6542
-
Zombye #4021 Én pl President's end újáépítésén gondolkodom -
Zombye #4020 Ehömmm ehömmm.
Nem rossz!
-
#4019 Lehet majd kesobb shipyardokat epiteni? Meg "AirForce 1" kereskedo bazisokat? :) (ez a "cegem" neve) -
#4018 Én inkáb meg se említem hogy én melyik hajómat mire használom :))
csak a frissesség kedvéért minden hajóm FULL Shield+fegyverzetet kapott.
10 M1 + 10 M2 + 15 TL + 20 M6 + 20 TS + 20 TP + 20 M5 + 20 M4 + 20 M3 :))
lehet számolni :)) -
#4017 Akkor elég csak kiraknom egy szatelitet az olyan rendszerekbe, ahhol árulják és kivárni a megfelelő árakat kalandozás közben? Az király. -
#4016 Ja ez is furcsa. Elszedtem egy kalozhajot, eppen ulnek at bele, erre jon egy teladi csatahajo es szetlovi a beownzolt hajomat :(
Ti hogy foglaltok hajokat? Nalam inkabb meghalnak, mint hogy kiugorjanak. -
#4015 M1-ekrol mi a velemenyetek?
En Python+Barracuda.
Marha gyors, kicsi hajok nem tudjak sebezni, nagyok meg nem erik utol (300 folott megy).
Ha meg unom magam, beszallok a barracudaba es lovok en is parat :)
Tl-ekrol, nekem mammutom van, pajzs maxon, lezerek nulla, 10 barracuda pihen rajta, ket dolphin tarsasagaban.
Ha gaz lenne, akkor odaugrok pythonnal es rendezek :) Addig meg birja a sok pajzs. -
kisviku #4014 Az ilyen faszságokon nem kell csodálkozni...
Nekem még Xenon szektorban is voltak ilyen élményeim Főleg miután "kölcsönvettem" a Xenon 347-est.
Bejön a szektoromba és ellenőrizget engem.A múltkor találtak nálam illegális cuccost, 2x felszólítás aztán támadás.
Öt csatahajót küldtem rá és vártam.... -
#4013 Hat, de nem durva? :) -
kisviku #4012 No, hogy bekapcsolódjak én is a TL-témába, nekem egy Albatross-om van.
Hogy miért azt vettem?Elsősorban a lézerek miatt. Aztán rájöttem, hogy sok mindenre nem használható az 56 ezres lézer, mert szar helyen vannak az ágyúk.
Elöl egy, balra és jobbra kettő-kettő. Namost ez mind Gamma HEPT, ezért 56 ezres. Jó, nem vadászgép üldözésére használom, de nem árt a biztonság sem.
A raktér átlagos asszem 14 vagy 15 ezer, sebesség 200 felett, pajzs 750 MW, hangár asszem 12 hajónak.
Én igazából a gyáraim manuális elhelyezésére (jééé!tényleg?? ) és raktárnak használom.
De pl nagyon jó vele elütni mindent és bárkit.
Van benne 2 Dolphin,1 Manta,2 Nova, és 6 db Busterem.
A vadászok azért kellenek, ha netán valaki megtámadna. -
Asmodeus84 #4011 Ez velem is megesett! -
Zombye #4010 Nekem igazán ... fogott meg.
Így este felé, munka után már nem nagyon tudok ragzódni.
-
Zombye #4009 időközben már 22 milám lett.
Nekem igazán az Split, meg a Teladi TL fogott meg. Az albatross, egy picurkát expenzívebb. Még nem tudom mellik lenne a jobb választás. -
#4008 Van egy omicron csatas sztorim.
Kb majdnem behugyoztam. Eppen Jediset jatszom, rarepulok a "halalcsillagra", mikor megjelenik egy arc, es elmondja, hogy semmi illegalis nincs a hajomon.
Mondom magamban, de raersz csata kozben, barom :D -
#4007 20 Millából én a Split Elephantot venném :), gyors, viszonylag nagy raktér, nagy hangár, stb.. -
#4006 A Boron Orca és az Argon Mammuth szintén jók :) -
#4005 Akor a Split Elephant a te hajód :)), de ha a Splitekkel rosszban vagy akkor Teladi Albatross :) vagy Paranid Hercules :) -
Zombye #4004 Az nem sámli!
A leggazdagabb X-Univerzumos ürge, mellesleg egy teladi, aki 782.7 billió credit boldog tulajdonosa!
Én meg itt örülgetek a magam rongyos 20.5 milliójának!
782.7 billió!!!
Atya isten! Hány ezer gyár kellene ahhoz, hogy összekaparjon az ember ennyi pénzt?
-
Zombye #4003 Szervusztok!
Büszke TL tulajdonosok segítségére lenne szükségem.
jelenleg 20.07 millió creditnél tartok. Milyen TL hajót vegyek?
Gyárcipelés most csak ritkán lenne, de pl 3 fullra felhúzott dolphin a hangárban már jó alapot adna kereskedésre.
-
kisviku #4002 Csak egy javaslat. Nekem amikor utoljára beszólt egy Split nagyképűen, én visszaültem a Titánba és leromboltam állomással együtt.
Persze utána már a szektort is kiütöttem.
Ez csak egy reakció a sok közül.
Más. A nagy ge*iség a játékban, hogy ha saját hajód megtámad/nekimegy/elpusztít egy baráti,más fajból tartozó hajót, abban a minutumban esik a népszerűséged.
Viszont, ha lelő egy pirate/xenon/khaak, stb ellenfelet, akkor nem nő a népszerűséged, tehát azt nem veszi figyelembe. -
goyo2 #4001 Az Omycron küldiben az M0-on volt a julian aptya? Ott tartok, hogy a Bret belerepült, oszt por és hamu lett belőle. Kicsit gyorsan kapkodta a feliratot a játék. Le tudja valaki tömören irni mi is volt ott, azon kivül hogy a pancser khaakok nem tudnak egy akkora buzi nagy bolygót eltalálni? -
#4000 En vagy 45 satellitet kiszortam :)
Minden rendszerbe tettem egyet ahol jartam, parat elpusztitottak a khaakok, de nem veszes, a legfontosabbakat nem bantjak. -
Romeo One #3999 Márhogy igen, bbl a satellites rendszerekre is műxik. -
Romeo One #3998 Igen. -
#3997 Láttátok, hogy milyen királyos lett a Commander's Station? -
#3996 A Best buy locator a satelites rendszerekre is kihat? -
Romeo One #3995 Én szétszórtam vagy 20 satellitet olyan szektorokban, ahol van equipdock, vagy valamilyen fontos gyár. Így viszonylag nagy területet tudok átnézni nekem fontos cuccok után. Kicsit aprómunka, de a vakszerencsénél azért jobb. -
#3994 Az gáz, mert régeben mikor volt pénzem, akkor tudtam volna venni, mostmeg sehol sincs. -
Romeo One #3993 Attól függ, van-e raktáron hozzá pajzs. Az pedig a kereskedelem függvénye, amiben elég sok a veletlenfaktor. -
#3992 Véletlenszerűen dönti el a progi, hogy most lehet-e venni L-Mercuryt venni? Végigjártam mind a három alapterületi hajógyárat és maximum M-es volt. -
Romeo One #3991 Nem. A problémát az okozta, hogy a korvettemben ültem, és mivel az nem dokkolhat TL-be, így fel sem ajánlotta azt a választ, ami a folytatást jelentette. Mihelyst átültem az M5-be, azonnal megoldódott a dolog. -
#3990 Ize. Nemolyan regen rinyaltam, hogy hangproblema.
Azota vettem uj vinyot (80as barracuda) es mivel 1,5* gyorsabb mint az ugyanilyen nevleges teljesitmenyre kepes maxtorom (7200 rpm 8mb cache), ezert atraktam a rendszert.
Szepen felrakom ujra x2-t semmi hangproblema. Elozo rendszeren hiaba raktam ujra, nem javult meg.
Most vagy egy szuz winfos kellett neki, vagy az uj vinyo rakta rendbe. Talany. Azon gondolkoztam, hogy lehet vmi osszeganyolta a registrymet es nem tudtam helyrerakni. -
Romeo One #3989 Köszi, ha hazamegyek, megpróbálom rögtön... -
#3988 Azthiszem a helyi Trading Station-ba kell bedokkolnod... -
#3987 Koszonom szepen, majd ma megprobalom, most dolgoztam ket nap alatt 30 orat :D -
Romeo One #3986 Helpmiplííz.
Antigoneban dumcsizok Brettel, és le akar küldeni a bolygóra. Biztos triviális a megoldás, de sokadszori nekifutásra sem jöttem rá. Nincs 2. válasz, amit választhatnék, nincs Mammoth a rendszerben, egyáltalán, a környéken sem, mert éppen nekem szállítanak valahol lent Trinity környékén...
Egy M6-ban ülök, emiatt? Vagy valami mást néztem el?
helphelphelp -
Romeo One #3985 Mennyire érdemes felfegyverezni a szállítóhajókat? Pajzs, fegyverek tekintetében? Vagy olcsóbb újat venni, ha lelövik? -
Zombye #3984 A kis maximalista!
Jó szokásomhoz híven, egy perenid üzletembert transzportíroztam.
Már vagy 2.5 milát legomboltam róla, amikor közölte, hogy 2 mizurám van, hogy eljuttassam menelao's Frontierből az egyel mellette keletre levő teladi szektor kristálygyárába.
Ez még ment is.
És most jön a feketeleves!
"Juttass el egy 6 szektorral arrébb levő split chealt space aquariumba. Hogy mi ebben a maximalizmus? Hát csak annyi, hogy 0 mizurát adott rá. El se tudtam olvasni, hogy hova akar menni, máris kaptam a "hőzöngő" üzenetet, hogy "Azt mondad, hogy gyors hajód van, meg elvesztettem egy rakat pénzt a töketlenkedésed miatt!!! stb. stb. stb.
Hát ezt már tényleg nem lehet überelni!
-
Zombye #3983 1.3 US PATCH!!!
Nekem már lent van, de sajna ugyi kéne hozzá crack, mert nem az obitos vagy milyen verzióm van.
Próbáljátok ki, hátha valakinek műxik. -
team3 #3982 Üdv Nektek Pilóták!
Számomra még nem lejárt lemez az X-BTF és az X-tension beszerzése... HA BÁRKI TUD TENNI VALAMIT AZ ÉRDEKEMBEN az legyen kedves... Továbbra is FTP fel/le-töltés, CD stb...