6542
-
Romeo One #3821 AIRE-vel végignyomni a csatákat, annak van sportértéke.
Ez még arra szólt...
:)))))))))
Kicsit komolyabban: melyik M6-ost javasoljátok? A Centaur tetszik, A Dragonnak eggyel több az ágyúja, de elöl csak 1 van. És gyengébb a pajzs is. A Nemezis gyors, de csak 3 ágyú. Szóval most hezitálok, mint ZJ a plasztikai sebészet kapujában... -
#3820 "...a Teladik részletre vett nénikéje..."
Lol. Látom kezdenek előjönni a régen várt X2 aranyköpések. :DDD -
#3819 Sportoljon a Teladik részletre vett nénikéje, amikor nagy Khaak clusterek ugrándoznak poénból elém... :) -
Romeo One #3818 Annak van sportértéke... -
#3817 Szerintem poén akart lenni, csak nem jött össze :)
Egyébként bár iszonyúan bénán néz ki, elég durvuska, és a Dragon és a Centaur mellett talán a 3-dik használható M6 lenne (a Boron Hydra gyenge fegyverzetén a mai napig nem tudtam túltenni magam (a 9 milliás árán meg végképp), a Paranid Nemesis is csak addig volt poén, amíg meg nem néztem, mennyit HULL-t sebeznek a PSG-k...) -
Asmodeus84 #3816 Miért kell neked AIRE az Ospreyre?? -
Zombye #3815 Jóccakát!
ÁÁÁÁlmos vagyok.
Csicsíjja.....
Hrrrrrr pityipű ... Hrrrrrr pityipű -
Zombye #3814 váradt = fáradt!!!
-
Zombye #3813 "nem is kell ez a Osprey-t!"
Basszus már tényleg váradt vagyok!!!
Na még egyszer!
Nem is kell nekem ez az Osprey! -
Zombye #3812 ÁÁÁ nem is kell ez a Osprey-t! egyik lövegre se tudok Alpha IRE-t Tenni!!!
-
Zombye #3811 Ez egy jó kérdés. Talán a küldetések után? passz. -
Romeo One #3810 Goner rang hogy emelkedik? Hiszen nincs Goner szektor, és a GT-ben is csak a szokásos Argon küldik vannak... -
Zombye #3809 Az X-Shuttle elvileg áthozott egy párat! vagy az is megpurcant az átugrásnál?
Tényleg emlékszik még valaki, hogy milyen felszereléssel indult el a tesztre az X-Shuttle? Asszem 2x Alpha PAC volt rajta, de hogy pajzsa mennyi volt, arra már nem emléxem.
Na ez értelmes felvetés volt ám? Na mindegy már úgy is fáradt vagyok! Holnap főpróba, pénteken meg nőnapi előadás öreg, és kevésbé öreg mamiknak. De ők aztán igazi hálás közönség, az biztos. És még a meló is!
Most, asszem egy split Dragont fogok kipróbálni, őt még nem próbáltam, már minden más korvettben ültem, benne még nem. igaz, hogy csak 1x125 MW pajzs megy rá, de ez elviselhető. Max kicsit "vissza kell vonulni" a csatából, egy kis recharging erejéig. -
Asmodeus84 #3808 Teladi Osprey adatok
Tényleg berakhatná a kedves Egosoft, erős egy dög de jellemzően a Teladikra marha lassú. Mondjuk a Novát még lehagyja, tehát nem vészes.
Baluga rakéta földi találmány, így nem valószínű hogy kapható. Esetleg scripttel elő lehet hozni. -
Zombye #3807 Baluga missile factoryt hol lehet venni? -
Zombye #3806 Remélem az 1.3-as patchbe már berakják a Teladi Osperety megvásárlásának lehetőségét, és nem csak scriptel lehessen továbbra is elérni. Én azé kiváncsi lennék rá. 3x125 MW pajzs, speed unknown, del valsz lassú, max cargo bay unknown, de valsz sok. fegyverzet unknown, de valsz nem túl sok, talán előre meg hátra/alulra/felülre egy löveg, gondolom max 1x Beta HEPT-el.
-
Zombye #3805 Gúnár shipet nem lehet valahol venni? -
Asmodeus84 #3804 Na jó, most van 32 gyáram, ebből vagy 8 a 125-ös pajzs gyárlánca. Lehet, hogy kutakodás helyett nekiállok kibővíteni az Unknown sektort (hogy miért nem lehet átnevezni???) egy GPPC gyárral és láncával. :)
Érdekes vezetési stílusod lehet, eddig én kb. 4-5 hajót csaptam. Ebből 2 az idióta kishajó miatt. Persze legtöbbször leparkolom egy helyre, ha pedig mozogni kell, akkor szinte kizárólag jumpdrive-val megyek. -
Romeo One #3803 Sector Map -nál nyomj egy Insertet. -
#3802 B@ssza meg, így elhúztál? :)))
Én eddig ott tartok, hogy lassan elakad az Albatross-om ablaktörlője a sok felkenődött Boron Dolphin-tól...
Viszont van már 6db GPPC-m és 4db BPPC-m a saját (betervezett) Odysseusomra :))) -
Asmodeus84 #3801 Ja igen, még egy jó tanács: a TL hajóitokat soha, de tényleg SOHA ne rakjátok idle parancsba. A barom autópilóta ma szépen nekivezette egy Cattle Ranchnek a Getsu Fune-ban, ahol aztán tényleg nincs sok állomás. Persze felrobbant magával rántva egy fullos Novát, Mantát és Demetert. 32 milla sutty ki az ablakon, még jó hogy el volt mentve... -
Asmodeus84 #3800 Nnnaaa! Végre valahára! Röpke 2 nap SETA végre meghozta az eredményét: megvettem a drágaszágosz Odysseusom. :)))
Most aztán mehet a hajtóvadászat fegyverek után, a pajzsai viszont már megvannak és mind házi gyártmányok. Legjobb minőség! :))) -
kisviku #3799 Haaaahhhh, jó estét! :) Délutáni rövid alvásom és hosszú ásításom után megyek, kiírtom a Xenonokat.
-
K.András #3798 Még véletlen sem 2d-s, nem véletlen vannak x,y,z kordináták...Az hogy az environment kép, az megszokott az ilyen játékoknál...De ettöl még nem lehet 2d-snek nevezni... -
#3797 Hifra Julika>
Térkép a Cifu által megadott helyen vagy az aláírásomban szereplő webhelyen.
Mellesleg pont jó hogy csak 2D-s, mivel így is el lehet néha tévedni, hát ha még tényleg 3D-s lenne :) -
#3796 X2 térkép - Az Atreu's Cloud-ot úgy tudod elérni, hogy 2x az északi kapun (North Gate), majd 2x keleti kapun (East Gate) mész át.
Nézz it körül, sok hasznos dolgot találsz: Space Games -
Hidra Julika #3795 Annyira csiken vagyok, hogy nem találom a második küldetésben szereplő A-valami clouds-ot, ahonnan a tudósokat kellene elhozni. Hol van ?
Egyébként csak engem zavar az, hogy az univerzum 2D-s? Gyakorlatilag minden egy síkban van, a kapuk is . Vagy rosszul látom?
-
Roden #3794 Sziasztok!
Teljesen laikus vagyok a témában, remélem tudtok valahogy segíteni.
Egy barátom részére szereném megvenni az Xtension c. játékot, (ami ha jól tudom a topicnévadó elődje)de nem tudom hogy hogyan lehet hozzájutni.
Ha tudtok egy internetes boltcímet (bárhol a világon), vagy bármi mást ami segíthetne, kérlek jelezzétek. (az egosoft már nem áruljasajnos, és ahogy hallom, hozzánk be se hozták hivatalosan)
Köszönöm előre is.
Roden
-
#3793 Pitaot = Piratot -
#3792 Lipovics>
Nem Split hanem Paranid szerktorban kell Pitaot írtani, főleg Priest Pity-ben :)) -
kisviku #3791 Csak folytasd tovább.Ne add fel! Előbb utóbb meglesz az eredménye.
Ha pedig már beengednek, akkor elvállalsz pár belső küldetést az állomásokon és már szinte félisten vagy náluk.
A pirate-okat érdemes lövöldözni, meg mindenkit aki ellenséges nekik.Értem itt szeretett Xenonjaimat, akik néha pofátlanul átbarangolnak a mellettük lévő szektorokba.
Persze ne a K-val kezdj.
Ha pedig eljutsz, hogy vegyél egy M6-ost, akkor már állomással együtt viheted a kalózokat. -
kisviku #3790 Köszönöm mindenki értékes válaszát.
Okés, hogy kell lenni ellenségnek a játékban, mert unalmas lenne.De ez a "bele a közepébe" ez túlzás. Mennyi időmbe telt mire szétlőttem azt a sok Xenont.
Megnézem mi van, ha egy másik Xenon szektort is "magamévá teszek" :)
-
Romeo One #3789 Keress olyan split rendszert, aminek a szomszédjában kalózrendszer van. ott sokkal gyakoribbak a piratok. És tényleg így van, nem kell egy rendszerben várni, többe is mehetsz, a lényeg, hogy a split faji rangod emelkedjen. Nézz ki Orinocot, az M3, és sokkat több % jár érte, mint egy sima hajóért. -
K.András #3788 Nem kell feltétlen egy rendszerben várni,az ö rendszereikbe menj és keresgélj ,kell legyen egy pirat bázis,ha azt kilövöd tuti beengednek.. -
#3787 Lelottem 6 pirat hajot, ugyanugy nem engednek dokkolni, piratok meg nem jonnek husz percre :)
Egyeb javaslatod van? -
K.András #3786 Ezt irtam kb egy hete,megveszed 500 ezer cr-ért és 4-5 fuvar után állithatod be megint...Azért ez elég gagyi megoldás... -
Zombye #3785 Neee ne írsd ki őket!!! A solenek is megkérték az illetékes kormányszerveket, hogy ne írtsák ki a Xenonokat mert hát ők is mechanikából vannak, oszt bisztos együtéreznek velük, vagy abban reménykednek, hogy értelmesen továbbfejlődnek.
Az egyéni véleményem pedig.
TOROKRAAA!!! NE KÍMÉÉÉLD!!! ÜSD VÁGD!! STB. STB.
EZ a kereskedő Mk3 meg szerintem hülyeség. Legalább is ebben a szektorkereskedős formában. gyakorlatilag azt csinálja, hogy elmegy egy gyárba, pl cahunabaceri, és vesz egy csomó cuccot, amennyi belefér a raktérbe, meg persze pénz függvénye is a dolog. Aztán ezt a cuccot eladja best pricén. És így tovább. De mivel szektorszinten csinálja, egyre kissebb a profit, tehát előbb utóbb marhára nem éri meg foglalkozni vele. Állítolag már készül az unvierzumtrader változat is. Annak már látom némi értelmét.
Nekem eddig ez szűrődött le. Ha más észrevett valami más lényegeset ezzel az új Trading Softwareval kapcsolatban, fűzzze hozzá a mondókámhoz lécci!.
Köszi.
-
Romeo One #3784 Nos igen, az AI kereskedelme nem egy állandóan, kiszámíthatóan működő valami. Én el tudom képzelni, hogy a pajzsokat egyszer ide adja el, egyszer oda. -
K.András #3783 Odamész,kilösz egy pár piratot,elég egy pár darab,utána tudsz dokkolni,leszállsz a trading dokba ott beszél manckossackal vagy ki a rákkal az adja majd el a cumot neked,persze tizszeres áron azaz 3333cr helyett 33333cr-ért. -
#3782 Ugy latszik az en kerdesemre senki nem tudja a valaszt :)