászgép.
Ahol viszont sok ellen van, pl, khhak, xenon, pirate egyszerre!, oda már M2-es is van vezényelve. -
K.András #3290 [IMG][/IMG] -
#3289 and down -
#3288 up -
#3287 szerintem nem, és a khaak-ok leginkább ott jelennek meg mindig, ahol éppen vagy :)), gyk. ne legyél a gyáraid közelében, s akkor nem támadják meg :))
illetve a felfegyverzett hajóidat támadják még mellette, ergo én ezért nem is őrzöm a gyáraimat, kereskedőimet, hogy ne legyen okuk megtámadni :)) -
#3286 Én minden Equiptment, Shipyard, Drydock és a fontosabb Shield és Fegyver gyárakat birtokló rendszerbe tettem 1-1 satelitet, így ezzel nincs gond.
A probléma az hogy már vagy 10 órája nem frissült az Equiptment bolt 125 MW pajzs késulete (PPC és HEPT és PSG fegyverből van utánpótlás, még a 1,5,25 MW-s pajzsból is, csak a 125 MW-s nem termelődik :((
és hiába viszek alapanyagot a gyárakba, még nem gyártottak le 1 db-t sem (lehet hogy megadom 3-4 Teladi Vulture-nak vagy Split Caiman-nak hogy keressen 125 MW-s pajzsot és ha talál vegyen :)) -
Romeo One #3285 Azok után a győzelmek után, amelyikben nem te ülsz a hajóban, de a tiéd, jár a harci rang? -
Romeo One #3284 Ezek a rohadt khaakok nemtom, hogy csinálják, de ha két percnél tovább időzök egy szektorban, azonnal megjelenik ott egy cluster. -
kisviku #3283 A gondolat remek.
De én a Teladiknál nem találtam M6-os korvettet. -
kisviku #3282 Ötlet? Hm, az nem sok van, de észrevettem, hogy bizonyos idő után megtelnek az equipment dock-ok újra.
Nekem viszont az a problémám, hogy ha hajót akarok venni és pont amikor kellene a legjobban, akkor nem lehet kapni.
Az én taktikám, hogy minden szektorba, ahol van Shipyard, lerakok egy szatelitet, és van hogy egyikben sem tudok hajót venni.Persze az "L" felszereltségűekre gondolok. -
Romeo One #3281 Bugokkal küzdőknek okulásul:
Tegnap két óra orális szex után fény derült a titokra, miért esik hanyatt állandóan a joy vezérlése. Összeakad a script editorral. Kénytelen voltam egy négy nappal ezelőtti mentést elővenni, ahol flottul működik minden. Csak most kezdhetem onnan... -
#3280 Hát igen, azis gond :(( -
Szép... -
#3278 Ami már csak azért is érdekes, mert a Teladi M6 alapból nem elérhető... -
#3277 Pontosan Cifu -
#3276 Összeakarok gyűjteni minden hajóbol 1 db-t.
Tehát:
Teladi összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Split összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Paranid összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Boron összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Argon összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Pirate összes (M3, M4, M5, TS)
Xenon összes (kár hogy az M1, M2 nem elfoglalható)(M3, M4, M5) -
Ezt most akkor nagyon nem értem...
mindegyik fajtól 1db M1, 1db M2, 1db M6 és 1db TL-t veszel? Vagy mi a rák? -
#3274 CIFU:
lentebb a darabszámok a 125 MW-os pajzsok darabszáma az M1-es hajókon :)) -
K.András #3273 De minek vettél ennyi hajot???:)))
Valakit be akarsz támadni??? -
#3272 Számoljunk csak, lesz 30db M1-ed, mivel ezek ugye úgy érnek valamit, hogy vadászok is vannak rajtuk, akkor mondjuk 30db M3 vadászal számolva ez 30x30=900db, mondjuk darabja legyen 2 millió, ennek végösszege 1,8 milliárd.
András, ez bizony bankot robbantot... -
#3271 kicsit elszámoltam a 40x5 db-t, de tévedni Argon dolog :)) -
#3270 fb=db -
#3269 bammeg nem szétesett a táblázatom :(( -
#3268 hát lássuk csak
..........M1........M2........M6.......TL
Teladi....7db.......6db.......3db......6db
Split.....5db.......4db.......1db......5db
Boron.....6db.......5db.......2db......5db
Paranid...6db.......5db.......2db......6db
Argon.....6db.......5db.......2db......5db
------------------------------------------
Szumma...30db......25db......10fb.....27db
Szumma összesen: 92 db, ebből megvan 46 db -
#3267 Tegnap néztem valamelyik BBS-en, hogy a leggazdagabb lény az X-univerzumban valami 700 milliárd Cr-t birtokol... Ehez képest...
De elég, ha utánaszámolsz mennyibe kerül 40x5=160db 125MW-s pajzs, az se kis összeg.... -
K.András #3266 Bazze azért 40 db M2 ha a legolcsobbal is számolom 2 milliárd kredit,plusz a felszerelés is vagy 2 milliárd! -
#3265 Szvsz a "Galaxis Ura" címre pályázik, 40db M2-vel pedig elég jók az esélyei erre... -
K.András #3264 De minek neked 40x5 125mw-s pajzs???40 db capital hajod van???Nem kellett volna megvenni csak annyi amennyit fel tudsz szerelni :)))
Én most veszek egy titánt meg meg egy shark-ot de már mindkettöre meg vannak véve a pajzsok... -
#3263 1.: Egyes szektorokban nem árt.
2.: Erre is igaz a #3261 2. pontja
3.: Akkor meg miről vitázunk? -
#3262 1. de csak azt, de kell több???
2. nem csak ott, pl. Unknown sektor
3. pontosan :))