X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondoldd végig, és kérdezz újra.
😊))
Si vis pacem, para bellum.
Na most nekiállok és megcsinalom a gameot addig amikor elkezdtem a scriptekkel szórakozni 3nap gameidõ SPP meg ORE mineom volt.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Szerintem ez így elég életszerû, és hihetõ.
Jumpdrivot Argon Prime-on is lehet venni.
Jó, így valóban könnyû lenne.
Ha már itt tartunk. Van egy olyan dolog minden szektorismertetõnél, hogy "Suns 150%" vagy a százalék lehet más is.Ennek nem a kitermelt Energy Cell-re kellen hogy legyen hatása? Itt azt értem, hogy adott idõ alatt nem 276 EC-t termeljen ki, hanem mondjuk 500-at. Még nem próbáltam, de felhúzok Akeela's Beacon-ben egy SPP-t (igaz, ott sok van),mivel ott a "Suns" 450%-os.
Vagy minden powerplant ugyanannyit termel? Mindegy hogy argon, teladi, stb.... ?
gvarga12:
ez teljesen normális 😊))
a normál SPP-k (nem a tieid) mindnek 2nd resource a crystal.
neked (saját SPP-ben) elsõdleges alapanyag a Crystal 😊)
kibaszás, de kell az egyensúly miatt (milyen lenne, ha nem használna crystalt az EC gyártáshoz az SPP, megmondom könnyû (ingyen energia 😊) álomnak szép, de ez a gém nem az álomról szól 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Felinstalálom az XP-t erre az X2-õt, új játékot kezdek és lám a gép SPP-iben sec resource a Cristan na ez mitõl van.
Nem futtatok Semmi scriptet semmit ha nem látnám nem hinném el !!!!!
Most megyek és felteszem a gémet 1 másik gépre ami még nem is hallott az X2-rõl .
Kezd X-akta szaga lenni a dolognak 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Bammmeg !!!!!!!!
Írtam 1 fél oldalas hozzászólást erre a Mehet gomb után összeszartamagát az explorer.
AgRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!
Amúgy irtó macerás felszerelni ezt az átokfajzatot, egy örökkévalóság volt, mire elértem vele a Kingdom's Endbe és még mindig nincs rajta Jumpdrive és Teleporter...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jaja...

Részletesen: #2798

Kirrájjj...
Nem, nem az ISOba írja be magát. A savegame-be.
What\'s your excuse?
hol van a teljes story leírva (a 3 játék végigvitelén kívül 😊)
Tiszta Pravda, nem? 😊)))
Nem alkotok semmit, és is jóban vagyok mindenkivel, csak elovastam az X-Univerzum történetét. 😊
What\'s your excuse?
A gaz Argonok, akik a Split kémtevékenységet lefülelvén börtönbe zárták a nagyhírû, bátor kémünket, aki pusztán csak átutazási célból járt az argonok fõ rendszerének titkolt területén és csak véletlenül tévedt a titkos kutatólaboratórium mellé. 😊)
What\'s your excuse?
Most már a Goner-ek is "Preacher" besorolást adtak nekem. Tényleg ezekszerint van Goner szektor?

Boronok vs Splitek balesetet. 😊))
What\'s your excuse?
szerintem a PPC-k + az ION a legerõsebbek
Palesztinok vs USA
USA vs mindenki 😊)
CSecsenek vs Ruszkik
Amcsik vs Iraki ellenállók
Irakiak vs Nato kontingens
Palesztinok vs Izrael
és a többiek 😊)

What\'s your excuse?
Gvarga12:
Ez a Crystal Free SPP mod hatása, melyet aktiváltál.
van ennek egy deaktiváló scriptje is, azt futtasd le!
hogy a .... melyik TL-hez jár alapban 2 db APSG ????
nem csak megvetted rá külön a megvételkor ???
Ja és sorry, annyira nem olvastam vissza. Nomeg néha annyira figyelek, hogy akár háborúzhatnának is mellettem 😄.
What\'s your excuse?
Tehát bõvebben: Tegyük fel, hogy van egy CR-ed, egy CB-id, egy SM-od, egy CF-od és egy SPP-d. Ekkor a script segítségével elvileg el tudod érni, hogy az SPP-t ingyen ellásd. A 9Cr-es árat azért írtam, mert már azzal akkora hasznot szerezhetsz, mintha 21-23Cr-ért árulnád crystal (nemingyen) vétele mellett.
Ore spec nem kell EC-hez. 😊 Az árat valószínûleg majd emelni, hogy a saját gyáraimnak is maradjon, mert ha elkapkodják az is gáz. 😄
What\'s your excuse?
Csapás csapás hátán...
Eddig dicsekedtem, hogy egy Centaurom sem pusztut meg Khaak vagy Kalóz támadástól, mire mi történik? Nézem, hogy üres a Profit Center Alpha - ránézek jobban, hát bizony a Khaak-ok durván lenyomták a 3. számú Centauromat...
Gyilkos dolog, de mostmár mindegy, közben meglett az elsõ TL-em, csak még fel kell szerelnem, mert nevetséges, hogy milyen alapszinten jött ki a gyárból - van rajta két APSG és 1x125MW pajzs...
valaki valami ötlet?

Egyébként még a 3. main menü zene tetszik de nagyon

Ráeeresztem a Titánt, nekimegyek a Ray-el és egy pár hajót még kiküldök, csak hogy igazi csata hangulat legyen...
Viszont M6-al már én is haltam meg, de akárcsak az elõzõ részekben, itt is szép a game over zene 😊 kicsit Cleydermann-os.
Valami script?