X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre faszán megvan megen minden,40 gyáram van három szektorban erre 3 centaur vigyáz,én meg a ray-el megyek és irtok 😊))
Most nyomtam le egy teladi rendszert,elején nem volt tul gyors a sok gyár miatt(mondjuk nem szaggatot folyamatos volt, csak kb 15-20 fps volt igaz egy rakás hajo egy rakás effekt volt) de amikor a gyárakat lenyomtam már ugy futott hogy öröm volt nézni 😊))
A gyárakat megsemisiteni kb 5 másodpercig tart egy ray-el aztán lett hirtelen egy rakás hajo kb 100,ami meg sem kottyant a kis hajomnak 😊))
De volna egy kérdésem,ha argonoknak leirtok kb 8 gyárát abbol nagy problémám lesz???Leviszi annyira a reputáciom hogy utána már nem tudok velük kereskedni vagy annyira azért nem???Az nem érdekel hogy nem maradok kebelbarát,de azért szeretném velük a kapcsolatot tartani...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Szerintem max akkor érdemes kiséretet biztositani egy hajonak ha nagy és lassu,valamint olyat szállit ami drága.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MÁSOK jenlentkezését is szívesen veszem...
az X-BTF megvolt CD-n, csak lenyúlták 😞(
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Viszont volna egy kérdésem:
Hogyan/Honnan/Kitõl tudnám beszerezni az általatok emlegetett elsõ részt a Beyond the Frontier-t és a kiegészítését az X-tensiont???
Van FTP-m, de természetesen bármilyen megoldás érdekel!
Üdv. mindenkinek
Nagyon óvatosnak kell lenned nagy hajóval M1,M2,Tl, mert könnyen elgázolhatsz valakit, s akkor legtöbbször ugrik a vadász engedélyed, rosszabb esetben vmely tuning cuccos (legtöbbször BestBuy Comp./Engine Tunning), s az igen kellemetlen tud lenni. Mégvalami pl. a Menelaus Paradise szektor melletti Xenon szektorokat elkerülöm, mert ott az M1-es Xenon J-t nem tudom kilõni (nem sérül), s az igen kellemetlen, amikor körbevesz vagy 6 Xenon K + egy halhatatlan Xenon J 😄DDDD
Egy kicsit furcsa ugyan visszaszokni, hogy megint a más hajókból elhullajtott rakétákon és egyéb cuccokon kell hogy éljek egy darabig de kibírható.
Egyébként aki a guruban írta a cikket, nem érzi át a játék lényegét. Itt mindenért meg kell kûzdeni. És milyen marha jó érzés amikor egy rég áhított hajót, pajzsot, vagy fegyvert meg tudsz venni és az asztalra csapsz, mondván "Na akkor most ki is szólt be nekem?"
Ennek a játéknak pont ez a lényege.
DOLGOZNI KELL, NEM CSAK MENNI MINT AZ ÁLLAT!
Bár ha már van pénzed rombolóra, akkor már mehetsz mint az állat, de te tudod, hogy MEGDOGOZTAM ÉRTE!
Utasokat sajna még nem nagyon szállíthatok, mert a "Harmles" harci kategóriám nem teccik nekik. Amatõrök!!!
Most nem kell több.Inkább arra izgulok, hol veszem meg az eredetit....ja és hol kapok olcsón euro-t...
Hát ez az EC-s pakolgatós dolog tényleg kicsit gáz, de mivel mostanában Split Elephatnal járok, abba a TS/TP hajók be tudnak állni, s elfér benne vagy 9000 EC 😊)
Ja Tudtátok, hogy a Mammoth-ba 4 db SPP fér el, az Orca-ba 3 db, a Herculesbe 2 db, az Elephantba 2 db, az Albatrossba 2 db, így egyszerre meg tudok venni az Argon-oknál 13 db SPP gyárat, s csak sorban kiteszem a különbözõ szektorokban és kész is a erõmû bizniszem (ezekkel együtt 33 db SPP lett + 25 db egyéb gyár) 😊)
Na ezt jó meg írtam, de azért érthetõ.
Hivatolasn is MEGJELENT az európai verzió.
Meg is rendelem, amint lehet.
Bedokkolsz a Centaur-al pl. a Terracorp HQ-ra, és televeheted a rakteret EC-vel...
Nem is olyan rossz ez a personaltransportation. Bár a vége felé már csinál érdekességeket. még az elõzõ játékomnál volt olyan, hogy egy perenid ürgét nagyon sokáig szállítgattam ide-oda, (pegasussal gyárba be, megvár, ha másik szektorban van a cél, Hidrába beugrás, jumpdrive, hidrából kiugrás a pegasussal, és célállomásra dokkolás. Ez roppant hatékonynak bizonyult, de ugyi egyre kevesebb idõ van egy adott célállomás elérésére. Így egy kicsit irreális dologgal ért véget az adott személy szállítása. "1 mizura alatt juttass el x szektor y állomására. accept? ENTER. azonnal incoming message, amiben az ürge felháborodottságának hangot adva kijelenti, hogy õ egy gyors hajót akart de én egy szerencsétlenkedõ balfék vagyok, így nem transzportíroztatja magát tovább velem. Szóval ez nem túl értemes megoldás, akkor már inkább legyen olyan, hogy kicsit több idõt ad, de egy jóval távolabbi szektorba akar eljutni. Vagy modja azt, hogy köszöni az eddigi szolgálataimat, de jelenleg nincs több kézbesítenivalója, de ha lessz akkor "távrecseg", Ja, és azt is mondhatná, hogy a haverjai figyelmébe is ajánlani fog stb. stb.
Egyébként az utolsó küldetésnél hullot ki a hajam, ezért is kellett újrakezdeni mert nagyon szaggatott. Egyszerûen képtelenség volt precíz manõvereket végrehajtani, márpedig az egész küldetés gyakorlatilag a precíz manõverezésrõl szól. Azt a részt még megcsináltam, hogy
SPOILER ON!
pozíciót elfoglalni, hátha ki tudja Ben bácsi transzportálni apucit, de ugye ez nem sikerül. Ezek után ugye az UNKNOWN OBJECTEKET kéne szétlõni, amik az anyahajó oldalán folyamatos forgásban vannak.
SPOILER OFF!
Na itt berosáltam, a hajamat téptem, kettéharaptam a billentyûzetet stb. stb.
Így most ismét Harmles, meg Argan Neutral Trader lettem, nem Heroe of the federation de nem is olyan elviselhetetlen.
Basszus ez egy kicsit sok lett!
Elnézést!!!
akkor lehet hogy véletlen volt 😊)
Te vesztettél légiharcban....
😊))))))
Si vis pacem, para bellum.
Nem ide tartozik, úgyhogy nem mesélem el milyen volt...
De az biztso hogy megyek X-ezni tovább.
Apropó, nem tudom elérni az egosoft honlapját.Ez nálatok is így van?
Most már meg kell jelennie az európai verziónak, biztos azért nem megy.
Ja, az elfogott hajókon sosincs pajzs vagy fegyver. Ez azt jelképezi, hogy megsemmisültek a harc során?
Romeo One: azt hiszem teljesen random módon dõl el, hogy ugrik e vagy sem. Legalábbis hiába próbáltam az ajánlott capture módszereket, ugyanakkora %-al sírtak kegyelemért ha ID+GIRE-vel, mint most ha 2xGHEPT+2xBHEPT-el lövöm õket. Persze az más kérdés, hogy a második esetben nincs idejük kiugrani.
What\'s your excuse?
Ugyanis: Légiharcoltam egy teladi M3-al, otthagyta a hajót, de azt a játékállást saját kezûleg elb@tam. Visszatöltés, új harc. 9 (!!!) esetben hagyta magát szétlõni, plusz 4 vagy 5 taran is volt, bár ez szerintem csak az AI hülyesége, és csak a sokadik alkalommal ugrott ki megint.
Szóval mitõl függ, hogy escape, vagy nem escape?
What\'s your excuse?
Ma a szemem láttára lõtték ki az egyik TP-m a nyamvadt Khaakok. Én pedig sajnos épp a Pegasusosam ültem úgyhogy segíteni sem tudtam. 😞 Ezért most pénzt nem kímélve minden TP-re veszek annyi pajzsot amennyi csak ráfér! Az összeget pedig a Pegasussal a legkönnyebb elõteremteni. Gyors fuvarokkal fél óra alatt 500k-t is össze lehet szedni!
What\'s your excuse?
Eddig én mindig csak úgy SETA-zgattam, hogy nem volt meg az 1 óra folyamatos sosem. Mielõtt elérte volna leállítottam, megnéztem vesztettem-e hajót, mentettem egyet és folytattam a SETA-t. Remélem ilyenkor nem csökken a rangom. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondjuk azért a két turret elég jól tud irtani.
De majd kitapasztalod úgyis.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Vegyél inkább elõbb egy M3-at. Azokkal is nagyon lehet irtani és azokkal még dokkolni is tudsz bárhova.
Dokkolj be aztán nyomjad. Semmi miatt nem fog leállni a SETA.
Holnapra talán összejön a pénz a Centaur-ra is, és akkor lesz 'nemulas.... 😄