X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A másik a Patriarch's Keep: nincs alapból SPP, de a Khaakk nyüzsögnek mindenfelé. Úgyhogy itt is bebuktam vagy 4 Mantát. Azért okultam az esetbõl, lassan áttérek Hermesre.
What\'s your excuse?
What\'s your excuse?
A második SPP-mel kissé befürödtem, 20cr-ért is alig akarják vinni az árút...
A Teladi Autorade MK2.2c az én angyalom, tényleg szépen hozza a pénzt, most éppen 12 teherhajóm és két SPP-m van (Kingdom's End és Patriarch's Keep), amelyekhez még 3 ill. 2 teherhajó tartozik. De szeretnék minél elöbb áttérni a gyárakra, mert már unom a teherhajók pótlását (tényleg, nem lehet megadni a teherhajóknak, hogy ne menjenek a Xenon szektorokba? Egy Dolphin-om játszotta el azt, hogy célt repült a Xenon K-knak - kirobbanó sikerrel...)
Doki171: tényleg van ilyen Station Debrie, az alsó Paranid szektorok egyikében találkoztam vele (most nem vágom pontosan melyikben), mikor megpróbáltam bedokkolni, jött a Docking Denied szöveg...
Egyébként annak ellenére hogy van egy herculesem mindig van felbérelve egy két hajo,egy argon primban vár folyamatosan,egy meg light of heart-ban...Felbérelem öket oadküldöm a gyárhoz aztán ha egyszere több gyárat akarok lerakni akkor azokal hozatom ,csak nem kell már felbérelni meg odaküldeni mert ott vár 😊))
Köszi.

What\'s your excuse?
Nekem már 68 gyáram van de ahogy jön a pénz ugy épitem a következöt...Lehet hogy egy 70-él megállok és begyüjtök egy mamooth-ra mert hercules-be nem fér tul sok cucc.
Van 8 gyáram, most vittem végig a storyt. Abban reménykedtem, hogy a **** Khaakok így legalább visszafogják magukat, de hát... Még mindig el vagyok foglalva a Patriarch's Keep védelmével, már rászabadítottam a Centauromat. Kicsit rendet vágott, de szegény gyp-s AI miatt állandóan nekiugrik a Pirate Base-nek, hiába állítom neki Friendlybe a kalózokat. No comment...
Ha valaki tudna ajánlani néhány jó üzletet szívesen venném. Eddig egy Ore Mine-t (Min. of Fin.) és egy SPP-t (Tel. Gain) indítottam magamtól, de ezek nem voltak túl sikeresek. Az elõbbit nem tudom eladni jó áron, a másik pedig a durva Khaak aktivitás miatt kész csõdeljárás.
What\'s your excuse?
Ha érdemesnek tartjátok feldobni, feltölteni egy kicsit a weboldalat amit ennek a játéknak dobtam/tunk össze, akkor itt tudjátok megtenni:
Spacegames
Minden lehetõség érdekel, meg is vásárolnám, vagy cserébe tudnék egyéb programokkal szolgálni stb....
Lõjj le egyet és a statisztikában meglátod, hogy kihez tartozik!

Wasteland melletti unknown szektorban jelenleg van
1x SPP
4X ORE MINE
1X SILICON MINE
1X CATTLE RANCH
1X CAHUNA BACERY
1X CRYSTAL FAB
Most azon gondolkodom, hogy az ore bányákra alapozva, indítsak e be rakétagyártást a környezõ equitment dockok számára. Szerintetek megéri? A másik út az lehet, hogy kingdom endsben is kiépítek egy hasonló láncot, ott most van 3x spp de még nincs crystal fab, így elég akadozós a kristályellátás. itt Soyahusk lenne a végtermék, amit állítólag nagyon visznek.
(lehethogy megvennék a nividiumot nagytételben jóáron mondjuk)
Nekem is van egy Split Dragon-om, lehet, hogy át is cserélem felderítõhajónak, mivel csaknem kétszer olyan gyors, mint a Centaur. Viszont a Centaur-nál jobb "õrhajó" aligha létezik, egyet hagytam a Priests Pity-ben és egyet a Home of Light-ban, és még mindkettõ sértetlen, pedig elég szokszor van munkájuk 😊
A fõ baj, hogy szereznem kellene egy transportert, mert máskülönben nem tudok átpakolni a Dragonba...
Korábban már volt róla szó, hogy mennyire félresikerült az M6, hát ezzel egyet tudok érteni, az egyik M6-ból a másikba átpakolni transporter device nélkül rémálom...
Az APPC csaknem kétszer olyan messzire lõ, mint a HEPT-k, gyorsabb a "lövedéke", viszont lassabban lõ (a fire rerate annyit tesz, hogy mennyi milisecundum után lõ újra!).
Station Debries-re nem tudsz dokkolni!!! 😊)
A Split Dragon (van belõle 1 db) nem rossz, de 1 db 125 MW-s pajzsával egy kicsit kevés 😊) a többi hajóra 2x125 MW pajzs megy. Meg kevés a raktere 😊)
Az APPC meg nem gyenge, mert HULL ban annyit sebez mint a BHEPT, a fire rate nagyobb (gyorsabban lõ), igaz a Shield damage kisebbb BHEPT-nél 😊)
Nemtudjátok hogyan lehet bedokkolni bizonyos station debries állomásokra a Spring of Belief szektorba nagyon piszkál hogy nem eresztenek be. Elutasítanak mint a splitek az elején.
Eddig még senki sem vett split dragont, hogy nem is írt róla senki? Pedig sztem az egyik legerõsebb az 5 GHEPT -jével és ráadásul ez a leggyorsabb M6-os és 1 millával olcsóbb is mint a centaur nembeszélve a többirõl.
Vmint nemtom mit keres az APPC a játékban iszonyatosan gyenge és még drága is ahoz képest.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Rejtett / eldugott kapu hivatalos rendszerek között az alábbiak:
Depth of Silence (E)<-> (W) Dark Waters
Priest Refuge (W) <-> (E) Barren Shores
Family Whi (E) <-> (W) Shareholder's Fortune
Interworld (S) <-> (E) Sacred Relic
The Vault (S) <-> (N) Shareholder's Fortune
XENON 534 (W) <-> (E) Unknown Sektor
Wasteland (E) <-> (W) Unknown Sektor (E) <-> (W) Unknown Sektor
XENON 597 (N) <-> (S) XENON 596
Rhy's Desire (NW) <-> (E)Unknown Sektor
Az elhagyott, nem használható kapukból 4 db van (3 Unknown sektorban + 1 a Brenan's Triumphban)
A kapukat egy õsi, ismeretlen, nagyon fejlett faj alkotta, és az 5 nép csak használja õket (mint Goa'ud a Csillagkapukat), mivel nem tudják, hogy hogyan mûködnek.
Ez így fasságnak hangzik, mivel a X-BTF-ben pont arról szól a sztory az elején, hogy az emberek építettek egy kaput a Föld-nél, és az Új rendszerben. Az új rendszerben lévõ Xenon támadások miatt elhagyták a rendszet és az AP GUNNERT hagyták hátra, hogy megsemmisítse a kaput, ami a földre visz.
Hagy n írjam le az egész sztoryt, mert az 10 oldalra se férne rá 😊)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A getsu funé vagy mifene szektor felett, van egy Xenon szektor. Itt a szektor infóban valami olyasmit ír, hogy amikor ezt a rendszert felfedezték, még nem volt benne semmi, de amikor egy Argan titánnal megpróbálták biztosítani a rendszert, egy csomó Xenon hajó jött, egy ismeretlen kapun át, és szegény titánt leamortizálták. azóta senki sem mert belépni a rendszerbe. Ez a rejtett kapu ugyi a nyugati, ami egy unknown xenon sektorba vezet. Itt viszont vége a dalnak, mert egy törött kapu állja el az utat. ilyen kapuból a legjobb tudomásom szerint ezen kívûl még 3 van, beleértve a Brannen's Triunph-ban levõ EarthGate-t is. Kérdés: ki és miért semmisítette meg a kapukat? Az EarthGate okés, az le van írva. Ja és mégis hogyan semmisítették meg? én még a törött kapunak is csak a pajzsát tudom levenni, a burkolatból már egy grammot se vesz le. Folytatni lehetne pl a játék fõsztoriját úgy, hogy pl a tudósok kifejlesztettek egy hajóosztályt, amivel képesek megjavítani a törött kapukat. A Xenonoknak asszem volt egy ilyen M0-ás szupershipje, amit ugye az XBF végén kellett megsemmisíteni, de még az XTensionban is benne volt, a BlackHoleSun feletti Xenon sektorban volt, a shipyard mellett. Most miért nincs meg ez az M0-os hajó?
Más:
Ugyi onnan lehet tudni, hogy egy szektorból vezet e kapu a másikba, hogy a szektortérképen a szektort szimbolizáló négyzetbõl pici vonalkák mutatnak az adott irányba.
Nyílván nektek is feltûnt, hogy ez nem minden esetben igaz van egy két kapu, amit így nem lehet beazonosítani.
Ezek a kapuk a következõk:
Fejbõl nem megy el kell indítani a gamét.
Family Whi (E) : (W) Shareholder's Fortune
Interworld (S) : (E) Sacred Relic
Priest Refuge (W) : (E) Barren Shores
Én ezeket a "rejtett" kapukat találtam. Találtatok máshol is ilyen kapukat, pl patchenként elrejthetnének néhányat, csak hogy a jónép keresgélhessen új szektorok után.
Vajon ki lõhette szét a kapukat, miért, és fõként hogyan?
Ezért szeretem ezt a játékot. Mindíg lehet új ötleteket belerakni, így elvileg a fõstorilinét is símán tovább lehetne gombolyítani.
Reméljük az egosoftos fiúk nem vakarják a ... fejüket munka helyett!!!
Javaslomlátogasd meg a Rhonkars Cload-ot, ott van kalózbázis.
Ja, és ha elfogtad a kalózhajót, az semmit nem jelent, szét kell lõni õket, csak az számít.
Eddig egyetlen hajót fogtam el pajzsokkal, fegyverekkel, az is egy Bayamon volt, 5MW-s pajzsot meg bármelyik sarki equipment-ben lehet kapni...
Si vis pacem, para bellum.
Ha a saját gyáradból vásárolsz, akár drágán is, akkor a SAJÁT pénzed átvándorol egyik gyárad számlájáról a másikra. Bár az egyik gyárad látszólag kevesebb hasznot termel, de a pénz továbbra is a tied, csak a másik gyárad számláján.
Ha idegen helyekrõl vásárolsz, látszólag olcsóbb, valójában mégsem az, hiszen a pénz kikerül a saját pénzügyi körforgásodból.
DE! Ha ügyesen csinálod, ezzel felvásárlod a többiek elõl az olcsóbb árut, (általában nyersanyagot, erõforrást), így õk rákényszerülnek a Te drágább portékádra, s a végén ezzel a bevétellel mégis Te jársz jól. Ezért sohasem egy gyár hatékonyságát kell nézni, hanem az összefüggõ termelési lánc (2-3-5 gyár) egészét, összbevételét.
Filmet néztem közben, és akkor volt a szünet. Mondom leellenõrzöm a rodasort. Azóta nem hagyom ott SETA-ra egy percet sem. Ha fut, akkor is csak realtime-ban. Úgy nem vettem észre semmi büntetõlevonást, még másfél-két óra alatt sem.