6542
  • Zombye
    Én pl President's end újáépítésén gondolkodom
  • Zombye
    Ehömmm ehömmm.

Nem rossz!
  • lipovics
    Lehet majd kesobb shipyardokat epiteni? Meg "AirForce 1" kereskedo bazisokat? :) (ez a "cegem" neve)
  • Valen
    Én inkáb meg se említem hogy én melyik hajómat mire használom :))

csak a frissesség kedvéért minden hajóm FULL Shield+fegyverzetet kapott.

10 M1 + 10 M2 + 15 TL + 20 M6 + 20 TS + 20 TP + 20 M5 + 20 M4 + 20 M3 :))

lehet számolni :))
  • Hmuda
    Akkor elég csak kiraknom egy szatelitet az olyan rendszerekbe, ahhol árulják és kivárni a megfelelő árakat kalandozás közben? Az király.
  • lipovics
    Ja ez is furcsa. Elszedtem egy kalozhajot, eppen ulnek at bele, erre jon egy teladi csatahajo es szetlovi a beownzolt hajomat :(

Ti hogy foglaltok hajokat? Nalam inkabb meghalnak, mint hogy kiugorjanak.
  • lipovics
    M1-ekrol mi a velemenyetek?
    En Python+Barracuda.
    Marha gyors, kicsi hajok nem tudjak sebezni, nagyok meg nem erik utol (300 folott megy).
    Ha meg unom magam, beszallok a barracudaba es lovok en is parat :)
    Tl-ekrol, nekem mammutom van, pajzs maxon, lezerek nulla, 10 barracuda pihen rajta, ket dolphin tarsasagaban.
    Ha gaz lenne, akkor odaugrok pythonnal es rendezek :) Addig meg birja a sok pajzs.
  • kisviku
    Az ilyen faszságokon nem kell csodálkozni...
    Nekem még Xenon szektorban is voltak ilyen élményeim Főleg miután "kölcsönvettem" a Xenon 347-est.
    Bejön a szektoromba és ellenőrizget engem.A múltkor találtak nálam illegális cuccost, 2x felszólítás aztán támadás.
    Öt csatahajót küldtem rá és vártam....
  • lipovics
    Hat, de nem durva? :)
  • kisviku
    No, hogy bekapcsolódjak én is a TL-témába, nekem egy Albatross-om van.
    Hogy miért azt vettem?Elsősorban a lézerek miatt. Aztán rájöttem, hogy sok mindenre nem használható az 56 ezres lézer, mert szar helyen vannak az ágyúk.
    Elöl egy, balra és jobbra kettő-kettő. Namost ez mind Gamma HEPT, ezért 56 ezres. Jó, nem vadászgép üldözésére használom, de nem árt a biztonság sem.
    A raktér átlagos asszem 14 vagy 15 ezer, sebesség 200 felett, pajzs 750 MW, hangár asszem 12 hajónak.

Én igazából a gyáraim manuális elhelyezésére (jééé!tényleg?? ) és raktárnak használom.
    De pl nagyon jó vele elütni mindent és bárkit.
    Van benne 2 Dolphin,1 Manta,2 Nova, és 6 db Busterem.

A vadászok azért kellenek, ha netán valaki megtámadna.
  • Asmodeus84
    Ez velem is megesett!
  • Zombye
    Nekem igazán ... fogott meg.

Így este felé, munka után már nem nagyon tudok ragzódni.
  • Zombye
    időközben már 22 milám lett.

Nekem igazán az Split, meg a Teladi TL fogott meg. Az albatross, egy picurkát expenzívebb. Még nem tudom mellik lenne a jobb választás.
  • lipovics
    Van egy omicron csatas sztorim.
    Kb majdnem behugyoztam. Eppen Jediset jatszom, rarepulok a "halalcsillagra", mikor megjelenik egy arc, es elmondja, hogy semmi illegalis nincs a hajomon.
    Mondom magamban, de raersz csata kozben, barom :D
  • Valen
    20 Millából én a Split Elephantot venném :), gyors, viszonylag nagy raktér, nagy hangár, stb..
  • Valen
    A Boron Orca és az Argon Mammuth szintén jók :)
  • Valen
    Akor a Split Elephant a te hajód :)), de ha a Splitekkel rosszban vagy akkor Teladi Albatross :) vagy Paranid Hercules :)
  • Zombye
    Az nem sámli!

A leggazdagabb X-Univerzumos ürge, mellesleg egy teladi, aki 782.7 billió credit boldog tulajdonosa!

Én meg itt örülgetek a magam rongyos 20.5 milliójának!

782.7 billió!!!

Atya isten! Hány ezer gyár kellene ahhoz, hogy összekaparjon az ember ennyi pénzt?
  • Zombye
    Szervusztok!

Büszke TL tulajdonosok segítségére lenne szükségem.

jelenleg 20.07 millió creditnél tartok. Milyen TL hajót vegyek?

Gyárcipelés most csak ritkán lenne, de pl 3 fullra felhúzott dolphin a hangárban már jó alapot adna kereskedésre.
  • kisviku
    Csak egy javaslat. Nekem amikor utoljára beszólt egy Split nagyképűen, én visszaültem a Titánba és leromboltam állomással együtt.
    Persze utána már a szektort is kiütöttem.
    Ez csak egy reakció a sok közül.

Más. A nagy ge*iség a játékban, hogy ha saját hajód megtámad/nekimegy/elpusztít egy baráti,más fajból tartozó hajót, abban a minutumban esik a népszerűséged.
    Viszont, ha lelő egy pirate/xenon/khaak, stb ellenfelet, akkor nem nő a népszerűséged, tehát azt nem veszi figyelembe.
  • goyo2
    Az Omycron küldiben az M0-on volt a julian aptya? Ott tartok, hogy a Bret belerepült, oszt por és hamu lett belőle. Kicsit gyorsan kapkodta a feliratot a játék. Le tudja valaki tömören irni mi is volt ott, azon kivül hogy a pancser khaakok nem tudnak egy akkora buzi nagy bolygót eltalálni?
  • lipovics
    En vagy 45 satellitet kiszortam :)
    Minden rendszerbe tettem egyet ahol jartam, parat elpusztitottak a khaakok, de nem veszes, a legfontosabbakat nem bantjak.
  • Romeo One
    Márhogy igen, bbl a satellites rendszerekre is műxik.
  • Romeo One
    Igen.
  • Hmuda
    Láttátok, hogy milyen királyos lett a Commander's Station?
  • Hmuda
    A Best buy locator a satelites rendszerekre is kihat?
  • Romeo One
    Én szétszórtam vagy 20 satellitet olyan szektorokban, ahol van equipdock, vagy valamilyen fontos gyár. Így viszonylag nagy területet tudok átnézni nekem fontos cuccok után. Kicsit aprómunka, de a vakszerencsénél azért jobb.
  • Hmuda
    Az gáz, mert régeben mikor volt pénzem, akkor tudtam volna venni, mostmeg sehol sincs.
  • Romeo One
    Attól függ, van-e raktáron hozzá pajzs. Az pedig a kereskedelem függvénye, amiben elég sok a veletlenfaktor.
  • Hmuda
    Véletlenszerűen dönti el a progi, hogy most lehet-e venni L-Mercuryt venni? Végigjártam mind a három alapterületi hajógyárat és maximum M-es volt.
  • Romeo One
    Nem. A problémát az okozta, hogy a korvettemben ültem, és mivel az nem dokkolhat TL-be, így fel sem ajánlotta azt a választ, ami a folytatást jelentette. Mihelyst átültem az M5-be, azonnal megoldódott a dolog.
  • lipovics
    Ize. Nemolyan regen rinyaltam, hogy hangproblema.
    Azota vettem uj vinyot (80as barracuda) es mivel 1,5* gyorsabb mint az ugyanilyen nevleges teljesitmenyre kepes maxtorom (7200 rpm 8mb cache), ezert atraktam a rendszert.
    Szepen felrakom ujra x2-t semmi hangproblema. Elozo rendszeren hiaba raktam ujra, nem javult meg.
    Most vagy egy szuz winfos kellett neki, vagy az uj vinyo rakta rendbe. Talany. Azon gondolkoztam, hogy lehet vmi osszeganyolta a registrymet es nem tudtam helyrerakni.
  • Romeo One
    Köszi, ha hazamegyek, megpróbálom rögtön...
  • [NST]Cifu
    Azthiszem a helyi Trading Station-ba kell bedokkolnod...
  • lipovics
    Koszonom szepen, majd ma megprobalom, most dolgoztam ket nap alatt 30 orat :D
  • Romeo One
    Helpmiplííz.
    Antigoneban dumcsizok Brettel, és le akar küldeni a bolygóra. Biztos triviális a megoldás, de sokadszori nekifutásra sem jöttem rá. Nincs 2. válasz, amit választhatnék, nincs Mammoth a rendszerben, egyáltalán, a környéken sem, mert éppen nekem szállítanak valahol lent Trinity környékén...
    Egy M6-ban ülök, emiatt? Vagy valami mást néztem el?
    helphelphelp
  • Romeo One
    Mennyire érdemes felfegyverezni a szállítóhajókat? Pajzs, fegyverek tekintetében? Vagy olcsóbb újat venni, ha lelövik?
  • Zombye
    A kis maximalista!

Jó szokásomhoz híven, egy perenid üzletembert transzportíroztam.

Már vagy 2.5 milát legomboltam róla, amikor közölte, hogy 2 mizurám van, hogy eljuttassam menelao's Frontierből az egyel mellette keletre levő teladi szektor kristálygyárába.

Ez még ment is.

És most jön a feketeleves!

"Juttass el egy 6 szektorral arrébb levő split chealt space aquariumba. Hogy mi ebben a maximalizmus? Hát csak annyi, hogy 0 mizurát adott rá. El se tudtam olvasni, hogy hova akar menni, máris kaptam a "hőzöngő" üzenetet, hogy "Azt mondad, hogy gyors hajód van, meg elvesztettem egy rakat pénzt a töketlenkedésed miatt!!! stb. stb. stb.

Hát ezt már tényleg nem lehet überelni!
  • Zombye
    1.3 US PATCH!!!

Nekem már lent van, de sajna ugyi kéne hozzá crack, mert nem az obitos vagy milyen verzióm van.

Próbáljátok ki, hátha valakinek műxik.
  • team3
    Üdv Nektek Pilóták!

Számomra még nem lejárt lemez az X-BTF és az X-tension beszerzése... HA BÁRKI TUD TENNI VALAMIT AZ ÉRDEKEMBEN az legyen kedves... Továbbra is FTP fel/le-töltés, CD stb...