6542
-
K.András #3501 Ebben a játékban a történet szart sem ér.Speciel engem idegesitett is hogy van benne :)))
Hja vegyél egy joy-t :) -
#3500 Legalább megfogyatkoznak a kis dögök a főszál utolsó nagy csatája után? Vagy az csak valami szimbolikus dolog, hogy "gratula-megvan-a-főszál-oszt-legyé-bódog" vagy van valami érdemi hatása is? -
#3499 Ahhoz meg kell egy normális vadász, ammeg nincs. Lehet csak kapzsi vagyok felszerelni egy Novát, vagy uncsinak találom az automata harcot (billentyűzettel elég érdekes dolog lövöldözni, Joyom meg nincs és nem is lesz (ne is gyertek azzal, hogy vegyek, mert nem fogok csak emiatt és semmi más miatt se)). -
K.András #3498 Egy db pirat hajot lelösz(max 2-3) a paranidoknál és már vásárolhatsz is... -
#3497 Az egy dolog, hogy békénhagynak és az is egy dolog, hogy nem lehet velük kereskedni, ami ismét egy ksiebb gátló tényező a hajóbeszerzésnél. -
#3496 Alapból nemszeretnek téged a Splitek + a Paranidok
nemtudom, nekem nem lövik le a hajóimat :)) -
#3495 Tulajdonképpen azt se tudom, miért rágtak be rám ennyire. Valszeg az első pár küldihez lehet köze (lehet, hogy a tudósos?). Gondolom a kalózok Paranid-Split pénzelésűek voltak. :PP -
#3494 Nekem a Split Caiman-okat is simán kilövik, azok az átok Khaak M4-ek és M5-ök simán utolérik őket, a Caiman-nak sem látom igazán értelmét, mert az M5-ök olykor 400 felett mennek, azelől meg még ez sem menekül.... -
#3493 Hm-hm-hm-hm-hm...
Most veszem csak észre, hogy a Manta milyen előnyös fekvésű tulajdonságokkal rendelkezik. Viszonylag gyors és 1000 a raktere. És ők a puszipajtásaim. :D -
#3492 hát aki mindig csak a feszültséget kelti -
#3491 Csak az sajna Paranid hajó és mondjuk úgy, hogy a Paranid-HmudaCorps viszony nem éppen a "harmonikus" tartományban leledzik. :-)
Ellenkező esetben már rég Pegazussal száguldoznék keresztül kasul a szektorokban. :-) -
#3490 csak scriptel.
ha a khaak ekkora gond, akkor használj Hermest v. Iguana-t ill. Split Caima-t kereskedéésre és tegyél rá 25 MW pajzsokat sokat (1-2 tartalékot is). Bár kevesebbet tudnak vinni, de legalább gyorsak :)) -
K.András #3489 Vegyél hermest azzal fuvaroztas,azt nem érik utol ritkán lövik le. -
#3488 Elnézést. Szeretnék minden téves nézetet eloszlatni. Én kizárólag a Khaakokat akarom kiiktatni, mert abban semmi élvezet nincs, hogy kétpercenként kell transzportereket vásárolgatni milliókért. Mert ha azt akarom, hogy kicsit tovább éljen, akkor nem árt rá pajzs is ugyebár :-). Fegyvert nem is rakok rá, mert úgyse lenne esélye, inkább kösse fel a nyúlcipőt és meneküljön, de így sincs túl sok esélye. Szóval a kalózokkal-Xenonokkal nincs gondom, de a Khaakok kivitelezésénél kicsit tulzásba estek a készítők (szvsz). Biztos nem lehet őket véglegesen kiirtani az univerzumból? -
#3487 ja ja -
Asmodeus84 #3486 A második kitétel a 125MW-os gyáradra vonatkozott. Jó neked, hogy nincs hiány semmiből a gyáraidban. :) -
#3485 A GPPC-t magamnak gyártom :)) -
#3484 1. Ha kiszámolod, olcsóbb még mindig legyártani, mint a equiptment bótban megvenni. :))
2. Biztos :)) Mi?
3. Biztos :)) -
Asmodeus84 #3483 a) A GPPC kész ráfizetésnek tűnik. Vagy... esetleg el tudod adni az Equipment dokkban? ;)
b) Jó neked. :D
c)Pontosítom magam: az előbb 3 CF és 2 SPP akart lenni. -
#3482 Hát az én GPPC gyáramat Kingdom End's-ben az alábbiak látják el:
1. Saját SPP gyáram a szektortban + a környező szektorokban lévő SPP-im, vmint a többi faj SPP-i
2. többi faj crystal Fab-ja látja el az SPP-imet
3. Ore-t a többi faj bányájából veszem (nincs a környéken Ore Mine-om :))
4. BOFU a Boron gyárakból szerzem be.
a 125 MW Shield gyárnál viszot mindent magam gyártok és eddig még nincs hiány semmiből :) -
Asmodeus84 #3481 Csak a get ware scriptet akartam üzemelés közben látni. Az ingyen EC-ről igazatok volt, nem éri meg. De könyörgöm, ahhoz hogy el tudjam látni egy szektorom EC-vel minimum 3 CF és SPP kelljen??
Szerencsére volt előtte mentésem, így inkább egy SPP-t szerváltam a Red Lightba. :) -
#3480 Te már ilyeneket alkotsz?!?! :) -
Asmodeus84 #3479 Üdv!
Akinek van már valahol gyárlánca, az kérem ossza meg velem a titkát: hogyan tudja megfelelően ellátni az SPP-t Crystallal úgy, hogy marad még fölös EC egyéb gyárak számára?
Ugyanis! Összegyűlt némi alaptőkem, amit a Kingdom Endben egy CR+CB+CF+SM láncba invesztáltam. Azonban a Crystal Fab nem tudja megfelelően ellátni az SPP-t! Ugyebár 8 perc alatt állít elő 8 Crystalt, az SPP pedig 150%-os nap mellett 1:47 alatt fogyaszt 2 Crystalt! Ha két CF-et veszek, akkor a kiszolgáló gyáraikkal együtt túl sok EC-t visznek, és az SPP nem bírja le őket. Ezért kérdem hát a tapasztaltabbakat miként valósították meg pl.: a GPPC gyáraik ellátását?
A szófosásért elnézést kérek utólag is. :) -
K.András #3478 Vagy visszaadod nekik a rendszert :) -
#3477 :)) -
kisviku #3476 Ha meg nem, akkor marad a lasertower+M2-es őrjárat.... -
#3475 meg kell próbálni :)) -
kisviku #3474 Hát ha lehet olyat....miért ne? -
#3473 kisvuk> lődd szét a Xenon 347 szektorba vezető kaput (maelyiken jönnének) :)) -
kisviku #3472 Így elég unalmas lenne a játék, ha nem lennének ellenfelek.
Én alig várom, hogy épüljön Pirate Station vagy Pirate....mi a másik állomásuk neve?
Mellesleg nem értem, hogy a Teladik miért haragszanak meg, ha én Pirate szektorban lövök állomásokat.
Az okés, hogy ők támogatják a kalózokat, de nem az ős tulajdon állomásaikat lövöm. Vagy mégis? -
kisviku #3471 És én mit szóljak, hogy a "kölcsönvett" Xenon 347-esbe jönn(éne)ek vissza az eredeti tulajdonosok? :)
Most tartok ott, hogy az alap energiaellátáshoz már van SPP, Crystal Fab, Flower Farm, és Sun oil Refinery. Ez így 4 állomás.Közben úgy tíz percenként, de van hogy sűrűbben jelentkezik egy Xenon K és esetleg pár vadászgép, hogy megkíséreljék "visszavásárolni" földjeiket....
Hamarosan arra is találok megoldást, hogy az illetéktelen látogatók ÉLVE ne kerüljenek be a szektoromba ahol épül a Victory Corp. HQ-ja. (húú, de nagyképű vagyok) -
K.András #3470 Szerintem kár lenne kiszedni bármelyik ellenséget... -
hork #3469 De, asszem scriptekkel megoldható a khaakok eltüntetése. -
#3468 Elég gáz, hogy mindkét vállalkozásomat szétcseszik, mert egyetlen hajóm se marad életben. :P -
#3467 Akkor nincs végleges kiirtás? :-((((((((((
Nincs valami mod, ami csak a Khaakokat veszi ki? -
#3466 Végülis csak 11x kerül többe, mint a Dragon, tényleg, miért is nem azzal járok... -
#3465 rohadt mázlista :D -
#3464 tudom drágább,de akkor is :)) -
#3463 CIFU miért dragonnal mész !!!! ott a Python, ugyanolyan gyors és legalább erősebbb :))
HMUDA: nekem is van 1 rossz hírem :))
-
Ninju #3462 Van 1 rosz hírem...
A többire szerintem te is rájösz.
:)