X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, ebben van igazság. De nekem elõszeretettel támadják a gyáraimat is.
Még annak ellénre, hogy állomásozik egy M6-os a szektorban, ja és van a gyárban is vadászgép.
Ahol viszont sok ellen van, pl, khhak, xenon, pirate egyszerre!, oda már M2-es is van vezényelve.

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Valen
and down

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Hmuda
up

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
szerintem nem, és a khaak-ok leginkább ott jelennek meg mindig, ahol éppen vagy 😊), gyk. ne legyél a gyáraid közelében, s akkor nem támadják meg 😊)

illetve a felfegyverzett hajóidat támadják még mellette, ergo én ezért nem is õrzöm a gyáraimat, kereskedõimet, hogy ne legyen okuk megtámadni 😊)

Valen
Én minden Equiptment, Shipyard, Drydock és a fontosabb Shield és Fegyver gyárakat birtokló rendszerbe tettem 1-1 satelitet, így ezzel nincs gond.

A probléma az hogy már vagy 10 órája nem frissült az Equiptment bolt 125 MW pajzs késulete (PPC és HEPT és PSG fegyverbõl van utánpótlás, még a 1,5,25 MW-s pajzsból is, csak a 125 MW-s nem termelõdik 😞(

és hiába viszek alapanyagot a gyárakba, még nem gyártottak le 1 db-t sem (lehet hogy megadom 3-4 Teladi Vulture-nak vagy Split Caiman-nak hogy keressen 125 MW-s pajzsot és ha talál vegyen 😊)

Azok után a gyõzelmek után, amelyikben nem te ülsz a hajóban, de a tiéd, jár a harci rang?

Si vis pacem, para bellum.

Ezek a rohadt khaakok nemtom, hogy csinálják, de ha két percnél tovább idõzök egy szektorban, azonnal megjelenik ott egy cluster.

A gondolat remek.
De én a Teladiknál nem találtam M6-os korvettet.

Ötlet? Hm, az nem sok van, de észrevettem, hogy bizonyos idõ után megtelnek az equipment dock-ok újra.
Nekem viszont az a problémám, hogy ha hajót akarok venni és pont amikor kellene a legjobban, akkor nem lehet kapni.

Az én taktikám, hogy minden szektorba, ahol van Shipyard, lerakok egy szatelitet, és van hogy egyikben sem tudok hajót venni.Persze az "L" felszereltségûekre gondolok.

Bugokkal küzdõknek okulásul:
Tegnap két óra orális szex után fény derült a titokra, miért esik hanyatt állandóan a joy vezérlése. Összeakad a script editorral. Kénytelen voltam egy négy nappal ezelõtti mentést elõvenni, ahol flottul mûködik minden. Csak most kezdhetem onnan...

Valen
Hát igen, azis gond 😞(

[NST]Cifu

Szép...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ami már csak azért is érdekes, mert a Teladi M6 alapból nem elérhetõ...

Valen
Pontosan Cifu

Valen
Összeakarok gyûjteni minden hajóbol 1 db-t.

Tehát:

Teladi összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Split összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Paranid összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Boron összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Argon összes (M1, M2, M3, M4, M5, M6, TL, TS, TP)
Pirate összes (M3, M4, M5, TS)
Xenon összes (kár hogy az M1, M2 nem elfoglalható)(M3, M4, M5)

[NST]Cifu

Ezt most akkor nagyon nem értem...
mindegyik fajtól 1db M1, 1db M2, 1db M6 és 1db TL-t veszel? Vagy mi a rák?

Valen
CIFU:

lentebb a darabszámok a 125 MW-os pajzsok darabszáma az M1-es hajókon 😊)

K.András
De minek vettél ennyi hajot???😊))
Valakit be akarsz támadni???

[NST]Cifu
Számoljunk csak, lesz 30db M1-ed, mivel ezek ugye úgy érnek valamit, hogy vadászok is vannak rajtuk, akkor mondjuk 30db M3 vadászal számolva ez 30x30=900db, mondjuk darabja legyen 2 millió, ennek végösszege 1,8 milliárd.

András, ez bizony bankot robbantot...

Valen
kicsit elszámoltam a 40x5 db-t, de tévedni Argon dolog 😊)

Valen
fb=db

Valen
bammeg nem szétesett a táblázatom 😞(

Valen
hát lássuk csak

..........M1........M2........M6.......TL
Teladi....7db.......6db.......3db......6db
Split.....5db.......4db.......1db......5db
Boron.....6db.......5db.......2db......5db
Paranid...6db.......5db.......2db......6db
Argon.....6db.......5db.......2db......5db
------------------------------------------
Szumma...30db......25db......10fb.....27db
Szumma összesen: 92 db, ebbõl megvan 46 db

[NST]Cifu
Tegnap néztem valamelyik BBS-en, hogy a leggazdagabb lény az X-univerzumban valami 700 milliárd Cr-t birtokol... Ehez képest...

De elég, ha utánaszámolsz mennyibe kerül 40x5=160db 125MW-s pajzs, az se kis összeg....

K.András
Bazze azért 40 db M2 ha a legolcsobbal is számolom 2 milliárd kredit,plusz a felszerelés is vagy 2 milliárd!

[NST]Cifu
Szvsz a "Galaxis Ura" címre pályázik, 40db M2-vel pedig elég jók az esélyei erre...

K.András
De minek neked 40x5 125mw-s pajzs???40 db capital hajod van???Nem kellett volna megvenni csak annyi amennyit fel tudsz szerelni 😊))
Én most veszek egy titánt meg meg egy shark-ot de már mindkettöre meg vannak véve a pajzsok...

[NST]Cifu
1.: Egyes szektorokban nem árt.
2.: Erre is igaz a #3261 2. pontja
3.: Akkor meg mirõl vitázunk?

Valen
1. de csak azt, de kell több???
2. nem csak ott, pl. Unknown sektor
3. pontosan 😊)

[NST]Cifu
1.: Látod a TELJES szektort is sima Satellite-el? Nem csak a normál kapuk közötti részt?
2.: A Xenon szektorokban ott a Salvage Insurance mentésnek (meg aki annyi idõt tölt a játék elején a Xenon szektorokban, hogy menteni kelljen, az meg is érdemli)
3.: Az elején még nem fenyeget az a veszély, hogy M1, M2, M6 vagy TL osztályal fogsz kavirnyálni, ha meg már eljutsz idáig, akkor az a 1,5 milla már nem akadály 😊

Minél forgalmasabb helyre rakod, annál nagyobb a valószínûsége, hogy egyszer csak nem lesz ott.
Az árakat meg akkor is látja, ha az adott gyár nincs benne a látótávolságában.

Valen
az a gond az állomáson való dokkolással, hogy amikor épp a M1,M2,M6,TL hajóban vagyok, akkor semmi kedvem nincs csak a mentés miatt átszálni egy kishajóba és bedokkolni egy állomásra 😊)

mellesleg ha egy Xenon sectorban / ellenséges sectorban vagy akkor hogyan mentesz ???

mellesleg tényleg nincs jobb dolgom kezdésnél másra költeni a pénzt 😊)

ha már itt tartunk 125 MW pajzsból hiány van az egész univerzumban (nem gyártanak, ami volt azt meg felvásároltam) és hiába gyártok magamnak 8H 20p alatt 1-et sokára lesz meg a hiányzó 40x5 db 😞(, valami ötlet, hogy hogyan lehet orvosolni a problémát ???

Valen
lehet, de én betettem egy sima nav. satelitot középre z=-50.0 Km-re, és simán látom az egész területen a hajó és állomás forgalmat (beleértve az árakat is) 😊)

[NST]Cifu
Átmérõ.
A sima satellite kb. területett lát be, mint a Duplex Scanner-es hajó, az Advanced meg kicsivel többet, mint a Triplex Scanneres (a Triplex 60km-es átmérõn belül "lát").

Hmuda
Sugár vagy átmérõ? Mert ha sugár, akkor bõven elég egy normált berakni a szektorok közepére és akkor az egész zónát lefedi és ugyanúgy szórakozgathatok az ottani cuccokkal. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

cifuatwork
Messzebb lát:

Satellite - 40km
Advanced Satellite - 70km

Hmuda
*navigációs

Hmuda
Mitõl jobb az advanced mûhold mint a síma navigációr?

[NST]Cifu
Simán bedokkolsz egy akármilyen állomásra. Olcsó, tiszta, száraz és biztonságos érzés...
Mondjuk tény, hogy mikor lett egy kis pénzem, én is vettem 30db-ot, de amikor csak lehet, inkább állomásokon mentek... 😊

hopp, ez kétszer ment el kétszer ment el....

(x = fizetett hirdetés.
A #3248 egy marketing/sales tanfolyam házi feladataként íródott. Tulajdonosát további intézkedésig pszichológiai megfigyelés alatt tarják.)

(x = fizetett hirdetés.
A #3248 egy marketing/sales tanfolyam házi feladataként íródott.)

Ennél jobban? Mindenféle ostoba árura, gyárra? Amikkel csak a gond van? Vagy felszerelésre, amivel meg csak pusztítani lehet? A saját biztonságodról van szó ember! Ennyire nemtörõdöm, gondatlan, felelõtlen módon szórod a pénzt?
😊))))))))))))))))))))))))))))

Nálam 1 db van, biztonsági tartaléknak. Igazán sok jelentõsége nincs, majdnem mindig van látástávolságon belül egy állomás, ahová bedokkolhatok. Max kényelmi szempont.

[NST]Cifu
500x3.000=1.500.000Cr - szerintem a játék elején ennyi pénzt másra is el lehet jól költeni... 😊

Valen
Egyszer bevásárolsz Salvage Isnurencaból cca 550 db-t és az elég idejig elég lesz 😊))

[HUN]PAStheLoD
ehem .. értem kösz szépen! :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Na akkor:
Játékállást menteni bármelyik állomáson bedokkolva, az állomás számítogépéhez csatlakozva lehet.
Vagy:
A Goner Temple-ben vásárolható "Salvage Insurance" (~kármentõ biztosítás) segítségével bárhol és bármikor. Ûrben, harc közben, stb.
1 db SI vásárlása 1 db mentésre jogosít fel, tehát ezek egyszer felhasználható darabok. De tudsz többet is venni belõle, 3000 Cr/db.

[HUN]PAStheLoD
ott van a salvage insurance .. már eljutottam oda .. de nemtudom hogy mûxik :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]