6542
  • K.András
    Szerintem minden bele van irva a helpbe,tutorral sem volt gondom,de nem csodálkoznék rajta ha másnak esetleg lett volna.Igazábol az 1.2-es javitástol mondhatjuk hogy teljes értékü a játék, bár néha még most is vannak érthetetlen dolgok,igaz nem sürün de amikor van az kurva idegesitö :)))
  • lipovics
    Aropo.
    Elobb amikor raktak ossze a robotok a kis bazisomat, erdekes lett a hang, vmi iszonyat durva hang ismetlodott.
    Ez altalanos bug? Ha igen, van megoldas?
  • lipovics
    No kozben rajottem. A terkepen a vegen nem num5-t kell nyomni, hanem az entert...
    Kiraly a jatekhoz a leiras, a tutioral meg a help :)
    Remeltem, hogy izgalmas felfedezesek varnak ram, de hogy meg a billenytut is fel kell fedeznem, soha nem gondoltam volna :)
  • [NST]Cifu
    Annyi az egész, hogy kiadod a kapitánynak hogy "Drop my cargo hier", majd kijelölöd a térképen, hogy hová és utána enter...
  • robotnyk
    én is csak kínlódom, egyenlőre azt sem tudom mi fán terem, bár eddig nem sokat játszottam vele :)
  • lipovics
    Latom nehez a kerdes :)
  • lipovics
    Na idaig megvagyok, most arra vagyok keptelen ravenni a felberelt szallitohajomat, hogy tegye mar ki az allomast.
    Kb ennyit ir a tutioral:
    You will then be shown a "sector map" were you can select the final position of you station. Use the "camera-control" keys, to move the co-ordinates and use the sector map controls to zoom.
    Hat kb hogy kene ezt megcsinaltatni vele? Ossze-vissza nyitom a terkepet (.), zoomolgatok (home/end), probalom kijelolni a semmit (num5), oszt megsem tortenik semmi.
    Irtak a jatekrol, hogy az elejen sok turelem kell hozza, de kezdek szetverodni az idegtol :(
  • Valen
    ja, ugy új cockpit :)) akkor F1 :))
  • Valen
    H - help

ha a menüben vagy akkor select ship és kiválasztod a másik hajót.

ha az ürben vagy, akkor SHIFT+E -re kiszálsz a hajóbol, majd átrepülsz a másikhoz, kijelölöd és SHIFT+E -vel beszálsz :))
  • K.András
    F1
  • Valen
    de, tedd fel az X Beyond the Frontiert és annak az elején vidd végig a tutorialt :))

milyen egyszerűbbre gondoltál ???

mellesleg a Freelancer kezelését felejtsd el, mert ez gyökeresen más
  • lipovics
    Na nyomom a tutioralt, most kene atulnom uj cockpit-be, csak nem talalom a gombot, akarhanyszor nezem at a kiosztast...
    Utalom az ilyen tutiralokat...
    Megmondja valaki, hogy melyik gomb az?
  • lipovics
    De olyan gyoker a tutioral, hogy begolyozom tole.
    Nincs valami egyszerubb modszer?
  • Valen
    etnies > elöbb vidd végig a tutorialt és az 1. és 2. missiót, de a 2. missió végénél mielött a Terracorp HQ beszélnél a csajjal, adj el a hajóról mindent /pajzsok, fegyverek/ (az expressről)
  • robotnyk
  • lipovics
    Van valami tippetek az elejere?
    Hogyan kene penzt csinalni, hajot venni, etc
  • PiszkosFred
    Jaertem, akkor a krekkcsapat neve ez. Koszi. Picit megijedtem hogy valami misztikusabb dologrol van szo ;]
  • Valen
    na kintvan lehet szedni :))
  • PiszkosFred
    Hat uw-re igencsak halott ugy, nemsokaig lesz elerheto attol felek ;] De egy probat meger persze...
  • Valen
    ugy eaz UW-n nincs olyan fasszág, hogy egyben 13 Mb nem lehet fent ??
  • K.András
    Nem deviance hanem obitos...
  • Valen
    felteszem az1.2-es cracked patchet a lenti oldalamra.

ha minden jólmegy még 5 perc
  • Valen
    épp azon vagyok töltöm fel az oldalamra :))
  • PiszkosFred
    Nos, khm..MIVAN? ;] Obitos? kapcsfordpliz
  • K.András
    Ha valakinek az obitos verzio van arra nem kell javitás,szal ha valaki le akarja tölteni az az Obitos féle verziot szedje alapbol!!!
  • PiszkosFred
    Es esetleg nem akarnad kirakni valahogy hogy letolthesse mas ember addig amig surubben fel nem tunik a neten? ;]
  • Valen
    bár ott nincs fent a nekem meglévő cracked patch :((
  • Valen
    itt nézz körbe
  • lipovics
    honnan szedted?
  • Valen
    vki pont ezt csinálta, de ha UFO-t akarsz látni nézz el az oldalamra :))
  • Hmuda
    Akkor egyezzünk ki egy légyben, bár jó lenne végre UFO-t látni. Azok ugye soha nem szállnak le? Mert ha nem, akkor ráállítanék egyre egy hajómat, hogy kövesse, addig is felfedezi nekem a környéket. :D
  • Valen
    ja bocs, miután bedokkoltál nyomj egy ESC-t :))
  • Hmuda
    Tudom, hogy van benne. Inkább űrlégy volt, mert nagyon kicsi volt és nem hiszem, hogy az UFO ilyen apró lett volna.
  • Valen
    nekem is a defiantos van és az 1.2-es crackelt patch 12.165 Mb
  • Valen
    minek akarsz kiszáni a hajóbol a dokkban ????

ha bedokkoltál, akkor autómatán a Trade menübe jutsz, ahol tudsz vásárolni.

Itt nézz körbe
  • lipovics
    Sikerult bedokkolnom, csak ki kene szallni a hajobol valahogy :)
    Ennek mi a gombja?
    Van vmi nyomtathato dolog a neten?
    (gammat lehet emelni a jatekban? kenytelen vagyok powerstrippet hasznalni)
  • lipovics
    A patchhel vagyok gondban.
    Nekem deviance fele van, es ketfele cracket lattam.

rzr-x21r
    dev-x2u2

Ebbol en az utobbit tettem fel, de igazabol nem csinalt semmi. Az nfo fajl azt irta, hogy masoljam be a konyvtarba, meg is tettem, de nem irt felul semmit.
    Ilyenkor mi van? :)
  • Valen
    Ha a radar nem jelezte akkor Space Fly
    ha a radar jelezte kis zöld rombusz (mint a Gonar hajó-t) akkor UFO
  • Valen
    lipovics>
    lépés
    1. tedd fel az 1.2-es patchet
    2. vidd végig a simulator -> tutorial részét
    3. dokkolás: kijelölöd az állomást és megnyomod a Shift+d billentyűt
    4. megállás = Backspace (<--- mutató nyilacska az Enter bill. fölött)
  • lipovics
    Sziasztok!

En soha nem nyomtam meg urszimulatort, csak a Freelancer fogott meg, de az nagyon :)
    "Megvettem" X2-t csak nem igazan erzem az iranyitast.
    Ugye kapasbol van egy hajom, eleg furge a picike, csak semmi extra. Pl akarok dokkolni, de azt mondja nincs installalva szamitogep hozza, ez idaig okes. De akarmelyik allomas kozeleben repkedek, nem nyilik semmi kapu, meg se tudok normalisan allni, mert vagy -4 vagy +4 a sebessegem, nem tudtam meg beloni a nullat :)
    Hogy lehet valahova bedokkolni (en ilyen piros bolyakhoz probaltam beloni magam, de semmi eredmennyel :)
    Aztan neztem a menut, borzalmas. Nem lehet valahogy egyszerusiteni a dolgokat? Esetleg atallitani a bill kombinaciokat? Pl az m beture dobja a terkepet, etc.
    Tudom, hogy lama kerdesek, de hat mit tudok tenni :)