X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves kis oldal....

Valen
a kristály gyárhoz még kell silicon waffer is 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

K.András
Ja és a bányákhoz ne rakjatok beszállitohajot mivel az spp-gyáraid odaszállitják,én beállitottam hogy 23 cr-ért vegyék a bányák az EC-t.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
Nekem mindkettöben spp-k, cahoona bakeryk,cattle ranch-ek,crystal fab-ok vannak meg egy BPPC plusz egy silkworm missile gyár plusz ore meg szilikon bányák.Tehát probáltam az elejétöl ugy épiteni hogy idövel tudjak tenni komolyabb gyárat...A lényeg szerintem az hogy ne legyél rászorulva senkire,tehát az spp-hez kell kristály gyár,azokhoz kell cahoona gyár ahoz aztán cattle ranch,aztán amikor megvan ez a körforgás akkor berakok egy komolyabb gyárat,igy egyik gyár sem ketyeg üresen...

[NST]Cifu
Én kénytelen voltam venni ide egy Corvette-t (Egyenlõre a Split Dragon-om õrzi ezt a helyet). Szívom a fogam, mert ennyivel késõbb lesz TL-em, ráadásul hiába nincs a rendszerben másik SPP, ha egyszer itt sem veszik annyira (a Kingdom's End-ben lévõ még 22cr-ért is eladja az árúját).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Hmuda
Hát így nem sokat értem el, mert mivel a rar-ban lévõ fileok eleve hiányoztak és semmit nem írt felül, nem tudom, hogy mit akart patchelni és persze ugyanúgy kéri a cd-t.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
és én is ezért építettem le a kereskedõ hajó flottámat 😊)

Valen
a hermes a legjobb sebeség/raktér arányban 😊)

Valen
csak rákitömöríted a felinstallt gaméra 😊)

Hmuda
Valakinek valami ötlet a patch telepítéséhez? Ilyen peccset se láttam még. Semmi telepítõ vagy bármiféle indítófile.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

A gyáraknál sem jobb a helyzet. Már a hajamat tépem, mert a Teladi Gainben vagy 6 hajót vesztettem egy napi játék alatt!
A másik a Patriarch's Keep: nincs alapból SPP, de a Khaakk nyüzsögnek mindenfelé. Úgyhogy itt is bebuktam vagy 4 Mantát. Azért okultam az esetbõl, lassan áttérek Hermesre.

What\'s your excuse?

Nem tudok jobban kijönni. A LP-Paranid Prime(PP) távolság ha jól emlékszem (a térképet elkavartam...) nem sokkal több, mint a KE-PP távolság. A Boronokkal ápolt jó kapcsolataim miatt amúgy is csak 1400/kapu a fuvar. Ha Herculest bérelek sem járok jobban, mert drágább és 2-szer kéne fordulni. Tehát ott vagyok ahol a part szakad.

What\'s your excuse?

[NST]Cifu
A Three World's-be és a Power Cirle-be milyen gyárakat érdemes telepíteni?

A második SPP-mel kissé befürödtem, 20cr-ért is alig akarják vinni az árút...

Valen
az igaz

[NST]Cifu
Ehez az is kellett, hogy három éjjel (jobbára) SETA-n ment a gép 😊

A Teladi Autorade MK2.2c az én angyalom, tényleg szépen hozza a pénzt, most éppen 12 teherhajóm és két SPP-m van (Kingdom's End és Patriarch's Keep), amelyekhez még 3 ill. 2 teherhajó tartozik. De szeretnék minél elöbb áttérni a gyárakra, mert már unom a teherhajók pótlását (tényleg, nem lehet megadni a teherhajóknak, hogy ne menjenek a Xenon szektorokba? Egy Dolphin-om játszotta el azt, hogy célt repült a Xenon K-knak - kirobbanó sikerrel...)

Doki171: tényleg van ilyen Station Debrie, az alsó Paranid szektorok egyikében találkoztam vele (most nem vágom pontosan melyikben), mikor megpróbáltam bedokkolni, jött a Docking Denied szöveg...

K.András
Na de azért az tiz millával többe kerül...

K.András
Lucky planets-böl akarod elvinni kingdom end's-be??Az nagyon gáz lesz...Miért nem kindom end's-ben bérelsz fel hajot???
Egyébként annak ellenére hogy van egy herculesem mindig van felbérelve egy két hajo,egy argon primban vár folyamatosan,egy meg light of heart-ban...Felbérelem öket oadküldöm a gyárhoz aztán ha egyszere több gyárat akarok lerakni akkor azokal hozatom ,csak nem kell már felbérelni meg odaküldeni mert ott vár 😊))

Hmuda
Ja akkor nem kell. 😄

Köszi.

Valen
Már annyira közel vagy a diplomához 😊)

Valen
szóltam elõre, hogy a hercules nem rossz, de az ORca jobban megérte volna 😊)

Épp azon vagyok. Felbéreltem egy Orcat a Lucky Planetsbõl, mert a Herculesbe nem fér el a két gyár. De olyan lassú, hogy lediplomázok mire odaér.

What\'s your excuse?

K.András
Mondjuk nálam kingdom end's-ben annyi gyára van boronoknak hogy ha bemegyek alapbol 15- fps,de viszont three world,power circle,antigone memorialba érdemes épitkezni...Legalábbis én oda épitettem kingdom end's helyett...

K.András
Folyamatosan épitsd a gyárakat,akkor talán egyszer lesz sok pénzed 😊))
Nekem már 68 gyáram van de ahogy jön a pénz ugy épitem a következöt...Lehet hogy egy 70-él megállok és begyüjtök egy mamooth-ra mert hercules-be nem fér tul sok cucc.

Valen
Kingdom end's ben SPP és Soya Husk gyártás

Nem igaz! Cifu alig egy hete kezdte és már sokkal több cucca van, mint nekem. Látszik, hogy nem vagyok túl jó közgázból.

Van 8 gyáram, most vittem végig a storyt. Abban reménykedtem, hogy a **** Khaakok így legalább visszafogják magukat, de hát... Még mindig el vagyok foglalva a Patriarch's Keep védelmével, már rászabadítottam a Centauromat. Kicsit rendet vágott, de szegény gyp-s AI miatt állandóan nekiugrik a Pirate Base-nek, hiába állítom neki Friendlybe a kalózokat. No comment...

Ha valaki tudna ajánlani néhány jó üzletet szívesen venném. Eddig egy Ore Mine-t (Min. of Fin.) és egy SPP-t (Tel. Gain) indítottam magamtól, de ezek nem voltak túl sikeresek. Az elõbbit nem tudom eladni jó áron, a másik pedig a durva Khaak aktivitás miatt kész csõdeljárás.

What\'s your excuse?

Hali

Ha érdemesnek tartjátok feldobni, feltölteni egy kicsit a weboldalat amit ennek a játéknak dobtam/tunk össze, akkor itt tudjátok megtenni:

Spacegames

Valen
me too Team3, me too 😊)

Megtundá mondani valaki, hogy hogyan/honnan szerezhetném meg az X-Beyond the frontier és az X-tension nevû játékokat??
Minden lehetõség érdekel, meg is vásárolnám, vagy cserébe tudnék egyéb programokkal szolgálni stb....
Azok a stationok Xenon stationok. Az egyik úgy néz ki mint a boron trading station.
Lõjj le egyet és a statisztikában meglátod, hogy kihez tartozik!
Beszereztem az Argan Crystal Fabot, argan prime-ból kellett hozatnom, 24 kapun át. hát nem volt olcsó. Most át kell szervezni a hajókat, és máris van egy fullos láncom

Wasteland melletti unknown szektorban jelenleg van

1x SPP
4X ORE MINE
1X SILICON MINE
1X CATTLE RANCH
1X CAHUNA BACERY
1X CRYSTAL FAB

Most azon gondolkodom, hogy az ore bányákra alapozva, indítsak e be rakétagyártást a környezõ equitment dockok számára. Szerintetek megéri? A másik út az lehet, hogy kingdom endsben is kiépítek egy hasonló láncot, ott most van 3x spp de még nincs crystal fab, így elég akadozós a kristályellátás. itt Soyahusk lenne a végtermék, amit állítólag nagyon visznek.

Nem kötözködni szeretnék de én nem a prezidents endre gondoltam ha te se akkor bocs. Ott tudom hogy csak egy halom roncs van de délen (Springs of belief) normális állomásként van így megnevezve ha nézted már közelebbrõl. vmint comm olni is lehet vele, és ha minden stationra be lehet dokkolni akkor scriptel ide is tuti hogy bejutsz de jobb lenne anélkül rájönni.
(lehethogy megvennék a nividiumot nagytételben jóáron mondjuk)
[NST]Cifu
Lehet utalni gyár és hajó között bármikor? Akkor valamit elnéztem...

Nekem is van egy Split Dragon-om, lehet, hogy át is cserélem felderítõhajónak, mivel csaknem kétszer olyan gyors, mint a Centaur. Viszont a Centaur-nál jobb "õrhajó" aligha létezik, egyet hagytam a Priests Pity-ben és egyet a Home of Light-ban, és még mindkettõ sértetlen, pedig elég szokszor van munkájuk 😊

A fõ baj, hogy szereznem kellene egy transportert, mert máskülönben nem tudok átpakolni a Dragonba...
Korábban már volt róla szó, hogy mennyire félresikerült az M6, hát ezzel egyet tudok érteni, az egyik M6-ból a másikba átpakolni transporter device nélkül rémálom...

Az APPC csaknem kétszer olyan messzire lõ, mint a HEPT-k, gyorsabb a "lövedéke", viszont lassabban lõ (a fire rerate annyit tesz, hogy mennyi milisecundum után lõ újra!).

Valen
Doki :

Station Debries-re nem tudsz dokkolni!!! 😊)

A Split Dragon (van belõle 1 db) nem rossz, de 1 db 125 MW-s pajzsával egy kicsit kevés 😊) a többi hajóra 2x125 MW pajzs megy. Meg kevés a raktere 😊)

Az APPC meg nem gyenge, mert HULL ban annyit sebez mint a BHEPT, a fire rate nagyobb (gyorsabban lõ), igaz a Shield damage kisebbb BHEPT-nél 😊)

Üdv.
Nemtudjátok hogyan lehet bedokkolni bizonyos station debries állomásokra a Spring of Belief szektorba nagyon piszkál hogy nem eresztenek be. Elutasítanak mint a splitek az elején.

Eddig még senki sem vett split dragont, hogy nem is írt róla senki? Pedig sztem az egyik legerõsebb az 5 GHEPT -jével és ráadásul ez a leggyorsabb M6-os és 1 millával olcsóbb is mint a centaur nembeszélve a többirõl.

Vmint nemtom mit keres az APPC a játékban iszonyatosan gyenge és még drága is ahoz képest.
Valen
átutalni bedokkolás nélül is lehet a gyárad és a hajód között már az alap gaméban is 😊)

[NST]Cifu
A Station Accountant 3.5 revised segítségével akkor is tudsz pénzt átutalni az állomásod és a hajód között, ha nem vagy bedokkolva.

Valen
azthiszem Finnance Manager -nek hívják a dolgot 😊)

BaLeeX
Ja olvastam, hogy van olyan script ami rendezi a pénzedet a gyáraidban és mindig csak annyit hagy amennyi a nyersanyag vásárláshoz kell a többit átteszi a számládra. Nos én a Station Accountatn 3.5 verzióját próbáltam ki de ez mindössze annyit csinál, hogy az összes pénzt a gyáraimból a számlámra teszi. Rossz scripttel próbálkozom?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen
Pontosítás:

Rejtett / eldugott kapu hivatalos rendszerek között az alábbiak:

Depth of Silence (E)<-> (W) Dark Waters
Priest Refuge (W) <-> (E) Barren Shores
Family Whi (E) <-> (W) Shareholder's Fortune
Interworld (S) <-> (E) Sacred Relic
The Vault (S) <-> (N) Shareholder's Fortune
XENON 534 (W) <-> (E) Unknown Sektor
Wasteland (E) <-> (W) Unknown Sektor (E) <-> (W) Unknown Sektor
XENON 597 (N) <-> (S) XENON 596
Rhy's Desire (NW) <-> (E)Unknown Sektor

Az elhagyott, nem használható kapukból 4 db van (3 Unknown sektorban + 1 a Brenan's Triumphban)

A kapukat egy õsi, ismeretlen, nagyon fejlett faj alkotta, és az 5 nép csak használja õket (mint Goa'ud a Csillagkapukat), mivel nem tudják, hogy hogyan mûködnek.

Ez így fasságnak hangzik, mivel a X-BTF-ben pont arról szól a sztory az elején, hogy az emberek építettek egy kaput a Föld-nél, és az Új rendszerben. Az új rendszerben lévõ Xenon támadások miatt elhagyták a rendszet és az AP GUNNERT hagyták hátra, hogy megsemmisítse a kaput, ami a földre visz.

Hagy n írjam le az egész sztoryt, mert az 10 oldalra se férne rá 😊)

BaLeeX
Ez a három kapu távoli szektorokat köt össze és rajt is volt a térképen amit csináltak a játékhoz. Én viszont találtam egy olyat (gondolom ti is észrevettétek) hogy a Sacred Relic szektorból a Pontifex Seclusion szektorba mutat egy ilyen vonal, át is ugrik rendesen viszont az Universe Mapon van köztük egy szünet, mintha ott még simán elférne egy szektor. Ez gyanús volt nekem. Mondjuk ha lenne ott valami már biztos megtalálták volna.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Most nem tudok játszani, mert filmet konvertálok, meg cd-t írok egyszerre. Úgyhogy, most elméleteket fogok gyártani.

A getsu funé vagy mifene szektor felett, van egy Xenon szektor. Itt a szektor infóban valami olyasmit ír, hogy amikor ezt a rendszert felfedezték, még nem volt benne semmi, de amikor egy Argan titánnal megpróbálták biztosítani a rendszert, egy csomó Xenon hajó jött, egy ismeretlen kapun át, és szegény titánt leamortizálták. azóta senki sem mert belépni a rendszerbe. Ez a rejtett kapu ugyi a nyugati, ami egy unknown xenon sektorba vezet. Itt viszont vége a dalnak, mert egy törött kapu állja el az utat. ilyen kapuból a legjobb tudomásom szerint ezen kívûl még 3 van, beleértve a Brannen's Triunph-ban levõ EarthGate-t is. Kérdés: ki és miért semmisítette meg a kapukat? Az EarthGate okés, az le van írva. Ja és mégis hogyan semmisítették meg? én még a törött kapunak is csak a pajzsát tudom levenni, a burkolatból már egy grammot se vesz le. Folytatni lehetne pl a játék fõsztoriját úgy, hogy pl a tudósok kifejlesztettek egy hajóosztályt, amivel képesek megjavítani a törött kapukat. A Xenonoknak asszem volt egy ilyen M0-ás szupershipje, amit ugye az XBF végén kellett megsemmisíteni, de még az XTensionban is benne volt, a BlackHoleSun feletti Xenon sektorban volt, a shipyard mellett. Most miért nincs meg ez az M0-os hajó?

Más:

Ugyi onnan lehet tudni, hogy egy szektorból vezet e kapu a másikba, hogy a szektortérképen a szektort szimbolizáló négyzetbõl pici vonalkák mutatnak az adott irányba.

Nyílván nektek is feltûnt, hogy ez nem minden esetben igaz van egy két kapu, amit így nem lehet beazonosítani.

Ezek a kapuk a következõk:

Fejbõl nem megy el kell indítani a gamét.

Family Whi (E) : (W) Shareholder's Fortune
Interworld (S) : (E) Sacred Relic
Priest Refuge (W) : (E) Barren Shores

Én ezeket a "rejtett" kapukat találtam. Találtatok máshol is ilyen kapukat, pl patchenként elrejthetnének néhányat, csak hogy a jónép keresgélhessen új szektorok után.

Vajon ki lõhette szét a kapukat, miért, és fõként hogyan?

Ezért szeretem ezt a játékot. Mindíg lehet új ötleteket belerakni, így elvileg a fõstorilinét is símán tovább lehetne gombolyítani.

Reméljük az egosoftos fiúk nem vakarják a ... fejüket munka helyett!!!

[NST]Cifu
Nekem egy kalóz bázis elég volt ahoz, hogy elfogadjanak (kb. 25-30 kalózhajó). A kalóz bázis környékén meg nincsenek Splitek 😊

Javaslomlátogasd meg a Rhonkars Cload-ot, ott van kalózbázis.

Hülye splitek. Mondom, javítok a faji rangomon, köll a 25MW-s pajzs. Lövöm a kalózt, erre odajön egy csatahajó, belelõ kettõt, kalóz kampec, de persze ezt neki írták jóvá, nem nekem. Mondjuk könnyebb volt náluk pedálozni, 1db kilõtt kalóz után már elfogadtak, a paranidoknál ehhez kellett 3 vagy 4.
Ja, és ha elfogtad a kalózhajót, az semmit nem jelent, szét kell lõni õket, csak az számít.
Eddig egyetlen hajót fogtam el pajzsokkal, fegyverekkel, az is egy Bayamon volt, 5MW-s pajzsot meg bármelyik sarki equipment-ben lehet kapni...

Si vis pacem, para bellum.

Egy kis közgázelmélet:
Ha a saját gyáradból vásárolsz, akár drágán is, akkor a SAJÁT pénzed átvándorol egyik gyárad számlájáról a másikra. Bár az egyik gyárad látszólag kevesebb hasznot termel, de a pénz továbbra is a tied, csak a másik gyárad számláján.
Ha idegen helyekrõl vásárolsz, látszólag olcsóbb, valójában mégsem az, hiszen a pénz kikerül a saját pénzügyi körforgásodból.
DE! Ha ügyesen csinálod, ezzel felvásárlod a többiek elõl az olcsóbb árut, (általában nyersanyagot, erõforrást), így õk rákényszerülnek a Te drágább portékádra, s a végén ezzel a bevétellel mégis Te jársz jól. Ezért sohasem egy gyár hatékonyságát kell nézni, hanem az összefüggõ termelési lánc (2-3-5 gyár) egészét, összbevételét.

SETA: nekem 35 perc után 14%-ot vett le a harci rangomból.
Filmet néztem közben, és akkor volt a szünet. Mondom leellenõrzöm a rodasort. Azóta nem hagyom ott SETA-ra egy percet sem. Ha fut, akkor is csak realtime-ban. Úgy nem vettem észre semmi büntetõlevonást, még másfél-két óra alatt sem.

Nem3sis
thanx

Minden csak nézőpont kérdése.

[NST]Cifu

Nem3sis
honnan lehet leszedni patch-eket? 1.1 és 1.2?

Minden csak nézőpont kérdése.

K.András
Gyüjts össze egy hercules-ra nem is tul drága és azért fér is bele valami és akkor nem kell fizetni meg nem kell felbérelni sem ,ráadásul tudsz vele ugrani...Szerintem jo kis hajo nekem is az van még,mamooth-ra nincsen 40 millám pedig már 60 gyáram van 😊)) Minden pénzem gyárakban van meg szállitohajokban,no azért már van egy fasza kis rombolom meg 4 centaur.

K.András
Hát ez változo,mondom nekem egy hétig nem volt gond igaz SETA nélkül,aztán tegnap meg 35 hajot löttek le,vissza is töltöttem mert vicc.De azért ezt a SETA dolgot is gusztustalanak tartom a készitök részéröl,akkor fair lenne ha nem nönének a rangjaim, de hogy essenek az azért tulzás!!!