6542
-
#3581 És mive nézzek bele? Mert a scripts könyvtár filejainak ilyen a szövege:
©]ÉJB‚@Ø}BB¬ Í‘rRüa³]þD¯ï7\¹fIÀë9*'P‘Þˆ4éŐͯfRuz¯è袇±µ¤Ù³fO-5LőƳîæS6ÅLF"Ø þæfÀ9€cúÏüJ×£ÂÉ?ºÈRCεʢ¦·K‰” ú·{F ýŐ|À®F%¯[êeÈIP³ő\dxnˆo£fSgY0ÓÄ
éçÏd4–~kã‰ÎТ;cpgfgl7©n"ãi#kúÙ«$}=Bñ»·¾»®ýÆê/lÿs,H G-]ðцâ¢ò@¾Ö¸Ê[–PWTmgyÏ[ƒÒSØŐYŐRÐx§ðFâ<jÉâ·©~haWSÆ3ú‡n¥¸²³‘ ™·i5®¾NìŐ ð`‡ãLË{S—TÇîº/7HÓő“(@ÜVC
OCÅ3è»èÀ꯿øhå©›8Äs¼¦;•0ÏŰ9ØŰwXv¿Çq«¢®$§Ý‡î.ì©jñ4t+ðC[kbÀrőIµŐ¶ìAo(À©
eÀ2Ü•ò·ÙB×tü5~t"÷à_¡">NxÖ «*¹(Ll
¥KÁpt*†Ä“‘àc±¤d'r!:ím·T¡·’pűñÝ°¢xp ‹G‰ªP@kËâ/Wè÷“4з9:¶ã¦J:6«›aù4×1êpi®k²«TÖ¦ËB9pº’Àn²åW»ìqK®¸3Rº·\µü’ßt^æ_Á¬½·þÄ÷8 üű
´J°ëOű©¶»ì¬°öa[:¬*pظ·“¦0.Úê= 1¡øi·G2,”a‹¼Üo¤Ã7¸&¡Á°à8¿űy‰ópí·Ë<½_ºG¿±´w9NBB -
#3580 x2-nél már nem működik a HEX edites pénzcheat :))
írj inkább egy scriptet hozzzá vagy töts le a szokott oldalról :)) -
#3579 Tudja valaki, hogy lehet szerkezteni a sav fajlokat?
Megnyitom hex-editorral, atirom amit szeretnek, betoltesko meg elfelejti :)
Talaltam rola leirast neten, de az csak nemet... -
hork #3578 Hmuda: leggyorsabb tutorial ha belenézel pár jó scriptbe, rájössz hogy baromi egyszerű a rendszere. -
005 #3577 ja, es az urspangli termesztes is jo biznicc -
005 #3576 http://www.xscripting.com/modules.php?name=Forums azert csak akad vki, aki tud ujat mondani, es nem kernek cd kulcsot :D pisz -
K.András #3575 A forumhoz nem kötelezö.Én regisztrálva vagyok. -
#3574 akkor unofficial fórumokon :) -
#3573 CD-kulcs kiötelező. :P :-( -
#3572 talán az official forumon vki tud segíteni :)) -
#3571 Nem scripteket keresek, hanem scriptelés tutorialt. Tudod, segédanyag... -
005 #3570 ha -
005 #3569 a sec. resources csak gyorsitja a termelest, nem kotelezo. szerintem a legjobb vetel a hermes olcso/gyors. scriptekrol pl http://www.xscripting.com/ az arakban a keszlet nagysagatol fuggoen van kulonbseg, ja sok van a gyarban olcso, ha keves-draga. nem tudja valaki, hogy lehet dockolni a Pirate Port of Anarchyval? mindig piros. -
#3568 Na akkor megint terelgetni kell majd a mammutot :) -
kisviku #3567 Hm.Nem találtam eddig különbséget, sem termelésben, sem kapacitásban, sem semmiben, csak a kinézete más.
Szerintem úgy gondolkodnak, hogy elrepülsz pl. egy távoli szektorba és te ore mine-t akarsz venni mondjuk, megveheted xy fajnál, de csak annyiért.Ha olcsóbb kell, repülj vissza, hozasd/hozd el és építsd fel.
Klasszikus vicc a Grün és Kohn tárból:
Bácsi bemegy Kohnhoz tojást venni.
-Mennyi a tojás?
-Hat forint
Bácsi átmegy Grünhöz megkérdi:
-Mennyi a tojás?
-Tíz forint.
-De miért tíz, mikor a Kohnnál csak hat?
-És van is neki?
-Nincs.
-Na hát ezért tíz forint itt.
Szorri a kis kitérőért,de ezt látom itt elfogadható megoldásnak.
Így lehet persze gondolkofni is, mint ahogyan a Soyery-t Boron szektroba, stb-t. Én most az alsó szektorokat (paranid és boron közé) hódítom, miközben persze épül a Xenon 347-es. Nemes egyszerűséggel azt mondod: nálam is van, közelben is vagyok, de én ennyiért adom.... -
kisviku #3566 No,a másodlagos resource-k ugyanúgy kellenek a gyártáshoz.
Persze, amíg egy AI által irányított Cahoona Bakery-be kell Stott Spices, stb, addig a tiedbe az nem kell...
Persze lehet, hogy ez nehézségi fok beállítás, de nem hiszem. -
#3565 Van julonbseg a gyarak kozott? Mert a Boronok ketszer annyiert adnanak nekem Spp-t, mint Argonpajtasek. -
#3564 Lipovics:
Elöször tegyél le 2-3 SPP-t, utánna 2-3 Crystal Fab-ot (CF), majd Mineokat (SM, OM), mellette / helyett lehet Kajagyárakat és azok alapanyagát előállító gyárakat olyan helyekre, ahol hiány van belőle :)) -
#3563 Fluga>
Ha nincs fent az 1.2-es patch akkor tedd fel (oldalamról letöltheted :))
Lipovics:
A TP osztályú hajók (Manta, Hermes, Express, Iguana, Toucan) ugyanúgy alkalmas árószállításra, CSAK nem tudod a rakterét bővíteni és maximum L méretű cuccokat tudsz vele szállítani. -
#3562 Hat pedig azt irja ra :D
Eddig azert nem vettem.
Meg egy lama kerdes:
A masodlagos alapanyag, az csak jo ha van, vagy kotelezo?
Mert kesz az elso powerplantom, megvan ra a ket hajo, lepnek tovabb, de nem tudom merre.
Valszeg kristalygyarat csinalok. Van jobb otletetek? -
K.András #3561 Nincsen tömegközlekedés :))) -
#3560 Tudom lama kerdes, de a Manta az nem szemelyszallito hajo? :) -
#3559 Na, nicns sehol scripting tutorial? :-( -
hork #3558 Van, amit csak mantával tudsz elcipelni a TP-k közül, ha jól emlékszem abba férn csak XL méretű rakomány. (pl. silicon wafer) Amúgy én ahová csak lehet iguanát és hermest teszek. -
#3557 A TP osztályból a Boron Manta rendelkezik a legnagyobb raktérrel (1000 egység) és a sebessége is elfogadható (max. 216).
Én személy szerint eddig a TS osztályban is a Boron-okat favorizáltam, mert a Dolphin-nak 3000-es raktere van (2x akkora, mint a Mercury-nak), és az alacsonyabb sebesség nem vészes, amíg biztonságos szektorokban mászkál. Jelenleg már több Split Caiman-om és Teladi Vulture-m is van, ezek sem rosszak. -
K.András #3556 Hermest érdemesebb inkább. -
#3555 Sokszor olvastam, hogy az Argon kereskedo hajo helyett erdemes Boron Mantat venni.
Akarmilyen oldalt nezek, mindig az van, hogy lassabb es dragabb. Miert erdemes arra cserelni? -
#3554 skacok kellene egy kis help!
a játék kilép minden alkalommal ahogy elkezdem a történetek közül a első missziót. Elszállítom a computer partsokat a chrystal lab-ba, a Home of light rendszerben és amikor kapok egy üzenetet, hogy vissza kell menjek a nőcihez abban a rendszerben ahol kezdek, exitál a gamma. ötlet? patch? -
#3553 Mármint hogy hogyan kell csinálni, nem pedig a lelőhelyek. Elkezdenék cuccoakt csinálni. -
#3552 Merre van oylan oldal, ahhol a modolás és scriptelés van leírva? -
#3551 -
#3550 A Hallmarkon volt most a Dűne Gyermekei első része, már nagyon várom a következőt. :-) -
Romeo One #3549 Hát, az Arrakisnál elfordulsz balra, majd amikor elérkeztél...
:))))))))) -
#3548 Mi, hol, merre??? -
#3547 Na, vége a Dűne új részének első felvonása. Iszonyatosan durva zenéje van, minimum egy filmzene-oscar! -
#3546 Köszönöm mindenkinek a gyárötleteket, három kiegészítést is találtam:
Vigyetek le egy Soyery-t az Emperor Wisdom's-ba, itt van jópár Soyfarm, de egyetlen Soyery sincs, bár még csak 400cr-t adtam meg árnak, így gyakorlatilag sose üres...
A másik érdekes egy Wheat Farm az Atigone Memorial-ba. Az egész környéken csak a Herron's Nebula béli saját Wheat Farm-om van...
A harmadik gyakorlatilag ugyanaz, mint a Soy-páros a Boronoknál: Flower Farm + Sun Oil Refinery a Paranid-oknál (Paranid Prime vagy Priest Rings az ajánlott hely).
Kezdek belejönni ebbe a gyárépítgetésbe, és tetszik... :DDD -
Romeo One #3545 Ja, és még az is lehet ennek az oka, hogy az AI gyárak 9-es jumppal kóricálnak. -
Romeo One #3544 Azt kell kihasználni, hogy az AI hajlandó veszteséges szállítmányozást üzemeltetni. Vagy külön kezeli a gyár és a beszerzőhajói price-jait. És így előfordulhat, hogy az adott gyár más áron veszi meg a cuccot, mint a saját beszerzőhajója.
SPP-nél is van ilyen, és gondolom más termékeknél is. -
#3543 Mindenki: az állásokat mindenképpen letörlöm, mert amúgyis alapból rossz helyekre kezdtem el építkezni, szóval elég gázos. -
#3542 Még annó a Tescoban láttam egy dobozost és mivel a demo nagyon állatulé bejött, rögtön rávetettem magam, mint gyöngytúk a takonyra. Megérte. :-)