X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is, harmadszor indulok neki a Xenon Sector 347-nek.
Gondoltam, hogy majd én kiírtom õket legújabb csatahajómmal az Odysseus-al.Hát nem olyan egyszerû.A kapuból kilépve 2 db Xenon K-val találkozom.Godoltam bemutatkozok nekik és baráti módon közelítettem feléjük.
Õk kedvességemet és jóindulatomat GPPC esõvel hálálták szerencsétlenségükre (de szép hosszú szó) az egyiket szétküldtem, miközben jött az áldás a másikról is, így pajzsom majdnem a "Critical" jelzõt érdemelte.Hát épphogy túléltem, menekülni akartam, hogy vissztöltõdjön a pajzs, de sajnos még kettõ plust két db Xenon J is csatlakozott. Mondanom sem kell, hogy hamarosan jött az oly' fenséges és szomorú zongorajáték egy "The End" felirattal....
Nem adtam fel, új menet:
Immár két másik csatahajómat, a Titant és a Ray-t is bevettem a nagy kalandba. És most jön a felháborodásom!
Kiadtam nekik a Protect Me parancsot, szépen követtek, de eszük ágában sem volt lõni. Mivel én még mindig a szar 1.0-ást használom, annyi idõm sem volt a belassulás miatt, hogy kiadjam az Attack My Target parancsot.Szegény Titán már nem oly isteni mint annakelõtte, õk már teljes legénységgel a sírban....
De nem úgy a Ray aki nem akarta feladni a küzdelmet és büszkén kitartott mellettem. Egyik szemem sír a másik nevet, gondolván hamarosan vége a Xenon K-knak és gyõzelmet aratok. Hát erre meg nem egy rossz manõver után belefutottam a GPPC áldásba?? Mivel hajómat direkt PSG fegyverrel szereltem, ezért a hatótávolság gyõzött, én meg meghaltam. A PSG hihetetlenül jó, de hatótávolságban elmarad a PPC fegyverektõl.
Harmadik próbálkozásom ugyanez volt, de kiengedtem még a 3x4 db M3-as hajót is hogy közremûködjön.Olyan, mintha ott sem lettek volna!! Pedig megpróbáltam távol tartani a PSG sugaraktól õket, borzalmas belassulás közepette, de így sem sikerült.
Kérdésem, van-e valakinek (fõleg Valennek) valami receptje, hogyan vágjak ebbe az õrültségbe?
És hogy mi a faszért nem lõnek a hajók maguktól???Minden beállítva, all turret attack enemies, szóval, fain minden, de valahogy mégsem megy....
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/x2screen22.jpg
Tutioral:
Nyomjam fel a pekseg ket alapanyaganak az arat max-re, adjak neki 10.000-et.
Megcsinalom mind a kettot, ez meg csak ismetelgeti magat...
az a gond hogy leírni nehezebb, tovább tart, mint megcsinálni 😊)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Elobb amikor raktak ossze a robotok a kis bazisomat, erdekes lett a hang, vmi iszonyat durva hang ismetlodott.
Ez altalanos bug? Ha igen, van megoldas?
Kiraly a jatekhoz a leiras, a tutioral meg a help 😊
Remeltem, hogy izgalmas felfedezesek varnak ram, de hogy meg a billenytut is fel kell fedeznem, soha nem gondoltam volna 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kb ennyit ir a tutioral:
You will then be shown a "sector map" were you can select the final position of you station. Use the "camera-control" keys, to move the co-ordinates and use the sector map controls to zoom.
Hat kb hogy kene ezt megcsinaltatni vele? Ossze-vissza nyitom a terkepet (.), zoomolgatok (home/end), probalom kijelolni a semmit (num5), oszt megsem tortenik semmi.
Irtak a jatekrol, hogy az elejen sok turelem kell hozza, de kezdek szetverodni az idegtol 😞
ha a menüben vagy akkor select ship és kiválasztod a másik hajót.
ha az ürben vagy, akkor SHIFT+E -re kiszálsz a hajóbol, majd átrepülsz a másikhoz, kijelölöd és SHIFT+E -vel beszálsz 😊)
milyen egyszerûbbre gondoltál ???
mellesleg a Freelancer kezelését felejtsd el, mert ez gyökeresen más
Utalom az ilyen tutiralokat...
Megmondja valaki, hogy melyik gomb az?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ha minden jólmegy még 5 perc
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ha bedokkoltál, akkor autómatán a Trade menübe jutsz, ahol tudsz vásárolni.
Itt nézz körbe
Ennek mi a gombja?
Van vmi nyomtathato dolog a neten?
(gammat lehet emelni a jatekban? kenytelen vagyok powerstrippet hasznalni)
Nekem deviance fele van, es ketfele cracket lattam.
rzr-x21r
dev-x2u2
Ebbol en az utobbit tettem fel, de igazabol nem csinalt semmi. Az nfo fajl azt irta, hogy masoljam be a konyvtarba, meg is tettem, de nem irt felul semmit.
Ilyenkor mi van? 😊
ha a radar jelezte kis zöld rombusz (mint a Gonar hajó-t) akkor UFO
lépés
1. tedd fel az 1.2-es patchet
2. vidd végig a simulator -> tutorial részét
3. dokkolás: kijelölöd az állomást és megnyomod a Shift+d billentyût
4. megállás = Backspace (<--- mutató nyilacska az Enter bill. fölött)
En soha nem nyomtam meg urszimulatort, csak a Freelancer fogott meg, de az nagyon 😊
"Megvettem" X2-t csak nem igazan erzem az iranyitast.
Ugye kapasbol van egy hajom, eleg furge a picike, csak semmi extra. Pl akarok dokkolni, de azt mondja nincs installalva szamitogep hozza, ez idaig okes. De akarmelyik allomas kozeleben repkedek, nem nyilik semmi kapu, meg se tudok normalisan allni, mert vagy -4 vagy +4 a sebessegem, nem tudtam meg beloni a nullat 😊
Hogy lehet valahova bedokkolni (en ilyen piros bolyakhoz probaltam beloni magam, de semmi eredmennyel 😊
Aztan neztem a menut, borzalmas. Nem lehet valahogy egyszerusiteni a dolgokat? Esetleg atallitani a bill kombinaciokat? Pl az m beture dobja a terkepet, etc.
Tudom, hogy lama kerdesek, de hat mit tudok tenni 😊