6542
  • [NST]Cifu
    Akeela's Beacon-ben van egy 25MW-s gyár, és ez Argon terület. Oda úgy juthatsz el, hogy ha Brennans Triumph-ból 1x délnek, majd utána 4x keletnek mész. Megjegyzem ezzel átügetsz a fél kalóz birodalmon :))
  • Hmuda
    Más: merre találok 25MW-os pajzsot? Az Argonopedia szerint csak Spliteknél meg Paranidoknál van raktáron, akikkel nem vagyok éppen baráti viszonyban, és jó lenne felpakolni a hajóimat, mert küszöbön a Khaak invázió és nem akarom üres kézzel hagyni, hogy seggbelőjenek. Vagy ha nincs más választásom, akkor milyen kezdőhajót ajánlotok kalózaprításra?
  • Hmuda
    Minél jobban megkopasztod az Express-t annál szarabb állapotban kapod meg a Mercury-t. De ott helyben vehetsz rá cuccokat és maxra rakott sebesség-extrákkal nem tart olyan sokáig elküldeni az Argon Prime-i dokkba szerelni. Addig is elrepkedhetsz a Discoval és derítgetheted a környező rendszereket.
  • Zeenoo
    okok de 5% ??????
  • Valen
    csak annyit mondanak, hogy kapsz egy öreg transzporter shipet, azt nem, hogy 100%-os :))
  • Zeenoo
    Figyusz emberek!
    Amikor eltaxizom a tudósokat a HQ-ra, jutalomként (vagymi) kapok egy hajót, egy Argon Mercury-t, namármost ennek amikor megkapom 5% a HP-ja és full le van robbanva 15 m/s a sebessége és hasonlók ...
    Ez miért van?
    Kicseszés?
    Vagy mi?
  • Zeenoo
    Élménybeszámoló?
  • Zombye
    Split Családi Haver lettem!
  • Zombye
    Na, most szívok egy picit.

Beugrottam a centauromba egy kis portyára. De mivel más korvettem nincs ugye nem védi semmi az unknown szektorban levő hajókat és gyárakat.

Sokáig nem történt semmi.

De épp egy pirate base írtása közben, szépen elkezdek hullani a szállítóhajóim.

Lám! Lám! Ilyen khhak clustert még nem is láttam. Elneveztem Karácsonyfa-clusternek. Marha nagy. Most "lóhalálában = 207" loholok Home of Light felé egy Jumpdriveért, mert hát ugyi azt lekoccantották rólam, közben meg vizslatom a szektoromat, és ha feltűnik az egyik hajóm, gyorsan hazaparancsolom. Remélem a gyáraimra nem szállnak rá, mert egy ekkora cluster lazán leamortizálhatná a fél szektort, de eddig hála istennek csak cirkál fel és alá.

Muszály még egy korvett a szektor védelmére, vagy ez a jumpdriveos megoldás is jó csak hát ugye az a nyomoronc Beyamon pont azt karcolta le rólam.

Ja, a spliteknél már Friend vagyok, kb ugyanúgy, mint a Creature-ről Accepted Personra való ugráskor. Nem pörgött 100%-ig, egyszűen átválltott.

Na nem mint ha szomorú lennék emiatt!
  • Zombye
    Ezt nem értem!

Split Creature voltam 35%, megsemmisítettem a kalózbázist Ronkar's clouthsban, 45%-os Split Accepted Person lettem.

Érdekes.

Van még egy Pirate Base ugyanebben a szektorban azt is lekapom hátha ugyan ilyen jól díjazzák!
  • Zombye
    Egy nyomorult Pirate Ship lekoccantotta a JumpDriveomat! Na mindegy! elfogtam 2x pirate shipet, ebből az egyiken rajta maradt a Beta HEPT Ebből végül is fedezni lehet a JP-t.

• Valen
    hát az igazság odaát van :)), de jobb ha végigolvasod 2500-3000 től :))
  • zoli80
    sziasztok!most kezdem a jatekot,eddig a videokártyám nem engedte.a problémam az hogy nagyon furcsa az irányitás egérrel,joystickom meg nincs.nyomja valaki egérrel?pár jótanácsot esetleg tudnátok adni a kezdéshez mert ahogy olvasom eléggé összetet dologról van szó.
  • Valen
    Zombye>

1. Azok a szétvert kapuk az ősök művei, akik nem akarták, hogy a X univerzum lakói kimenjenek a játszótérről :))

2. A BOFU nem lehet krumpli, mivel gázból készítik elsősorban :))

3. A Dragon jó, csak kevés a shield-je :), meg nehéz vele dokkolni, vásárolni :)

4. A savas, maró felhőnél tökmind1 hogy mekkora a Shield-ed, amikor ugyis a Hull-t sebzi közvetlen :))
  • Zombye
    3883-as hozzászólásomnál a mondatvégi írásjel lemaradt!

Bocsi!!

Így utólag:

"."
  • Zombye
    Ja, egyébként 3x1 mega pajzsal is "marakodik" az a nyanvadt csillagköd, vagy gázfelhő vagy mi a búbánat. Pedig kezdtem örülni, hogy találtam egy új kaput, erre nem szétverte valami vandál állat?

Bár azt megkérdezném tőle, mégis hogy a búsba sikerült ez neki?! Én egy "élő" kapuról max a pajzsot tudom leszedni, a burkolatból egy grammot sem.

Na mindegy ez van.
  • Zombye
    Egyébként ez a BoFu = Boron krumpli még a XBF-ből maradt meg, amikor először megláttam, és megtudtam mire is való, akkor döntöttem el, hogy ez márpedig krumpli. Igaz, kicsit zöld, meg az alapanyaga plankton, de a formája meg a rendeltetése is kb azonos.
  • Zombye
    Most épp szorgosan kuporgatok egy Dragonra. Az előre felrakható Alpha PPC felkeltette az érdeklődésemet a konstrukció iránt. Most kb 4.2 milám van, még majd három mila kéne, hogy meg tudjam venni, meg hát ugyi a fegyverek. Az egy picit sok lessz, de igyekszem sűrűn dobálni az aprót a malacpersejembe.
  • Zombye
    Inkább legyen szövegkörnyezet. Az némileg magyarosabban hangzik
  • Zombye
    veje = feje.

A szó maga nem értelmetlen, épp csak a szókörnyezetbe nem illik belé.
  • Zombye
    Pont azon voltam kiakadva, hogy BoFu-t kiabál, oszt tisztára perenid veje volt!!!

Lehet, hogy a SoyaHuskot már mind eladta?
  • Valen
    és a faszi ugy néz ki mint egy Boron mi
  • Zombye
    Most jött a ház elé egy teherautó, egy ürge teli torokból valami olyasmit ordibál, hogy "BoFu-t VEGYENEEEK!"

ŐŐ Vagy lehet, hogy krumpli és csak a fülem káprázott?
  • Zombye
    Vesztek = veszek. Bár ha nagyon akartok, ti is vehetnétek nekem, nem túl drága, így legalább ezen spórolhatnék.

Az On-Line variánsra kíváncsi leszek!

• Zombye
    Ez aztán nem sámli!

A Rhy's Desire melletti unknown szektorban elég durva radioaktív felhők vannak. Igaz, a kis pegazusomon, amivel épp galoppírozok csak 1 megawatt pajzs van, de azon keresztül is úgy szétmarta a burkolatot ez a köcsög felhő, hogy csak néztem.

Vesztek még 2x 1 mega pajzsot, hátha akkor kevésbé lessz "mardosó érzésem".

• kisviku
    Én ezeket nem is figyeltem, hogy rang meg ilyenek...
    Jó hogy most a katonai rangom valami Ace 2nd class vagy mi az isten, de amikor vettem akkor asszem kis pöcs Admiral vagy Commodore voltam.
    Megpróbálom nektek megkeresni,hogy hol van, és azonnal válaszolok.
    Ez télleg nem kamu, tehát van ilyen a játékban, csak már fingom nincs hol ajánlották fel.
  • Asmodeus84
    Hát ja, kicsit össze is kellett húzni a nadrágszíjat. :) De csak egyszer kell megvenni, mert ugyanazokat a szektorokat ajánlják megvételre minden alkalommal.
  • Romeo One
    600 lepedő?????
    Nem mondom, szép summa...
  • Zombye
    Tehát elvileg csak sűrűn nézegetni kell a híreket.
  • Asmodeus84
    Azt valamelyik Paranid állomáson vettem cirka 600.000 Cr-ért. De véletlenszerűen bukkan fel.
  • Zombye
    Más térképinfókat találtam már max 2500 cr áron.
  • Zombye
    Khaak infót nekem sem adtak el, azt mondták, nem vagyok elég classified! Ha jól emlékszem. Max rangúnak kell lenni az adott fajnál, vagy harci rangtól függ? Aki megvette, vissza tud emlékezni kb milyen szinten állt az adott fajnál ill harci rangban?

Ha valaki meg tudja venni feltétlen nézze meg milyen volt az adott fajnál a megbecsültsége, ill a harci rangja. Én már csak erre a kettőre tudok gondolni.

Khaak szektor infót meg sehol nem találok. Azt is a hírek kzött lehet megtalálni véletlenszerűen kotorászás közben?
  • Romeo One
    "...Csak a szektorokat tudtam nagy nehezen megvenni..."

És azokat hol?
  • Valen
    én nekem is azt mondják, hogy nem, mert kevés vagyok nekik :(

Hornet: én szoktam használni khaak m3 ellen 1 lövés - 1 db :) mellesleg utoléri, csak időbe kerül neki :)

meg Station Kill-nél nagyon praktikus, ha már nincs Shield a stationon :)
  • Asmodeus84
    Nem értem, már ezerszer megpróbáltam Khaak infókat venni, de mindig azt mondták, hogy nem kaphatom meg. :(( Csak a szektorokat tudtam nagy nehezen megvenni.
  • kisviku
    Hát remélem segítettem, de mondom én véletlenül találtam rá, mert épp unatkoztam és hát eltöltöttem az időt egy kis olvasgatással, hogy még jobban beleéljem magam a világukba.

Jó keresgélést! :)
  • Romeo One
    Ok, köszi...
  • kisviku
    Fúú, hát nem akarok hülyeséget mondani, de asszem egy boron trading stationben vagy egy teladiban találtam rá.
    De télleg tök véletlenül, mivel a hírek azért változik, szóval érdemes végiglapozni.
    Szerintem egyébként ha berepülsz egy állomásra és lapozgatsz a hírek (bulletin board) között, akkor lehet hogy rátalász.Én ennyire pontosan nem tudom megmondani sajnos, hogy hol, csak talán hogy boron vagy teladi rendszerben.
  • Romeo One
    Nem emléxel rá, hogy hol?
  • kisviku
    Én véletlenül bukkantam rá ilyenre asszem egy Trading Station-ben, amikor a híreket olvastam.
    Kb. 53 ezer credit volt, de megérte és érdekes is.