6542
-
Zombye #3341 Nekem ugyanolyan vinnyogú hangot szokott adni az UFO is, meg az űrlegyecske is.
-
K.András #3340 Az is lehetett...De nálam az nem pittyeg inkább más hangot ad,nekem pittyegésnél ufo szokott lenni... -
Zombye #3339 Szerintem SpaceFile volt! -
K.András #3338 Az UFO volt :)))
Van a játékban... -
#3337 Jaj, elfelejtettem megkérdezni: Ma reggel műholdakat helyezgetem ki és az egyik ponton egy apró kurvagyors valami repült el előttem (normál SETÁban). Sárgás fénye volt. Az mi volt. Halkan pittyegett. Azt hittem valami UFO vagy valami, de semmit nem jelzett a radar. -
K.András #3336 -
#3335 akkor nem igaz amit írtam :))
HAZUDTAM :))
kövezzetek meg :)) -
#3334 Fuj> 3333 rusher :)) -
#3333 Hát asszem egyelőre leteszek a nagy hódíó hadjáratokról és maradok a nyugis gyáros életnél. :-) -
K.András #3332 Ez nem igaz,ha igaz lenne nem nönének a rangjaid SETA közben(a katonai is)... -
#3331 CSAK AKKOR NŐ A REPUTATIONOD AMIKOR TE NYÍROD KI AZ ELLENSÉGET (A SAJÁT HAJÓKNÁL NEM) -
#3330 Ellenség nem gon, tekintve, hogy nem vittem el a fő szálat a Khaak támadásig és eddig még se hírük, se hamvuk (kop-kop-kop).
Most épp egy Novára gyüjtök, amit szépen felszerelek rendes fegyverzettel és elküldöm diplomatának a Paranidokhoz. :D -
#3329 Ore Belt-ben van egy 64-es, de ott sok az enemy
Van Ministry of Finance (Teladi) sektorban is jó (2 db Ore + 1 Silicon Bányám van ott)(a közelből tudsz odavinni gyárat -
#3328 Na, asszem elkezdhetek már bányákban gondolkozni. Merre érdemes felhúzni egy szilikont a kezdőhely közelében? -
#3327 ja:
Lucky Planet-ben hiány van EC-ből (nincs SPP ott)
király üzlet :)) -
#3326 ezis egy nézőpont :)) -
#3325 Mert lusta voltam elvontatni Kingdoms Endbe, de még így is elég jövedelmező, hogy fedezni tudjam a felfedezőhajóm felszerelését. -
#3324 hát akkor passz (lehet hogy vmelyik script) vagy gép tuning (nálam nincs húzva semmi !!!) -
#3323 Miért Home of Light-ban ??? -
#3322 Nekem meg végre kezd beindulni az üzlet. Van egy SPP-m Home of Light-ban és sikerült úgy kialakítanom a szállítást, hogy az már nyereségesnek mondható. -
K.András #3321 1.2-röl kezdtem ezt már :))) és mégis ezt csinálja.Mégegy ilyen és letörlöm. -
#3320 melyik verzióval kezdted a gamét (konvertált-e a savegame 1.0->1.1-re és onnan 1.2-re) ??? -
K.András #3319 Komolyan mondom nem értem,idáig nem volt baj de most meg elkezdte azt játszani hogy amikor dokkolnék ki egy gyárbol kivág az asztalra :(((
Komolyan mondom ez már vicc.Az ilyenek miatt huzták le a játékot mindenhol,lassan azt kell mondjam jogosan.Játékban ilyen hibákat még soha a büdös életben nem láttam... -
#3318 Zomby mindenféleképpen meg fogsz hagyni egy Xenon J-t :)) -
Zombye #3317 Valami hasonlóra gondoltam, de sehogy sem akart összeállni a mondat.
Najó! ha majd gazdag leszek, és Xenonokat fogok irtani Odüsszivel, ígérem meghagyok egy Xenon N-t -
#3316 Az Öregek (akik a teljes kapuhálózatot kiépítették) a Xenon háború végén követeket küldtek az X-univerzum fajaihoz, hogy ne pusztítsák el teljesen a Xenonokat. Ezek a követek voltak a Sohenek, akik a Xenonokhoz hasonlóan teljesen gépi faj voltak. Ezen az egy kapcsolatfelvételen kívül egyetlen regisztrált eset sincs az Öregekkel vagy Sohenekkel való találkozásra. -
Zombye #3315 Ebbe belezavarodtam!
Mit akar jelenteni?
"The Old Ones send a message through their executive, the Sohnen, to keep the Community of Planets from completely destroying the Xenon. There has never been any report of a direct contact to the Old Ones or the Sohnen before." -
#3314 A story serint a Xenon JumpShip alapján fejlesztették ki a X-Perimental Shuttle-t. És a Xenon JumpShip hajó sem működött rendesen.
már csak az a kérdés hogy:
Az X-universum fajai állítólag nem ismerik a kapuépítés titkát, mivel nem jöttek rá, hogy hogyan működik.
De az Argonok (emberek) a saját maguk alkotta jumpgate-en jöttek az X-universumba!!!, ergo nekik tudni kéne, hogy hogyan kell ilyet építenio vagy nem ??? -
Zombye #3313 A Xenonok már megoldották a kapuk nélküli utazás talányát. 7 évvel Captain. Brennan indulása előtt egy un. Xenon JmpShip lépett be a sol renszerbe.
-
#3312 Zombye>
az AP GUNNER a brennan Triumphy kaput semmisítette meg, a Földi kaput meg földiek azután, hogy elcsalták a Xenon-okat a Föld-től.
-
Zombye #3311 Igen, valsz innen asszociáltam én is. Már annyira belémrögződött, hogy Sisewell = teladi homeworld. -
#3310 Gondolom a Földnek már könyebb dolga volt kiszámolni az X-hajó pályáját, mivel pont egy modern csatahajó melől ugrott, és gondolom kicsit tökéletesítettek a jumpdriveon, de lehet, hogy Elenáé is tönkrement az ugrás után, nemtom. -
Zombye #3309 Ezt sem értem!
"Major Elena Kho is sent to the X-Universe to rescue Cpt. Brennan."
Ez az esemény abban az évben történt, amikor Brennan az X-Universumba tévedt. Tehát Elenát a földről küldték...
Francbaaaa!!! Ráharaptam a növőfélben levő fogamraaaa aúúúúúúú ez fájt!!! Szóval a földi irányítás mégis honnan tudta, hogy a csajt hova kell küldeni, A StoriLineban benne volt, hogy Elena tulajdonképpen honnan is jött? Én nem vettem észre, de persze, lehet hogy ki volt fejtve.
-
#3308 Az elektronikát azért zúzták agyon, mert adatokat tartalmazott a Föld pontos koordinátáiról és ha a Xenonok véletlen lehetőséget találnának a kapu nélküli utazásra, akkor nagy bajban lett vona a Föld.
Mivel nem tudják a távolságot se, sem pedig a koordinátákat (mivel a kapu berendezései tartalmaztálk őket), nem tudtak visszaugrani.
Az egy dolog, hogy az X1-ben a Seizwell-ből indul a játékos, de ez nem jelenti, hogy a Teladik onnan származnának. -
Zombye #3307 Olvasgatom az argonopediát és egy két dolgot nem értek, vagy ha jól értem, akkor szerintem logikátlan.
A földiek ugyi kettő darab ugrókaput építettek. Egyiket a föld körül állították fel orbitális pájára, a másikat meg elküldték az alfa centaurihoz. Ezt az utat 78 év alatt tette meg, de mire odaért a tudósok már rájöttek, hogy idegen ugrókapuk is léteznek, így sikerült a földi kaput beintegrálni a rendszerbe. A nagy terraformer háború után a földiek megsemmisítették a földi kaput, hogy a Xenonok ne tudjanak visszajönni, így a föld számára lehetetlenné vállt az interszteláris utazás. A másik kaput ami gondolom megegyezik a Brannen's Triunph-ban levő törött kapuval, elvileg az AP Gonner semmisítette meg (bár leírva csak az van, hogy az elektronikát zúzták le róla, maga a kapu egyben maradt). A képek ennek ellentmondani látszanak, de mindegy.
Miért semmisítettég meg akár az elektronikát is? Hiszen a II. kapu már nem tudott kapcsolatot létesíteni az I.-vel.
Elvileg jumpdrive-al meglehetne oldani, hogy megadott koordinátákra ugorjon egy hajó. (ha a khaak szektoroknál műxik, akkor máshol is működnie kellene. Kérdem én. Miért nem tudnak a II. kapu roncsaitól a Sol rendszerbe ugrani? A távolságot tudják, elvileg a koordinátákat ez alapján már ki lehet bogarászni.
A teladik, akkor most Ianemes Zurából származnak? Mert eddig úgy tudtam, hogy Sisewell a homeworldjük. Azt tudom, hogy már elkezdték felderíteni a kapu mögötti szektorokat, amikor a kapuk "átfordultak" és Ianemes Zura szertendőszanaszéjjel szeparálódott a többi rendszertől.
-
#3306 az pech -
K.András #3305 Nekem már gyárat is szedtek le unknown hajok!!!
Igen igen azok a kis csiszlicsáré kis szarok...
Igazábol abban a rendszerben csak egy pár bányát üzemeltetek és nem akartam védelmet rakni,aztán legyakták... -
#3304 nem tom, még nem volt rájuk szükségem :)) -
K.András #3303 Lehet megprobálom elvenni a csávotol :))) -
K.András #3302 Nade station repair dronal csinálja...