X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kipróbáltam a "Teladi Auto-Trading Scrit 2.2c"-t, és pozitivak a tapasztalataim. Két Boron Manta és az Argon Mercury szépen csinálja magától a kereskedést, én meg közben szépen felderítgethetek a Discovery-vel, és csinálhatom a küldetéseket. Estére benthagyom SETA-n, kiváncsi vagyok hány millióm lesz reggelre 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De jo is lenne!!!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Mondom hogy lehet temetni,2002-re kész kellett volna itt lennie és sehol nincs...
2002-re igérték most 2004-van és még info sincsen rola,szal szerintem lehet temetni ELITE 4-et...
Vagy három bázis van, vagy mire célzol?
Na megnézem még1x.
Ja a gurus értékelés meg szánalmas. Meglátszik, hogy max 2-3 órát tölthetett a játékkal vagy annyit sem. Messze nem vagyok ûrszimulátor õrült de ez a játék megfogott. A freelancer is nagyon bejött de ott változatlan árakkal és azzal, hogy elég hamar meg lehetett szerezni a legjobb hajót azzal elég hamar el lehetett felejteni a játékot. Nos itt szó sincs ilyenrõl, mert mire összekaparsz pénzt egy M2-re vagy M1-re addig megõszülsz és közben folyamatos újdonságokkal szolgál a játék. Szvsz minimum 85-95% de hogy 80 alatt az nevetséges. Ennyit a gururól...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Frontier Developments is a leading independent games developer, having built on the work of its founder, David Braben, and produced leading edge games since the days of Elite in the early 1980's.
We currently develop games for PlayStation2, Xbox, GameCube, Windows PC, Microsoft Windows Mobile Pocket PC and Nokia Series 60 phones.
RECRUITMENT: We are currently recruiting programmers for a major game development project. Due to continued expansion we are also seeking candidates for an internal producer / project lead role on a significant new game development.
Bocs az OFF-ért
Mellesleg, sajnos még elég távol is van az EREDETI C64-es ELIT-tõl 😞((
Nembaj, majd az ELITE 4, ha elkészül.
Kár hogy az Elite 2-3 ,ár nem fut a gépemen 😞( és RANDA mint a BÛN 😊)
A cikkíró lehet, hogy az 1.0-át tesztelte de a minõsítés akkor is alacsony. A program az X-Tensionnél többet nyújt, pedig arra már azt mondták, hogy nagyon közel járt az Elitehez. A grafikai értékelést viszont abszolút nem értem, elindította ez egyáltalán a játékot??
What\'s your excuse?

Ez olyan, mint amikor at SW KOTOR-ról írt egy gyerek egy értékelést egy oldalon, úgy hogy nem is ment az elsõ pályán túl, mert hogy nem FPS, és hogy nem õ harcol, meg stb...
Szerintem ez se játtszott vele 2 percnél tovább
Végülis ezzel csak magát nevettette ki, járatta le
Valahol sajnálom az ilyeneket, annyi szép, jó dologból maradnak ki a saját szûklátókörüségükbõl

Hát inkább nem mondok erre semmit, mert csak nagyon csúnyán tudnám magam kifejezni. A cikk írójának talán szét kellett volna néznie egy kicsit és megnézni, hogy valóban olyan keveseket foglalkoztat ez a játék. Csak azért írtam le mindezt, mert baromira felhúzott. Na mindegy, szerintem kategóriája koronázatlan királya az X-sorozat.
A küldetésnél most kéne mennem Omikronba, megmenteni fatert.
Gondolom a Fight-ing rankra gondol, bár most 1'st Ace vagyok csak 😊), meg Advenced Industrial (hogy miért azt nemtudom 😞( ), na mind1, de szerintem a harci ranktól függ, mert nem a faji ranktól az biztos 90% fölött minden fajnál 😊)
Najó! Találtam egy 40-es Nvidium aszteroidát az igaz.
Elvileg lehet kapni BBS-en Khaak hajókról, meg fegyverekrõl adatokat, valami 54 ezer credit körül van. de amikor le akarom tölteni az infót nem engedi. milyen rang, vagy minõsítés kell hozzá? Gondolom valami olyasmi lehet, hogy ha befogok egy Khaak Clustert, akkor nem azt mondja, hogy Unknovwn enemy ship, hanem mondjuk Khaak Cluster.
És csak jönnek... csak jönnek...
Hát gyártókapacitásuk az van dögivel, ez már biztos. Ilyen hamar pótolni capital shipeket azér már profizmusra utal!

What\'s your excuse?
Be lehetne azt valahogy gyûjteni?
"Var/Station/Carrier to dock at"-re, és úgy kiválaszthatók az ellenségesek is (bár semmi logika nincs benne).
Azért elküldöm a jót is.
A hajóknál sikerült Pirate Shippet friendlybe rakni.
What\'s your excuse?
Amikor szólsz a TL-nek, hogy rakja le szépen elhelyezed a sectormapen vízszintes síkban. Ha megvan megnyomod az Insertet, ekkor a sectormap oldalnézetbe vált. Voilá, lehet magasságot állítani!
What\'s your excuse?
Olvastam a readme-t csak annyira nem tudok angolul és én azt irtam, hogy a Goner temple-re meg az Equipment dockokra azt irja, hogy ott lehet jumpdriveot venni, mondom az nem kell az már van. 😊
De akkor ezekszerint software is kell neki.
Kalózbázis: Egyszer sikerült leszednem 1-t egy Nova-val. Többet nem sikerült. Aztán Argon Centaur(M6) 2xGHEPT, 2xHEPT. 1x rálöttem aztán végeztem a kirepülõ hajókkal. Utána beálltam a bázissal szembe. Lötten folyamatosan az elsõ ágyukból és közben az alsó és felsõ turret is lötte. Max 1 percig tartott.
Olvasd el a scripthez mellékelt leírást, hogy mit hova kell másolnod, mi mit csinál, hogyan mûködik.
beírod, ha mg nem tetted volna meg a következõt, kint a szabad ûrben (karakter helyesen (Shift+t)(T)-vel): Thereshallbewings, ekkor egy hangot hallasz.
ezután (S)hip list -> (C)omputer -> (S)ript editor combóval jutsz el a script editorba.
itt a legelsõ pontra (Enter), utánna a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet, majd (r) betüt nyomsz (NEM Entert), ekkor kiválasztod a Null-t -> (Enter), utánna megint (Enter) -> utánna ha kér paramétereket, akkor megadod neki, ha nem akkor visszatér az egyik legelsõ menübe.
vannak scriptek, melyek beépülnek a computer menübe (ilyen a Xai Jumpdrive is), ezeket nem kell lefuttatni a script editorban.
a Xai jumpdrive-hoz kell venned minden hajóra egy úgynevezett Xai JumpDrive Software mk1-et, amit a legtöbb ecquiptment boltban lehet kapni (Gonar Temple-ben is), majd a computer menüben a navigation menüpont alatt lesznek a plusz opciók.

A Xai Jumpdrive scriptjét meg Station accountatot tettem fel.
az a lényeg, hogy azt a nagy hajót elkezded lõni (érdemes egy M2-vel, megvárod míg lesz anim, utánna mondja a nav beacon-t, akkor a NOVA (FULLos)-sal odamész, anim, utána mondja hogy megint lõni kell az UNKNOWN OBJEKT-eket, amiket mutat (praktikus addig visszadokkolni az M2-be és azzal kilõni azt azokat a szarokat), majd mikor lelõtted õket, megint vissza NOVA, s anim után a nav beacon-hoz menni, ennyire egyszerû 😊)