X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább arra vagyok kíváncsi, hány hajód marad reggelre

[NST]Cifu
NA, ma elkezdtem komolyabban nyomni az X2-õt, Asmodeus hathatós segítésével.

Kipróbáltam a "Teladi Auto-Trading Scrit 2.2c"-t, és pozitivak a tapasztalataim. Két Boron Manta és az Argon Mercury szépen csinálja magától a kereskedést, én meg közben szépen felderítgethetek a Discovery-vel, és csinálhatom a küldetéseket. Estére benthagyom SETA-n, kiváncsi vagyok hány millióm lesz reggelre 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

K.András
Hát szeretnék benne hinni de már nem megy,majd ha látom 😊))
De jo is lenne!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Valen
#2526-ban írják, hogy programozót keresnek, idei cikk, lehet reménykedni 😊) és amíg élünk remélünk 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
lehet, de bízzunk, hátha mégsem felejtették el 😊)

K.András
Mikor raktál be???

K.András
Ne zavarjon hogy ez egy 99-es cikk 😊))
Mondom hogy lehet temetni,2002-re kész kellett volna itt lennie és sehol nincs...

Valen
K.A. ne vedd sértésnek, de két linket is betettem, amin idei hírek vannak, és azok alapján ha elkészül (grafikailag legyen mostani x2 szintû) ütni fog mindent (fõleg a multi miatt 😊)

Valen
ITT

Én még nem temetném

K.András
"Nembaj, majd az ELITE 4, ha elkészül."

2002-re igérték most 2004-van és még info sincsen rola,szal szerintem lehet temetni ELITE 4-et...

K.András
A történet az ugy ahogy van gagyi a feladatok szintugy,grafika az szerintem oké,a játékmenet az alaptörténeten kivül oké,a hangulat az fantasztikus!Irányitással nem tudom mi baja van szerintem semmi gond nincsen vele,kurva jok az effektek,nálam 100%-san perciz az egész!Tehát egyedül a történet miatt lehetne lehuzni meg a bugyuta feladatok miatt,de hogy ennek a játéknak valaki 61%-ot adjon az több mint tudatlanság!Ha nekem kéne osztályozni és nagyon nagyon szigoru lennék, akkor kapna 85%-ot de csak a fentebb emlitett dolgok miatt és nem gyözöm hangsulyozni ha nagyon szigoru lennék(!),egyébként ez az ember soha nem játszott semmivel se elite-el se mással,komolyabb rts napok söt hetek után mutatja meg az igazi szépségét ez meg itt 10 ora játék után azt hiszi ért a játékhoz???

BaLeeX
De nincs. 😊

Vagy három bázis van, vagy mire célzol?

Na megnézem még1x.

Ja a gurus értékelés meg szánalmas. Meglátszik, hogy max 2-3 órát tölthetett a játékkal vagy annyit sem. Messze nem vagyok ûrszimulátor õrült de ez a játék megfogott. A freelancer is nagyon bejött de ott változatlan árakkal és azzal, hogy elég hamar meg lehetett szerezni a legjobb hajót azzal elég hamar el lehetett felejteni a játékot. Nos itt szó sincs ilyenrõl, mert mire összekaparsz pénzt egy M2-re vagy M1-re addig megõszülsz és közben folyamatos újdonságokkal szolgál a játék. Szvsz minimum 85-95% de hogy 80 alatt az nevetséges. Ennyit a gururól...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen
keress unknown objekt-eket, 3 van belõle egymás mellett

BaLeeX
Na én most ott tartok, hogy szétlõttem az Ore Beltben az Unknown Base-t és szétesett két darabra meg sok pici aszteroidára. A message log meg valami olyat ír, hogy gyûjtsem be a törmeléket (derbis, vagy debris?) és vigyem vissza. De mit gyûjtsek be? Két felé esett és egyiket sem tudom kijelölni és ránézésre kb. akkorák mint a Novám sóval nem hinném, hogy beleférne. Na most mi van?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen

Valen
OFF

Frontier Developments is a leading independent games developer, having built on the work of its founder, David Braben, and produced leading edge games since the days of Elite in the early 1980's.

We currently develop games for PlayStation2, Xbox, GameCube, Windows PC, Microsoft Windows Mobile Pocket PC and Nokia Series 60 phones.

RECRUITMENT: We are currently recruiting programmers for a major game development project. Due to continued expansion we are also seeking candidates for an internal producer / project lead role on a significant new game development.

Bocs az OFF-ért

Valen
,ár = már

Valen
vagy 😊))

Mellesleg, sajnos még elég távol is van az EREDETI C64-es ELIT-tõl 😞((

Nembaj, majd az ELITE 4, ha elkészül.

Kár hogy az Elite 2-3 ,ár nem fut a gépemen 😞( és RANDA mint a BÛN 😊)

Éljen végre van Centaurom! Vagy két óra SETA kellett hozzá, de megvan. Fel is avattam egy Pirate Base-n 😊.

A cikkíró lehet, hogy az 1.0-át tesztelte de a minõsítés akkor is alacsony. A program az X-Tensionnél többet nyújt, pedig arra már azt mondták, hogy nagyon közel járt az Elitehez. A grafikai értékelést viszont abszolút nem értem, elindította ez egyáltalán a játékot??

What\'s your excuse?

Valen
PC GURU, mit várjunk tõle, már 5 éve ilyenek miatt nem veszem

Ez olyan, mint amikor at SW KOTOR-ról írt egy gyerek egy értékelést egy oldalon, úgy hogy nem is ment az elsõ pályán túl, mert hogy nem FPS, és hogy nem õ harcol, meg stb...

Szerintem ez se játtszott vele 2 percnél tovább

Végülis ezzel csak magát nevettette ki, járatta le

Valahol sajnálom az ilyeneket, annyi szép, jó dologból maradnak ki a saját szûklátókörüségükbõl

Láttátok a guru értékelését? Beszarás. 61%-ot adott neki a nyúl nevezetû cikkíró. Ilyeneket írt:"húsz éve várjuk az Elite trónfosztását-az X2 reményteli vállalkozó volt erre, de elbukott", "...látványterveiben, grafikájában, 3D motorjának teljesítményében az X2 közepes minõsítésre pályázhat...", "...az irányítás körülményes...", "...a játék unalmas, az elsõ 10 órában szinte játszhatatlan...", "...néhány alvászavaros, birkatürelmû ûrszimulátor-õrülten kívül aligha fog bárki is kitartani az X2 mellett..."stb,stb,stb...
Hát inkább nem mondok erre semmit, mert csak nagyon csúnyán tudnám magam kifejezni. A cikk írójának talán szét kellett volna néznie egy kicsit és megnézni, hogy valóban olyan keveseket foglalkoztat ez a játék. Csak azért írtam le mindezt, mert baromira felhúzott. Na mindegy, szerintem kategóriája koronázatlan királya az X-sorozat.
Bázisból én csak 1-t találtam, õ volt az elsõ áldozat, de ez nem Shipyard, hanem afféle trading Station lehet vagy mi.

A küldetésnél most kéne mennem Omikronba, megmenteni fatert.
Valen
egyszerû, hol tartasz a missiókban ????

Gondolom a Fight-ing rankra gondol, bár most 1'st Ace vagyok csak 😊), meg Advenced Industrial (hogy miért azt nemtudom 😞( ), na mind1, de szerintem a harci ranktól függ, mert nem a faji ranktól az biztos 90% fölött minden fajnál 😊)

K.András
De miért nem lövöd ki a bázisaikat???

K.András
23 rombolot meg 35 hordozot löttél már ki egy szektorban???Egymás után??Az komoly,nekem még sajnos legalább két nap mire összehozok egy Odysseus-t aztán megyen én is irtani.

Úgy tûnik, mintha a rombólók, a szektor észak-keleti részébõj jönének. Tényleg marha kíváncsi vagyok, mitõl ilyen fene értékes ez a szektor.

Najó! Találtam egy 40-es Nvidium aszteroidát az igaz.
Jaj még valami!

Elvileg lehet kapni BBS-en Khaak hajókról, meg fegyverekrõl adatokat, valami 54 ezer credit körül van. de amikor le akarom tölteni az infót nem engedi. milyen rang, vagy minõsítés kell hozzá? Gondolom valami olyasmi lehet, hogy ha befogok egy Khaak Clustert, akkor nem azt mondja, hogy Unknovwn enemy ship, hanem mondjuk Khaak Cluster.
Srácok! Mi a 9fene olyan értékes ebben a szektorban (I. Khaak sector, bár nekem nics is több). 23 rombolót, M2 meg 35 hordozót M1 lõttem már ki a fullra felhúzott perenid rombolómmal (9x BETA PSG +9 GAMMA PSG).

És csak jönnek... csak jönnek...

Hát gyártókapacitásuk az van dögivel, ez már biztos. Ilyen hamar pótolni capital shipeket azér már profizmusra utal!
Áh köszönöm, így már mûködik.

What\'s your excuse?

És a president end-ben lévõ roncsokat be lehet gyûjteni? Újra lehet indítani valahogy a gyárakat, vagy lehet belõlük pénzt csinálni?
Most épp a Khaak szektorban vagyok, és találtam egy hajóroncsot.

Be lehetne azt valahogy gyûjteni?
Ja bocs az akkor egy elcseszett változat volt épp, az argumenteknél le kell cserélni a "Var/Station/Carrier" -t
"Var/Station/Carrier to dock at"-re, és úgy kiválaszthatók az ellenségesek is (bár semmi logika nincs benne).

Azért elküldöm a jót is.

hork: a script stationos része nem mûködik, a hajós része igen. Úgy csináltam, ahogy írtad. Amikor ki kéne választani a kívánt állomást, akkor azt írja "Select Homebase" és csak friendly gyárakat tudtam neki beadni, az ellenséges Trading Dockra hiába csapkodtam az Entert.
A hajóknál sikerült Pirate Shippet friendlybe rakni.

What\'s your excuse?

Azt hiszem rájöttem, hogy lehet gyárat térben elhelyezni.
Amikor szólsz a TL-nek, hogy rakja le szépen elhelyezed a sectormapen vízszintes síkban. Ha megvan megnyomod az Insertet, ekkor a sectormap oldalnézetbe vált. Voilá, lehet magasságot állítani!

What\'s your excuse?

BaLeeX
Kösz, így fogok tenni!
Olvastam a readme-t csak annyira nem tudok angolul és én azt irtam, hogy a Goner temple-re meg az Equipment dockokra azt irja, hogy ott lehet jumpdriveot venni, mondom az nem kell az már van. 😊
De akkor ezekszerint software is kell neki.

Én meg csak egy Novat használtam. Nem is volt nagyobb hajóm! Nekem úgy is sikerült.
Kalózbázis: Egyszer sikerült leszednem 1-t egy Nova-val. Többet nem sikerült. Aztán Argon Centaur(M6) 2xGHEPT, 2xHEPT. 1x rálöttem aztán végeztem a kirepülõ hajókkal. Utána beálltam a bázissal szembe. Lötten folyamatosan az elsõ ágyukból és közben az alsó és felsõ turret is lötte. Max 1 percig tartott.
Valen
?? 😊)

Valen
és 2. x-ra

Valen
balee:

Olvasd el a scripthez mellékelt leírást, hogy mit hova kell másolnod, mi mit csinál, hogyan mûködik.

beírod, ha mg nem tetted volna meg a következõt, kint a szabad ûrben (karakter helyesen (Shift+t)(T)-vel): Thereshallbewings, ekkor egy hangot hallasz.

ezután (S)hip list -> (C)omputer -> (S)ript editor combóval jutsz el a script editorba.

itt a legelsõ pontra (Enter), utánna a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet, majd (r) betüt nyomsz (NEM Entert), ekkor kiválasztod a Null-t -> (Enter), utánna megint (Enter) -> utánna ha kér paramétereket, akkor megadod neki, ha nem akkor visszatér az egyik legelsõ menübe.

vannak scriptek, melyek beépülnek a computer menübe (ilyen a Xai Jumpdrive is), ezeket nem kell lefuttatni a script editorban.

a Xai jumpdrive-hoz kell venned minden hajóra egy úgynevezett Xai JumpDrive Software mk1-et, amit a legtöbb ecquiptment boltban lehet kapni (Gonar Temple-ben is), majd a computer menüben a navigation menüpont alatt lesznek a plusz opciók.

na én egy m6-al álltam be oda, nem is ment elsõre

Valen
Titan: M6-ossal is meg lehet próbálni, de abba nem fér bele az M3-as NOVA, ergo esélyed sincs odamenni a nav beacon-hoz 😊)

Valen
akkor a Station Accountot szedd is le de gyorsan 😊) egy kalap szart nem ér 😊)

BaLeeX
Gyorsan nekem egy gyorstalpalót hogyan mûködnek ezek a scriptek! Láttam már vagy 3. amikor visszalapoztam de most nem találom amikor kell.

A Xai Jumpdrive scriptjét meg Station accountatot tettem fel.

Titan
M2?? pffff
Én hülye 1 m6-ossal mentem oda...😞(( No, akkor odébb van még ez a küldi....

Valen
-n

Valen
ezt sok csillagvadászt, mindjárt lelövöm mindent

Valen
nem férsz oda M2-vel, csak annyi (NOVA is csak éppen 😊)

K.András
Én még nem járok itt de volna egy kérdésem,miért nem M2-vel mész oda???Akkor nem játsza be az animot vagy mi?

Valen
-azt

Valen
Titan>

az a lényeg, hogy azt a nagy hajót elkezded lõni (érdemes egy M2-vel, megvárod míg lesz anim, utánna mondja a nav beacon-t, akkor a NOVA (FULLos)-sal odamész, anim, utána mondja hogy megint lõni kell az UNKNOWN OBJEKT-eket, amiket mutat (praktikus addig visszadokkolni az M2-be és azzal kilõni azt azokat a szarokat), majd mikor lelõtted õket, megint vissza NOVA, s anim után a nav beacon-hoz menni, ennyire egyszerû 😊)