X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

???
Gondoldd végig, és kérdezz újra.
😊))

Si vis pacem, para bellum.

gvarga12
Kösz a választ Valen már kezdtem kétségbe esni 😊
Na most nekiállok és megcsinalom a gameot addig amikor elkezdtem a scriptekkel szórakozni 3nap gameidõ SPP meg ORE mineom volt.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

[HUN]PAStheLoD
ott lehet "menteni" ?

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

A napból nyeri, de a kristályban tárolja el, mintha az lenne az akkumulátor.
Szerintem ez így elég életszerû, és hihetõ.

"Nem, csak a templomuk. De különálló frakció, meg is utáltathatod magad velük. Ez a jumpdrive miatt nem ajánlott. 😊"

Jumpdrivot Argon Prime-on is lehet venni.

Igen.De ha már egyszer SOLAR tehát a napból nyeri, akkor minek a kristály? 😊
Jó, így valóban könnyû lenne.
Ha már itt tartunk. Van egy olyan dolog minden szektorismertetõnél, hogy "Suns 150%" vagy a százalék lehet más is.Ennek nem a kitermelt Energy Cell-re kellen hogy legyen hatása? Itt azt értem, hogy adott idõ alatt nem 276 EC-t termeljen ki, hanem mondjuk 500-at. Még nem próbáltam, de felhúzok Akeela's Beacon-ben egy SPP-t (igaz, ott sok van),mivel ott a "Suns" 450%-os.
Vagy minden powerplant ugyanannyit termel? Mindegy hogy argon, teladi, stb.... ?

[NST]Cifu
Oda már ugrani fogok 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valen
CIFU elsõ utad a hajóvétel után a Gonar Temple-hez vezessen mindig 😊)

gvarga12:

ez teljesen normális 😊))

a normál SPP-k (nem a tieid) mindnek 2nd resource a crystal.

neked (saját SPP-ben) elsõdleges alapanyag a Crystal 😊)

kibaszás, de kell az egyensúly miatt (milyen lenne, ha nem használna crystalt az EC gyártáshoz az SPP, megmondom könnyû (ingyen energia 😊) álomnak szép, de ez a gém nem az álomról szól 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

gvarga12
Na még egyszer .
Felinstalálom az XP-t erre az X2-õt, új játékot kezdek és lám a gép SPP-iben sec resource a Cristan na ez mitõl van.
Nem futtatok Semmi scriptet semmit ha nem látnám nem hinném el !!!!!
Most megyek és felteszem a gémet 1 másik gépre ami még nem is hallott az X2-rõl .
Kezd X-akta szaga lenni a dolognak 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

gvarga12
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
Bammmeg !!!!!!!!
Írtam 1 fél oldalas hozzászólást erre a Mehet gomb után összeszartamagát az explorer.
AgRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!

[NST]Cifu
Mintha a hajó leírások kissé pontatlanok lennének nem? Arról volt szó, hogy a Teladi Albatross-on van 1x fõ fegyver, meg 1x-1x jobb illetve ball torony. Nekem viszont a két toronyba 3-3 Slot van!

Amúgy irtó macerás felszerelni ezt az átokfajzatot, egy örökkévalóság volt, mire elértem vele a Kingdom's Endbe és még mindig nincs rajta Jumpdrive és Teleporter...

a the-commander.com-on ott van elég sokáig, talán végig?

végigjátszás leírást honnan lehetne beszerezni?
😊))))
Jaja...

Nem úgy értettem. Saját gyárból akár max áron is megveheted a cuccot, összességében akkor sem leszel veszteséges, mert a pénz nálad marad, csak a haszon nem az egyik gyáradban csapódik le, hanem a másikban!

Ja értem arra gondoltál h. akármennyiért vásárolsz a profit ugyanaz marad, ezzel egyet tudok érteni

Enélkül a script nélkül semmiképp se akármennyiért, csak az adott áru min-max sávján belül. A get.ware scripttel tényleg akármennyiért.

Könyörgöm! Saját gyárból akármennyiért vásárolhatsz!!!
Részletesen: #2798

Asmodeus: ha 0-ért akarsz eladni a gyárláncban, akkor az EC-t is 0-ért kell venned beléjük az SPP-bõl, szóval ugyanott vagy, mert az SPP profitját ez meg csökkenti. Szal ez ugyanaz mintha pénzért dolgoznak a gyárak, csak összehangolt árakon, hogy nullszaldósk legyenek. Igaz így nem kell kiszámolgatni, hogy mennyivel lesznek nullszaldósak, szal nem értelmetlen

Asszem megindultam a hírnév felé. Az egyik szektorban egy BBS küldetésre lettem figyelmes, ahol majdnem 30E Cr járt annak, aki titkos iratokat visz a szomszédos szektorban lévõ SAJÁT gyáramba!!!
Kirrájjj...

"...na most mivan beleírtavolna magát valami mod az ISO-ba ezt nem hinnem ????"
Nem, nem az ISOba írja be magát. A savegame-be.

Az egy veszett jó oldal! Számomra etalon az X-el foglalkozók között.

What\'s your excuse?

[NST]Cifu

Valen
Asmodeus :

hol van a teljes story leírva (a 3 játék végigvitelén kívül 😊)

Valen
jaja 😊)

[NST]Cifu
Igen, ilyet én is olvastam 😊
Tiszta Pravda, nem? 😊)))

Nem, csak a templomuk. De különálló frakció, meg is utáltathatod magad velük. Ez a jumpdrive miatt nem ajánlott. 😊

Nem alkotok semmit, és is jóban vagyok mindenkivel, csak elovastam az X-Univerzum történetét. 😊

What\'s your excuse?

Valen
mikor a Split tading dockban olvastam a BBS-t a köv. hírre lettem figyelmes:

A gaz Argonok, akik a Split kémtevékenységet lefülelvén börtönbe zárták a nagyhírû, bátor kémünket, aki pusztán csak átutazási célból járt az argonok fõ rendszerének titkolt területén és csak véletlenül tévedt a titkos kutatólaboratórium mellé. 😊)

Nahát, milyen furcsa! Az amcsik, és a Splitek is mindenkivel és állandóan háborúznak. 😊

What\'s your excuse?

[NST]Cifu
Nem tudom mit alkotsz, én mindenkinek a kebelbarátja vagyok 😊

Most már a Goner-ek is "Preacher" besorolást adtak nekem. Tényleg ezekszerint van Goner szektor?

Valen
vagy a Splitek vs mindenki más 😊)

Bizony, és hogy ne térjünk el a tárgytól vegyük pl.: az Argonok vs Khaakok párbajt. Vagy a korábban lezajlott
Boronok vs Splitek balesetet. 😊))

What\'s your excuse?

Valen
egyébként a PSG már messze nem a legerõsebb fegyverek 😊)

szerintem a PPC-k + az ION a legerõsebbek

[NST]Cifu
Nem jár alapból, csak éppen a gyárban nincs normális választék a felszerelésekbõl. Alapból kaptam rá 1x125MW pajzsot, 'oszt jóészakát. A gyárban nem volt 125MW-s pajzs, fegyverekbõl is csak GIRE meg APSG volt raktáron. Hát a GIRE-t hagytam alapból, csak a helyet foglalná, a két APSG azért felraktam, bár eredetileg kerülni akartam a PSG-ket, dehát fegyvertelenül csak nem hagyom a legdrágább hajómat...

Valen
Törökök vs görögök (ciprus)
Palesztinok vs USA
USA vs mindenki 😊)

Valen
hát de most nézz körbe :

CSecsenek vs Ruszkik
Amcsik vs Iraki ellenállók
Irakiak vs Nato kontingens
Palesztinok vs Izrael

és a többiek 😊)

LoL

What\'s your excuse?

Valen
Asmodeus:

háborúznak is 😊)

Valen
lám-lám mennyien sunnyognak itt a háttérben 😊)

Gvarga12:

Ez a Crystal Free SPP mod hatása, melyet aktiváltál.

van ennek egy deaktiváló scriptje is, azt futtasd le!

hogy a .... melyik TL-hez jár alapban 2 db APSG ????

nem csak megvetted rá külön a megvételkor ???

Miért lenne veszteséges? A gyárak egymást között cserélnek árut, így nem bukhatnak rajta. Vagy rosszul gondolom?
Ja és sorry, annyira nem olvastam vissza. Nomeg néha annyira figyelek, hogy akár háborúzhatnának is mellettem 😄.

What\'s your excuse?

Errõl beszéltem a felsorolásban.
Tehát bõvebben: Tegyük fel, hogy van egy CR-ed, egy CB-id, egy SM-od, egy CF-od és egy SPP-d. Ekkor a script segítségével elvileg el tudod érni, hogy az SPP-t ingyen ellásd. A 9Cr-es árat azért írtam, mert már azzal akkora hasznot szerezhetsz, mintha 21-23Cr-ért árulnád crystal (nemingyen) vétele mellett.
Ore spec nem kell EC-hez. 😊 Az árat valószínûleg majd emelni, hogy a saját gyáraimnak is maradjon, mert ha elkapkodják az is gáz. 😄

What\'s your excuse?

Pedig ezt nagy valséggel egy felrakott script okozta, nem emlékszem már melyikben van ez a fícsör. Ugye tettél fel scripteket?!

[NST]Cifu
GRrrr.....

Csapás csapás hátán...
Eddig dicsekedtem, hogy egy Centaurom sem pusztut meg Khaak vagy Kalóz támadástól, mire mi történik? Nézem, hogy üres a Profit Center Alpha - ránézek jobban, hát bizony a Khaak-ok durván lenyomták a 3. számú Centauromat...

Gyilkos dolog, de mostmár mindegy, közben meglett az elsõ TL-em, csak még fel kell szerelnem, mert nevetséges, hogy milyen alapszinten jött ki a gyárból - van rajta két APSG és 1x125MW pajzs...

gvarga12
Hali emberek van egy nagy problémám, bepötyögtem hogy Thereshallbewings azóta minden SPP-ben sec. resource lett a cristal.Mar probaltam újrarakni a rendszert XP, újrakezdtem a gameot de meg mindig szar, na most mivan beleírtavolna magát valami mod az ISO-ba ezt nem hinnem ????
valaki valami ötlet?

Asmodeus: én már vagy 5x írtam itt arról a scriptrõl 😊 Igazából a 0-ért beszerzésnek nincs sok értelme, mert akkor valamelyik gyárad veszteséges lesz, és az nem jó. Ideális ha nullszaldós a legtöbb, és kevés helyen gyûlik a profit. De igazából a pénzgyûjtõ scriptek ezt feleslegessé teszik. Ami mindenképp nagyon jó, az a buy ware loopolhatósága (pl.: menj és vásárolj EC-t x gyárból végtelenszer)

Valen
már ezért is megéri néha néha meghalni

Egyébként még a 3. main menü zene tetszik de nagyon

Én viszont újonnan már nem ugrálok el a Xenon K-k elõl... (jó, tudom nagyképû beszólás 😊 )
Ráeeresztem a Titánt, nekimegyek a Ray-el és egy pár hajót még kiküldök, csak hogy igazi csata hangulat legyen...

Viszont M6-al már én is haltam meg, de akárcsak az elõzõ részekben, itt is szép a game over zene 😊 kicsit Cleydermann-os.

Valen
😊) és intõt, meg rovót 😊)

Fegyelmit nem lehet kiosztani...?
Valami script?

Valen
Romeo One:

Nekem se szól, hogy megsemmisûlt 4 TS hajóm.